dilluns, 24 d’octubre del 2022

JEWWORLD


Jewworld és el projecte sionista per al món, una mena de parc d’atraccions que barreja el terror i l’horror amb les rialles dels psicòpates. Arreu del món estem veient com els jueus van construint les distintes atraccions i preparant tota la infraestructura perquè el parc funcioni amb la mateixa eficiència que els camps de concentració nazis, que recordeu – d’acord amb la immensa mentida jueva que amaga les seves pròpies intencions -, eren centres d’extermini perfectament controlats i amb un rigorós funcionament, una cosa, com ara són els hospitals i els governs de cada país occidental. Els hospitals assassinen segons les instruccions de l’OMS, organització de la qual no hi ha cap dubte que és una terrorífica institució criminal (l’últim vídeo d’avui ho certifica), que des de fa dècades es dedica a l’extermini parcial del planeta. I els governs, per la seva banda, col·laboren i fan propaganda de l’extermini, alhora que ingressen les comissions per cap sacrificat, en el que és probablement el negoci més rendible dels darrers cinquanta anys. Així s’organitza Jewworld, i aquí us presentaré les diferents atraccions que el parc té avui ja en funcionament:

A l’ONU, que és la seu de la Gran Sinagoga, s’hi presenta l’espectacle, repulsiu per a un enteniment humà no jueu: ‘Les tarades’, que són convits a fer l’imbècil al faristol de la Sinagoga; per això, darrerament, des de l’aportació de Greta, la taradeta, només necessites ser molt jove i no haver superat la infantesa intel·lectual ni emocional per a ser-hi convidat, com és el cas que podem veure d’aquesta cosa, a qui se li va acabar el colorant del cabell a mig tenyir-se. Fixeu-vos en l’estranya rialla del final, que si doncs no fos perquè no s’ha d’estar gaire desenvolupat per a deduir que l’energumen ha estat intoxicada per la ideologia del nou món, la dels nostres amics, els que ens estan fabricant aquest magnífic parc d’atraccions, pensaríem que necessita urgentment un psiquiatre: https://t.me/resurgente2020/40962 Segons la cosa, el dret reproductiu és l’avortament! Veieu com la idiòcia ha de ser exterminada? Penseu, sincerament, que avortar-la a posteriori seria un delicte, o una ‘demora reajustada a temps’; ella que ens parla d’anar corrents?

A Anglaterra, a la City de Londres, hi tenen muntat l’espectacle mòbil: ‘Els mamarratxos’, que és molt del gust jueu. L’atracció fou inventada quan els jueus feren primer ministre el jueu borratxo Churchill, que per ser jueu i borratxo, la barbaritat de la guerra li agradava, en part pel carnatge dels britànics autòctons, i en part, pel whisky de franc, que servia els jueus per a tenir el deficient mental controlat. Des d’aleshores, els jueus es van adonar que per als britànics els interessava de tenir monstres com Churchill, miserables al servei del Regne Unit a les seves ordres. I així, hi plantaren el terrible monstre Thatcher, i més endavant l’idiota de Blair, i més recentment el babau de Cameron, després del qual, els jueus van començar a discutir-se per qui havia de ser el primer ministre anglès que representés com Déu mana els anglosaxons. Van provar amb dones, i amb un altre borratxo, però ni les dones, amb molt curt recorregut, ni el borratxo de Johnson, els acabaren de fer el pes per a representar dignament els anglosaxons. Finalment, es veu que el mamarratxo que representarà l’espectacle sionista a Jewworld serà Rishi Sunak, l’anglosaxó torrat pel sol que us vaig posar ahir, mentre llegia com un estaquirot el que els amos li passaven per la pantalla https://t.me/resurgente2020/40945. Aquest idiota, que almenys sap llegir, és la més pura representació anglosaxona, l’anglosaxó vingut de l’Índia que reconeix la seva veritable identitat i ara tindrà l’oportunitat de dirigir el país després que hagi passat a fer les reverències (és un eufemisme per tal de no escabrós) al psicòpata sexual del FEM(S). Per què, si a l’Índia governa un britànic, és colonització, i si al Regne Unit hi mana un indi, és nacionalisme britànic; amb tints multiculturals sí, però britànic? Suposo que en l’explicació d’aquest estrany fenomen de ‘deslocalització’ és del que deuen parlar en aquest espectacle, que val a dir, ha de ser d’allò més avorrit.

A part d’aquests ‘exclusius’ espectacles, n’hi ha que són atraccions repartides arreu del món. La més sonada i freqüentada és ‘El xut’, dividit en diverses seccions, com veurem tot seguit. ‘L’ensurt’ és una secció on la gent es mor de cop i volta, pim-pam. Els jueus riuen molt amb aquesta atracció. https://t.me/resurgente2020/40936. Una altra secció és ‘El monstre’, on la gent és injectada per tal de ser convertida en un monstre, i que és un espectacle gairebé reservat als jueus, i on s’ho passen d’allò més bé, veient com hi entra la gent i sabent com en sortiran: https://t.me/resurgente2020/40937. La darrera secció es diu: ‘El futur’, i en ella només hi poden entrar els nens, que, d’allà, són més a prop de la glòria, com ho certifica aquesta manipulació estadística: https://t.me/counterpropaganda20/7107. Aquí hi trobareu, de segur, l’assassina Darias i l’infanticida Argimon I, el Gran, que s’hi passen la vida, satisfets que 355 nens en només dues setmanes hagin trobat la glòria, gràcies al magnífic espectacle dels jueus i als seus ‘xuts’. Llegiu el ‘manual d’instruccions’ i comprovareu la magnitud de ‘l’excel·lència’ de l’atracció.

Al Femer Europeu - que com veureu, és part fonamental del parc d’atraccions -, a l’EMA, s’hi representen espectacles forts, sexuals, amb sadomasoquisme i sadisme en estat pur, una exhibició de sang i fetge, on l’endogàmia sexual té molt restringida l’entrada a estranys i, per això, no té nom. Veieu el tipus de pornografia que s’hi practica: https://t.me/counterpropaganda20/7108.

Al Femer Europeu, també hi ha una de les atraccions més terrorífiques del parc de l’horror que és Jewworld, ‘El tren de la bruixa’, on una sacerdotessa negra vestida de vermell i transformada per Satanàs en dona, s’encarrega de robar tots els assistents sense deixar-los una moneda a la butxaca i els empeny a un vertigen de mortaldat, tot entre les rialles sarcàstiques i cruels dels jueus, que hi tenen reservat els indrets de presidència, perquè no volen perdre una sola moneda per al seu pallasso Zelensky (que aviat tindrà el seu espai recreatiu a Ucraïna, després que li espatllessin l’atracció ‘El tret i el míssil’).

A ‘El tren de la bruixa’ et roben i et maten sense dissimulació, que la sacerdotessa, com té poders atorgats pel Déu dels jueus, es metamorfosa i mai no saps qui és, ni on és, ni tan sols si hi és, perquè sempre neda entre els diners robats i els cadàvers que ha provocat:

https://t.me/resurgente2020/40938, molt de compte amb aquest monstre, que és capaç d’això: https://t.me/resurgente2020/40944.

A Europa també hi han instal·lat l’atracció: ‘El Museu’, un sinistre indret on uns subnormals cantant el seu amor al clima, desgracien obres d’art. Cada volta en veurem més d’aquests espectacles que tant agraden als jueus, amants de la cultura i la civilització com cap altre poble al món. En el vídeo, hi ha altres zones de Jewworld, però hi ha imatges reals de la magnífica atracció ‘El Museu’, que segons els manuals per a un Jewworld eficaç, ha de ser una atracció que ha d’estar a la disposició de tothom a tot arreu on hi hagi exposicions de la civilització blanca, per tal de fer veure els incultes com de més bonic és un van Gogh amb tomàquet o un Monet amb pasta de patata que l’admiració d’uns originals sense valor artístic. Aviat al Museu del Prado i al Louvre, ja ho veureu! https://t.me/RosselloCM/67270.

A Jewworld no hi pot mancar l’espectacle formatiu, aquell indret on els nens i no tan nens tenen l’oportunitat de conèixer més, com en un ‘planetàrium’ d’abans o un ‘museu de les ciències’, i així, en aquest recinte, de manera lúdica i molt amena s’ensenya els nens i no tan nens a pensar com s’ha de pensar a Jewworld. https://t.me/resurgente2020/40941.

Com un parc d’atraccions ha de tenir de tot, hi ha racons per a la muntanya russa, el joc dels miralls i tots els enginys inventats per a canviar la realitat, i per això, arreu del món hi ha recintes on es representa cada dia la funció: ‘El pal del galliner’. Mai no saps què t’hi pots trobar; això sí, sempre serà una muntanya russa, un joc de miralls, un tobogan de fantasia, un gronxador de vertigen i molts animals de companyia. Vegeu tres espectacles que han estat representats en ‘El pal del galliner’:

https://t.me/RosselloCM/67266, el tobogan de fantasia.

https://t.me/RosselloCM/67271, el gronxador del vertigen.

https://t.me/resurgente2020/40954, la muntanya russa. Fixeu-vos que quan més accelerats estem, el cagaguano ha de tornar al pal del galliner i s’acaba el viatge.

Per a la gent més exigent i que vol cultura a Jewworld, els jueus han instal·lat arreu una mena de lavabos portàtils, amb la merda (amb perdó) a dins, en els quals, malgrat les minses dimensions, els jueus són capaços de representar obres de teatre mítiques, com aquesta del jutge que demana documents a Sanitat i, com Sanitat es passa els manaments judicials pel folre dels jueus, el jutge retira la demanda d’informació https://t.me/RosselloCM/67276, tot plegat, una perfecta mostra d’aquest repugnant espectacle dit: ‘Genocidi?’, un espectacle que als jueus agrada molt, i per això són els qui escriuen els textos de les obres de teatre perquè les prostitutes, els gossos i els excrements, que són els actors, aportin al món l’experiència teatral de la veritat.

D’aquesta manera es construeix Jewworld, fent veure la gent com a veritat, la immensa mentida que són els jueus, i alhora adaptant l’aforament a les necessitats, per a la qual cosa, els jueus, pràctics com són i sempre al servei de la gent, han dissenyat un pla que executen arreu per a fer encaixar la gent amb l’aforament, i com l’aforament no pot ser engrandit, que prou que fan els pobres!, han decidit de reduir el personal, que és una mesura lògica i enraonada, com ho demostren sobretot els magnífics espectacles de ‘El xut’ amb les tres seccions, i ‘El tren de la bruixa’, que són molt eficaços en la reducció de cues i que executen els procediments d’acord amb les emanacions i fluxos fluids de l’atracció sense nom on es reuneixen tots els porcs a fer porcades, allà a l’EMA.

Val a dir, que la necessitat de reduir la gent per a fer útils els aforaments, ha comptat, des de fa quaranta anys, amb l’OMS, un circ itinerant que allà on va, sembra la mort i l’alegria dels jueus. Cal entendre bé el funcionament d’aquesta atracció itinerant que tantes alegries ha comportat als jueus i als enverinadors, i la mort de tants de nadons, com la impossibilitat d’engendrar-los, una cosa que posa molt els jueus; que si no poden usar els nens, ja els està bé que no neixin, és la seva contribució al món, i que ara, amb la meravella que estan construint amb Jewworld, convertirà els usuaris en urinaris on els jueus, des de la seva superior altura, tractaran d’encertar la pixarada, que això, com els riures, són l’essència d’aquest poble obstinat a portar la felicitat al món contra la voluntat dels infeliços, que de vegades fins i tot són rebecs i contestataris. Però, vegeu les magnífiques obres de caritat de l’OMS i la UNICEF, dues organitzacions mafioses dedicades a l’extermini i a la destrucció dels infants, però, no per maldat - qui pot pensar una barbaritat com aquesta! -, sinó per a quadrar l’aforament del gran parc d’atraccions a la gent, i si l’aforament lògicament té els seus límits, la gent no, que n’hi ha molta i pot ser reduïda sense que ens hagi d’afectar gaire, perquè sempre en restarà, de gent; i els jueus només volen fer el bé a la gent, a tots. https://odysee.com/@VicMer:a/Infertilidad-Una-Diab%C3%B3lica-Agenda:2 (Fixeu-vos, al final, en la dialèctica que fan servir per a convèncer els qui no opinen com ells) Als uns els envien al més enllà i als altres els sotmeten en el més aquí, i així controlen i estabilitzen l’aforament per al gran parc d’atraccions.

SI ESTEU INTERESSATS

A VISITAR ‘JEWWORLD’,

EL FOLLET EXPLICATIU

EDITAT EN COLORS,

AGENDA 2030’,

US EXPLICA A LA JUEVA

- O SIGUI, A L’INREVÉS -

QUÈ ÉS EL MÓN DE LA FELICITAT.

ELLS, L’ESCENARI DE L’HORROR,

JA EL TENEN PREPARAT,

NOMÉS CAL QUE ELS BENS

HI ENTRIN.

SI NO US AGRADEN AQUESTES ATRACCIONS

CALDRÀ QUE US NEGUEU,

US HI OPOSEU

I

QUE FEU DE LES ATRACCIONS,

PRESONS I PATÍBULS.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada