divendres, 21 d’octubre del 2022

COMPTE !!! HAN ESTAT DESEMMASCARATS !


Compte, molt de compte! El sionisme criminal que executa l’holocaust i els sicaris polítics, els cagaguano, els excrements diarreics amb toga, els assassins de bata blanca i els simis vestits de policia, han estat desemmascarats. Això els converteix en més perillosos encara, ja que ara saben que si la majoria de la gent és assabentada d’aquest holocaust bo - perquè el fan els bons -, molt probablement no es conformarà amb penes de presó, sinó que exigirà l’execució de tots els criminals, que, al capdavall, és el més procedent, digne i ètic, o sigui, l’única justícia possible.

Després de la pixarada de Pfizer a l’Urinari de la Sinagoga Europea, on no només es pixaren, sinó que a més a més es vantaren tot rient del que havien fet i les mentides que havien dit; després que això ha estat denunciat per la mitja dotzena de persones que conviuen amb els insectes, paràsits i gèrmens nocius de tota classe, que els bons han col·locat a dit en l’immens Femer Europeu; després que els excrements amb toga i els simis disfressats de policia han demostrat que ignoren completament quina és la seva funció i exerceixen de sicaris lletrats i armats, respectivament, del sionisme criminal; després que els assassins amb bata blanca continuen amb els ‘protocols’ de l’Holocaust, els cagaguano, col·laboradors fonamentals i imprescindibles per a la tranquil·la ‘entrada a les dutxes’ dels que han de ser inoculats, breguen el que no està dit per a desmentir que hi hagi hagut un Holocaust. On? Pregunten. No el veuen, ells; són tan investigadors de la veritat que no el veuen! Després de tot això, aquesta colla de criminals responsables TOTS de la barbaritat més execrable i abjecta que s’ha produït en el planeta, i mira que exemples de matances i barbaritats, no te les acabes! Doncs, ells tenen el dubtós orgull de pertànyer a organitzacions dedicades al crim i ser còmplices de VIOLACIONS DE LESA HUMANITAT com són el GENOCIDI I L’ESCLAVATGE, que és el punt final de l’operació, que per això TOTS ELS POLÍTICS, els sicaris criminals dels sionistes, estan destrossant qualsevol vestigi de la dignitat i la llibertat europees per a major glòria de la raça dels elegits, la qual cosa els converteix a més a més en reus d’ALTA TRAÏCIÓ. Tot això, fa més de dos anys que ho vaig repetint, tant, que em cansa fins i tot a mi mateix. Ara, després de la confessió i la pixarada insolent de l’organització per al genocidi Pfizer, les coses estan massa clares, i per això, tots els sicaris perden l’oremus per tal de satisfer els amos i que els continuïn ingressant els sobres tacats amb la sang de les víctimes del gran ritual jueu. Tot i això, com sabeu, no m’agrada acusar d’assassins inveterats a la raça elegida sense aportar els documents, les proves i els testimonis, que ratifiquen el que és una evidència palmària, i que durant tot el segle XX s’ha desenvolupat amb sacrificis menors (les dues guerres mundials finançades, provocades i estimulades pels jueus) i que ara, han decidit de donar el tret de gràcia als seus grans enemics: L’HOME BLANC OCCIDENTAL I LA CIVILITZACIÓ DEL CRISTIANISME, D’ARRELS GRECOLLATINES. Ells són més d’esclavitzar els simis d’Àfrica, els negres, que és així com un jueu considera qualsevol d’aquests animals per a ells, i de fer reviure les grans religions i celebracions de Babilònia. Ells són així, bons, portadors de la llum, com Llucifer, i són tan bons, que si dius que no ho són, estàs infringint la llei. Fixeu-vos si n’han de ser, de bons!

Per tot plegat, perquè ara els sionistes assassins i els sicaris còmplices han estat desemmascarats per la gent que defensa la dignitat, la independència i la llibertat arreu i per a tots els éssers humans, ara més que mai són perillosos. La majoria d’ells sap que si la gent descobreix la veritat, la seva vida s’escurça inevitablement, per decència, per vergonya, per necessitat imperativa ètica i moral, que és el que reclamarà la gent de bé davant dels monstres aberrants que han participat en l’abjecció criminal més horrorosa i cruel de la història humana. Fins i tot, suposant que la versió falsa dels jueus quant a l’extermini, una invenció que, si hi penseu una mica, us adonareu que només pot sorgir d’una ment pèrfida i ignominiosa com la del jueu, i que és demostra ara, ja que són ells els qui estan cometent una aberració que, comparada amb el conte etern de la raça elegida, és infinitament més sàdica, més despietada, més covarda, més malalta i més vomitiva que el seu conte tràgic.

NO HI HA MÉS BAIXESA ÈTICA

QUE LA TRAÏCIÓ.

NO HI HA MÉS GRAN IGNOMÍNIA

QUE LA VIOLÈNCIA SILENT.

NO HI HA MÉS INDIGNA COVARDIA

QUE LA GUERRA NO DECLARADA.

EL JUEU SEMPRE CERCA

L’ENEMIC INVISIBLE,

SIGUI UNA IDEOLOGIA,

SIGUI LA IMMENSA MENTIDA,

SIGUI EL CANVI CLIMÀTIC,

SIGUI LA FAM I LA MISÈRIA,

UN ENEMIC CONTRA EL QUE NO POTS COMBATRE

PERQUÈ ELLS S’AMAGUEN EN LA INVISIBILITAT:

ELS NASSOS DARRERE DE LA CORTINA.

DE SEMPRE, SEMPRE, DE SEMPRE.


Però anem a les proves que denuncien obertament TOTS AQUESTS GENOCIDES:

El doctor Roger Hodkinson, qui des del primer dia va denunciar el que estava passant, ens fa cinc cèntims dels darrers estudis quant a la possible matança dels verins jueus. El rostre del doctor no pot ser més expressiu, és la barreja de la vergonya, de la impotència, de la incomprensió i de la visió cara a cara amb els ulls de l’Infern. Ens parla, d’acord amb un estudi de Peter Halligan, analista financer amb experiència en la interpretació de les estadístiques, de 20 milions de morts i 2 mil milions de gent amb seqüeles! Com també ens recorda, que la inoculació de la vacuna contra la grip aviar fou aturada amb 35 casos mortals. 35 casos! I ahir us presentava les dades de VAERS referides als nens, fins a l’octubre, i que a la Reserva Federal dels esclaus dels EUA ja són 160 les morts de nens denunciades. I ahir mateix, a les Filipines, 160 nens morien per causa del verí que els jueus utilitzen en l’Holocaust, l’únic holocaust de la història humana. Escolteu-lo i traieu les vostres conclusions (algú pot denunciar una cosa així sense estar-ne ben segur?): https://t.me/noticiasNOM/1673.

I a l’altra punta del món, allà on el sionisme ja té implantat el NOM, a Austràlia, el sempre digne Malcolm Roberts ratifica les meves afirmacions d’ahir quant a les dècades que els sionistes fa que preparen la matança, i com jo, demana l’aplicació de la Justícia. https://t.me/noticiasNOM/1677.

Mislav Kolakusic, un altre dels dignes representants dels europeus al Femer de la Immundícia Sionista, posa en evidència el frau monumental de la criminal i genocida Ursula von der Leyen que, com he dit moltes vegades, només pot pagar la magnitud dels seus crims, lliurant la vida en un espectacle públic i festiu. La xifra desproporcionada d’euros, les intencions de vacunació i control amb el passaport de la vergonya, com la voluntat de l’obligació d’enverinar-se de tots els europeus amb els tòxics letals dels jueus, són prova IRREFUTABLE DEL CRIM CONTRA LA HUMANITAT D’AQUEST MONSTRE ABERRANT. https://t.me/resurgente2020/40846.

Potser és a això al que aspira la bruixa sanguinària i tota la colla de criminals del Gran Femer de la Sinagoga Europea? https://t.me/RosselloCM/67176. Recordeu que la Xina és l’experiment més exitós del sionisme. Si bé l’URSS i les matances massives els agradaren, l’eficàcia del titella Mao els deixà convençuts que ara sí que havien trobat el camí: els grans sacrificis de les grans matances de Mao, la violència silent de la por contínua i terrorífica que imposà als xinesos, que avui són més animals de granja que éssers humans, i la destrucció de la magnífica i mil·lenària cultura. O us penseu que éssers humans, 1500 milions d’éssers humans, suportarien vexacions, com les de l’enllaç, dirigides per quatre psicòpates? Però, ja han estat convertits en animals de granja. Aquesta és la intenció de l’assassina de masses Ursula von der Leyen, el pitjor, el més sàdic, el més terrorífic i el més despietat governant que hi ha hagut mai al continent europeu.

Si aquest monstre comanda la destrucció d’Europa i l’aniquilació dels europeus, cada granja té el seu psicòpata i els seus tarats, seleccionats molt rigorosament, perquè a cap d’ells els manqués la indigència ètica, la paraplegia mental, la immundícia pròpia, la radical ignorància quant a què és l’empatia, i la més decidida voluntat a ser tan envejats com temuts. I així, arreplegaren tota la carn de patíbul que avui comet tots els crims. I escrivint això, recordo quan fa ja temps, deia que si ells pretenien exterminar 7 mil milions de goyim, així de magna és la seva bondat!, jo creia que exterminant els 500 milions que ells pretenien rescatar per a la granja particular d’Israel, fèiem net. I cada volta em convenço més que si volem guanyar la llibertat que ens han robat i tornar a ser dignes, caldrà exterminar, si fa no fa, 500 milions d’animals tarats, amb aparença d’éssers humans, però que no ho són, són com rates de claveguera amb aires de vanitat i orgull, amb el coeficient intel·lectual inferior a la medusa i amb la perversió i la fam de sang de la Torà i el Talmud aplegats; que són, si no ho sabeu, els llibres dels bons; i si són els llibres dels bons, seran bons. Quina altra cosa podrien ser, si no?

Aquí, a Soroslàndia, l’amo hi ha posat un gos al capdavant, un gos tarat i narcís, que només necessita un mirall i que les putes (té un cor muntat amb tota l’excel·lència nacional en inutilitat i idiòcia) li cantin les virtuts, mentre es mira la dona i l’embalum que té entre les cames, tot somrient. Aquest deficient mental, reu de tants de crims que perquè se’l pugui acusar d’algun altre, se l’hauria de crear, ja que NO HI HA UN SOL DELICTE PENAL QUE AQUEST TRAÏDOR I GENOCIDA, LLADRE I CORRUPTE NO HAGI COMÈS. L’amo el va posar on el va posar, com l’amo lliga el gos a la porta del supermercat, perquè fes el que fa, i l’animalet fa el que li manen, en una repugnant exhibició de cinisme i malversació de diners públics, prou, perquè el criminal passés, només per aquesta minúcia que us mostraré, uns quants anys a la presó. Només per això... i pensar que té centenars de milers d’assassinats a les seves espatlles! Què li farem, un monument? Veieu l’escòria en estat pur, en l’exhibició més miserable d’esclavatge de prostituta als fal·lus jueus (i no t’enfadis, rateta, que saps que t’agrada; si no, ja m’explicaràs: no fas altra cosa!): https://t.me/resurgente2020/40847.

I si això no és prou. Escolteu què diu aquest policia. Ricardo Ferris, un altre dels policies dignes. Com el policia de l’altre dia (de qui lamento molt no poder escriure el seu nom, perquè no el recordo i no he aconseguit de trobar-lo de nou), els quals demostren que dins de la policia hi ha policies, i que si no arriba a ser pels sicaris dels sionistes, de ben segur, no haurien permès, per dignitat i respecte a la professió, que el govern de Soros els imposés simis disfressats com ells. Escolteu en Ricardo Ferris, que és la prova que l’excepció confirma la regla: https://t.me/resurgente2020/40854. Sapigueu que el gos de Soros ja l’ha destituït.

Soros mana. El poli que no vol l’entrada de delinqüents il·legals i perillosos, fora. I els qui okupen un pis, hi tenen tot el dret. I gràcies als excrements diarreics que Soros ha vestit amb la toga, no se sap si per encobrir la merda, la corrupció cerebral o la putrefacció ètica d’aquests delinqüents dels Jutjats, podem llegir coses tan imbècils com aquesta: https://t.me/resurgente2020/40856.

La idiòcia pública és un crim, i és imperiós que sigui castigada amb la pena capital. Mort l’idiota, s’acaba la seva idiòcia. I això, amics meus, no sabeu com n’és, d’important! Per cert, i amb aquesta paraplègica, què hem de fer? No es pot ser més idiota! https://t.me/resurgente2020/40870. Aquesta tarada ha de ser separada de la societat, perquè com sol passar amb els tarats irreversibles, es creu algú!!! És urgent acabar amb la idiòcia de la indigent mental, per al bé de tots, i el seu propi; que ha de ser molt dur haver de viure amb una deficiència i una minusvàlua tan desproporcionades; tot, encara que l’amo del gos la contracti per al cor de les prostitutes. S’ha d’estar mancada de cervell per a canviar les paraules – paraules de les quals no entén el significat, és clar -, i més encara per a dir subnormalitats només pròpies d’una ment de medusa, que no tenen cervell: ‘progenitores gestantes i cónyuges supérstites’, s’ha de tenir el crani absolutament buit. ‘Supérstites’, què cony deu ser això? No m’ho digueu, no cal. Si de cas, m’ho expliqueu quan la causa de la idiòcia sigui història, aleshores sí. Sense la idiota, tot és més fàcil. I no parlo de broma, quan dic que és necessari ‘exterminar-la’. No sabeu el mal que fan retardades orgulloses com aquest escurçó! Són, això sí, mesures per a la salut pública. Veieu si no, una mica més de la tarada perquè no es digui que li tinc odi o mania, coses que no es poden sentir envers els animals https://t.me/resurgente2020/40879. Un sol nen perjudicat i l’execució clama al cel. És idiota i no ho sap, i com li posen micros al davant, la paraplègica cerebral aprofita per a vomitar; i això, sí que no ho suporto. Si ets idiota, calla. I si no calles, la intel·ligència no té per què escoltar-te i haver-te de suportar, idiota!

I això ja és per dir prou: https://t.me/resurgente2020/40878. La R.A.E., veient qui hi ha, no seria millor de dissoldre-la? Almenys, l’espanyol no prendrà mal.

CAL ACABAR AMB ELS IDIOTES.

ÉS MOLT URGENT.

ENCARA QUE AGRADIN ALS JUEUS.

ÉS IMPRESCINDIBLE.

Soros vol que els simis disfressats de policia actuïn com ell, o sigui, que siguin terroristes armats i que formen bandes, tinguin absoluta impunitat per als seus crims i se’ls pagui bé, que els imbècils és l’únic que entenen. Veieu la policia sionista d’Alemanya: https://t.me/RosselloCM/67173. Si Hitler aixequés el cap!

I conclourem amb els sinistres criminals dels cagaguano, que és tanta la misèria intel·lectual, que ells mateixos demostren la magnitud del crim sionista al qual ells donen suport i del qual es beneficien:

https://t.me/RosselloCM/67190. No és això un repugnant crim contra la Humanitat? Tots els involucrats en aquest augment de malalties mentals en els joves poseu-los a la llista dels 500 milions. I no us preocupeu, que si n’han de ser 600 o 750, tampoc no es perdrà res.

https://t.me/resurgente2020/40867. Covid o grip? La covid no ha existit mai i la grip és la malaltia estacional, que de vegades és forta, de vegades és feble i, de vegades, ni la passes. No oblideu que durant la IMMENSA MENTIDA es feien tests que ‘demostraven’ que estaves contagiat d’una malaltia ‘impossible’ (perquè no existeix), i ara, però, els fraus dels tests, ara sí, diferencien el que abans no podien diferenciar, perquè no hi havia grip. S’ha de ser molt limitat per a creure-s’ho.

LA IDIÒCIA ÉS UN PECAT CAPITAL

EN POLÍTICS, EN JUTGES, EN CAGAGUANO,

EN CIENTÍFICS, EN METGES,

EN EDUCADORS I EN AGENTS DE L’ORDRE,

I HA DE SER PENADA AMB PROPORCIÓ AL PECAT.



L’HOLOCAUST CONTINUA,

PER AIXÒ,

I PERQUÈ HAN ESTAT DESCOBERTS,

ACCELERARAN ENCARA MÉS

ELS ENVERINAMENTS.

L’assassina Darias i Argimon I, el Gran (del qual encara no coneixem cap víctima infantil; per què serà, si arreu en moren), es freguen les mans i no treuen la vista de la pantalla de l’ordinador que els assenyala els ingressos que van assolint per animal sacrificat.

EL GENOCIDI ÉS EVIDENT.

ELS RESPONSABLES SÓN CONEGUTS PER TOTHOM.

ÉS HORA D’ATURAR-LO

I

D’ATURAR-LOS LA VIDA,

NO CREIEU?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada