diumenge, 23 d’octubre del 2022

I SI ELS ‘BONS’ SÓN ELS DOLENTS ?

 

Ja sabem que d’acord amb la llei que van aprovar el gos de Soros i el cor de les prostitutes inútils i idiotes que ocupen els prostíbuls sorosians, els jueus són els bons, i mai se’ls ha de culpar de res, als pobres!, perquè si ho fas, ets un antisemita, que és una cosa tan lletja com que et diguin nazi, negacionista o blanc heteropatriarcal, coses horribles!, que cap persona vol sentir-se dir...


Perdoni, senyor que escriu, però els asquenazites, els khàzars i els sionistes no són pas semites?

Comprèn ara per què el prostíbul espanyol està dirigit per un gos i una soberga bagasseria d’inútils i idiotes? Són només esclaus de Soros, el gos i el cor.

I ignorants, a més a més.

Ni a això arriben, són idiotes; perquè un ésser humà no participarà sense avergonyir-se en l’horror, a no ser que sigui idiota. Perquè un idiota és aquell que no s’immuta, el babau que tant li fa blanc que negre, el que observa la destrucció sense emoció, com si sentís ploure, perquè el seu nivell cognitiu és inexistent. I si els dónes un caramel, a més a més, aleshores tens el gos i les prostitutes ben contentes. I Soros, el noi dels encàrrecs dels sionistes assassins Rothschild i Rockefeller, amb tots els degenerats de l’organització criminal més gran, sàdica i cruel de la història, tenen molts de caramels, perquè tenen les fàbriques de les llaminadures i en fan tantes com volen.

Carai, quina explicació!

M’agrada que li hagi agradat.

I en llenguatge figurat!

Si vol veure-ho així... Però, deixi’m continuar, que duc el sarró tan ple, que vessen les notícies que desmenteixen clarament la llei idiota dels esclaus que els jueus han posat als prostíbuls principals del país, i corroboren que els ‘bons’ són, sense dubte, la pura i més abjecta de les maldats.

Caram! Doncs, continuï. Com m’agrada la cultura!


I si els ‘bons’ són els dolents?

Tot seguit, unes proves i unes informacions, unes declaracions i uns testimonis, que certifiquen que els idiotes, perquè són idiotes, han promulgat una llei que corrobora el nivell de traïció i criminalitat de tota la bagasseria cagaguanera, política, judicial, sanitària i científica del país:

https://t.me/counterpropaganda20/7082. La premsa sionista al servei de l’Holocaust! Penseu quin premi els donarem, a aquests ‘guies a les dutxes’ (ja m’enteneu).

Un breu vídeo que resumeix molt bé que els bons, almenys, no són tan bons com volen que els reconeguem: (0-1:21) L’eurodiputat irlandès Mick Wallace, al mig de l’urinari de la Sinagoga - com sempre, buit -, ens exposa què és terrorisme i què no. Ho explica molt bé. Si el terrorisme és sionista, és bo; si no, és dolent. (1:21-2:08) El bo del genocida jueu Zelensky, àvid de sang i matança, demana a Papà Noel dinerons per continuar amb el sacrifici d’ucraïnesos. (2:08-2:56) El doctor Ryan Cole ens explica el sofisticat sistema d’enverinament massiu dels bons i com afecta les pròximes generacions, en el que és un Holocaust continu, silent i ocult. Aquests verins els fabriquen els jueus, els financen les víctimes amb el robatori dels jueus, gràcies a les putes dels governs (a més a més que et maten, paga-t’ho tu!), i els imposen els jueus amb l’aquiescència i la comissió de les putes, mitjançant coaccions, sancions i persecució, perquè tothom ha d’estar injectat amb el verí que els bons han fabricat per a matar-te o deixar-te com les putes que els serveixen: idiota. I finalment, el senador Malcolm Roberts, d’Austràlia, en una intervenció que ja ha estat penjada al blog, en la qual descriu que els bons fa molts d’anys que tenen pensat el que estan fent: l’extermini massiu i l’esclavització de la humanitat. https://t.me/RosselloCM/67234

Quanta bondat! Potser per això, passen coses com aquesta, allà on els jueus no tenen interessos. Haití és dels països més pobres del món, i allà, llevat de per robar nens per a les seves coses, els jueus no hi fan res; només hi ha bestiar per a ells, i el pitjor dels bestiars. https://t.me/elinvestigador_org/12550. Per què serà que no hi ha augment de mortaldat, tot just on no han inoculat els verins jueus? Vejam si els bons seran la pesta del món?

En el següent article, el Dr. Fin (que desconec qui és) ens exposa a grans trets què estem vivint, i és d’agrair que gosi esmentar pel seu nom els assassins sionistes, aquells que el gos i les prostitutes deficients mentals han declarat que són els bons.

https://www.eldiestro.es/2022/10/el-legado/

I unes paraules de Juan Manuel de Prada, que és un intel·lectual que s’ha guanyat el més absolut respecte per part meva. Escolteu-lo perquè, ben entès, també fa referència a la ‘versió oficial’ quant a la bondat per llei dels assassins jueus. I ho dic jo, que ell no ho diu.

https://t.me/resurgente2020/40929.

Sabem que els bons controlen Europa, els seus governs, la immigració, la destrucció social, familiar i individual, l’enfonsament de les nacions i les economies, tot gràcies al Femer Europeu, conegut, per tothom que té un estat mental equilibrat, com la Gran Sinagoga Europea. Doncs, vegem què hi fan els bons a l’urinari:

https://t.me/elinvestigador_org/12555, i no és el cas que Jewtube pugui censurar, és que si no fos la Gran Sinagoga Europea, Jewtube hauria, per obligació, de penjar aquestes intervencions, que són ‘oficials’, encara que no siguin del gust dels sionistes assassins, els bons, segons el govern del gos de Soros i les prostitutes inútils i idiotes del cor.

Per què serà que els governs de lacais i traïdors van prohibir per llei l’ús i venda de la hidroxicloroquina, que tothom sap que és eficaç i barata contra la ‘grip’, i que ells van prohibir d’acord a les ordres de l’estrebada de la corda de l’amo, que va rebre l’estrebada dels sionistes assassins de BlackRock i Vanguard, el capital de la indústria de l’Holocaust que comanden el cínic i sinistre exterminador de masses Albert Bourla i el mamarratxo Stéphane Bancel, el de Mode-Rna, que modifica l’ADN dels nadons. Són així de bons, els bons. Et maten per al teu bé, i maten els teus fills com a ritual, res més; ells són així de bons, amb rigor religiós, sense maldat, on va vostè a parar! https://t.me/resurgente2020/40925. Ah! I això no CERTIFICA L’ASSASSINAT DE MASSES DEL GOVERN I TOTA LA CLASSE POLÍTICA AMB PLE CONEIXEMENT DEL QUE FEIEN? I per què ho feien? Per idiòcia; que pot ser? O més aviat, dic jo, perquè, a tant per cadàver, el compte-corrent s’engreixa?

Com expliqueu si no, aquesta notícia de la Reserva Federal dels esclaus dels EUA, però extrapolable a tots els països del món occidental: https://t.me/RosselloCM/67241. Més evidència de genocidi i complicitat és impossible. LA PENA CAPITAL ÉS INEXCUSABLE, perquè ja no és només el crim, sinó que es pixen damunt teu i volen que diguis que plou!

I més amunt de la Reserva Federal hi ha el Canadà, amb qui limita al nord, on mana la prostituta privada de Klaus Schwab, el psicòpata sexual, que estima la puteta privada perquè és pedòfila, una aberració que al jueu, com és bo, li agrada, perquè els jueus violen nens per a la felicitat infantil, maten gent per a fer-los feliços, enverinen la gent perquè gaudeixi més de la felicitat, i t’ho volen treure tot perquè ells són els bons i no et necessiten per a fer-te el bé, que com són bons - que ho diu per decret el gos de Soros després de l’estrebada de l’amo i ho canten en polifonia totes les prostitutes inútils i idiotes del cor, on destaquen sobretot les veus dels castrati, que, entre les prostitutes, són, potser de totes, les més baixes i indignes – no necessiten el teu consentiment. https://t.me/resurgente2020/40924. Sincerament, trobeu que hi ha un sol argument per a permetre que Justin Trudeau sigui viu? Quan un deficient mental assoleix de dirigir un país i l’única cosa que fa és el mal per a la gent i per a la nació – encara que sigui per la indigència cognitiva, la mancança d’ètica i d’empatia, el servei d’esclau o la psicopatia, tant se val! -, l’única actitud digna del poble és executar-lo. «Què fem amb aquesta merda?» «A l’ídem!» «I el Klaus, romandrà molt trist?» «Ja li arribarà el torn, que de mica en mica haurem de liquidar les factures que diuen els jueus que tenim pendents entre ells i nosaltres».

Al Canadà, cal treure’s el barret davant de l’excepció que confirma la regla, la senyora Danielle Smith: https://t.me/elinvestigador_org/12564.

El sionisme criminal internacional ha triat tota la immundícia que ha estat capaç d’arreplegar, sobretot entre les dones i els homes o coses amb disfuncions cerebrals, sense excusar les dones paraplègiques cerebrals, que són molt nombroses, i així, han construït un exèrcit de bagasses idiotes que repeteixen fidelment les instruccions dels amos, amb la qual cosa, els mamarratxos són aplaudits i se senten ser algú. Pobres miserables! Vegem-ne uns exemples (un castrato, una dona i un anglès molt morè), en una exhibició fantàstica per a comprovar com poden arribar a ser de cínics i malvats, o d’idiotes, que, ens volen convertir en animals esclaus lligats a la voluntat de l’amo, i ens ho diuen com si ens estiguessin venent una parcel·la al Paradís. Vegeu el castrato i la dona, convidades a les reunions de desgraciats mentals que és el FEM(S):

https://t.me/elinvestigador_org/12558

https://t.me/elinvestigador_org/12559

I ara, l’anglès, que s’ha exposat massa al sol. Vegeu com llegeix, perquè els jueus són així, si no ets capaç d’aprendre què has de dir – per causes lligades a la indigència cognitiva - com li passa al gos dement de Soros, t’ho passen en una pantalla... per això, no t’amoïnis, babau!

https://t.me/elinvestigador_org/12560

NO TINDRÀS RES I SERÀS FELIÇ.

I MÉS ET VALDRÀ SER FELIÇ SENSE RES,

QUE SI NO...

ELS JUEUS SÓN AIXÍ,

ET ROBEN I ET MATEN,

PERÒ ELS HO HAS D’AGRAIR.


I aquesta és la realitat de la parcel·la al paradís:

https://t.me/elinvestigador_org/12561


Per això: https://t.me/RosselloCM/67219

I això: https://t.me/counterpropaganda20/7065. El fet que pacíficament i molt ponderat proposi la pena capital després de passar per davant d’un Tribunal, m’eximeix de ser titllat de monstre. Jo no proposo un aquelarre, ni cap Holocaust com els jueus; on val matar-ho tot i desgraciar-ho tot pel plaer del caos. No, jo proposo grans celebracions i festes en honor de l’alliberament, perquè quan l’alegria envaeix els cors, no hi pot haver monstruositat. Els monstres no saben riure. No demano tortures, humiliacions ni vexacions, només donar-los el passaport amb tràmit d’urgència.

Perdoni, però vostè diu que els bons se’n fan uns bons farts, de riure!

Veient misèria, patiment i mort.

No l’entenc.

Riure és una explosió d’alegria, una emanació del cor. Ells no en tenen, ells només poden riure de l’horror, i tot, perquè el provoquen ells, i això els fa feliços. És clar que un psicòpata pot riure!, però, mai no direu que el riure d’un psicòpata és alegria, oi?

Crec que el vaig entenent, senyor que escriu. I la de coses que aprenc!

Miri, perquè ho pugui entendre millor, tot seguit li enllaço un indret on podrà llegir «Els protocols dels savis de Sió», una lectura imprescindible per a comprendre la bondat dels bons del gos i de les putes, i comprovar que l’especialitat dels jueus és la destrucció del significat de les paraules. Avui, sense anar més lluny, no hem arribat a la insensatesa judaica de no saber què és una dona? Doncs, ells tot ho fan així: Corromp-ho tot i la gent estarà perduda. I això és el que fan els bons, ‘per al teu bé’, que, si no sap quin és, és: La seva absoluta voluntat, el teu absolut sotmetiment a la seva voluntat, el fet que la teva vida sigui d’ells i no teva, i hagis de fer amb la teva vida el que ells et diguin que has de fer, perquè la teva vida és seva. No sé m’he explicat bé.

Sí, sí, els savis, si us plau, els savis!

https://t.me/resurgente2020/40926


P.S. ‘Els altres’ mantenen una fidelitat al blog que m’emociona. Això em fa pensar que no haig d’anar descaminat. Si als ‘altres’ els interessa... més d’una veritat hi ha d’haver; que, de mentides, tot ho sembren ells. I com les mentides les saben, potser les veritats els sorprenen. No ho sé. Il padrino ja ho deia: «Procura tenir els teus enemics a prop».


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada