dimarts, 11 d’octubre del 2022

QUÈ ÉS EL N.O.M.?

 

El NOM és el nou ordre mundial, o sigui, la sagrada - i molt digna d’agrair - tirania dels bons. És a dir, uns senyors que són bons i que, com són bons, han decidit que has de ser feliç sense tenir res, perquè ells ho tindran tot, ja que, per lògica: en quines mans pot estar millor tota la riquesa del món, que en les seves? Algú hi pot objectar que això no ha estat consensuat i que la gent no hi ha donat el vit-i-plau. Però, aquesta reacció infantil, com comprovareu tot seguit, és absurda: Ells són els bons perquè ho diu la llei, i per això, els excel·lents enginyers socials que dirigeixen els països, s’han posat a les seves ordres i els lliuren els béns del país i de la gent perquè són bons, i els bons només poden fer el bé. Ho aneu entenent?

- Senyor que escriu, aleshores, els jueus no diuen mentides?

- Mai! I no són jueus, tracti’ls com els correspon: els bons.

- Per això els han expulsat de tot arreu, oi? Perquè deien la veritat.

- Sempre. Exacte. Jo no ho hauria descrit millor... I ara, em deixa prosseguir?

- Sí, sí, és clar. És molt interessant tot plegat.

Aleshores, com sigui que la gent és egoista, irrespectuosa i desobedient, perquè no volen viure sense res ni haver-se de punxar verins cada sis mesos fins a la mort, protesten. I ja em dirà vostè? Punxar-se cada sis mesos fins a la mort! I només per això, totes les protestes: per tres o quatre injeccions tòxiques! La gent, veritablement, és egoista, irrespectuosa i desobedient. I per això, en el país occidental més avançat en el règim de camp de concentració per a la llibertat i la felicitat, Austràlia, els policies, o sigui, els sicaris del govern social, actuen amb proporcionalitat, respecte i educació per tal de fer veure els qui han de ser robats i emmalaltits pels bons, que s’ho deixin fer sense oposició, perquè això és el que diuen les lleis que han dictat els aprenents de bons, els escolanets dels jueus, els qui per contacte esperem aprehendre com per osmosi, la sagrada saba del bé que els amos dispensen arreu, no sols amb la seva règia presència, sinó amb les paraules. Com ho fan de manera destacada i emocionant: Klaus Schwab, l’home bo, i Yuval Harari, la intel·ligència summa, fins i tot per damunt de la divina, com ell mateix ens ho ha explicat diverses vegades. Si l’home bo és bo perquè li agrada vestir-se de dona, tenir la intel·lectualitat sempre al seu costat, arreplegar tots els béns del món i aprofitar la IMMENSA MENTIDA per enverinar la gent per al seu bé; la intel·ligència summa és la manifestació pràctica de la superioritat mental dels bons, de la raça dels bons, de la raça dels elegits, dels que només han escampat felicitat i alegria allà on s’han instal·lat, per a benefici dels pobles ignorants i inferiors. Aquesta i no altra és la causa de la persecució dels bons: l’enveja i el fet de ser ignorants i inferiors. Però, vegeu la proporcionalitat, el respecte i l’educació de la policia australiana:

https://t.me/elinvestigador_org/12404, com heu vist, sempre, al servei de la gent que els manté. Sempre amatents, tothora entregats a l’àrdua tasca d’inculcar el bé a la gent ignorant i inferior.

Però, és clar, us direu, i com volen imposar arreu del món el magnífic NOM, on tothom serà feliç i no tindrà res; com si estigués mort? Doncs, ara us ho exposo en un seguit de talls que us demostraran l’escrupolosa tàctica amb què els bons i els escolanets-aprenents tracten de reconduir el món al bé.

https://diario16.com/escandalo-pfizer-reconoce-ante-el-parlamento-europeo-que-la-vacuna-nunca-fue-testada-para-frenar-la-transmision-del-virus-antes-de-salir-al-mercado/ No us confongueu! Que us conec. Això no és un frau, i menys encara un assassinat massiu perpetrat pel genocida Albert Bourla amb els seus socis bons. No. Això és l’evidència de la bondat, perquè ells saben que com són bons, no poden fer res que estigui malament. Per aquesta raó, si les injeccions de verí maten, la culpa els dels verins i no pas dels bons que les fabriquen i els escolanets-aprenents que tenen plena confiança en el bé, que ha de ser per definició, l’emanació dels bons. No sé si compreneu el fil del discurs, que jo, de vegades, no m’acabo d’expressar correctament.

- Senyor que escriu, entre els escolanets hi ha totes les prostitutes inútils i idiotes?

- És clar, estimat ‘interruptor’ – si li puc dir així, amb tot el respecte -, l’aviram de gallines i ànecs i ‘gallinos’ i aneguetes, són fonamentals per als bons. Algú ha d’administrar el robatori dels béns de la gent, perquè així, amb més béns, seran més bons els bons, ho entén?

- Perfectament. I així ens fan feliços, perquè elevem l’ànima, despresos de les cadenes i les passions terrenals i materials, oi?

- M’entén, m’entén. Val a dir, que no sé si és perquè apareix poc, però li estic agafant simpatia.

- Moltes gràcies, senyor que escriu. I per a tornar-li la deferència, ha de saber que he après molt de vostè. Sense anar més lluny, avui. Jo que em pensava que això era un robatori sinistre i una abjecta matança intencionada, i ara sé que no pot ser. Per què? - es preguntarà-. Doncs, perquè si són els bons - que ho diu la llei - fan coses bones.

- Això sempre... sempre de sempre!

- És una mica punyeter, vostè també. Però, continuï, si us plau.

A part de la confiança en la bondat de Pfizer, i també de l’‘efectivitat’ dels seus efectes, l’OMS, com havia de ser si no, va participar en la remodelació del món per a la implantació del NOM, amb unes tàctiques fonamentades en la lliure coerció i l’obligació sota amenaces, les quals imposaren en un exquisit decàleg: els protocols.

https://t.me/elinvestigador_org/12416. No us confongueu! Que us conec. Això no és una manifesta evidència de genocidi i assassinat massiu perpetrat per un goril·la mascota del bo de Kill Gates, el metge de les matances; bones, sí, però matances. No. Això és l’evidència de la bondat, perquè la iatrogènia era una pràctica amb un greixatge no del tot ben aconseguit, ja que era la tercera causa de mort, i ara, gràcies sobretot, a la bondat de Kill Gates i dels bons que treballen a favor del NOM, amb la impagable col·laboració, com a animal portaveu, del goril·la ensinistrat i expert en matances i exterminis, han aconseguit que la iatrogènia sigui la primera causa de mort al món, en una magnífica exhibició de com el bé de la medicina s’escampa pel món per a benefici de rics i de pobres, sense discriminacions. Els ventilaven forçosament per al seu bé, i gràcies a la bondat dels bons, els ventilats deixaven de patir per sempre més. Ja eren feliços, i això, tot abans de la consumació del NOM!

Ara, vegeu la primmirada responsabilitat dels bons, el grau extraordinari de preocupació i delit envers els nens - la gran passió dels bons -, en el que és el somni del NOM: una societat d’amor ple entre homes i nens, dones i nenes, homes i nenes, dones i nens, i tot el magnífic zoològic de patologies plenes de bondat que ens han ensenyat els bons per llei que existien i que nosaltres desconeixíem.

https://t.me/elinvestigador_org/12413. No us confongueu! Que us conec. Això no és fotre-se’n de l’assassinat de nens i de l’enverinament massiu, a part de la degradació de les capacitats intel·lectuals dels menors. No. Això és la tendra i emotiva explicació dels fabricants de felicitat de com es preocupen pels teus fills. O no és d’agrair que si te’l malmeten amb un tòxic especialment preparat per a això, després tractin de combatre el mal de les bones intencions d’aquestes pràctiques profilàctiques, anomenades vacunes, i que són medicaments genètics experimentals summament avantatjosos, com ho demostra la creació de noves clíniques per al tractament dels nens feliços i agraïts d’haver-se ‘salvat’ de la IMMENSA MENTIDA gràcies als tòxics injectats?

Aquí teniu la prova que les medecines dels bons només fan el bé:

https://t.me/RosselloCM/66885. Per respecte a la pobra criatura i als seus familiars, m’abstinc de fer comentaris. Tanmateix, no vull deixar de passar l’oportunitat per a dir que, més que segur, a casa nostra, la Genociditat de Soroslàndia ha matat alguns nens amb els verins jueus, que són molt bons, perquè ho diu la llei; però que maten, ho digui o no ho digui la llei. I si és cert que UN SOL NEN ha mort o ha patit seqüeles del verí jueu, Argimon I, el Gran, immediatament serà reu d’assassinat en primer grau, amb l’agreujant de benefici personal. Dit això, no vull deixar de recordar la Mengele anterior, que és responsable, ja des d’aleshores, de l’assassinat de milers d’ancians a les residències (https://www.lavanguardia.com/politica/20210103/6162434/justicia-pasa-residencias-ancianos.html), encara que la bondat dels jueus així li ho imposés i ella obeís el mandat per tal de fer el bé dels bons que són bons perquè el gos de Soros i les prostitutes inútils i idiotes han volgut fer homenatge i mostra de servitud als membres circumcisos.

I per què passa això? Aquí teniu la resposta:

https://t.me/RosselloCM/66886, l’estratosfèric nivell dels mata-sans! Com han de riure els jueus, esplaiats en la seva bondat, i els jesuïtes, en els canapès de les bagasseries, amb la colla de deficients que certifiquen com a normals! Ara bé, cal reconèixer que això és bondat, perquè així s’elimina de la societat la discriminació. I si un paraplègic mental vol ser cirurgià, si es porta bé i es creu totes les bondats dels bons, aleshores se li atorga llicència per a matar, que, recordem-ho una altra vegada, la iatrogènia és la primera causa de mort al món. Per això, recupero una frase de fa molt de temps, de quan començaven les inoculacions de bondat, aquelles que et menen a la felicitat absoluta, on no pateixes i ja no et fa mal res ni físic ni mental; aleshores que us vaig aconsellar: Si vols estar sa, els metges com més lluny millor.

Deixant de banda l’aspecte de la salut en el NOM, vegem ara els espècimens extraordinaris que els bons ens posen als ministeris perquè assolim la felicitat, no la felicitat dels morts amb els verins, sinó la felicitat fent vida normal. És d’agrair que la immensa majoria d’aquestes guies a la superioritat de l’home blanc, siguin dones, aquestes magnífiques i esplèndides dones que són amos dels seus cossos i que manifesten l’odi envers el mascle que les pot deixar en estat, un estat del qual elles són tan lliures i estan tan impregnades del bé, que en alguns casos, fins i tot, superen els bons per llei, i n’hi ha, que saben que matar el fetus és un acte que els bons agraeixen i que consagren en els altars de la seva religió. És fantàstic com el nivell de tot ha apujat, és emocionant! Sí, és cert que el coeficient intel·lectual descendeix desmesuradament, però no ens hem de preocupar que per això hi ha els bons, el NOM i les dones que ens sobrepassen, que per aquesta raó i no per cap altra, els jueus, com abans, ens les imposen perquè imposin la bondat que els membres circumcisos els manen. I així tenim esguerros d’indigència conceptual i capacitat cognitiva com la retardada integral de la Ione Belarra, que més bé faria essent adoptada per un animal, que demostrant la curtedat mental d’una deficient profunda:

https://t.me/RosselloCM/66891. Aquesta descomposició integral és el crim dels seus pares. Suposo que, per causa dels intrincats mecanismes de reversió d’emocions de la psicologia humana, ella aplica als animals el que ella reconeix en el més profund de la seva inconsciència (que en ella coincideix amb la consciència): l’avortament és la solució a la vida. Elles són així, per això agraden als jueus, i per això, el gos i les putes, els nomenen bons per llei.

I aprofitant que esmento la ‘llei’ al final del paràgraf anterior, us deixaré amb les ‘reflexions’ de Trotapoker sobre la dimissió de l’excrement diarreic més gran del país, l’insigne Carlos Lesmes, probablement l’escòria més corrupta que ha embrutat de fems la històricament malparada Justícia. Un perfecte exemple de l’ésser incapaç, inútil, corrupte, hipòcrita, ignorant i prevaricador, el model dels bons, perquè els bons volen el NOM per a tots, i per a això, trien els animals més dignes per a representar-nos: https://t.me/RosselloCM/66894.

EL NOM ÉS LA BONDAT DELS BONS.

DELS BONS PER LLEI!

PERÒ EL NOM ÉS LA TIRANIA.

L’HORROR COM A VIDA.

VEJAM SI SERÀ QUE ELS BONS ES FAN DIR BONS,

PERQUÈ SÓN MOLT DOLENTS.

EL DIABLE ES PRESENTA SEMPRE AMB MENTIDES,

NO US EL CREGUEU MAI.

SI ENSUMEU ELS SEUS NASSOS,

COMPTE!

SI TRACTEU AMB NASSOS,

COMPTE!

SÓN EL PUR ESPERIT DEL MAL:

EL N.O.M.

N’ÉS EL TESTIMONI.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada