divendres, 7 d’octubre del 2022

CASUALITATS


Com sé que els jueus són bons i ara, a més a més, els ho has de reconèixer, doncs no diré que els verins que han enriquit les indústries farmacèutiques dependents de BlackRock (la qual, és una casualitat que estigui comandada per jueus) són els culpables de les següents dues notícies, tot i la gran afecció que els sionistes i els maçons senten envers els nens:

https://t.me/voluntasoficial/4409, ho veieu? És el canvi climàtic i no els verins jueus; que no són verins, i menys encara jueus, quina barbaritat, Déu Meu! És el canvi climàtic, un fet incontrovertible, ja que a penes fa un mes em fregia de calor i avui... fa una fresqueta, que ha plogut i tot! Aquests canvis afecten els nadons ara, abans no passava, però ara sí, perquè ui!!! el canvi climàtic. La gent se’n fot, però quants mil·lennis fa que patim del canvi climàtic i fins ara no ens n’hem adonat? I pensar que, idiotes de nosaltres, a les cruels i crucials variacions que ens amenacen amb l’extinció, els posàvem el nom de les Quatre Estacions, com si Vivaldi fos meteoròleg!

https://t.me/voluntasoficial/4410, aquest senyor, el doctor Russell Blaylock, és neurocirurgià, però a més a més és enemic dels progressos de la Humanitat. Com si els nostres amics, els bons jueus, els samaritans, els filantrops, els elegits, no sabessin què causa els verins que inoculen i que augmenten els beneficis de l’ONG BlackRock. Els sionistes ens enverinen, però nosaltres hem d’estar la mar d’orgullosos d’aquesta actitud, que és pel nostre bé. I aquest senyor Russell ens vol fer por - una cosa que mai, però mai de mai de la vida, han fet, fan o faran els jueus, que són els bons dels bons, els més bons, o sigui, la bondat encarnada –. Que cerqui una altra cosa, que els tòxics jueus són la cosa més saludable del món, i ara, que fan farines de les paneroles, ja veureu, ja, quin estat de salut.

Per això, perquè són, a més dels bons, els millors, dirigeixen una corporació ONG dita BlackRock, que sorgida ahir, com qui diu, avui manega el món per al benefici de tots de tots del total de tots del total del món. Que si alguna cosa no pretén l’ONG, és deixar ningú al darrere.

https://tube.childrenshealthdefense.eu/w/hcRoj9ZmWpGdZhiTuvjnSZ?start=0s

Fixeu-vos la generositat jueva, que no arronsa el puny a l’hora d’ajudar Occident a aconseguir el progrés que tots els homes blancs desitgem:

https://t.me/voluntasoficial/4429

Aquí, el coratjós senador Ted Cruz, que ens parla d’aquells homes esforçats que amb dur treball i grans sacrificis empenyen la Humanitat a la superació, contra l’opinió d’una colla de racistes i mal educats.

https://t.me/voluntasoficial/4443

Tot seguit, un interessant bloc de dos vídeos on surten l’autor del documental «Què és una dona?» que us vaig enllaçar, i el senyor Peterson (si la memòria no em falla), qui, segons que sembla, està en contra de tota la intoxicació ‘casual’ del gènere i d’aquestes coses que han aparegut sorgides del més íntim de la voluntat dels éssers humans, sense que cap jueu hi tingui res a veure, pobres. És curiós que Albert Pike, maçó i sionista, ens digués que quan necessitéssim un líder, ells ens el posarien; però són casualitats. Val a dir, que així el director del documental com el senyor Peterson sempre m’han deixat la sospita de si no era el cas que feien de ‘poli traïdor’, o sigui, que et ven el que vols sentir, però sempre per a controlar el que sents. No sé si m’explico. Però, vegem-los en acció quan se’ls posa en un compromís molt comprometedor:

https://t.me/voluntasoficial/4441

https://t.me/voluntasoficial/4442

Per què callen? Com no han de callar! Els jueus són els bons. No ho oblideu. Ara et deixen que odiïs i matis russos i els desitgis tots els mals, perquè això està bé. Com fa uns anys t’ho deien dels alemanys, perquè allò estava bé. Tu, només, t’has d’asseure i esperar que ells et diguin a qui pots i has d’odiar... I pensar que hi ha gent sense ànima que els odia a ells! Quines coses que s’han de sentir!

I perquè comproveu com de bons que són, no hi ha res millor que posar un exemple de generositat, sacrifici, proïsme i sinceritat. Escolteu el sant Larry Silverstein, el pobre que era l’amo de les Torres Bessones, i comproveu que no hi ha res que no facin per generositat, sacrifici, proïsme i sinceritat.

https://t.me/voluntasoficial/4445

4.500 milions en una pòlissa d’assegurances, és generositat; tres mil morts i les seqüeles de l’enfonsament de les torres, és sacrifici; obeir la teva dona i anar al dermatòleg i no a treballar a les Torres Bessones que saps que enfonsaran, és proïsme i amor; i el fet de fotre-te’n de tot, dels morts, de la gent en general i de la mare que els ha parit a tots, és sinceritat.

Malauradament, hi ha gent que no entén la bondat, i són tan perversos i dolents que pretenen de saber educar els nens millor que els nostres amos, ai!, els bons, volia dir. Fins a on arribarà la indignitat dels ‘conservadors’ que no entenen que hi ha tants gèneres com te n’inventis i que tu ets allò que vols ser, allò que sents que ets. Que vols ser una ameba, doncs, una ameba. Que t’agrada més de ser girafa, doncs, girafa. Aquí hi ha llibertat per a tot, només faltaria!

https://t.me/voluntasoficial/4426. Els bons necessiten carn fresca, i aquesta mamarratxo ancorada a l’Edat Mitjana no se n’assabenta!

Sort en tenim, al país dirigit per Soros, de la caixera de supermercat o de Saturn, sense que se sàpiga quina feina hi feia, per bé que molts ens la sospitem. Sort, perquè és la súperman (no escric súperwoman, per fotre-la) de la immensa majoria de la població, i com sigui que aquesta immensa majoria estan uns graus més desenvolupats intel·lectualment i psicològica que la gent comuna i vulgar, ella els protegeix, com altres prostitutes jueves protegeixen els universitaris espanyols i catalans que vivien al Marroc i són musulmans, però que han sentit el crit de la pàtria, i ens els importen per a fer que el nostre país evolucioni a les cotes de progrés i desenvolupament de l’indret on, per error, aquests nois nasqueren.

https://t.me/resurgente2020/40422

I com la súperman excel·leix en totes les capacitats mentals, aquí la teniu en una altra de les seves grans obres, d’aquells projectes que ens demostren a nosaltres, humans vulgars i rovellats, la magnitud ètica que vesteix aquest monstre absolut.

https://t.me/resurgente2020/40429

Els jueus no hi tenen res a veure, no fotem! Que l’amo del país sigui Soros, i que obeeixi les ordres del jueu Schwab i de l’amo Rothschild, i que tots siguin jueus, és una casualitat que no té res a veure amb res més que amb el fet que la bondat, l’honradesa i el treball sempre tenen una compensació en aquesta vida.

Altra cosa és aquesta notícia quant a Putin. És un home lliure i ple de maldat, o un esclau dels bons? És l’enemic que podem odiar amb el beneplàcit dels bons, o és el titella que els bons fan servir perquè ens empassem el conte de la crisi energètica i d’aliments que els jueus tracten de resoldre, només faltaria!, amb totes les minses relacions que tenen amb els tentacles del poder?

https://t.me/voluntasoficial/4412

Fa el joc als bons i aleshores és bo també? O no els fa el joc, i aleshores és l’home més dolent del món?


I conclouré les casualitats d’avui, amb un antisemita, un racista, una mala persona, un envejós i un difamador, el Bisbe Richard Williamson que diu unes coses sobre els bons que a mi, personalment, em fan posar la pell de gallina. Quin horror!

https://t.me/voluntasoficial/4444, comunistes, jueus, mentida – diu - dels BONS, dels BONS!, això diu. On s’ha vist tanta calúmnia i impunitat! Quines coses de dir, Verge Santíssima del Roser! Dels BONS! Oh! És que no me’n sé avenir de quanta maldat hi ha en el món.

Sort dels Silverstein (l’afortunat de les Torres Bessones), dels Soros (l’home de la llibertat), dels Rothschild (els bons), dels Schwab (la política), dels Harari (la intel·ligència dels superdotats, i superdotats per damunt de Déu i tot), dels Schift (banquers amagats), dels Warburg (banquers discrets), dels Gates (l’eminència mèdica mundial), dels Fink (l’economista de l’equitat), dels Epstein (el de l’illa) , dels Wellenstein (el de Jewllywood, l’historiador), dels Morgan (els manyans de les crisis), dels Rockefeller (metges, educadors i monopolistes per al bé de tota la Humanitat, que per això són Fundació), dels pacífics Wiesenthal (la justícia), dels professors Spielberg (i tants altres genis de les arts i de la veritat històrica)... Quin poble pot presentar tanta bondat?


LES CASUALITATS

NO SÓN PROVOCADES.

ELS BONS

NO HI TENEN RES A VEURE.

NOMÉS FALTARIA!

FALSES ACUSACIONS.

QUAN UN JUEU HA MENTIT?

I NO HAN DE PATIR ELLS,

INJUSTAMENT,

LES VERITATS DELS ALTRES?

POBRES, ELS BONS.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada