divendres, 14 d’octubre del 2022

L’ESCÒRIA


Vejam si endevineu per què els sionistes van matar el gran i bon jueu, el doctor Zelenko?

https://t.me/noticiasNOM/1672.

L’exhibició dels sionistes criminals i dels idiotes i indigents mentals que els fan de sicaris, està arribant al punt en què cal plantar-se i cridar prou! La jueria ha corcat la nostra societat i cal exterminar els cucs abans que acabin d’ensorrar l’edifici. Si tinguéssim governs que servissin la gent i el país, i que es passessin per l’engonal les ordres de la Gran Sinagoga Europea, amb la genocida von der Leyen al cap i el deficient mental del Borrell de pallasso idiota, decretarien immediatament l’obligació que els jueus portin distintius que els assenyalin. Avui ja és hora de posar fi a aquesta pesta. M’he cansat d’aportar proves que demostren que aquesta escòria animal són el MAL DEL MÓN, i avui el món ve farcit de notícies que ens descobreixen l’escòria que són aquests animals.

Comencem, per a no desviar-nos, amb el genocidi goyim del sionisme internacional, amb el mentider (i això que no menteixen mai, que són els bons per llei) fabricant de verins i estafador, Albert Bourla, guardonat i reconegut, corresponentment, pel sionisme assassí: https://t.me/elinvestigador_org/12444. És clar, que un genocida massiu, sempre excita la ‘sensibilitat’ dels jueus.

L’extraordinària i valenta Bea Talegón escriu un article sobre Naomi Wolf, que exposa sense gènere per al dubte que això és un evident extermini, encara que encara no gosi dir: que està minuciosament dirigit pels jueus.

https://diario16.com/pfizergate-naomi-wolf-afirma-que-la-farmaceutica-sabia-desde-el-principio-que-las-vacunas-no-funcionaban-y-que-causaban-muertes/

https://t.me/resurgente2020/40631

Aquí podeu veure un altre dels verins que fabrica el genocida Albert Bourla, el pallasso no gaire espavilat que fan servir els sionistes per a executar l’Holocaust. Un altre verí letal, el Paxlovid (un nom que suggereix pau i amor): https://t.me/counterpropaganda20/6884


La diputada Christine Anderson, que ja ha aparegut més d’una vegada en aquest blog, no pot ser més clara: https://t.me/elinvestigador_org/12446. La Unió Europea és el cau de CRIMINALS MÉS GRAN DE LA HISTÒRIA CONTINENTAL. Cal erradicar d’Europa els animals nocius que avui la governen. La pena capital és IMPRESCINDIBLE, i tant fa que hagi de ser per a tres-cents com per a tres-cents mil. Urgeix de fer net, i la Sinagoga Europea ha de ser absolutament arrasada (lògicament, salvant els polítics que veritablement defensen els ciutadans i que no entenen com els criminals poden passejar-se per la institució com si res).

Amb tot això, no oblidem de cap de les maneres els cagaguano, els retardats intel·lectuals que imprimeixen diaris, d’acord amb les ordres del sionisme que està executant l’holocaust que ells amaguen. Cap responsable cagaguano ha de ser exonerat de pagar amb la vida i el patrimoni la col·laboració i l’encobriment de la matança més planificada i cruel de la història:

https://t.me/elinvestigador_org/12449, cap ni un sense càstig.

Aquí teniu la Gran Sinagoga Europea i els seus interessos, que no tenen res a veure amb els interessos dels europeus, perquè tots els insectes, paràsits i criminals que hi treballen, estan a les ordres del jueu Soros, el terrorista número u del món, i de la colla d’assassins sionistes. Quin interès tindran en la llet, els òvuls, l’esperma...?

https://t.me/resurgente2020/40610

I més, que la Casa de les Putes d’Israel, amb la genocida Ursula von der Leyen al capdavant, no dóna puntada sense fil. Ja fa temps que dic que jo no en sé res, però que el 5G sigui tan necessari i que perdin el cul amb les instal·lacions, a més a més, a càrrec de les empreses que reben subvencions de les prostitutes i els gossos dels governs, és més que sospitós:

https://t.me/resurgente2020/40608, pretenen potser l’extermini de la raça blanca? O encara no ho podem dir?

El doctor perseguit i desautoritzat pels jueus, Vernan Coleman, que des del primer dia parla de genocidi, aquí ens diu com el sionisme internacional – sense dir-ho explícitament - pretén començar la gran matança: la guerra.

https://t.me/resurgente2020/40609

Ara, un tuit que és una perfecta sinopsi de la realitat, una descripció breu i exacta de la veritat: https://t.me/resurgente2020/40614. Penseu que podem passar per alt la violació més flagrant, cruel i abjecta de la història, només perquè són les rates jueves i les seves putes els que l’han executat?

Això és la descripció perfecta del que pot arribar a fer una rata jueva com Zelensky, l’ésser més idiota i ignominiós després de Stalin i Mao, els darrers socis del sionisme internacional: https://t.me/resurgente2020/40619 i https://t.me/resurgente2020/40620, Es comprèn bé el grau de perversitat d’aquesta raça dels inferns?

I aquesta escòria és a tot arreu, de les bagasseries jesuïtes als prostíbuls judicials, a tot arreu, sempre destruint la bondat, la bellesa i la veritat, l’única cosa per a la qual serveix una rata sionista. Vegem aquest deficient mental, degudament reconegut per la Bagasseria Jesuïta com a eminència matemàtica i física. Per pixar-se de riure! Vegeu què diu l’analfabet integral. Ah! I és clar, treballa al CSIC, Centre de Simis amb Intoxicació Cognitiva. L’eminència es diu Antonio Turiel:

https://t.me/laquintacolumna/26832, es pot arribar a ser més paraplègic cerebral? O només són efectes neuronals de tantes fel·lacions ininterrompudes? Un suposat matemàtic i físic que creu el canvi climàtic (o sigui, que és profundament idiota) i a més a més, proposa la restricció de les llibertats per a fer-li front (o sigui, que és rematadament imbècil). El que fa el fet de servir els amos en tot el que et demanen! Què hauria fet aquest mamarratxo sense els jueus, treballar a l’Urinari Públic? No es pot respectar mai la manca d’intel·ligència. Si ets idiota, ets idiota. No em presentis papers, que les paraules esclavitzen. I aquest mamarratxo s’ho diu tot ell sol.

I gràcies a tant de deficient mental, les putes poden legislar meravelles com aquestes, que com tothom reconeixerà, són les primeres necessitats del país:

https://t.me/resurgente2020/40622. Això sí, els aliments bàsics apujant sense aturador. Que és per al teu bé i la culpa és de Putin!

El sionisme criminal internacional sap molt bé quina mena de psicòpates tria, i per a demostrar-ho vegem dos exemples paradigmàtics:

Enric Tistounet, el director del Consell dels Drets Humans de l’ONU, acusat de violar drets humans. ELS JUEUS MAI NO DIUEN MENTIDES, SÓN MENTIDA PURA. I la casa de putes de l’ONU és el centre internacional de la Sinagoga, és a dir, de les mentides, de les corrupcions i del crim.

https://t.me/resurgente2020/40621.

A les organitzacions criminals que dirigeixen directament, per tal de poder executar els seus crims i violacions arreu del món amb impunitat, hi col·loquen els indigents intel·lectuals i ètics més grans del món, com l’escurçó ximple del Guterres, un mamarratxo socialista, com no podia ser d’una altra manera, que obeeix com la més dòcil i servicial de les prostitutes de l’harem. És verinós com el que més, que tot ho signa per a la destrucció de la llibertat i d’Occident, però és tan profundament idiota que no sap ni què fa, només veu que arriba un circumcís amb la quipà i s’arrossega llepant les sabates o el que se li demani, que els socialistes tenen debilitat per llepar les parts dels sionistes. Coses entre degenerats, què hi farem!

I aquí teniu al deficient mental del Borrell, criminal de tota la vida, gràcies a la qual cosa, la màfia sionista l’ha anat apujant de graó, i ara, aquest imbècil integral, que no el volen ni en el seu poble (que prou gran és la vergonya que allò que fos la seva mare el portés al món!), doncs, aquest desgraciat que ha viscut del robatori, de la corrupció i del crim, com un Solana qualsevol, sí, l’idiota del ISG de Soros, que rebé aquest ‘honorable’ càrrec per a l’extermini, com a premi per la matança a Iugoslàvia; doncs, el paraplègic de Lleida no vol quedar-se-li enrere. Aquesta xurma, de veritat penseu que té dret a la vida, si l’única cosa que fan és destruir-la?

https://t.me/resurgente2020/40625, podeu concebre un idiota més irrecuperable? No pensa en la pau, en què el Zelensky és un pallasso i un criminal jueu a les ordres del sionisme internacional. A ell, els amos - encara que sembli tan ufanós i tan cregut d’ell mateix – l’humilien com els rota i per a distreure’s; i ell, és clar, s’humilia fins on li demanin, tot sigui per a menjar i robar, que prou que sap que si hagués de ser per les seves possibilitats físiques i cognitives, mai no hauria passat de ser una mena de manso per als porcs, perquè no crec que serveixi per a res més de profit. El sols fet de promoure la guerra – i nuclear – en lloc de trencar-se l’esquena per assolir un acord amb Putin que restableixi la pau i l’estabilitat a Europa, ho diu tot d’ell. Aquesta repugnant meuca dels jueus, llença gasolina al foc, vejam si així els amos li atorguen algun nou càrrec o li permeten deixar-se anar de regnes per a les seves perversions més secretes. Aquesta gentalla ha de ser inexcusablement EXECUTADA, i no perquè ho digui jo, sinó perquè són criminals, impostors, genocides i traïdors, amb el delicte menor del robatori continuat gràcies a les ‘disfuncions’ públiques. Aquest és l’esguerro que s’emprenyava amb un periodista perquè no li preguntava el que volia. A aquest nivell arriba la indolència de la seva intel·ligència. Això és un insult a la Humanitat, res més que un insult, i per això està al costat de la genocida i criminal von der Leyen, perquè el Diable els crea i els sionistes els ajunten.

I no vull acabar aquesta ‘mala llet’ d’escrit, sense parlar de les tarades que han desgraciat un dels quadres de gira-sols de Van Gogh https://t.me/RosselloCM/66964. I puc entendre que l’acte de protesta no el puguin fer contra les extraordinàries creacions de l’Abramovic, perquè no es notaria pas la merda afegida a la merda que ja hi ha. Tanmateix, que el nivell cognitiu d’aquestes tarades no els permeti d’entendre l’art, no excusa que té més dret a la ‘vida’ l’obra de van Gogh que aquestes dues subnormals. Això són paraplègiques cognitives formades a les noves escoles del sionisme europeu i reclutades per les organitzacions del criminal i terrorista més gran del món, George Soros, per tal de destruir la cultura occidental. Us penseu que una merda jueva hi entén, en art? No sigueu babaus, aquestes rates dels inferns, en l’art l’únic que hi entenen és el preu. Com ens exposava subliminarment la pel·lícula «Els moderns» d’Alan Rudolph. Aquesta escòria no entén de res, més que de violència, maldat i diners. Tanmateix, jo, si hagués de fer justícia, la feia de manera estricta. Aquestes dues subnormals han destruït una obra d’art, que, si a elles no els agrada, no tenen per què tocar-la. Però ho han fet i l’han embrutada amb tomàquet, amb ‘la superior i incontestable raó’ del canvi climàtic (?). Jo no necessito més reflexions. Doncs bé, jo els donava vint-i-quatre hores, o sigui, 86400 vegades el segon que han necessitat per a destruir l’obra d’art, per a restaurar-la i deixar-la com estava o pintar-la de nou, el que més els abelleixi. I una vegada passades les 86400 vegades del seu segon (més generositat no es pot tenir), aleshores, comprovar si l’obra està absolutament immaculada o està absolutament i perfecta falsificada; i si no és el cas, allà mateix, dos segons de plom i resolem el problema del canvi climàtic; no sé si m’explico. Ja he dit que cal NETEJAR EL MÓN DE TOTA LA IDIÒCIA ACTUAL, ÉS IMPERATIU. No em sap gens de greu el que pugui passar a les tarades, però gens, de gens. Per mi, com si no els volen donar ni els 86400 segons. El que poso seriosament en dubte és que hàgim de suportar deficients cognitives integrals que destrueixen una obra d’art perquè els ha picat la coseta! Oi que volen ser originals, doncs, que recomponguin per a la Humanitat l’obra desgraciada, si no, que ho paguin amb la vida. Per dues imbècils, la Humanitat no té per què perdre una obra d’art. Més lògic i savi és destruir les imbècils. I penseu que a Soros, si ho féssim, li haurien de posar bolquer, que el pobre no s’aguantaria la pixera de tant de riure.

Aquests fets es poden multiplicar perquè l’objectiu del sionisme és sempre la destrucció de la cultura i la civilització, per això cal castigar severament (la pena capital no és cap desori: Poden restituir una obra única? No. Aleshores?). Tanmateix, fixeu-vos que mai no faran aquests actes els immigrants enviats pels jueus, perquè això podria espatllar la destrucció per invasió que han elaborat. Per això, aquests actes de minusvàlids cerebrals, els faran les tarades, aquestes dones que ni són dones ni res que se’ls assembli; que són només una colla de traumatitzades amb la ment infantil, i que són capaces de qualsevol barbaritat, perquè de l’única cosa que no és capaç la dona avui – almenys, la gran majoria d’elles – és de pensar. Aquestes dones, o coses animades, funcionen per impulsos. Se’n van al llit amb el primer que troben, i tant és què sigui, persona, animal o cosa; destrueixen la bellesa de la pell amb els horribles tatuatges, l’acte més vulgar i horrorós contra un mateix, i quan els jueus les animen a fer l’animal i comportar-se com esquizofrèniques en estat d’excitació, es despullen i criden com a salvatges preses d’un frenesí gairebé místic. Així són aquest tipus de tarades, les que els jueus trien, perquè sempre que un jueu us triï, heu de pensar quin greu error contra la vida, la dignitat, la llibertat i la independència heu comès. On hi ha un jueu - ja no dic si és un sionista - hi ha el MAL.

I dic de prendre aquestes suaus mesures, perquè si esperes que els excrements i pol·lucions dels jutjats, els innombrables amb toga, resolguin alguna cosa amb Justícia, és que estàs molt begut o ets com el Borrell, intel·lectivament parlant, sec. Vegeu quin nivell! el de les diarrees europees, els mamarratxos que controla Soros com a putxinel·lis:

https://t.me/resurgente2020/40623. Sentència a favor de la tarada que insulta la fe. Això sí, si ho arriba a fer en una mesquita o en una sinagoga, també reconegudes com a carnisseries per als sacrificis, no hi hauria hagut tanta comprensió per part de les diarrees amb toga dels prostíbuls judicials de la Gran Sinagoga Europea.


CAL MARCAR ELS ASSASSINS.

L’EVIDÈNCIA DELS CRIMS

ÉS TAN ÒBVIA

COM LA MENTIDA HISTÒRICA DELS JUEUS.

VAN A PER TOTES.

SABEN QUE MASSA GOYIM HO SABEM.

ELLS SÓN L’ENEMIC.

ELLS SÓN L’ODI A LA RAÇA HUMANA.

ELLS SÓN EL MAL.

LA HISTÒRIA I L’ACTUALITAT

ENS HO CANTEN CADA DIA.


Aquest és el tipus de món que agrada als jueus:

El monstre de Nova Zelanda, pels qui creuen que el sionisme no tria bé els animals que han de vigilar els goyim. https://t.me/RosselloCM/66970. A aquesta, jo crec que els neozelandesos l’haurien de penjar pels collons, i si no en té, es deslliura de la pena!


Concloguem, amb l'esperança que les rates no infestaran la Terra, i que serem capaços d’aïllar-les i erradicar-les, potser subministrant-los a la força els verins que tan simpàticament elles fabriquen per a intoxicar els nostres nens. La guerra ja ha de ser oberta. L’odi a la raça infecta ha de ser la resposta a l’odi visceral i ancestral d’aquests animals envers la vida humana.

https://t.me/RosselloCM/66958


P.S. Avui ja podem dir i reconèixer, com ell mateix ho va anticipar, que Adolf Hitler tenia raó. La història avui certifica que l’alemany tenia tota la raó i que cap de les paraules contra la raça dels jueus era gratuïta ni fruit de l’odi, sinó de la més sospesada i caritativa reflexió intel·lectual quant a aquests animals cruels que semblen éssers humans, però que no ho són. Hauríem de tornar a empaperar tots els carrers de pobles i ciutats amb el descriptiu «Das Judentum»* com a mesura profilàctica per a protegir la gent.


El gran Dante Alighieri ens adverteix, i no s’equivoca; que hi va estar:

https://t.me/counterpropaganda20/6889


*Si cerqueu la paraula al blog (part superior esquerra), hi trobareu el text i la traducció.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada