dijous, 13 d’octubre del 2022

GUERRA I TEATRE


En l’anterior escrit es van fer paleses les immenses mentides del sionisme. Avui toca la guerra - que veurem al final - i el robatori o trasbalsament dels béns de les nacions a les mans de l’escòria jueva. Comencem, doncs, amb el robatori descarat, més que malversació, executat per la criminal Ursula von der Leyen – que representa, qui ho diria!, tots els ciutadans europeus –, qui va signar un acord secret i multimilionari per tal de rebre els verins que ella sabia que només servien per a matar, com ho demostra el fet que després de les defuncions i els incomptables casos d’efectes secundaris, la genocida no rescindís el contracte, sinó que encara s’esforçava més a intoxicar la gent, fent servir la pressió del delictiu i antidemocràtic Passaport Verd i sospesant de fer obligatòria la vacunació (crim de lesa humanitat manifest), que l’assassina pretenia imposar a tots els europeus perquè tothom rebés el verí que tan amablement ens serveixen les farmacèutiques, tot sabent perfectament que no serveix més que per a matar i emmalaltir. I deixo de banda que la corrupció per a introduir-les l’ha gestionada el seu marit, conspirador i criminal com ella. No hi ha cap dubte avui, que el monstre que dirigeix la Corrupció Europea és un perill públic que ha de ser arrestat, com tots els criminals que conformen la seva banda (gairebé tots els polítics del Femer Europeu) i lliurar-los a Tribunals Populars de nova creació, perquè els Jutges europeus han demostrat ser sicaris del terror sionista, ja que no han mogut un dit per tal d’evitar l’enverinament massiu, la retallada de llibertats, la destrucció de les economies europees ni la invasió il·legal finançada per terroristes internacionals, com ‘il capo’ George Soros.

Sylvia Limmer, eurodiputada, sobre la banda criminal Pfizer.

https://t.me/counterpropaganda20/6855

Evidentment, de la colla de delinqüents, paràsits, insectes i criminals de tota la Gran Sinagoga Europea no es pot esperar res, que ja sabem que Soros és l’amo de molts dels gossos de l’Urinari; que dirigeix amb Klaus Schwab i la Corrupció Europea l’Agenda de l’Holocaust de l’home blanc; com també, que té ben lligats amb corretja curta a molts dels jutges, tant dels Tribunals europeus com del Tribunal de La Haia. És a dir, la suposada construcció europea ha estat la venda d’Europa, de la llibertat, de la civilització i de la salut dels europeus, a l’escòria sionista per tal que acompleixin els plans de destrucció de la civilització grecollatina i cristiana, que és el moll del sentiment europeu.

No hi havia virus, i per això, ningú ha pogut demostrar la seva existència en teixit humà ni que fos la causa de la mort. Per què prohibirien les autòpsies? Senzillament, perquè era destapar tot l’holocaust. En canvi, sí que hem pogut comprovar els mals que fan els verins. Malgrat la inexistència de pandèmia, més enllà de ser la grip anual, la Corrupció Europea comandada per la criminal Ursula von der Leyen, va desviar a mans privades i delinqüents, milers de milions d’euros per a comprar tòxics per administrar als ciutadans europeus, i no contenta amb això, va imposar el Passaport Verd per a controlar la ciutadania, com si els europeus fóssim els gossos de la bruixa i necessitéssim un xip. I aquí no acaba la carrera d’aquesta criminal majúscula, perquè ha enfonsat l’economia europea per tal de seguir les voluntats dels circumcidats i ajudar a un genocida com Zelensky, involucrant Europa en una guerra que no és necessària i que es podria resoldre en quatre dies amb uns acords de pau, que, però, ni el sionisme assassí ni la sicària criminal de la Corrupció de la Sinagoga, estan disposats a acceptar. I això, independentment de la sistemàtica destrucció de la família executada per la Comissió, com la ruïna provocada i intencionada del primer sector de l’economia, com les criminals polítiques de gènere, que ja abasten l’horitzó de permetre i autoritzar la pedofília perquè els sionistes, els amos del monstre criminal europeu, se satisfacin... No oblideu que és una dona, com la Thatcher, com la Merkel, com la tarada que governa el Regne Unit, com totes les prostitutes que emplenen els urinaris públics, no gràcies a les capacitats, sinó a la voluntat del terrorista George Soros i a les bàrbares i idiotes legislacions que garanteixen la paritat, independentment de la capacitat, la qual cosa posa en evidència palmària el nivell d’idiòcia de tots els que són capaços de legislar imbecil·litats com aquestes. No hi ha cap dubte, que aquesta colla de deficients mentals i ètics, que tenen l’obligació de SERVIR, han enfonsat el futur d’Europa i dels europeus, així com han descossolat les comunitats, amb la importació dels esclaus dels jueus que ens envien els sionistes, tot contribuint a la desintegració de la civilització més important de la història, almenys, quant a filosofia, ciència i arts. De veritat penseu que poden abandonar els càrrecs com si aquí no hagués passat res? És un imperatiu de mínima justícia i confiança en els sistemes socials que TOTA AQUESTA COLLA DE CRIMINALS I ASSASSINS, paguin amb la vida la voluntat de destrucció de tot un món, a canvi de la remuneració suculenta i sagnant dels amos.

Perquè tot això els nassos ja s’ho ensumen, ahir, https://t.me/resurgente2020/40595 el mamarratxo que és el titella comandant de l’exèrcit sionista (OTAN) animava a aportar armes ‘letals’ (que n’hi ha, de broma?) al jueu, a més de pallasso, tarat, genocida i amic d’Europa i de la criminal von der Leyen, per tal que, si cal, els jueus puguin oferir-nos un altre magne espectacle com foren les dues anteriors guerres mundials; que no oblidem, que Albert Pike, ja en el segle XIX, va preveure les tres guerres mundials, perquè aquesta gentalla són tan plens de bondat, que gosen convertir-se en endevinadors, tot especulant i encertant les revolucions i els caos socials amb cent anys d’antelació. No. No, no ho tenen preparat. On va a parar! Ells no en saben res, d’això; l’encerten perquè l’endevinen. Els jueus són així, la bondat, aquella bondat que pots ensumar resseguint les regueres de sang.

I mentre això diu el mamarratxo de l’exèrcit sionista, aquí tenim un americà que explica clarament la veritat: la intenció d’una guerra mundial, com ho demostra l’absoluta manca d’interès a resoldre pacíficament la qüestió.

https://t.me/RosselloCM/66939

Pregunta: La guerra interessa a Rússia, a Ucraïna, a Europa, als Estats Units (com a poble)? Aleshores, a qui pot interessar? A la Reserva Federal, al Congrés Mundial Jueu, al sionisme internacional i a Israel. Quines coses oi? No hi ha un sol moviment dels jueus que no estigui destinat a la destrucció de la civilització europea, que per això han fabricat l’enginy tarat de la Comunitat i, des del primer dia, hi han posat al capdavant tots els deficients mentals que han trobat, els més destacats en retard cognitiu i ètic de cada casa. O no ho demostra prou l’indigent sense principis i amb l’encefalograma negatiu del Borrell, que destina els fons per a la pau per a la guerra, i en lloc de moure’s per a tractar d’arribar a un acord, anima tothom a preparar-se per a una guerra contra Rússia.

HAN DESTRUÏT EUROPA I TOTES LES NACIONS!

CAL QUE PAGUIN EL CRIM,

AMB LA MATEIXA DEFERÈNCIA,

AMB EL MATEIX RESPECTE,

AMB LA MATEIXA ATENCIÓ

QUE HAN DEMOSTRAT ELLS

ENVERS ELS SEUS AMOS:

ELS EUROPEUS.

S’HAN PASSAT ELS EUROPEUS

PER L’ENGONAL.

PASSEM-LOS, DONCS,

LA FACTURA PER LA SUPÈRBIA,

LA DESCONSIDERACIÓ I LES MICCIONS

HABITUALS I SORNEGUERES.

QUE NO MANQUI CORDA

PER A CAP DELS SEUS CAPS!


La gent no és tan idiota ni imbècil com els ‘benaurats’ que són triats pel poble elegit per a executar els seus interessos. Per a servir el mal, cal gent mancada d’empatia, idiota, vanitosa, orgullosa, sense coneixement de la paraula ‘ètica’, i menys encara de la paraula ‘intel·ligència’ com a prova de pensament propi, i així agafen els gossos abandonats, les prostitutes més inútils i idiotes, però que, per això mateix, són servicials fins a la pèrdua de qualsevol escrúpol; i així, s’envolten de tot tipus de tarades, que l’assortit és gran: de paraplègiques amb passió pels animals a caixeres de supermercat amb megalomania, passant per tot tipus de desfeta cerebral i corrupció ètica. En fi, escombraries sense principis, que són el que tenim en totes les Institucions a tot arreu d’Europa, gràcies a la generositat, la humanitat i la filantropia dels bons segons la llei, dels bons per decret, dels bons perquè mai no diuen, han dit, ni diran, cap mentida.

Però, la gent està molt més preparada que la colla d’incapacitats i minusvàlids cognitius que només delinquint, robant, corrompent, destruint, coaccionant, abusant i exercint la més depauperada exhibició d’indigència en qualitats humanes, duen el collar que els posen els jueus com a prova de propietat. La gent és pusil·lànime i ha estat, des de fa molt, sotmesa a la destrucció sistemàtica de la confiança en ella mateixa, de la solidaritat real, que comença amb els teus i amb els del teu costat, i no amb una colla de negres que serveixen per a omplir de diners les butxaques dels qui els esclavitzen; com també han estat educats per a odiar la seva ètnia, raça i nació. Si fins i tot, fan que els joves (encara no preparats per a res) odiïn els seus cossos perquè segons la nova ‘psicologia jueva’ han nascut en un cos equivocat! Vejam, es pot ser limitat, retardat, com qualsevol ministra o catedràtic, però pensar que es neix en un cos equivocat és com desconèixer que l’u és la unitat, i voler fer matemàtiques. Tanmateix, malgrat que els jueus ens mostrin en els seus canals d’intoxicació informativa que tots som tarats amb problemes sexuals, la realitat és que la gent, si bé en la intimitat, no s’avenen als desvaris d’aquests ancestrals criminals. I de mica en mica, la gent se n’adona. Ja té la mosca a la punta del nas. Per això, per exemple, en el metro de Barcelona, el nombre de gent que no assumeix la submissió i no obstrueix la respiració, ja és bastant. Aquest fet, encara que els que porten morrió pensin que són gent una mica avesada a ser desobedients, els fa pensar que si tota aquesta colla no accepta la coacció, potser, no és perquè siguin desobedients i antisocials, sinó perquè són intel·ligents i no es creuen les mentides dels cagaguano dels jueus i dels insectes i altres cucs i paneroles que emplenen de corrupció les Institucions públiques; i a més a més, comencen de veure que, potser, només potser, tenen raó, ja que aquell noi que fa sis mesos que coincideix amb mi en el vagó, resulta que està com una rosa, i en canvi, jo conec a molts que s’ha posat el miraculós remei contra la immensa mentida, i resulta que qui no pateix d’una cosa, en té dues; i això, sense comptar els que, desgraciadament, ens han deixat pels verins que la von der Leyen i els gossos i les putes de cada país s’han esforçat a injectar a la gent per a emmalaltir-la i enriquir-se. La veritat és que quan això sigui majoritari, l’escòria política ja pot cercar caus de rates ben entaforats i inaccessibles, perquè, lògicament, en justícia i amb tota la legitimitat del món, la gent els voldrà passar aquesta la factura, com aquests criminals i lladres et passen les factures d’energia i aliments, mentre ells s’encarreguen de destruir conscientment el país mentre s’enriqueixen. Bé, conscientment, no, això no els és possible: la consciència. Ells només tenen compte-corrent i miralls, amb això les prostitutes en tenen prou. I un polític no és res més que una prostituta vestida d’oficialitat, llevat de comptadíssimes excepcions, que, per ser tan poques, permeten sobradament de dir que TOTS ELS POLÍTICS SÓN, ESTRICTAMENT PARLANT, UNS DELINQÜENTS I UNS MISERABLES. De fet, un polític de veritat és una persona que sent passió per la seva gent i el seu país, i aquests delinqüents i miserables només senten passió per la seva butxaca i els seus capricis de depravats. És el que hi ha: merda oficial i un poble acollonit per les amenaces mafioses dels sicaris dels assassins més grans de la història. Penseu només en les desproporcionades sancions que imposen els tarats per faltes menors. Lògicament, això, no hi ha hagut cap excrement diarreic amb toga que ho hagi observat, que ells estan més per mirar els comptes-corrents que engreixa la prevaricació i d’allò que s’amaga dessota les faldilles i els pantalons dels menors. Que ells són molt així, molta toga, molt de respecte, i són escòria, repugnant escòria, els principals criminals d’aquest holocaust de l’home blanc, que el sionisme executa perquè aquests sacs d’escombraries, - entenent-hi les descomposicions pròpies dels humans - prevariquen i obliden la seva ÚNICA OBLIGACIÓ: la defensa del dret natural: la vida humana amb tot el que comporta: llibertat, dignitat i independència, i els béns d’aquesta vida humana. Però, com hem comprovat, els jutges autoritzen, admeten i fins i tot forcen la gent a ser assassinada pels verins dels jueus, o defensen i protegeixen el delinqüent que ha violat el teu domicili, carregant contra tu, si tractes de defensar el que és teu. I podria continuar, perquè no hi ha indret en el món on hi hagi més abjecció i ignomínia que en els prostíbuls i caus de delinqüents que comunament anomenem Palaus de Justícia.

CAL DESOBEIR L’ESTAT, SEMPRE!

CAL DEMANAR LA RENDICIÓ DELS CRIMINALS!

CAL DEIXAR DE CONTRIBUIR

AL BENESTAR DELS LLADRES.

CAL ORGANITZAR-SE FORA DE L’ESTAT.

FER PINYA CONTRA L’ESTAT.

ACTUAR CONTRA LES AGRESSIONS DE L’ESTAT.

I SI ELS BANCS - LLADRES PER DEFINICIÓ -

COOPEREN AMB ELS DELINQÜENTS,

CREMAR BANCS I BANQUERS,

QUE RES DE BO NO ES PERDRÀ.

CAL DESOBEIR, SEMPRE!

LES RATES S’HO ENSUMARAN.

LES RATES SÓN COVARDES.

LES RATES SERAN CAÇADES.

LES RATES SERAN ANALITZADES.

I LES RATES DE LA RÀBIA:

EXECUTADES.


La guerra comença a ser l’última esperança del sionisme internacional per a assolir la dictadura global. Cal oposar-se absolutament a la guerra i denunciar els criminals que t’hi volen embarcar. De fet, a tots aquells que creuen que cal anar a donar la vida per alliberar el jueu Zelensky perquè pugui continuar amb el genocidi que tant agrada als jueus, se’ls diu que sí; però que hi vagin ells. Que, pel que em toca a mi, se me’n fot el que li passi al tarat del Zelensky. Si alguna cosa em preocupa, és el pobre poble ucraïnès, que ha caigut sota les garres de Soros i els assassins ancestrals, i així es troba; com em preocupa la sort d’aquells pobres soldats russos que aniran a protegir el seu país de l’agressió innegable dels exèrcits sionistes de l’OTAN. Per això, si tota l’escòria política europea pateix tant per la situació, amb dos collons!, que vagin al front a defensar la vida dels pobres ucraïnesos, però que no hi enviïn la gent que se’ls en fot una merda el jueu i el muntatge de tots els criminals que dirigeixen occident.

No em direu que no seria fascinant de veure el gos de Soros amb la corretja solta, sense l’amo - que Soros crea els conflictes però els veu a la tele, protegit amb bolquers - i totes les prostitutes del seu cor, així com tots els mamarratxos de l’Urinari Europeu, tots, sota el comandament de l’Ursula von der Leyen (damunt d’un pujol sostenint la bandera de la llibertat) i José Borrell (amb l’espasa en alt); allà, en el front, davant de les tropes russes. Ben mirat, també els seria una opció per tal d’esmunyir-se del llaç amorós de la corda que el poble els acabarà posant al coll, i no per res, sinó per criminals, per impostors, per traïdors i per genocides.

NO HI HA CAP GUERRA,

HI HA EL TEATRE DELS JUEUS

PER A FARCIR ELS SEUS DIMONIS

DE SACRIFICIS HUMANS.

NO RES, EL DE SEMPRE.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada