dilluns, 10 d’octubre del 2022

ESCENES DE LA VIDA QUOTIDIANA


Es van produint, com veurem en aquest capítol, reaccions populars contra els sicaris criminals de l’Agenda 2030. El goyim comença a estar-ne fins a les coses aquelles que no sonen, de tot plegat. https://t.me/resurgente2020/40519. Els bons, els nostres amics, han d’anar amb compte, perquè els virus multimutants de Gates ja no se’ls creu ni el més babau dels babaus. Suposo que per això, per l’evidència de les mentides filantròpiques, les prostitutes que els jueus ens han instal·lat aquí, han decretat que els seus amos són sempre els bons, per llei, perquè així és més bonic i fa més patxoca.

- I un jueu per què és bo?

- Perquè ho diu la llei.

- Ah!

Tanmateix, la gent no ho veu ben bé així, això. I és clar que està bé que la gent surti als carrers a dir prou, però cal ser més expeditius. No fem res si no EXIGIM LA RENDICIÓ DELS TRAÏDORS I GENOCIDES DELS GOVERNS, URINARIS PÚBLICS I PARTITS POLÍTICS. I com ja vaig dir, si a la demanda pacífica del poble, que és la gent per a qui els sicaris dels criminals haurien de treballar com a servidors, no cessen i s’entreguen a l’espera de Judici Popular, aleshores, és clara i manifesta la declaració de guerra dels traïdors, genocides i sicaris criminals de la màfia sionista contra els seus pobles, i contra un govern de lladres, de terroristes i il·legítim, és natural i de ple dret la revolta que enviï els servidors públics a la presó o davant d’un paredó i que els congeli el patrimoni per a respondre de totes les indemnitzacions pels seus execrables crims.

Com sempre, presentaré tot seguit les proves dels crims de les prostitutes que serveixen els interessos estrangers dels bons, contra la voluntat i la necessitat dels pobles que representen:

Aquí teniu la prova que la Covid-19 és una IMMENSA MENTIDA, i com sigui que qui ho manifesta és l’organització criminal FEM, sionista de soca-rel, i dirigit pel psicòpata jueu Klaus Schwab i l’ideòleg superior a Déu, l’insigne simi Harari, podem dir que hem enxampat els bons en una mentida, ja que, com reconeix la mateixa OMS del goril·la de Gates - el fill de mare jueva - els morts assassinats per les vacunes s’acosten als 700000: https://t.me/resurgente2020/40502.

Les prostitutes dels governs i dels urinaris, dels jutjats i dels hospitals, com també els animals que han estat vestits de policia, coneixen aquestes dades perquè són oficials; aleshores, com toleren que el genocida Albert Bourla continuï venent i fent propaganda dels seus verins assassins? https://t.me/resurgente2020/40520. Fixeu-vos que els jueus, com són molt bons, us tracten com si fóssiu idiotes. És el respecte jueu envers els seus estimats ramats de goyim. Com ens estimen tant, que són els nostres filantrops i els constructors del nostre futur, ens anuncien els seus tòxics amb dibuixets de superherois, com si fóssim criatures. Per això, us recomano aquesta versió molt més realista, encara que sembli el contrari: https://t.me/voluntasoficial/4450.

I si com veiem, els bons diuen mentides com qualsevol dolent, i que a més a més, ens tracten com a idiotes, aquest vídeo corrobora quatre coses: el sotmetiment de les prostitutes al Pla Kalergi sionista; l’exemple pràctic de la proximitat cultural entre nosaltres - els europeus - i els immigrants que ens envien els bons per a millorar els nostres països; també corroborarem, com la indústria de la informació, absolutament controlada per la bondat dels nostres filantrops, és fidedigna amb la realitat fins a punts insospitables; i a més a més, la magnífica remodelació de les Bagasseries Jesuïtes, com és el cas de la Il·lustre Casa de Putes de la UNAM, i com, ara, amb les corresponents reformes educatives, s’hi formen els futurs ‘filòsofs’.

https://t.me/RosselloCM/66868. Per a reflexionar-hi, oi? Tanmateix, recordeu, que la llei us mana qui són els bons, sempre.

Res millor que un exemple, una imatge comparativa, per a comprovar com de bé funcionen els invents jueus, com ara, la magnífica construcció política que és el comunisme: https://t.me/RosselloCM/66867.

Els bons, com tots sabeu, són una gent molt multicultural, es barregen amb totes les ètnies, es converteixen a totes les religions i per res del món es consideren superiors a ningú. Aquest model de vida és el que ens volen imposar per al nostre bé. Vegeu aquest vídeo surrealista, on sentireu un negre immigrant il·legal que venia material robat i que ara és espanyol i treballa a l’urinari públic, vivint dels diners de tots els espanyols que, com comprovareu, no arriben al nivell d’intel·ligència del portent. Ell és espanyol perquè és la seva autopercepció, i segons la pseudofilosofia sionista, aquesta és la mesura de totes les coses, llevat, és clar, que t’autopercebis com a ric, que això no s’hi val. Del fragment, és per a emmarcar la resposta del responsable de la policia, que es llueix, sobretot perquè demostra ser una persona intel·ligent i no una criatura de les que tant agraden als sionistes. El policia és l’excepció que confirma la regla que tots els policies són animals disfressats. Si la meitat de la policia fos com aquest bon home, tindríem policia al servei de la ciutadania i no sicaris armats que actuen en bandes a les ordres de delinqüents i mafiosos.

https://t.me/RosselloCM/66871

Sí, la gent, com deia al començament, se n’està cansant dels delinqüents, lladres, corruptes, mafiosos, traïdors i genocides que els jueus, els bons, en un acte fet amb tota la bona intenció i sense gens d’interès en el benefici propi, han col·locat contra la voluntat dels pobles respectius a comandar les criatures de cada nació, a fi de fer-los ‘més grans’; que els bons, quan parlen del que volen fer amb nosaltres, n’hi diuen: augmentar-nos. El pallasso Harari és el portaveu d’aquesta bona nova.

Vegeu què en pensen uns xilens, de la màfia sionista que destrueix el seu país:

(Fins al minut 10, d’aquí endavant hi ha problemes tècnics i no val la pena continuar veient el vídeo) https://t.me/RosselloCM/66874. Molt bona explicació quant als bons de l’ONU (i l’OTAN) i el respecte a la voluntat popular dels sicaris criminals dels prostíbuls nacionals.

En aquest capítol, no puc deixar d’esmentar l’autopercebuda com a doctora, la Virginia Álvarez, de qui aquesta autopercepció fou reconeguda per la Bagasseria de torn, i aquí la teniu, dient imbecil·litats, fent l’imbècil, i assassinant per idiòcia. Veureu com n’és, de perillosa, la idiòcia! A més, el mamarratxo criminal s’assembla, com una gota d’aigua a una altra, a la tarada paraplègica de la caixa del supermercat que per art de màgia és la ministra per al progrés de la pedofília i aberracions a discreció. Vejam si hi ha alguna bona persona, d’aquests dels nassos, que sent debilitat per les idiotes amb unes determinades característiques físiques i absència intracranial?

https://t.me/laquintacolumna/26741. Cal que us expliqui per què no és metgessa? Hi va disfressada i així se sent realitzada; però no és metgessa, és profundament idiota (el morrió ens la identifica) i encara no n’ha estat assabentada per cap metge de veritat. Com han de riure els jueus bons i els seus socis de les Bagasseries Jesuïtes, amb la colla de deficients que ens han col·locat com a experts – val a dir, que tots grans i amb una experiència de dècades d’investigació en els seus respectius camps -!

I ara, una notícia sospitosa, com a mínim. Ja sabeu que podeu estar segurs que les dades de la Genociditat de Soroslàndia són més falses que els bitllets que fabriquen els bons, i que, a més a més, són els amos del Prostíbul de la plaça sant Jaume on habita el mamarratxo del Pétain de Pineda; com també són els amos de la sanitat i dels qui dirigeixen l’enverinament dels catalans, amb Argimon I, el Gran, al capdavant; del qual, molt sospitosament encara no coneixem cap ‘nen assassinat’ amb els verins, per bé que els nens moren a tot arreu, llevat, segons que sembla, a Catalunya, on m’ensumo que la bondat de Soros ens estalvia el disgust de saber com ens maten i emmalalteixen per sempre els nens amb verins i l’aquiescència de la mamarratxada política i dels delinqüents de l’Urinari del zoo. Què en penseu, vosaltres? https://www.elperiodico.com/es/sociedad/20221009/ciberataque-hospitales-77049059. Sense proves no hi ha evidència del delicte. Us sona, això? Tanmateix, no oblideu que les proves indiciàries poden ser prou per demostrar un crim. Ja poden amagar dades i atribuir-les a un ridícul atac informàtic, que les evidències són tan grosses que parlen per elles soles. No és el ISG el centre criminal que comanda l’Holocaust a Catalunya? No és una organització dels bons? Quants assassinats ha executat la Genociditat de Soroslàndia en els darrers dos anys?

CAP ASSASSÍ SENSE CÀSTIG.

I com he parlat dels mamarratxos catalans, continuem amb aquesta escòria política, de tan baixa qualitat i mena, que repugna parlar d’ells. Vegeu les magnífiques dades que presenta Barcelona, gràcies a la dona de feines amb diarrea cerebral i atròfia ètica i cognitiva, una troballa insòlita dels bons, sí, aquella que va guanyar amb pulcra netedat les eleccions, sense que hi tingués res a veure l’amo de tots els catalans, l’amo Soros, el bo a qui els polítics lliuraren el país i els animals que hi viuen; amb l’acord que va signar, després de penjar una pancarteta, la nostra ameba estimada. El vídeo és de l’impresentable del Íker Jiménez, però tot i això i que és gasòfia televisiva, les dades són interessants, perquè ens demostren la destrucció de la ciutat feta per la dona de fer feines i la contribució que hi féu el moro que es creia català i que mai no ho serà, amb les polítiques d’importar catalans nascuts al Marroc, als quals, és just que els catalans mantinguem perquè són catalans nascuts ‘allende los mares’ i són tan catalans com nosaltres. Aquesta és la realitat de la Catalunya que comanden els bons, els nostres amics, el sionisme, els jueus, els qui, facin el que facin, són bons perquè ho diu la llei que ha aprovat el gos de Soros, l’idiota més insigne que mai no ha produït la Península Ibèrica.

https://t.me/RosselloCM/66854

I ara, vegeu el gos i la defensa dels espanyols nascuts a l’Àfrica, sempre amatent de seguir les estrebades de la corretja de l’amo Soros, si és que vol cedir el relleu al narcotraficant Feijoo i ser destinat a algun dels prostíbuls principals de la jueria, on només respirarà bondat, bondat i més bondat.

https://t.me/RosselloCM/66855


I ja que estem explicant acudits, vegeu l’acudit de la NASA:

https://t.me/resurgente2020/40529, us imagineu la quantitat de milions que han estat destinats a aquesta estafa majúscula. Ja a finals del segle passat, vaig escriure un assaig titulat «La televisió», on argumentava que l'allunatge fou la prova que necessitaven per a estar segurs que la televisió era la menjadora de cervells que ells pretenien de fer-ne. I noi, la vaig clavar. Ningú amb seny, amb intel·ligència i amb sentit comú pot creure que després de ‘tants de viatges’ de turisme per a no fer res, s’hagin perdut tots els documents i filmacions relatius a aquestes expedicions que són la ‘màxima gesta de la Humanitat’. Són bons o no són bons explicant mentides, els nostres amics, que són bons, des d’ara, perquè ho diu la llei del gos de Soros?

Fixeu-vos fins a on arriba la indigència mental: confonen llei amb veritat! No es pot ser més inútilment humà. I veieu!, quant a aquest tipus d’inútils, jo sóc del mateix parer que els bons amb els estómacs inútils.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada