divendres, 24 de febrer del 2023

AQUEST ANY ÉS CLAU

 

Veient el que estem veient, aquest any és clau. El sionisme, amb tots els sicaris enviats al front, està accelerant l’agenda, perquè saben que ja massa gent està olorant el tuf a jueria que emana tot el que estem vivint. Ja amenacen amb la guerra mundial, mentre descarrilen tot de trens tòxics, per casualitat i sense que cap jueu hi estigui al darrere, mentre el Femer Europeu aprova la intoxicació de la població amb insectes, promou les presons dels 15 minuts i esperen i confien de treure la llibertat de moviments amb la prohibició dels cotxes, tot, mentre continua la matança i sense que CAP DELS ASSASSINS EUROPEUS, NACIONALS I LOCALS denunciï res, perquè saben que si la gent sap la veritat de tots aquests mals provocats, CAP NI UN D’ELLS CONSERVARÀ EL CAP DAMUNT DEL COLL, PER JUSTÍCIA, PER LA MÉS ELEMENTAL DE LES JUSTÍCIES.

Vegem els enllaços d’avui, que parlen per ells sols:

Comencem amb el doctor Phillip Altman, farmacèutic i doctor en filosofia:

https://t.me/No_plandemia/5006, no cal afegir-hi res, sinó reblar les majúscules de més amunt.

Continuem amb una exhibició de gossos castrats i idiotes, i amb les putes inútils i idiotes de l’harem sionista:

Aquí teniu la prova que tots els polítics són gossos castrats i idiotes, amb la il·lustració d’un idiota mesell que menja perquè és un gos castrat dels jueus, que si no, la indigència mental del retardat faria impossible l’alimentació per mètodes propis: https://t.me/RosselloCM/71015.

Tot seguit, el narcís idiota, el criminal summe nascut a Espanya, el retardat intel·lectual més menyspreable del país, l’escòria feta amb forma humana, el més miserable dels governants que mai hi hagi hagut a Espanya, el gos de Soros, tot llegint el text que li han escrit els jueus. Fixeu-vos que va sense corbata. Em pregunto si el seu inconscient, ‘conscient’ del sac d’escombraries on habita, amb això, no pretén de mostrar-nos el camí: «Poseu-li la corbata, a l’imbècil! Allibereu-me d’aquest patiment!»

https://t.me/resurgente2020/45184.

I aquí el teniu acompanyat del genocida jueu i pallasso Zelensky, i com el deficient mental s’alegra de tenir la placa ‘jewllywoodenca’ al Kíev de la ignomínia i l’abjecció: https://t.me/RosselloCM/70998. Les belles imatges de tot seguit és al que aquest criminal i traïdor dóna suport, bé, ell hi posa la cara, que el guió li ha escrit el seu amo i senyor: George Soros, o per defecte, el fill del terrorista jueu, que ja sabeu que al mamarratxo criminal de La Moncloa, li agrada fer-se fotos amb els amos, gràcies als quals ha venut Espanya a Israel i lliura els espanyols a l’Holocaust executat pel sionisme internacional: https://t.me/RosselloCM/71041. MATAR AQUEST EXCREMENT ÉS DE JUSTÍCIA. I que cap tifa amb toga, d’acord amb la limitació cognitiva que els és habitual, confongui delicte d’odi amb el principi fonamental de l’ètica: que és la defensa de la vida humana, i sempre, per damunt del dret a la vida de les bèsties, dels monstres i dels animals perillosos amb deficiències mentals.

I no podem acabar aquesta exhibició d’escòria, sense mostrar una prostituta idiota i inútil, que si no m’equivoco és catalana, o sigui, una peça més de l’harem repulsiu que Soros ha muntat al nostre país que ara és seu. https://t.me/RosselloCM/71041. És indignant tot plegat, i sobretot que ningú no li trenqués la cara, per més acte de violència masclista que sigui! La barjaula que, o bé va de coca fins al monyo o és una psicòpata sense empatia, digna de treballar de pinxo-putes, enretira la bandera espanyola (que li dóna a menjar) i es reconeix en la bandera del Femer Europeu, o sigui, en la bandera d’Israel. Ja sabeu que no sóc un venerador de la bandera espanyola, tanmateix, quins pocs collons a la sala! Permetre que una prostituta baixa i repugnant faci aquest menyspreu a la teva identitat, no mereix resposta? I si no vols trencar-li la cara, per no embrutar-te de merda les mans, almenys, torna a posar la bandera on era i li dius que com se li ocorri moure-la de lloc, la bufetada se sentirà a casa del seu amo. I més hi penso, i crec que aquesta bagassa és del partit de Soros, ERC, el del mamarratxo que fa l’idiota a la plaça sant Jaume, l’única cosa que ha fet i pot fer. Cada volta em repugna més haver de reconèixer-me com a compatriota d’aquesta escòria i escombraries! Aquestes ofenses són les que exciten els jueus, i les meuques catalanetes estan per això, aquí, amb aquest tros de barjaula amb retard mental, o al Femer Europeu, on Soros hi ha posat la merda més escatològica de Lleida.

Deixem els fems, que ja en sento la pudor arreu.


Visitem ara la Gran Sinagoga de l’Organització criminal de les Nacions Unides Sota el Jou d’Israel, i vegem la paraplegia mental que inunda aquest cau de rates i aranyes, serpents verinosos i granotetes tòxiques, el femer més gran de la història:

La secta climàtica criminal, breument: https://t.me/elinvestigador_org/13473.

La secta criminal de l’ONU a favor de l’assassinat de nadons i de la destrucció psicològica dels nens i els joves: https://t.me/resurgente2020/45187. Si això no és per a matar-los a tots, jo no sé què podrà ser delicte. Potser pensar?

Quant als dements que troben normal la patologia trans, un vídeo que ens il·lustra del mal que poden arribar a fer aquests criminals a sou del sionisme: https://t.me/RosselloCM/70991. Ho heu sentit bé, sí, el psiquiatre (la immensa majoria hauria d’estar reclosa i amb camisa de força) li diu que el problema és que està en un cos equivocat. Fins aquí es pot tolerar la intoxicació de les bagasseries jesuïtes! Aquestes putes retardades i diplomades han de ser extirpades de la societat, perquè ningú neix en un cos equivocat, i potser, el que té un cos equivocat és el psiquiatre, perquè és mort i no ho sap, almenys, de segur, té mort cerebral. Compreneu ara, per què és necessari l’extermini de la idiòcia allà on la trobem? I sí, sense gaires miraments, que ja que els bons maten amb danys col·laterals no desitjats, mira, si ens errem i liquidem un imbècil que no és idiota profund del tot, doncs, ho sentirem, però no podem permetre que cap idiota escapi a la necessària recuperació dels valors de l’espècie humana. Quan penso com ha de ser de miserable el sac de fems que ha estudiat psiquiatria, més em reafirmo en les meves paraules. I no, excrements amb toga, no és odi, és justícia, és ètica, és sentit comú, és evidència, és el càstig que ha de rebre un criminal sàdic i sense consciència.

Però, què pots esperar quan el Femer Europeu de la Sinagoga Sionista enverina els nens amb insectes: https://t.me/RosselloCM/71008. Hi haurà algú que tingui la barra de dir-me que l’obligació del pare de qualsevol nen no és trencar-li la cara i els morros a qui li doni aquestes porqueries al seu fill? Què hauria passat si anys enrere vas a recollir el teu fill de casa un amic, i el pare o la mare de l’amic del nen, et diu que li ha donat de berenar larves de l’escarabat dels fems? Doncs, li trenques la cara i restes a gust i amb la satisfacció del deure complert. EL FEMER EUROPEU HA DE SER DESMANTELLAT I TOTA LA PÚRRIA E-XE- CU- TA- DA. I no! Excrements amb toga, això no és incitació a l’odi ni a la violència, això és senzillament, JUSTÍCIA I ÈTICA, que els vostres desperfectes mentals i les ingestions de segregacions de la jueria no us ho deixi veure, no vol dir que l’acte més just que poden fer els pobles europeus és EXECUTAR tot el femer europeu. Els gossos i les putes, ja vindran després. Anem a poc a poc, que l’important és que no se’ns escapi cap rata, cap serpent, cap aranya, cap granota tòxica, cap excrement ni cap mamarratxo.

La prova que l’Estat és el teu enemic, que és una organització de sicaris i mafiosos a les ordres del sionisme internacional: https://t.me/voluntasoficial/5757. T’ho volen robar tot i, si poden, matar-te. Des de 1913, és així arreu d’Occident, llevat de les excepcions de les dictadures europees, que mal que ens pesi, frenaren els assassins sionistes de destruir el país i aniquilar la gent, un fet que avui és del tot demostrat.

L’HOLOCAUST dels sionistes a la Gran Bretanya:

https://t.me/No_plandemia/4999.

Una esplèndida exposició del neurocirurgià jubilat Russell Blaylock, això sí, molt tècnica i complicada de seguir per als llecs en la matèria, tanmateix molt recomanable, quant als mecanismes d’enverinament cel·lular dels tòxics fabricats amb tota la intenció pels jueus: https://t.me/elinvestigador_org/13478.

I els jueus continuen fent focs i escampant núvols tòxics, perquè ETS TU QUI CONTAMINES EL MÓN, com si la sola existència dels sionistes no fos la contaminació i corrupció del món per definició. EL SIONISME ÉS UNA ORGANITZACIÓ CRIMINAL SANGUINÀRIA I SÀDICA, I ELS SIONISTES, ASSASSINS SENSE ESCRÚPOLS, CONSCIÈNCIA NI REMORDIMENT.

https://t.me/No_plandemia/5009.


I conclourem avui, amb un vídeo de Stefan Magnet de l’AUF-1, que és del meu mateix parer. Interessant el resum que fa i el final:

«ELS TRANSHUMANISTES (JUEUS) HAN DECLARAT

UNA GUERRA SILENCIOSA

CONTRA L’ÉSSER HUMÀ,

I

LA HUMANITAT RESPONDRÀ EN CONSEQÜÈNCIA.»

https://t.me/counterpropaganda20/9093.


ENGUANY ÉS L’ANY CLAU.

L’ESCÒRIA SIONISTA HA DE SER

ESBORRADA DE LA FAÇ DE LA TERRA

PERQUÈ TOTS ELS POBLES

TORNIN A SER LLIURES I DIGNES.

No oblideu mai que els conflictes entre els diferents pobles SEMPRE han estat promoguts pels jueus des del darrere de les cortines, contaminant-ho tot amb la seva abjecció i ignomínia egoistes i insolidàries. SENSE SIONISTES, LA VIDA AL PLANETA ÉS POSSIBLE, AMB ELLS, NOMÉS LA FAM, LA MISÈRIA, LA INJUSTÍCIA, LA DESTRUCCIÓ I LA MORT SÓN POSSIBLES, PERQUÈ AQUESTA ESCÒRIA ÉS L’ENCARNACIÓ DE TOTS ELS MALS.


Al·legoria del sionisme i la llibertat:

https://t.me/resurgente2020/45200.

Nosaltres estem en el segon 3.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada