dimarts, 28 de febrer del 2023

EL BÉ I EL MAL


El bé i el mal existeixen, i si el tractat de Nietzsche sobre aquest assumpte a ‘La genealogia de la moral’ és molt interessant i encertat, amb la conclusió que qui té el poder determina què són cada un d’ells, la veritat és que més enllà d’aquesta important observació, el bé i el mal existeixen per ells mateixos, i la visió relativa que es pot emetre quant al que són, respon més als interessos de qui emet la sentència que del bé i el mal per ells mateixos. Tothom reconeixerà que matar està malament, és un consens absolut, perquè si matéssim perquè està bé, o perquè no està del tot malament, no podríem crear cap tipus de societat. Tanmateix, el bé i el mal no són absoluts mai, sinó que malgrat ser bé o mal, depenen de les circumstàncies, que per això l’home va crear l’ètica. A la guerra ningú no es planteja si matar està malament, és més, matar està bé, això sí, si mates els enemics, i no els teus caps de comandament o civils. De manera similar, compartir, direm tots que és un bé perquè en la compartició els qui hi participen s’enriqueixen, ara bé, no ho compartim tot, sinó allò que ‘no és de ningú’, i si en el compartiment hi ha un espavilat que s’aprofita de la confiança mútua i en treu un profit extra del compartiment, ningú dirà que està malament excloure’l del compartiment. Per això, el bé i el mal, existeixen, ara bé, les consideracions sobre els fets concrets, depenen de les circumstàncies. No m’estendré més, perquè aquest no és lloc per a fer-ho, però per tal que en tinguem una noció més clara, veurem uns exemples pràctics que ens demostraran sobradament que el bé i el mal existeixen, i que encara que els sionistes ens diguin que matar està força bé – per aplicació del seu principi motor -, com en l’avortament, l’eutanàsia de la Covid, l’enverinament amb vacunes o el fet de matar els enemics que ells et construeixen, com ara els russos; matar està malament; i de la mateixa manera però a l’inrevés, l’antisemitisme, com en diuen ells a odiar els assassins sionistes, no és cap mal, sinó un bé que protegeix totes les races i ètnies d’aquesta corrupció, com tampoc no és cap mal ser heterosexual, o menjar carn, o ser antifeminista, perquè, quan a això darrer, el feminisme és una imbecil·litat de la mateixa magnitud que el masclisme, no essent ni l’un ni l’altre cap solució, perquè el fet que estratifiquem els sexes de la humanitat, va contra l’humanisme, en el qual trobarem sempre les raons del bé i del mal, perquè és el que es desprèn de l’ètica. De fet, igualar coses diferents és el que ens fa cometre les errades que cometem quant a aquesta qüestió. Dit això, i per no estendre’m més, vegem els exemples:

Abans d’entrar en el mal, un exemple paradigmàtic de dolent que, quan les facultats ja no li permeten de dissimular la maldat, apareix l’idiota que sempre ha portat dins:

https://t.me/resurgente2020/45277,

això és el que els jueus han posat a comandar els esclaus de la Reserva Federal, el goyim que fa de capo del camp de concentració. Penseu que aquest deficient mental és el president d’una potència mundial. Ell la presideix, però hi mana menys que el gos de Soros a l’OTAN.

I ja que estem amb retardats mentals, idiotes incapaços de diferenciar el bé del mal, vegem aquests dos monstres amb paraplegia cerebral:

L’infame Lula https://t.me/resurgente2020/45308 decidit a enverinar tants de brasilers com sigui possible, el molt criminal i imbècil!, que no hi ha més clara presentació del mal que aquells vells que no cedeixen al bé ni pel futur dels altres on ells, per sort de tots els altres, ja no hi seran. Les accions de Lula a l’Amazones https://t.me/resurgente2020/45309. Aquest psicòpata i criminal declarat, és com el cas del terrorista Soros, que fins a l’últim sospir farà tot el mal que pugui, perquè és l’encarnació de la idiòcia més profunda, aquella que és absolutament insensible a res més que a ella mateixa.

I la puta canadenca, l’assassí i criminal favorit de Klaus Schwab, el Rothschild, al qual l’energumen obeeix, perquè com la idiòcia és incapaç de crear perquè no pot pensar, executa, que és per a l’única cosa que serveix un mamarratxo com el pedòfil del Canadà; i executarà i executarà, fins que no sigui executat:

https://t.me/RosselloCM/71263.

Després d’aquests esperpèntics monstres – més avall en veureu més i més nostrats -, arrenquem amb

EL MAL

Quan es vol el perjudici dels altres per a benefici propi, i no en una lluita ‘digna, honrosa i equitativa’, d’igual a igual, sinó mitjançant la mentida i la imposició corrupta del poder: això és el mal. El Club de Roma, l’any 1991, posant-ho en evidència, i no només en la mentida, sinó en el plaer sàdic de matar de gana i de set la gent. https://t.me/resurgente2020/45290?single. Això és el mal, i per molt que li vulgueu donar la volta, el que mai no podrà ser és una mica de bé. Cap ésser humà considerarà un bé deixar morir de gana i set un semblant. Només l’escòria que Satanàs ens envia des dels Inferns.

Que els governs són el mal de les nacions, és un fet que ja no pot admetre discussió. Els governs són delinqüents que roben i gaudeixen de destruir la vida dels qui els mantenen, com a bons paràsits, i els partits polítics són les bandes de criminals que esperen l’oportunitat per a posar-se a robar i fer la vida impossible als qui els mantenen. Vegeu les actuacions del govern austríac contra la llibertat i el treball de la gent. La gent treballa, mentre que el govern et roba i et fa la vida impossible, perquè aquesta és la funció dels paràsits. No és una simbiosi, com hauria de ser, és senzillament, una colla de paràsits inútils i inservibles que xuclen la sang de la gent que viu i deixa viure, i que en viure i deixar viure, genera riquesa, una riquesa que més gent pot gaudir, però que ells són allí per a robar-la, i per a res més:

https://t.me/resurgente2020/45284.

Aquí tenim el govern d’Espanya i el resultat de les seves idiòcies, dignes de retardats mentals profunds que, comprats pels amos sionistes, han imposat mesures perjudicials amb ple coneixement que eren perjudicials, i no perquè ho puguin pensar, que no ho poden fer ni amb amfetamines, sinó perquè han canviat la manera de viure de la gent, tot just, perquè saben que qualsevol cosa que canviï la llibertat de la gent, fereix la seva dignitat, i com ells són paràsits enviats pels paràsits reals, executen les ordres, encara que comporti això: https://t.me/RosselloCM/71230. Heu vist alguna mamarratxo de ministra preocupar-se per això? Aquest fet, la matança dels vells, i l’actual matança amb els verins dels jueus, són prou per a executar-los a tots, i hi incloc els insectes i aràcnids de l’urinari públic, i tots els rosegadors i paneroles de les satrapies jueves a Soroslàndia. Veieu!, matar està malament; però de vegades es pot convertir en un gran bé.

No deixem el prostíbul de Soros a Madrid, i vegem aquesta notícia:

https://t.me/RosselloCM/71241. Està bé? No. Això és malversació de fons públics amb intencions genocides. Et roben els teus diners, els els donen als seus amos, i compren amb ells els verins que serveixen per a matar-te. Ni amb la més laxa de les consideracions, això no pot ser interpretat d’una altra manera que el mal. Són a la presó, els criminals? No. Els han mort a tots en aplicació de la més bondadosa de les justícies? No. Aleshores? Continuen parasitant, robant, malversant, fent la vida impossible i matant. NO SABEU QUE ESTÀ BÉ ACTUAR CONTRA EL MAL? De moment, n’hi ha molts que encara no ho entenen, perquè creuen que el govern està preocupadíssim pel seu bé, i paguen religiosament els seus xantatgistes i s’enverinen disciplinadament amb els tòxics que els recepten els seus botxins. I serà per sempre, això? Home, per sempre no, que els imbècils que hi confien, al final, hauran mort tots. I es deixaran matar? Pel que sembla, sí. No estaria bé i seria gairebé un deure moral matar els qui et maten, roben i t’enganyen? És més que un deure moral, és un imperatiu categòric: el bé.

https://t.me/RosselloCM/71244, un monstre a defensar els drets humans. Està bé? Ella està com una regadora. I l’assumpte, no, no està bé. Suposo que molts excrements amb toga hauran obert una ampolla de cava per a celebrar com de bé estaran els nens que ells protegiran del mal, gràcies a ella; i el govern, la mar de contents de saber que podran violar tots els drets humans perquè la fiscal encarregada és d’aquelles que contempla unes violacions de menors i mira cap a un altre costat, un fet que agrada molt als criminals del govern i que fascina als sionistes assassins. Si els excrements amb toga ja estaven coberts de glòria, només els mancava una infàmia com aquesta i l’insult que suposa posar-la a defensar els drets humans – que no sap ni tan sols què deuen ser! -. Els espanyols poden estar contents perquè ella és la garantia que la tirania de Soros podrà actuar amb tota la maldat, que és la identitat del criminal, sense que la fiscalia hi observi cap irregularitat. El mal és el bé, i el bé, el mal; i com la mamarratxo tampoc no diferència unes coses de les altres, i no perquè sigui com Nietzsche, que pensava i enraonava les coses i les ‘agermanava’, sinó perquè ella no diferencia un gerro d’un polític idiota; doncs, que no ens passi res, és clar, si no canviem els valors i denominem bé a combatre fins a la mort els paràsits i sicaris dels sionistes, i mal, a obeir les consignes imbècils dels idiotes que segueixen els mandats criminals dels seus amos de nas en ganxo.

Això està malament, també: https://t.me/RosselloCM/71245. Sí, ella és sionista, probablement jueva, i és l’odi als alemanys en persona, la babaua que demana perdó per ser els protagonistes dolents de la mala pel·lícula jueva de ficció: L’holocaust... I ja que l’esmento:

https://t.me/resurgente2020/45315, no se sap, quina pot ser la causa; el que està del tot descartat és que sigui pels verins dels jueus que els sicaris criminals del govern inciten a injectar-se, perquè aquest augment és més ‘professional’ de catalogar-lo com les ‘sobtaditis’ i els ictus en tothom, i totes les coses estranyes que passen, que no són culpa dels tòxics letals que fabriquen els jueus, sinó, molt probablement del canvi climàtic, encara que no saben per quins mecanismes el virus del canvi climàtic és capaç de matar o deixar destrossada la gent, tot i que les persones estan degudament protegides pels tòxics letals dels verins jueus. Són uns misteris que no dubteu que la ciència i els laboratoris de totes les bagasseries jesuïtes investiguen, per tal de saber com mata el canvi climàtic, i quina pot ser la causa de tantes morts inexplicables després de la inoculació de la profilaxi sionista, feta de verins tòxics i letals que engrosseixen els beneficis de les farmàfies i les corporacions criminals jueves, les quals, reinverteixen part dels diners a preparar la pròxima plandèmia que ha de dissimular els efectes de la primera, o sigui, del canvi climàtic, no sé si m’enteneu, o és que jo no m’explico bé.

Els sionistes s’han posat a jugar als trens, però es veu que no acaben de controlar els mecanismes del joc: https://t.me/resurgente2020/45313. Com els agraden els tòxics! Per a comprovar això, imaginem-nos una escena d’aniversari d’un nen de cinc anys:

- Oh, i què és?

- Aquesta ampolleta, petit, conté estricnina; i aquesta altra, arsènic.

- Oh, que xupiguai! L’estricnina és per a les rates i l’arsènic per als goyim, oi?

- Si ‘rates’ és ‘goyim’, també; doncs, sí.

Se senten rialles i cops de palma a la cuixa, ben sorollosos, i tots, vinga a riure, vinclats que no poden més...

Però ara s’estan a fer de ferroviaris. No en saben gaire, però el que costa més d’explicar és perquè tots són trens amb substàncies perilloses. Vejam si ho faran expressament!

Alça aquí, tros de bèstia! Que animal que ets! Això és perquè no acaben de trobar-li el punt al canvi d’agulles, o que detenen el camió al mig de la via, en lloc d’uns metres abans. Descuits. Manca de pràctica, ja veureu quan ho dominin!: els trens explotaran a les estacions, i en hora punta.

I per acabar ‘el mal’, anem-nos-en de putes a les cases que dirigeix Soros:

PROSTÍBUL DE LA GENOCIDITAT

(Soroslàndia catalana)

https://t.me/resurgente2020/45312, no segueixo gens ni mica la ‘política’ des que el mamarratxo del menja-senglars embruta el prostíbul i li fa perdre qualsevol vestigi de dignitat, i per això no coneixia la ‘cosa’ (dona, tot són dones, i, us heu fixat: mai el món havia anat tan bé, enlloc!) ni les seves maneres de fer. La vergonya de ser català i haver d’identificar-me, mal que em pesi, amb tota la púrria política del país, i dic TOTA, comença a deprimir-me. Déu Meu, què he fet en vides passades per haver d’acabar essent català? Veus tots els paràsits, les paneroles, els insectes, els cucs i les erugues, aquest bestiar, i jo sento profund fàstic. Tots els M.H., que els donen el títol per a fer-los el que no són, i si no, digueu-me, on són tots aquells que es feien dir independentistes? A la presó? O els jueus els han col·locat, tu aquí, aquell allà, i tots vivint del treball dels catalans, ‘migrants’ inclosos, i l’ameba també, que ell sí que féu la independència. D’intel·lectual de tercera a jubilat de primera i amb prerrogatives, i tot, pel fet d’haver fet l’idiota tothora durant uns pocs anys. El negoci de la seva vida! I la consciència tranquil·la, perquè s’ha servit del poble. Bé, tornant a l’enllaç, les imatges parlen per elles soles. Recordem els criminals de sanitat, però no oblideu els criminals d’Educació, que els càrrecs contra aquests idiotes ‘cum laude’ són esfereïdors. Voleu dir que ens calen governs que són els estimulants del suïcidi dels joves o, per a la salut física, psicològica, afectiva i intel·lectual dels joves, no convindria més de suïcidar els governs? En el primer cas, perdem joves; en el segon, no s’hi perdria res.

De putes a putes, i tiro per sortir de dubtes.

PROSTÍBUL DE SOROSLÀNDIA

(La satrapia del gos de Soros)

https://t.me/resurgente2020/45317, què dir? Que el PSOE és una organització criminal molt perillosa, com ho és el PP i així fou declarat per un jutge, això sí, sense que passés res, perquè al capdavall, Soros els té perquè siguin bandes organitzades del crim a tots els nivells. Que els del PP liquidaven la gent com la màfia i sense posar-se nerviosos, sí; i ara aquests – l’alternança democràtica, tan sana! - roben el que no està escrit, canvien les lleis per a fer sortir de la presó els criminals del partit, i mentrestant continuen robant i delinquint, que són les ÚNIQUES ACTIVITATS DE L’ORGANITZACIÓ CRIMINAL P.S.O.E., i si no, veieu el següent inútil que ha fet una carrera impressionant, perquè més idiota i inútil no es pot ser, i ha arribat, com el mamarratxo nostre, a president de la Comunitat Jesuïta de Soroslàndia (País Basc, per als demòcrates), una cosa que surt en una novel·la, i no te la creus: https://t.me/RosselloCM/71273. I ara una dona, en la que veureu la superioritat moral i ètica, la intel·ligència i el servei vocacional al país: https://t.me/resurgente2020/45320, de putes va el joc, i no em refereixo a les professionals, sinó a les més indignes, a les que semblen ‘senyores’ i són el més repulsiu d’entre l’escòria. Això és el PSOE, gossos castrats, putes idiotes, inútils tots, ara, això sí, delinqüents, lladres, xoriços, puters, drogaddictes, subornadors, i totes les meravelles de les especialitats criminals que a les pel·lícules veiem en la màfia. Recordeu que hi ha fins i tot un terrorista d’estat i que avui viu com un rei després de vendre el patrimoni dels espanyols a corporacions criminals estrangeres. Un poema tràgic tot plegat. Sincerament, els partits han de ser prohibits, i els polítics closos a presó amb penes que no baixin dels deu anys, per malfactors i mandrosos, per pinxo-putes i per criminals professionals (penseu en la tifa de Lleida!); que si els jutgem per idiotes, aleshores no en resta ni un. I tot sigui dit, si jo fos jutge, sí que acceptaria les imputacions per deficiències mentals i perfídia ètica.

Ufff!


EL BÉ

Quan el bé sembla mal, però és bé. Almenys, si la notícia és correcta:

https://t.me/RosselloCM/71225, com vaig dir, en el moment que no et donin el que és teu, TENS ABSOLUTA LLIBERTAT PER A PRENDRE’T LA JUSTÍCIA PER LA TEVA MÀ. Només faltaria que la justícia defensés el criminal que et roba impunement! Si per cada miler d’estafats pels lladres dels bancs i dels governs, hi ha un mort de la banda criminal, en quatre dies, es resolen les coses, que al lladre, de poc li val robar si després ha de donar la vida. No oblideu que els bancs fan mans i mànigues perquè no se sàpiga la situació real dels comptes, perquè tots estan en fallida, ja que no són empresaris, sinó delinqüents comuns, que en lloc de robar en el metro, ho fan des d’un despatx i vestits de primeres marques; però no són més que xoriços vulgars i inútils, ho he dit sempre, i mai no em desdiré. Ser banquer és, per definició, ser un delinqüent. I ser polític és, per definició, ser un inútil que no serveix ni per a delinquir, si doncs no fos que treballen per als delinqüents de la banca.

Quan el planeta es pixa damunt de les mentides:

https://t.me/RosselloCM/71236. No feu cas dels idiotes. El planeta és una entitat ‘viva’, i tots els éssers vius canvien; per això, la fal·làcia del canvi climàtic és una estafa dels de sempre, com sempre, de sempre.

José Cabrera, el forense, que malgrat que és un personatge conegut, que participa en el despropòsit dels programes del pallasso Iker Jiménez, és una persona íntegra, que diu el que pensa sense amagar-se’n. Ho va fer quan no es feien autòpsies i va dir clarament que allò no tenia cap sentit. Ara, avui, ens parla de la paranoia esquizoide de les tarades i paraplègiques cerebrals del Ministerio del Cottolengo i del mal que fan i estan fent aquestes desgraciades, que necessiten cures intensives psicològiques, però com Soros li ha dit al gos que les conservi, el gos castrat calla, i si ha d’anar a veure el jueu pallasso, hi va, i si li ha de donar avions, els els dóna, que per això és el gos de Soros. Llegiu la notícia, per bé que tot seguit us emmarco la millor resposta del senyor Cabrera al periodista: https://t.me/RosselloCM/71240.

«El govern ho confon tot perquè no saben res, i en una pruïja desmesurada per projectar frustracions, complexos i ignorància, estan legislant la mateixa naturalesa, sense pensar en les conseqüències nefastes dels seus actes. Un dia hauran de respondre per aquestes accions temeràries i les dramàtiques conseqüències.»

I per concloure el capítol d’avui, res de millor que comprovar la bellesa, el poder i la màgia de la música. Bravo per ells i l’originalitat d’una proposta que, sense ser un exemple a seguir, ens permet de veure com la música en viu i el poder de la veu humana, quan és harmònica i treballada, arriba a l’essència del que som. És interessant de comprovar els somriures que provoca naturalment el fet d’un regal inesperat. Bravo, una altra vegada.

https://t.me/RosselloCM/71238.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada