dimecres, 22 de febrer del 2023

IDIOTA I CRIMINAL?... UN POLÍTIC ! (2)


No vull deixar de parlar d’aquests mamarratxos ignorants, vanitosos, inútils, discapacitats racionals i mancats de qualsevol empatia, la colla de delinqüents comuns i baixos, que, covards com són, es disfressen de servidors del sionisme, o sigui, de gossos castrats o prostitutes favorites de l’harem, per tal de robar i grimpar per damunt del servei als ciutadans i de l’interès de la nació. Aquesta escòria social restarà retratada per sempre després de l’escrit d’avui. Els demostraré – cosa que ni entenen ni entendran – que són els enemics de la llibertat, de la vida, de la veritat i de la dignitat.

Abans de submergir-nos en la pestilència que significa aquesta xurma, tant intel·lectualment com èticament, com sigui que ahir vaig fer una referència als deficients mentals que en una exhibició de discapacitat cognitiva màxima s’han fet càrrec de l’educació dels nostres joves, us posaré tot seguit un document que acredita el mal que han fet aquesta colla d’indigents mentals i la gravetat del crim que han comès per causa del retard mental profund que pateixen. Si un mamarratxo com ells, però en un càrrec superior, els tria per a destruir la joventut i la infantesa, aquests paraplègics cerebrals accepten, important-los un rave que després de la seva patètica i nauseabunda gestió, l’ensenyament comporti els resultats que veureu:

https://t.me/RosselloCM/70910. Ara, sigueu sincers, què faríeu amb la colla de subnormals que s’han carregat la formació dels nostres fills i el futur del país? Fa molt de temps que he demostrat la meva animadversió per l’insípid i estúpid Reichsführer-SS Bargalló, que recordeu que fou el criminal que feia anar els nens a l’escola amb morrió i abric, i total, per a deformar-los i convertir-los en sacs d’escombraries esclaus. Això sí, la vanitat d’aquests mamarratxos, s’ofèn, si hi ha algú que els renta la cara. La prova que he aportat és prou per cloure a la presó els responsables, perquè una cosa és fer les coses malament, i una altra és vantar-se de les seves gestions pèssimes, nefastes i nocives. No oblidem TOTS ELS RESPONSABLES D’EDUCACIÓ perquè tots han de respondre pel crim contra la civilització, un crim que han comès amb plena consciència de la seva discapacitat racional i la seva incapacitat funcional, amb el resultat d’haver-se carregat el desenvolupament natural i progressivament evolutiu del coneixement, i això, a parer meu, de cap de les maneres pot ser perdonat. Si ets idiota, a casa i menja’t els mocs; però en un càrrec públic, ja ho sabeu: L’idiota, a la fossa, no fa nosa.


CONTRA LA LLIBERTAT

Aquests fems amb potes, com estan mancats de qualsevol independència de cap tipus i mengen del servilisme als amos que els fan trair la nació i matar la gent, odien la llibertat, perquè la llibertat és un bé només possible per als homes amb responsabilitat, una virtut que ells no sospiten tan sols què és. Ells estan per a robar, per a fer la vida impossible, per a destruir i per a matar. No és hora que el lladre, el patètic envejós, el traïdor i l’assassí, siguin a presó o en el més enllà? Però, perquè no digueu que dic les coses sense aportar les proves, vegeu vosaltres mateixos el nivell d’aquests desgraciats i miserables:

D’un dels vàters de l’Organització criminal de la Gran Sinagoga (ONU), la UNESCO, fixeu-vos què se’ls ha acudit! https://t.me/counterpropaganda20/9066. I no dubteu que tots els mamarratxos, els gossos castrats i les putes de l’harem, ja bavegen sabent que podran cometre totes les injustícies que vulguin contra aquells que expressin la seva opinió i manifestin ser lliures, una possibilitat inaccessible per a aquests microbis amb aires de superioritat.

Mónica García, una retardada intel·lectual del nivell de totes les prostitutes de l’harem sionista, vegeu quines barbaritats pot arribar a dir, i penseu que ni és conscient, la deficient cognitiva, del que diu. Què hauria de saber! https://t.me/elinvestigador_org/13459. Més baixa i repugnant no es pot ser, pretén vendre’t que els qui acusem els criminals de criminals, som ‘conspiranoics’, i la indigent mental us fa la propaganda de la meravella de la presó dels quinze minuts, que ella veu com un paradís. La seva proposta, com veureu tot seguit, és un atemptat intolerable contra la llibertat, i per tant, en defensa de la llibertat, cal erradicar els subnormals amb incomprensió lectora, dels càrrecs públics i fer que paguin, perquè han de pagar, per ser idiotes i voler fer-nos idiotes a tots. Vegeu la meravella de la proposta que fa el tros de marcolfa sionista: https://t.me/elinvestigador_org/13465. El paradís!

Mentre això passa a tota Europa, plena d’immundícia per tot arreu, gràcies a l’escòria jueva i terrorista de Soros, vegeu com el coneixen a l’Índia i què en diu el Ministre de Relacions Exteriors: https://t.me/RosselloCM/70898, aquesta és la diferència entre un polític de veritat, i els gossos castrats i les putes idiotes.

https://t.me/voluntasoficial/5744, no necessita comentaris, oi?

https://t.me/voluntasoficial/5745, i això tampoc, oi?

Ara vegeu quatre ximpanzés, tres polítics, i un científic amb profunds problemes d’ètica que us venen, com a un tresor, que la intel·ligència artificial (que com serà? Si no n’hi ha de natural!) et destrueixi la llibertat, gràcies als criminals que han convertit les cases de govern i els parlaments en prostíbuls i urinaris públics:

https://t.me/laquintacolumna/30158.

Per cloure aquest apartat, una breu intervenció de Jimmy Dore, en la qual ens exhorta a UNIR-NOS, que és l’única manera de detenir els criminals dels polítics, i després de jutjar-los, tancar-los a presó o donar-los millor vida, que això darrer, des del punt de vista de l’evolució intel·lectual i social de les nacions, és un imperatiu categòric, en el més fidel sentit que Kant atribuïa al terme.

https://t.me/elinvestigador_org/13458.


CONTRA LA VIDA

Comencem aquest apartat amb unes paraules de Monsenyor Carlo Maria Viganò que, és clar, com els polítics són tan extremadament limitats, no poden entendre per la manca de comprensió lectora, que l’únic que entenen és el sobre impregnat amb sang i les ordres del jueu de torn. Això sí que ho entenen, però no els feu llegir, que es maregen mentre es pregunten què deuen ser les taquetes negres sobre fons blanc. Que n’hi ha algun que se l’ha vist amb un matamosques, convençut que les bestioles negres el podien picar. Però, vegeu què ens diu Monsenyor i que és l’evidència de l’agenda criminal i assassina que segueixen els gossos castrats i les putes de l’harem:

https://ejercitoremanente.com/2023/02/06/el-wef-matara-a-4-mil-millones-de-personas-para-2030-coleman-vigano/.

Aquí teniu com els assassins i criminals dels governs de tot Occident col·laboren en la gran matança sionista, l’Holocaust: https://t.me/counterpropaganda20/9059. Han d’encobrir l’extermini que estan acomplint, a canvi dels bons ingressos de diners del monopoli que inventen del no res els jueus per als seus comptes.

El repugnant i criminal fill de Soros, el fill de Soros sense dubte, un tarat com el pare, que continuarà l’empresa de terrorisme i aberracions que l’infame monstre del pare va muntar, perquè l’escòria es reprodueix. Potser ara comprendreu perquè a la puta dels Rotschild també li agraden els negres. https://t.me/RosselloCM/70881.

Els fiscals, que són com els excrements amb toga, una colla de desgraciats, sense ètica, sense principis i dedicats a obeir per cobrar, i que en una exhibició més de l’abjecció i la ignomínia, protegeixen els assassins dels governs:

https://t.me/RosselloCM/70886 i https://t.me/RosselloCM/70892. No els oblideu, aquest gremi de criminals sense escrúpols, dignitat ni vergonya.

Putin, el gran Putin, almenys fins ara, demostrant la baixesa i putrefacció de tota l’escòria política occidental: https://t.me/RosselloCM/70888.

Aquí la prova irrefutable de fins a quin punt estan de bojos els sinistres i cruels bandits que ‘okupen’ els governs contra la voluntat del poble i per tal de fer-nos la vida impossible, desgraciar-nos i si poden, que això està molt ben pagat pels jueus, matar-nos. La mutilació com a medicina, la destrucció psicològica com a teràpia i, sobretot, el servei als amos, que les fel·lacions, els jueus, les agraeixen molt, i no veureu cap polític occidental que mostri la mínima repugnància a un acte que ells consideren de caràcter polític, els retardats mentals! https://t.me/RosselloCM/70894. Això, amb un sol cas, és, evidentment a parer meu, causa d’execució per a la farmàfia que ha inventat aquesta solemne mentida, pels polítics que legislen a favor de la mutilació de membres sans – s’ha d’estar tarat, o no? -, els assassins de bata blanca, que per un sobre tacat de sang, maten la mare, si cal – la ignorància d’aquests imbècils d’hospital és de no creure-s’ho! -, i no oblidem els excrements amb toga que desprotegeixen la salut del jove i acaten les ordres dels membres sionistes, d’acord amb els polítics i els metges assassins. I què dir dels filòsofs? On són? A les bagasseries jesuïtes no hi ha cap mamarratxo amb títol de filosofia que hi tingui res a dir? Quanta escòria! Quanta immundícia! Quanta putrefacció!

I acabem aquest apartat, amb la magnífica demostració de la preocupació dels sionistes per la teva salut. Vegeu quin miracle han assolit els jueus a Ohio, gràcies al criminal atemptat de falsa bandera: https://t.me/RosselloCM/70896.


CONTRA LA VERITAT

Aquí sí que no els trobareu, als polítics. No han dit una punyetera veritat en la seva vida, ni per equivocació! Els hipòcrites viuen de mentir, d’estafar, de robar, de fer volar coloms i d’omplir-se la butxaca amb el treball dels seus ‘representats’.

Quant a la veritat, comencem amb això: https://t.me/counterpropaganda20/9062 i https://t.me/counterpropaganda20/9063, amb la ‘mentida faràs la guerra’, el lema dels bons.

Tot seguit, una mena d’Homrani a l’escocesa. Hem arribat a un punt que és per posar-se a riure quan veus a un mamarratxo estranger dir-te que és de casa, com li passava al moro que es creia català, i que no ho serà ni en tota l’eternitat, aquell subnormal en grau summe, l’importador d’universitaris errats de naixement! Doncs, si Soros el va col·locar en el partit del menja-senglars sionista i jesuïta, ara es veu que se n’ha anat a Escòcia i aquí teniu un deficient mental en grau màxim, fill de keniana i pakistanès, i que va aterrar a Glasgow per causalitat, i el molt retardat intel·lectual es creu escocès (es pot tenir l’encefalograma més negatiu!) i professa la convicció que en el Partit Nacionalista Escocès hi sobren blancs! És fascinant, i més encara, que no hi hagi prou autoritat per enviar l’immigrant a algun dels països d’origen per tal que deixi d’intoxicar i de dir bestieses només possibles en deficients mentals en grau màxim: https://t.me/RosselloCM/70879.

La rata repugnant. https://t.me/RosselloCM/70882. El candidat per mèrits propis a la forca, i no des d’ara, perquè aquest sí que és un cas on l’avortament hauria d’haver estat obligatori per a sa santa mare, que ja ha de ser una vergonya i una taca per a tota la vida, saber que has parit una veritable serp verinosa, inútil, pèrfida, nauseabunda i amb unes ànsies criminals i de servei de genolls a la voluntat de la jueria, que escandalitzaria la més tolerant de les persones. Aquest criminal idiota ha de respondre de tots els seus crims, que són incomptables, i ha de ser ajusticiat, per dignitat humana, per respecte a la veritat, per decència, per honor, per tots els motius que vulgueu afegir, perquè incitar a la guerra quan la teva missió és treballar per la pau, demostra la mena de rata verinosa i putrefacta que és aquesta merda de Lleida amb potes.

I aquí teniu una de les putes dels jueus, que segueix, com la rata, les instruccions dels criminals sionistes que, com feren amb Alemanya, ja que no volien el cap de Hitler, sinó matar tants d’alemanys com els fos possible, doncs, ara, a Rússia, fan el mateix, els importa un rave Putin!, el que volen és matar tants de russos com sigui possible, i per a això, està la puta que parla – una dona, la contribució a la pau de les dones és esfereïdora! I és que la dona és infinitament més cruel i insensible que l’home, fins a un punt que l’home no pot concebre; com els blancs no podem concebre la perfídia i abjecció de la jueria, que no per altra raó, els sionistes s’han afiliat a les putes, perquè saben que són de la mateixa espècie: egoistes, vanitoses, gens empàtiques i amb més cara que esquena -. https://t.me/RosselloCM/70883. Aquest odi s’ha pronunciat en la Conferència de Seguretat de Munic, on tots s’exciten pensant en una guerra contra Rússia. AQUEST ÉS EL NIVELL CRIMINAL DE TOTS ELS CRIMINALS QUE GOVERNEN EUROPA. ENS VOLEN MATAR A TOTS, SERÀ INJUST QUE ELS MATEM ABANS NOSALTRES?

Mentre el kenià i pakistanès reclama la desaparició de nacionalistes escocesos al partit nacionalista escocès, mentre la rata de Brussel·les i les putes reclamen sotmetre Putin als amos sionistes, el decrèpit i moribund Soros, el terrorista número u del món, continua finançant la importació d’universitaris nascuts errats que fugen de països en guerra i conflictes, tot dient-nos que hem de donar refugi als pobres desgraciats, perquè són febles i estan desemparats. Mentrestant, curiosament, les dones i els nens romanen al país d’origen! És ben curiós, oi? O és que a la foto hi veieu molts nens i dones, que, de sempre, són els primers que s’han de protegir? No, tot just, els homes joves, que són els que haurien de fer la guerra... o vénen aquí a fer-la, gràcies al terrorisme de Soros? El mamarratxo de la Genociditat de Soroslàndia no t’ho dirà, que menja de la mà del jueu el pinso amb sang. Si l’escòria política tingués seny, el primer que faria és reenviar els nouvinguts a casa seva, amb les dones, nens i família, que és on han de ser, però els criminals, els allotgen, els mantenen, els protegeixen i els nomenen per a fer l’imbècil a l’urinari, si cal (recordeu el negre manter i il·legal de l’urinari espanyol que només sap dir en castellà: «Racista, racista!», i ja està). Jo no diria res si el manteniment el paguessin l’escòria política de la seva butxaca, però aquests lladres insolents, et roben per viure i et roben per a satisfer les demandes de l’amo jueu, mentre tu veus com l’escòria dels prostíbuls i les defecacions dels urinaris arruïnen el país. Vegeu la imatge dels universitaris i de la necessària cooperació amb les dones i els nens refugiats, que és un deure social i humà: https://t.me/RosselloCM/70884, i a tot això, recordeu que aquesta hospitalitat solidària només l’hem de fer els europeus, que la jueria no ha acceptat cap refugiat mai de cap de les guerres que el sionisme internacional provoca a la zona d’Israel. Vejam si tot ho faran expressament? Però, no, home, no, ells són els bons, les víctimes eternes, els perseguits sempre injustament, els filantrops que allà on van fan el bé; però el gentil, rancorós, sempre els respon, pobrets, volent-los calar foc o enviant-los a fer punyetes. Pobrets! Tant que han patit? No heu vist les pel·lícules de Jewllywood, que avui substitueixen els llibres d’història? Pobrets!

D’altra banda, recordeu que els gossos castrats i la puta reina de la Corrupció Europea han decidit que els europeus no tindran cotxes a combustió, mentre que la resta del món sí. Nosaltres tindrem vehicles sostenibles i elèctrics, una meravella d’enginyeria recomanada pel cau sionista del FEM(S), que avui ens aporta una magnífica imatge que demostra l’esplèndid rendiment d’aquesta eminent tecnologia que ensorrarà Europa per sempre, gràcies a la puta reina i assassina de masses de l’Ursula von der Leyen: https://t.me/RosselloCM/70885. Val a dir, quant als cotxes elèctrics, que l’altre dia vaig veure un d’aquests sinistres enginys antiecològics, que volava motu proprio en una explosió. L’ecologista que anava dins, no crec que hagi pogut explicar les meravelles de la tecnologia de la jueria del NOM que ens imposa el Rothschild psicòpata del FEM(S) junt amb la criminal del Femer.


I per acabar, entrem en l’últim apartat,

CONTRA LA DIGNITAT

Només us posaré dos enllaços, perquè, de fet, els crims contra la llibertat, contra la vida i contra veritat, que executen els mamarratxos dels sionistes, són tots atacs directes a la dignitat de les persones. Però vegeu quina mena d’educació proposen els nostres guies de la jueria, per a major glòria de la civilització:

https://t.me/RosselloCM/70897

https://t.me/RosselloCM/70899, recordeu com hem començat. Lògicament, és molt més important saber fer fel·lacions, perquè així t’assegures una carrera política, que per això als nens de quatre anys els ensenyen aquestes pràctiques, perquè els coneixements ridículs que abans s’ensenyaven a les escoles són inútils, però saber que ets una dona amb penis, que saps tocar-te la patatona i aquestes coses, són molt útils, sobretot, en nens menors de cinc anys, que així els pedòfils sionistes i els seus sicaris togats i polítics, podran gaudir de la diversitat sexual i el respecte inherent a aquestes relacions abans tan execrables, però que ara sabem que són normals; com el fet d’adoptar un nen entre dos homosexuals per abusar-ne, o torturar un nen fins a la mort entre dues lesbianes molt enamorades, que per això, i per res més, van matar el nen, perquè impedia l’amor, i l’amor sempre s’ha de respectar, més si és l’amor normal de la jueria, l’aberració, l’abjecció i la ignomínia. Tot això, no ho oblideu mai, passa perquè la xurma immunda dels polítics, la colla de vanitosos i retardats intel·lectuals, ho permet.

NI OBLIT NI PERDÓ,

CAP POLÍTIC SENSE PAREDÓ.

Per cloure, unes imatges que demostren el nivell al qual hem arribat en iniquitat, baixesa, corrupció i idiòcia.

https://t.me/RosselloCM/70914, un noi de 16 anys, que diu la veritat, i els sicaris criminals que els polítics genocides han disfressat de policies, reprimint la dissidència a la doctrina sagrada de la jueria assassina. Tota la púrria que avui vesteix de policia, en una nova societat, no poden tenir lloc. Els animals salvatges han d’estar al zoo, i els dements, al manicomi. Vejam si comencem a entendre el sentit de les coses.


LA GUERRA CONTINUA.

ELLS O NOSALTRES.

TOTS, JA NO HI CABEM.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada