dilluns, 6 de febrer del 2023

ELS BONS I EL DOLENT


Comencem amb una imatge molt eloqüent, on veureu i llegireu les paraules dels mateixos autors, i comprovareu com el primer de tots (el de dalt) és un repugnant racista que només desprèn odi i menysteniment, i com el sant de dessota és un multiculturalista, amant de tots els pobles del món i amb l’única obsessió de fer una societat justa i pacífica.

https://t.me/LAPAZDEHITLER/835.

Ara que ja sabem que els bons són boníssims i el dolent, un intolerant que volia conquerir el món i destruir totes les cultures, vegem què ens deia el racista i intolerant, en la seva pròpia veu:

https://t.me/HitlerHistory/2136,

com heu vist, calcat a la situació que vivim avui, llevat només, que ara el sionisme ha atacat directament la família i ho ha fet gràcies a la selecció de paraplègiques cerebrals, una tasca, aquesta de la selecció de l’escòria social, en què són experts, ja que només han de trobar animals amb els seus mateixos verins, i pel que es veu, en les dones han trobat els verins letals per a la civilització, gràcies a la profunda deficiència cognitiva i ètica d’aquests animals triats pels jueus per a la destrucció, com veurem més avall.

Gràcies a la sanguinària, sàdica, violenta i ignominiosa victòria sionista a la segona guerra mundial ‘gaudim’ de la pau jueva, una pau feta de narcòtics, intoxicacions, esclavatge, violència i sexe. Vegem aquest vídeo que ens exhorta a assenyalar els culpables del mal del món, i tot seguit, com a mi m’agrada, exposarem les proves de la culpabilitat dels assassins inveterats, dels causants de la putrefacció de la Humanitat, del veritable virus del planeta:

https://t.me/HitlerHistory/2137.

Vist això, donem un cop d’ull a la nostra actualitat, noranta anys després que Hitler assolís el poder a l’Alemanya sionista de Weimar, de la qual és hereva la pobra i ridícula Alemanya d’avui, comandada per traïdors i traïdores i víctima d’un autoodi que només els jueus són capaços d’inocular, perquè són el verí que fa que tu mateix actuïs contra tu mateix, una cosa que han adaptat als verins que els sicaris dels sionistes injecten arreu del món per a fer feliç la raça elegida amb el seu tan somiat Holocaust de goyim.

Ja que parlem de l’Holocaust, vegem la matança que els jueus estan executant als Països Baixos: https://t.me/elinvestigador_org/13330, què us sembla la imatge? Si no despertem contra l’enemic, l’edifici no es veurà sota la relació ‘en paper’ dels que abans eren goyim holandesos.

Més de la matança dels jueus, ara amb imatges gravades, perquè no diguin que no tenim testimonis dels assassinats: https://t.me/resurgente2020/44730.

Així enverinen els jueus: https://t.me/resurgente2020/44731, amb la col·laboració genocida dels traïdors del govern de putes i castrats d’Espanya.

Ja que parlem d’enverinaments, vegem aquesta notícia del psicòpata genocida sionista i jueu, Kill Gates, responsable de milions de morts al món, i que ara es prepara per a matar la gent de gana o fer-li menjar els verins que ell fabricarà. L’odi contra la vida, la naturalesa i l’home d’aquests enviats de les Potestats dels Inferns és incommensurable. L’idiota i criminal Gates es pensa que el molt imbècil és capaç de fabricar el que fa la natura. Més retardat intel·lectual no es pot ser. Tanmateix, tota la colla de sionistes, imprimeixen els bitllets falsos perquè l’idiota i psicòpata fabriqui els verins, mentre per altra banda van untant de bitllets falsos els grups terroristes de Soros per a cremar instal·lacions apícoles i, alhora, incentiven amb diners falsos la indústria d’alimentació veterinària per a la intoxicació dels pinsos de les gallines perquè no ponguin ous. Aquesta és la filantropia insospitada dels bons!

https://t.me/counterpropaganda20/8806.

Fem una pausa quant als bons i el dolent, i centrem-nos ara en l’exhibició de com han fet servir les prostitutes més indignes, ignorants, inútils, idiotes, sense escrúpols i sense empatia, per a dur a terme els seus propòsits de destrucció de la cèl·lula nuclear de les societats occidentals, i mundials: la família. Vegem l’assortit de retardades mentals que, cal dir-ho, és imprescindible, per a la supervivència de l’espècie, que siguin exterminades, ja que no serveixen per absolutament res – ni per a tenir fills – i tot el que fan és nociu i perjudicial, perquè aquesta és la característica fonamental de la idiòcia, la nul·litat absoluta per a servir per a res, i tot el que fa un idiota és sempre nociu i perjudicial per als altres, mentre que l’idiota, com és idiota, sempre és feliç, sigui amb estampetes o amb vicis.

Més avall, la denúncia de la guerra de les tarades i els castrats contra els homes i les dones, i com les prostitutes d’Israel, pretenen de robar els nens als seus únics ‘amos’: els pares. L’Estat només pot prendre la custòdia d’un menor si els pares manifestament són un perill per a la salut física o mental del nen, però mai perquè els pares s’oposin a acceptar les violacions estatals contra els seus fills, dictades per una colla d’esclaus castrats i de putes abjectes. Si cal matar per a defensar el teu fill, HAS DE MATAR! Les putes, que veureu tot seguit en una magnífica instantània de les carns de patíbul, i els narcisos idiotes castrats, no són ningú, CAP AUTORITAT per damunt dels pares amb relació als fills. HEM DE DIR PROU. L’ESTAT ÉS EL TEU ENEMIC, AVUI MÉS QUE MAI. ELS SERVIDORS DE L’ESTAT, AVUI, CRIMINALS: GENOCIDES I TRAÏDORS, ENTRE UN MUNT DE DELICTES MENYS GREUS, PERÒ NO PER AIXÒ MENYS DELICTES: ROBATORI, COACCIONS, PREVARICACIÓ...

https://t.me/resurgente2020/44714

Tres tarades mentals, perfectes paradigmes de la psicopatia social, de la ignorància summa, de la ignomínia pèrfida i sàdica, com també de la insolència i el cinisme característic dels idiotes amb poder. No em cansaré de denunciar-ho, d’afirmar la necessitat imperiosa de l’extermini d’aquests animals irracionals per a la necessària salut pública i social. O viuen en caus on ningú no les pugui veure, o dessota terra, que es miri per on es miri, és la més sàvia, racional, ètica, justa, pietosa, magnànima i natural de les solucions. Cada segon que aquests animals estan en llibertat, la llibertat i la dignitat del món són més en risc. No és per a prendre-s’ho com si fos una facècia, això és terrible i horrorós.

https://t.me/RosselloCM/70388.

L’invent del feminisme és jueu. Amb aquest moviment per als ‘drets’ de les dones (reflexioneu sobre el fet que sigui un moviment només existent a Occident, curiosament, l’únic indret on la dona gaudia d’un nivell de vida envejat per a qualsevol altra dona del món), els sionistes, lladres i criminals, feren que el sou de l’esclau que parasitaven es convertís en doble, aconseguiren augmentar els preus de les coses, i així aconseguiren reduir el valor dels diners i del treball. De mica en mica, el treball és absolutament insuficient per a poder gaudir d’uns mínims vitals perquè tot és exageradament car, i ho és perquè ells endeuten els països amb la corrupció dels lacais (castrats i putes) que posen als governs amb el frau de la ‘democràcia’, de manera que tots els ciutadans del món s’han convertit en esclaus dels sionistes bancaris. Això no hauria estat possible, si la dona no hagués tingut accés al mercat del treball, perquè si els homes haguessin vist que els sous no arribaven per a una vida digna que els permetés de proveir d’aliments, vestits i protecció la seva família (dona i fills) la revolta seria un fet. Però, les idiotes i les putes més babaus, omplint-se la boca d’ideologia tan imbècil com jueva, farcida de tòpics absurds i consignes per a retardats intel·lectuals, han estat posades pels sionistes als llocs de poder per tal que condueixin, les molt deficients, la civilització a l’horror, i elles, idiotes, ignorants, vanitoses, egoistes, orgulloses i individualistes, s’hi han posat; que no perden oportunitat per a destruir tot allò que els ha permès de viure en condicions dignes, unes condicions dignes que elles han preferit de convertir en la indignitat de la prostitució i l’esclavatge als enemics de la raça i cultura pròpies. No demanem a les dones enteniment, perquè no en tenen, i els fets que avui patim, malauradament, ens ho demostren de forma incontestable. Quan, en tota la història d’Occident, Occident ha estat en risc de desaparèixer com a civilització? Quan les dones, en un ‘eximi esforç d’intel·ligència’, s’han cregut igual als homes - un fet que demostra la limitació cognitiva femenina -, aleshores, la civilització desapareix. El més greu és que les paraplègiques cerebrals no s’adonen que són prostitutes al servei de la traïció a les tradicions, als costums i a l’essència dels seus mateixos pobles!, que són putes barates en mans dels pinxos sionistes. Vegeu si no, aquesta tarada que els jueus han posat a dirigir el Camp de Concentració i Extermini de Melbourne, Sally Capp:

https://t.me/No_plandemia/4837.

No és cap casualitat que arreu hi hagi dones, cap casualitat. L’enemic tem la reacció dels homes, dels guerrers, dels que saben que a l’enemic, quan mostra hostilitat, se l’ha d’atacar fins a la destrucció. Per això posen les dones, que a més que comporten una mica de condescendència en veure-les acceptar responsabilitats per a les quals no són capaces, la tradició occidental, les respecta, i li costa d’insultar una dona encara que sigui alguna d’aquestes paraplègiques cerebrals. Només recordeu que els homes s’aixecaven de les cadires quan arribava una dona, en senyal de respecte i consideració. Foren les intoxicacions dels costums que ells han escampat amb els mitjans de comunicació, que han corromput el respecte envers la dona, convertint els actes i gests envers elles, en ofenses. Foren els jueus els qui els feren veure que si un home t’obria la porta, et cedia el seient, o et deia una flor, t’estava insultant i menystenint-te. I és clar, no demanis a la limitació racional de la dona que reflexioni. La reflexió és una cosa molt poc femenina. Per això, no són, en cap camp, el referent intel·lectual, i sense que això signifiqui que no hi hagi excepcions a la regla, i n’hi hagi de capaces; però la majoria, són absolutes nul·litats intel·lectuals, encara que avui els jueus ens les venguin com ‘intel·ligència emocional’, una altra idiòcia made in jews per a corrompre el pensament. Hi ha sensacions, emocions i intel·ligència. De la mateixa manera que no hi ha una intel·ligència sensorial, ni n’hi ha d’emocional. Les sensacions són sensacions, les emocions les nostres reaccions a les sensacions, i la intel·ligència, la interpretació i adequació d’aquestes experiències a la realitat. Els jueus són els mestres de la mentida, com l’altre dia ens ho deia Schopenhauer, per això, han barrejat sensacions, emocions i intel·ligència, i així han convertit aquestes diverses impressions, en sexe, voluntat i astúcia, amb la qual cosa han destruït el que jo dic ‘sentiment’, l’únic sentiment que existeix, l’amor (que és la unió harmònica de la sensació, l’emoció i la intel·ligència). Perquè si en lloc d’harmonitzar l’individu amb allò que li desperta el sentiment d’amor, assoleixes reduir-lo a la sensació plaent, la voluntat egoista i el profit individual, destrueixes radicalment l’amor. Que és el que han fet els jueus amb tota la civilització occidental, però sobretot amb les dones, que si ja són poc proclius a l’amor, per raons intel·lectuals o racionals, si ho voleu així; perquè com diu l’ària la donna è mobile, els valors de la constància, la fidelitat a uns principis o compromisos, la disciplina i el rigor, no són femenins, perquè elles són inconstants, menys fidels, menys disciplinades i gens rigoroses. Per això les trien els sionistes, perquè la civilització es derrota quan aquests valors desapareixen. I el compromís, la paraula, la dignitat i l’honor, són quatre qualitats impossibles de trobar en un sionista, tant, com en les dones. I no és que sigui per desídia i maldat, que les dones són així, però la naturalesa les ha fetes així perquè la seva funció natural no és la dels homes, i per això elles compten amb virtuts i valors com el sacrifici envers els fills, la modèstia de les limitacions racionals, la decència i educació de la família i els atributs de la bellesa i l’alegria, sempre presents quan una dona és una dona, i no un cavallot tatuat que insulta com un camioner, tot exhibint les taronges al mig del carrer, que més sembla una gata malalta en zel, que una dona, les qualitats de la qual, sempre han estat virtuts purament femenines i impossibles per als homes. Però, aneu a dir-los, a les tarades, que no són ni dones! Bé, de fet, elles mateixes són tan summament idiotes que avui reconeixen que no saben definir què és una dona! Podeu concebre una demostració més escandalosa i evident del nivell rasant de la seva intel·ligència?


Conclourem amb Adolf Hitler, perquè és interessant i necessari de descobrir la seva personalitat – infinitament més valuosa que la de tots els asquenazites junts – i les mentides que la infàmia jueva ha abocat contra ell i el poble alemany. Si la gent innocent que creu les mentides jueves, s’adona que ha estat enganyada per aquesta espècie de rèptils, estan perduts; que per això, els sionistes ataquen els qui els denunciem, no perquè ens temin a nosaltres, sinó perquè saben que si els altres s’adonen fins a quin punt arriba la perfídia i l’abjecció d’aquests criminals, aleshores sí que ho tindran cru; però, cru de cru.

El Führer en dotze minuts, i cal destacar tot el seguit de notes del final, que són paraules dels mateixos jueus sobre l’home i el seu règim -imprescindible-:

https://t.me/HitlerHistory/2141.


EL SIONISME ÉS EL MAL,

ABANS I ARA.

ELS SIONISTES SÓN ELS CRIMINALS,

ABANS I ARA.

COMBATEM ELS SEUS ESCLAUS,

ASSENYALEM ELS JUEUS.

ESTEM EN GUERRA.

ENMIG DE L’HOLOCAUST,

A PUNT DEL ROBATORI MUNDIAL,

I DE LA PRESÓ DEL N.O.M. JUEU,

DE LA MORT DE LA HUMANITAT.

O ELLS O NOSALTRES.

NO HEM ESTAT NOSALTRES QUI ELS ODIEM,

ÉS EL SEU ODI EL MAL:

L’ENVEJA DE LA LLIBERTAT,

DE LA DIGNITAT I DE LA INDEPENDÈNCIA,

BÉNS QUE ELS FILLS DELS INFERNS

NO PODEN GAUDIR.

NOMÉS HI HAURÀ VIDA

SI ELLS L’ABANDONEN.



P.S. Max Igan i les escombraries sionistes: No us perdeu el paraplègic mental del FEM(S), que només pels ‘hauran de’ ja es mereix que li paguem el viatge real envers Déu, i que Ell el jutgi. https://t.me/counterpropaganda20/8814.


P.S. (1) El criminal i genocida Antonio Guterres, ja amenaça a tots els qui gosem posar en dubte la santa matança dels jueus i el robatori mundial amb la IMMENSA MENTIDA de canvi climàtic. https://t.me/No_plandemia/4845. Aquest criminal ha de ser ajusticiat per crims de lesa humanitat.

La guerra s’intensifica i les escombraries sionistes, que ja comencen de veure que estan essent assenyalades, preparen les eines per a convertir la llibertat en un mite històric. LA GUERRA ÉS L’ÚLTIMA GUERRA, després només hi haurà desolació, si guanyen els jueus assassins, o llibertat, si desapareixen. DE NOSALTRES DEPÈN.


HITLER TENIA RAÓ.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada