dimarts, 21 de febrer del 2023

IDIOTA I CRIMINAL?... UN POLÍTIC !


Aquesta escòria social és urgent que sigui detinguda, jutjada i, segons els casos, executada o closa a presó perpètua amb morrió, isolament, alimentació insectívora, i a part, l’aigua, que hauran de pagar. Això és el primer que cal fer. No hi ha cap dubte que TOTS ELS POLÍTICS DEL MÓN ATAQUEN ELS SEUS POBLES, PER AIXÒ ÉS LEGÍTIMA LA DEFENSA DEL POBLE CONTRA AQUESTS DEFICIENTS MENTALS TRAÏDORS I GENOCIDES. Compten amb la sort que fa anys que han desarmat Europa, que d’altra manera, no dubto que gaudiríem del plaer diari de la baixa d’un idiota criminal. Veureu les notícies i em comprendreu, perfectament. NO HI HA UN SOL POLÍTIC QUE NO REPRESENTI EL SIONISME INTERNACIONAL, per la qual cosa, encara que els LGTBIJKQ+ de caqui es toquin les armes i es netegin mútuament les càpsules dels carregadors, són TRAÏDORS a la pàtria, uns traïdors, sí, perquè els mamarratxos de les medalles de les forces mamades, sense honor ni dignitat, obeeixen, tot convertint-se en l’abjecció i la vergonya de tota la història de militars amb coratge i honor que hi ha hagut abans.

Als idiotes i criminals, els diria que són tan idiotes que ni saben què han de fer, i són tan criminals que actuen de sicaris dels pitjors mafiosos de tota la història. Avui, i no és cap exageració, són profundament idiotes, perquè al final acabaran ells també com els pobles als quals sotmeten; i són criminals, perquè actuen contra la voluntat del poble mentre el roben i saquegen, l’humilien, el menyspreen i l’assassinen. Tot això, és clar, a la vista dels pèrfids i repugnants excrements de les Ciutats de la Immundícia, que s’ho miren tot com si no anés amb ells. Per això, cal que TOTES LES ASSOCIACIONS CIUTADANES S’UNEIXIN. Sí. Cal que, en accions locals, tots a una, entrin en els prostíbuls de cada contrada i als urinaris públics i detinguin els criminals. Cal començar a fer accions que demostrin a aquesta colla de gossos castrats i a les putes que els acompanyen, que això s’ha acabat. Cal jutjar-los i procedir com correspongui d’acord amb la llei. No amb la llei dels excrements, que també han de ser detinguts i acusats de VIOLAR EL PRINCIPI BÀSIC DE LA SEVA FUNCIÓ: ELS DRETS INALIENABLES. Aquests sacs d’excrements, són els grans culpables de tot el que estem vivint, perquè si l’excrement no fos un excrement, sabria que per ètica i deontologia professional no pot fer el que fa, perquè cau de quatre potes en el delicte imperdonable en un jutge: LA PREVARICACIÓ, un crim, que sense cap gènere de dubtes, exigeix l’execució de qui representa la màxima dignitat de la nació i es dedica a prostituir-se sense gens de vergonya ni ocultació.

TOTS estem veient com els assassins sionistes – ja ho veureu – han accelerat els plans en tots els fronts, i tota la colla de mamarratxos, sense cap virtut i amb tota la ignomínia que pot atribuir-se a una espècie d’ésser humà abjecte fins al vòmit, continuen amb el teatre de titelles idiotes i irresponsables que els fa tan feliços, als retardats mentals profunds! Estem arribant al límit, per això cal que les associacions dels ramaders, dels agricultors, dels pescadors, dels treballadors en general – fora de cap bagasseria sindical, que aquests porcs, perquè ho són amb totes les lletres, han estat fonamentals en el començ del desori -, de famílies, de barris, de gremis, de tot tipus, es posin d’acord i TOTS A UNA EXIGEIXIN LA RENDICIÓ INCONDICIONAL DELS POLÍTICS, JUTGES, EXPERTS, COL·LEGIS DE METGES, DIRECTORS D’HOSPITALS I ALTRES SICARIS. A on els posarem? No ho sé, però sempre hi ha naus per a animals que estan buides, edificis en perill d’ensorrament i estructures similars on se’ls pot retenir mentre no se celebren els judicis. Us penseu que és ciència-ficció? Espereu uns mesos i ja no us podreu treure les cadenes mentre veureu els gossos castrats i les prostitutes de l’harem saltar, uns d’una manera i les altres, d’una altra, damunt dels tolls de sang que són els seus amos.

QUAN EL GOVERN GOVERNA CONTRA EL POBLE

ÉS TIRANIA.

EL COP D’ESTAT POLÍTIC

CONTRA LA DEMOCRÀCIA,

- D’ACORD AMB ELS PAPERS MULLATS -

ÉS EL PITJOR CRIM QUE POT COMETRE

UN POLÍTIC EN DEMOCRÀCIA,

PER TANT,

A MÀXIM CRIM, MÀXIMA PENA.

La idiòcia que vivim ha estat possible per la colla d’idiotes que des de fa anys els sionistes han anat posant en els governs i sobretot en els departaments d’educació, els responsables dels quals són reus d’un crim monstruós i que no pot tenir consideracions pro-reu, perquè han destruït la civilització amb plena consciència. I si no en tenien plena consciència, encara m’ho poseu millor, perquè aleshores han actuat com els idiotes que són, i en tant que han assumit, essent retardats mentals profunds, la responsabilitat de l’educació, és lògic que els jutgem per ‘incitadors a la idiòcia’, que això sí que és un crim contra la Humanitat, i no la merda d’odiar els psicòpates i assassins. Vegeu el món en què vivim:

https://t.me/No_plandemia/4993

Volen matar els animals per a provocar escassetat i una ‘pandèmia’ de fam.

https://t.me/resurgente2020/45106

Corrompen la joventut sense posar-se vermells.

https://t.me/RosselloCM/70869

La tarada de la Belarra.

https://t.me/resurgente2020/45109

Aquesta escòria de bagasseria jesuïta és el de l’altre dia. Un simi del FEM(S)

https://t.me/resurgente2020/45111

Només saben destruir. I ara ho fan de soca-rel.

https://t.me/RosselloCM/70858

Els excrements amb toga i els animals sense cervell saben perfectament el que fan.

https://t.me/No_plandemia/4983

Persegueixen el dissident, i aviat, els mataran, directament.

https://t.me/No_plandemia/4984

Van destruint tot el que és imprescindible per a la gent.

https://t.me/No_plandemia/4990

I tot amb el consentiment dels nostres ‘representants’!!!

Una colla de narcisos i babaus que saben molt bé de què va això i no mouen un dit; amb la qual cosa, a part de totes les vergonyes que han demostrat, certifiquen que són UNS COVARDS DE MENA I CÒMPLICES DE TOTS ELS CRIMS CONTRA LA HUMANITAT.

https://t.me/No_plandemia/4982

La puta dels Rothschild i tots els criminals de l’urinari francès, enverinen els francesos, especialment els joves i els nens, i ells no s’injecten el verí dels jueus...

Això és pena capital de manual de primer d’ètica.


Però, vegem més dels assassins sionistes i dels idiotes criminals i covards dels polítics, sense excepció, llevat d’aquells que com poden canten les veritats. TOTS ELS ALTRES SÓN ESTÓMACS INÚTILS, PERÒ INÚTILS, INÚTILS!

Un documental de Noticias NOM, com sempre, molt esclaridor:

https://t.me/noticiasNOM/1730, l’única cosa que lamento, en ells i en molts altres, és que ocultin darrere d’oligarques i elits, el nom que els defineix: SIONISTES. Fixeu-vos que en el documental els anomenen ‘depredadors’ i ens diuen que actuen amb ‘cruel hipocresia’! Si això no és la descripció perfecta del jueu sionista, jo sóc model del Play-boy.

Un bon resum fet per Alfonso Longo:

https://t.me/resurgente2020/45108.


Ara, passem a les organitzacions internacionals del crim organitzat (ONU, Femer Europeu, FEM(S)), abans de fer una visita als camps d’extermini on els jueus practiquen el seu tan estimat Holocaust de goyim, i acabarem amb la Tercera Guerra Mundial, no la del món contra els sionistes, la real; sinó, el teatre del pallasso Zelensky, amb els gossos castrats i les prostitutes dels harems jueus, contra Vladímir Putin, l’únic dirigent digne en aquest món de psicòpates i paraplègics cerebrals; una guerra en la qual els sionistes pretenen que en lloc de caçar-los a ells i als seus sicaris, enviem els nostres joves a la més gran matança que mai hagi existit, que aquesta és la seva pretensió, i no cap altra. Sí, home, sí, les pretensions dels bons: aniquilar la joventut blanca d’Europa i destruir el continent fins que no resti res, tal com van deixar Alemanya els sionistes després de la segona guerra mundial, que no contents amb la destrucció de la nació més gran d’Europa, almenys aleshores, s’han dedicat a pixar-se damunt de les víctimes alemanyes i els han fet que mantinguin tota l’escòria jueva durant més de 75 anys.

Vegem doncs com actuen les organitzacions criminals internacionals del sionisme, i fixeu-vos que tot el que surten són putes de l’harem jueu. Com deia ahir, hi ha dones, com la Mane Tatoulian que valen un Potosí, però els jueus trien les bardaixes entre el més baix que troben en ètica entre la societat (penseu en les del Ministerio de Igual Da) i amb profundes deficiències cognitives i racionals.

L’ONU a Xile

https://t.me/RosselloCM/70859.

El Femer Europeu

(La noia que dóna la notícia no és a qui em referia amb els elogis de més amunt, sinó a la sionista en cap del Femer, l’assassina de masses i de la civilització europea, que la molt criminal hauria de defensar en lloc d’instaurar el NOM d’Israel, i la mamarratxo que surt dient bestieses a l’urinari públic europeu).

https://t.me/RosselloCM/70860

El FEM(S)

https://t.me/RosselloCM/70861

Aquest és el nivell al qual pot arribar la idiòcia, un nivell insòlit fins ara.


Després de les organitzacions criminals del sionisme internacional, vegem com executen la matança, i ritual satànic, en els camps d’extermini escampats per tot arreu:

L’Holocaust a Califòrnia

https://t.me/elinvestigador_org/13449

L’Holocaust al món: els verins jueus

https://t.me/elinvestigador_org/13446

La col·laboració de tots els criminals

https://t.me/elinvestigador_org/13444.


Ara, el pallasso jueu i genocida de Zelensky, el deficient mental que es creu que els europeus l’hem d’ajudar, quan, si els europeus tinguéssim dignitat i no ostentés el càrrec de genocida militar una rata idiota (potser per això la Belarra, la tarada, tracta de protegir-lo), hauríem obligat l’imbècil del Zelensky a abandonar el càrrec i que el nou president negociés amb Rússia, que és l’única cosa que han de fer. Però, l’escòria sionista estima la rata d’Ucraïna, la matança ritual que està executant, i l’oportunitat que ni pintada de quedar-se per sempre amb Ucraïna. Si els ucraïnesos sabessin la veritat, Zelensky no durava dues hores. Mentrestant, els assassins inveterats, els sionistes, acusen Rússia de totes les barbaritats, mentre que el jueuet ucraïnès, pobret ell, tan bo, tan sacrificat pel seu poble, que per això envia el mamarratxo que li fa de dona a comprar a París, i no us penseu que anava a comprar-se coses per ella, no!, comprava per a socórrer el seu poble, que mentrestant ell, enviava els joves a l’escorxador i els jueus es pixaven de riure, que és el seu: matar i pixar-se de riure. Com si Putin no hagués guanyat la guerra! Com Hitler a Polònia, Putin no pretén ocupar Ucraïna, però els sionistes que volen el govern sobre tot el món, et diran que Putin, com Hitler, són dos paranoics – no com les eminències que els jueus posen a cada país per a millorar l’economia, la salut i el benestar dels seus ciutadans -, i megalòmans que només somien (i Hitler somiava) a ser amos del món. «Li permetrem això, a Putin?» Pregunten. I Putin va guanyar la guerra dues setmanes després d’haver-la començat. Si Rússia vol, Ucraïna desapareix del mapa en qüestió d’uns minuts. Però els russos no ho volen, en part perquè senten els ucraïnesos com a germans, i en part perquè ells no han volgut mai la guerra – com Hitler -, sinó que l’OTAN, l’exèrcit sionista, no ha fet altra cosa que provocar-los per fer-la esclatar, tal com els sionistes feren amb el borratxo del puro i el mamarratxo americà, aleshores de Hitler. Per això, en acte de solidaritat, els jueus hi envien tots els seus gossos castrats i les prostitutes de l’harem perquè facin el teatre amb el pallasso, i tenir una portada amb què enganyar el goyim idiota occidental. Vegeu el suport d’Itàlia, la ‘no-globalista’ feta al FEM(S) del Rothschild Klaus Schwab, el psicòpata sexual i degenerat que s’emociona parlant d’homes-màquina i el control absolut del corral. Quin fàstic de món! Quin fàstic de gent! Quin fàstic de tot!

https://t.me/counterpropaganda20/9054.

I conclourem, abans d’una nota del nostre país i per a mi molt sentida, amb Vladímir Putin i la part del seu discurs on denuncia la corrupció de la nostra societat, i que ell això no ho vol per a Rússia, com no ho voldria qualsevol persona de bé. Però, és clar, aquí, ens manen les gossetes castradetes i les putetes sense cervellets, que són la passió temporal dels assassins inveterats:

https://t.me/RosselloCM/70874.



La nota fa referència a una notícia que he rebut. A Vilassar de Mar, tancaran el ‘Restaurant Palomares’, una institució del poble, perquè a algun indigent mental, no sé si del prostíbul del mamarratxo de la plaça sant Jaume o del narcís idiota i criminal del gos de Soros, ha decidit que ha d’anar a terra, perquè, no ho oblideu això


EL POLÍTIC NO ESTÀ PER A SERVIR,

EL POLÍTIC ESTÀ PER A FER-TE LA VIDA IMPOSSIBLE:

MENTRE ET ROBA I SE’N FOT, DE TU,

MENTRE DESTRUEIX EL PAÍS, I SE’N FOT, DEL PAÍS,

MENTRE ET MATA PER AL TEU BÉ, I RIU,

TOT EMBUTXACANT-SE EL PREU

PER CAP SACRIFICAT A LA MATANÇA.

AQUESTA ÉS L’ESCÒRIA POLÍTICA ACTUAL,

SENSE EXCEPCIONS, AL NOSTRE PAÍS.

EL POLÍTIC ÉS EL TEU ENEMIC,

MENTRE ELLS ET PARASITIN,

NI TU NI EL PAÍS PROSPERAREU,

SENSE ELLS,

QUALSEVOL COSA ÉS POSSIBLE,

AMB ELLS,

RUÏNA, MISÈRIA, FAM, TERROR I MORT.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada