divendres, 17 de febrer del 2023

PSICÒPATES GOYIM


Avui deixarem de banda els psicòpates sionistes jueus, i assistirem a l’exposició d’un bon assortit de psicòpates que són sicaris dels sionistes, i que, a canvi dels diners tacats de sang i del ‘prestigi’ atorgat i comprat pels criminals als mitjans de defecació informativa, poden exhibir la manca d’empatia i els pitjors dels defectes que qualsevol ètica reconeixerà en un ésser humà; per la qual cosa, és un gravíssim error el fet de considerar els animals que es passejaran per aquestes línies com a humans, perquè no ho són. De fet, direu humà, al monstre que serveix el Diable? Doncs... això. No perdem el temps, i comencem amb l’exposició dels dements que, a més de patir psicopatologies greus, gaudeixen amb el mal que provoquen. Les quals coses, com qualsevol ésser humà em reconeixerà, és digne del més sever dels càstigs, perquè si hi ha un fet que una societat no pot permetre’s si vol tenir pau i solidaritat, és l’existència de psicòpates lliures, que avui, gràcies a la selecció de personal dels jueus, ocupen càrrecs institucionals per a poder executar els plans criminals dels sionistes, i els cagaguano (en un 99%, tarats mentals) els oferiran la ‘glòria’ de la portada en un diari o en un noticiari televisiu o en els dos, perquè els animals se sentin pagats en l’ego per les atrocitats que poden realitzar com a psicòpates ben remunerats. Doncs bé, comencem. I els ‘altres’, que tenen tant d’interès en els meus escrits, ja poden tancar la pantalla, perquè quant a l’escòria sionista no diré res més, llevat del minidocumental de ‘Kla.tv’ del final, que tampoc és que sigui res de l’altre món, però que serveix per a donar una clara imatge de com la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units governa Alemanya des de la derrota d’Adolf Hitler, i executa els seus plans criminals i les preparacions de matances rituals, tan afectes als jueus, mitjançant l’organització militar i sionista OTAN, l’exèrcit més cruel i sanguinari que mai hagi existit a la història; tot, obra i gràcia dels bons, els perseguits, els filantrops, els que només cerquen el nostre bé, pobrets!


https://t.me/elinvestigador_org/13412. Terrorisme, segrest, atemptat contra la salut pública, coaccions, amenaces i agressions, amb resultat de demències, suïcidis i mort. Recordem que Pablo Iglesias i Salvador Illa, com l’ameba penjapancartetes i la Mengele-Vergés són responsables de les morts en els geriàtrics que, si la memòria no em falla, es calcula en 27000 assassinats a tota Espanya. Confio que algun dia veurem aquests psicòpates asseguts davant d’un Tribunal Popular i gaudirem després, quan sigui dictada la justa sentència contra els genocides.

Vegeu ara aquestes imatges escabroses, on només surten psicòpates, paràsits repugnants i animals verinosos. Anirem a l’urinari públic del sionisme a Madrid, on podreu vomitar veient el monstre de la paraplègica cerebral i ‘empaticofòbica’, de la deficient integral de la ministra caixera de supermercat, i l’èxit de la casa de putes que dirigeix; per tot seguit, revomitar amb la presència i les paraules de la col·lega en deficiència integral i la mateixa paraplegia cerebral, la tarada, sense discussió, de la Ione Belarra. El motiu d’aquesta vomitejada massiva és l’aprovació per l’urinari sionista de Madrid de la llei trans, LGTBIJKQ + i l’avortament: https://t.me/RosselloCM/70687. https://t.me/RosselloCM/70716. La idiòcia és de manual de psicologia.

Sense dubte, la pena capital per aquestes dues dements és un imperatiu social:

https://t.me/RosselloCM/70706.


Dedicat a Argimon I, el Gran: https://t.me/No_plandemia/4932, vés amb compte, rateta! Un nen mort a Catalunya – quants n’has mort ja? - i la pena capital és el mínim que se’t pot demanar. Estaràs d’acord amb mi, oi?


Vegeu ara el frau de les corporacions alimentàries dirigides per l’organització mafiosa BlackRock, del jueu Fink, i Vanguard, la mateixa tifa, i com els idiotes dels gossos i de les putes dels governs sionistes callen i col·laboren en un delicte contra la població, tolerant l’estafa. https://t.me/counterpropaganda20/8991. I no és un producte únic, que això s’està escampant, mentre els gossos idiotes i castrats i les putes de l’harem jueu, callen com a tals, els uns i les altres.


Tot seguit, el Femer de l’ONU, la Gran Sinagoga, el cau de rèptils i animals verinosos més gran del planeta. Una infàmia per a la Humanitat, de la qual només la Humanitat se’n lliurarà, quan apliqui la justícia als responsables i assassins d’aquest antre de corrupció, sacrificis rituals i defecció ètica. https://t.me/resurgente2020/45048. Resultarà que l’ONU – la Sinagoga – desconeix qui són els qui han destruït la seguretat alimentària? Tot just, els que ens volen fer menjar cucs, amb l’aquiescència dels criminals que treballen en l’organització mafiosa ONU.


Ara, un vídeo on veureu els pitjors animals, els animals amb deformitats mentals i un grau de psicopatia inversemblant, els quals són contractats pels assassins dels responsables d’Interior, sigui el mamarratxo homosexual i amant dels torturadors, Marlaska, o els pallassos que han fet de consellers i criminals a la Genociditat de Soroslàndia; que, de l’abans Catalunya, són les imatges. Lògicament, un policia és el teu enemic, perquè està al servei dels psicòpates goyim que els jueus han posat al comandament de la repressió contra els goyim. Val la pena remarcar que el vídeo és de Rafael Rosselló – o està en el seu canal de Telegram – perquè essent un nacionalista espanyol, no li cauen els anells a l’hora d’assenyalar els animals que han vestit de policia com a enemics del poble, tot i que actuaven contra els manifestants independentistes. Sense dubte, si no hi ha un nas jueu darrere de la cortina empastifant qualsevol acord, les diferències entre els humans, totes, es poden resoldre pacíficament. Només, quan una escòria sionista hi fot el nas, tot acaba com el rosari de l’aurora i els jueus es fa un tip de riure amb ous i ulls que rebenten, mentre el babau i conseller d’aleshores feia l’única cosa que sap fer: l’idiota. No oblidem Miquel Buch, que fou el responsable dels animals que van deixar lliures per a deliri histriònic de Soros. A Soros li hauria agradat més sang, que potser per això, Buch va haver de plegar. On deu ser aquest independentista tan independentista que atiava els animals psicòpates contra els manifestants independentistes? No ho sé, però de segur que Soros li ha assegut el cul en alguna de les satrapies que controla. Però vegem els animals en acció:

https://t.me/RosselloCM/70690.


El Femer Europeu, Reserva Espiritual dels Deficients Mentals per Excel·lència i Seu de la Corrupció i de la Discapacitat Racional, a les ordres de la Gran Sinagoga, té un problema, perquè resulta que cap dels retardats mentals i ignorants patològics que cobra de robar els ciutadans europeus, s’ha adonat que el Marroc no és Europa.

https://t.me/RosselloCM/70695?single, aquests criminals i traïdors han de pagar, primer, tot el que han robat, i després, per traïció i genocidi, i serà just que se’ls apliqui la pena corresponent, i quan dic corresponent, em refereixo a ‘d’acord amb la magnitud del crim comès’, no a les ridícules lleis penals que ells determinen per a robar, destruir, trair i matar, sense que els pugui passar res. CAL PASSAR LA FACTURA A TOTS ELS CRIMINALS DEL FEMER EUROPEU.

I mentrestant, d’acord amb el Pla Kalergi, el somni humit del sionisme internacional, i com a psicòpates goyim ben ensinistrats i obedients, ens importen aquesta gasòfia africana, com si els africans, siguin d’on siguin, tinguessin alguna cosa a veure amb nosaltres. Qui no veu que la immigració promoguda pels idiotes i les putes al servei dels jueus, està destruint Europa i ens portarà molts mals de cap, és que és cec, sord i ximple. Si el sionisme ens ha importat els invasors, els invasors han estat seleccionats per a fer el que els jueus volen que facin. No ho dubteu, perquè un jueu no fa res perquè sí, sinó per a fer el mal. No riuran poc, si esclaten enfrontaments racials a Europa! https://t.me/RosselloCM/70698.

I per no deixar el Femer Europeu de la Sinagoga, ni la Corrupció Europea, que dirigeix l’assassina de masses, ‘xoriça’, criminal i traïdora de la Ursula von der Leyen, la pitjor malaltia patida per Europa, veieu la infàmia d’aquest antre:

https://t.me/RosselloCM/70699. Cal o no cal, l’extermini de tota la púrria de psicòpates i criminals que infesten el Femer Europeu?


SI EUROPA VOL SOBREVIURE

CAL LA DESTRUCCIÓ

DEL FEMER I DELS COPRÒFAGS.


I per concloure, el minidocumental de ‘Kla.tv’. No és destacable, tanmateix, hi ha unes dades importants quant al control sionista d’Alemanya després de la guerra mundial, i de quines poden ser les intencions abjectes dels jueus, sempre amatents per a qualsevol matança, la seva passió i professió.

https://t.me/counterpropaganda20/8996.


LA GUERRA CONTINUA.

O ELLS O NOSALTRES.


Un vídeo trobat a última hora:

Interessants les paraules d’aquest soldat americà. És curiós, ell també veu darrere de la cortina els mateixos que jo, els ASSASSINS DE SEMPRE.

https://t.me/No_plandemia/4934.


ELS QUI PARLEN DE GUERRA CONTRA RÚSSIA

SÓN REUS DE CRIMS CONTRA LA HUMANITAT.

NOMÉS QUE SIGUI PEL FET

DE NO DONAR UNA OPORTUNITAT A LA PAU.


CALDRÀ MOLTA CORDA,

PERÒ MOOOOLTA, DE MOOOOLTA.


P.S. Per als mamarratxos dels polítics i els excrements amb toga, això no és odi, és DEMANDA DE JUSTÍCIA. El fet que a vosaltres no us interessi perquè sou els culpables de tot el que passa, per la vostra col·laboració i deixament de funcions, és una raó més a favor meu... no trobeu?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada