diumenge, 5 de febrer del 2023

SENY, TRAGÈDIA I HUMOR

 

Abans de res, us enllaço un vídeo de ‘Kla.tv’ que arrodoneix el meu escrit sobre l’organització criminal BlackRock: https://t.me/counterpropaganda20/8795. Us heu adonat de l’ascendència i origen dels cognoms que apareixen i dels que no apareixen relacionats amb aquesta banda de delinqüents?


SENY

Un breu text de Rafa Budo i que, en poques línies i poques paraules, diu molt:

https://t.me/resurgente2020/44691.


Per a fer la transició cap a la tragèdia, un breu vídeo per a reflexionar. Les posicions sobre les presons de Nayib Bukele, president de El Salvador, i les del deficient mental argentí Alborto Fernández.

https://t.me/RosselloCM/70281,

el criminal i genocida Alborto Fernández per què voldrà aquestes presons-hotel? I val a dir, que les condicions de vida a la presó han de ser dignes i humanes, tanmateix, és imprescindible que les presons siguin indrets on ningú no vulgui anar i menys encara tornar-hi. No poden ser hotels, perquè, aleshores, les condicions penitenciàries no són el suposat centre de privació de llibertat que afavoreix la reflexió sobre els actes comesos pel delinqüent, sinó, com passa avui amb els criminals de guant blanc, unes modestes habitacions d’hotel, que permeten les despeses del reclús quant a altres condicions, privilegis i comoditats per a la vida dins de la presó, llevat només de la privació de sortida a l’exterior. Per això, jo sempre he estat del parer que les presons haurien de tenir les condicions de vida i avenços existents un segle abans, perquè d’aquesta manera el pres es farà conscient de com la col·laboració humana ajuda el progrés general i les accions criminals són una rèmora per al desenvolupament i la confiança de les societats.


TRAGÈDIA

L’excrement amb toga i dona, Clara Pérez Ballester, la jutgessa corresponsable de la corrupció, la violació, la tortura i l’assassinat del nen Lucio a mans de les dues ‘mares’, un cas que ha sacsejat l’Argentina del paraplègic Alborto. És imprescindible que els jutges siguin responsables dels seus actes i les seves decisions comprometin la seva vida. Un jutge no és un irresponsable o un criminal que dicta i decideix sobre vides i hisendes, sinó que les seves decisions l’involucren amb els casos jutjats, i les autoritzacions per a llibertats parcials són exclusiva responsabilitat del jutge, i els actes que cometi el qui hauria de romandre a la presó, són atribuïbles al poc-seny que els ha deixat anar. En el cas de la Clara Pérez, ella és responsable del seu ‘error’, perquè ha suposat l’assassinat de qui havia de defensar. Es pot ser més inútil? Hauria d’anar a presó perpètua, com espero que passi amb les tarades que l’han mort (una d’elles, la mare!), però la Clara Pérez, mai més hauria de tenir relació amb res que tingui a veure amb la justícia, l’advocacia o el dret.

https://t.me/RosselloCM/70285 i https://t.me/resurgente2020/44666 .


La prostituta de l’harem jueu que els sionistes han posat a comandar la destrucció del Perú, ja està demostrant les seves limitacions cognitives i la seva incapacitat per a governar, intrínseca en les dones. Ella actua contra el Perú i la llibertat, i els psicòpates sense cervell, ensinistrats a les escoles d’assassins dels sionistes, actuen contra la gent, defensant els interessos dels enemics de la pàtria.

https://t.me/RosselloCM/70332.


Conclourem la tragèdia amb imatges del terror NOM al Canadà de la prostituta del FEM(S) i mig-dona del Trudeau. Quant trigaran els canadencs a posar-li la corbata a la tarada privada de Schwab?

https://t.me/RosselloCM/70334.


HUMOR

Volen canviar el clima menjant bitxos.

https://t.me/resurgente2020/44708.

Vegeu el nivell d’histèria dels cavallots:

https://t.me/RosselloCM/70275.

La veritat a l’argentina, i és del 2014, abans de tot el que passa avui:

https://t.me/RosselloCM/70279.

Ara un seguit de còmiques, una demostració del nivell d’idiòcia de les prostitutes que els sionistes han col·locat en el desgovern del seu gos a Soroslàndia, i hi aniré posant els noms, perquè la idiòcia ha d’estar estrictament controlada:

Isabel Pardo de Vera Posada, dedicada a fer idiòcies a Adif:

https://t.me/RosselloCM/70307,

no és just que ella i la colla dels imbècils del prostíbul de Soros a Madrid paguin de la seva butxaca la malversació de diners públics per evident mancança de capacitats intel·lectuals i cognitives bàsiques? No hauria de ser immediatament cessada i remesa a un psiquiatre per a gestionar l’ingrés en un centre de recuperació d’idiòcies diverses, si és que és possible d’esmenar aquests tipus de deficiències greus.

María Luísa Domínguez, des del 2018, ‘encarregada’ de la direcció de planificació estratègica d’Adif! Aquest càrrec per a una deficient mental que deu haver suspès P3! És un mamarratxo amb indigència mental, el narcís de Pedo Sánchez, o no? Bé, pobret, si el ‘momio’ no decideix res, posa la cara i fa l’idiota, les coses del gos de Soros, però decidir, no deu decidir ni quines calces es posa, que tot li ho han de dir els amos, que per això és seu.

https://t.me/RosselloCM/70309.

Raquel Sánchez, una altra idiota dels jueus, encarregada dels Transports. La discapacitat mental és un impediment absolut per a l’exercici de funcions públiques, i així, qui nomena l’idiota com l’idiota en qüestió, són responsables de tot el mal que la seva limitació i insuficiència mental provoquin:

https://t.me/RosselloCM/70318,

la pallassa diu que ‘no li tremolarà la mà’. El mal que ha fet la dona comportarà una involució de milers d’anys. Ja veurem si no acabarem vivint en coves. La incapacitat dels cavallots del desgovern s’ha fet palès, en unes poques dècades. La dona ha de sortir de qualsevol treball on sigui exigida la responsabilitat, perquè és evident que no en tenen i són molt propenses a la histèria. De fet, ser feminista, quan han de ser femenines, ja demostra prou, les limitacions de comprensió de les companyes dels homes.

Ángeles Rodríguez Pam, una cosa que no puc acabar de definir, perquè ni és dona, ni és cosa, ni és intel·ligent, ni sap què és ètica, ni entén la llei de causa i efecte, ni és bona per a res, però allà està, fent l’idiota al costat de tota la colla de les idiotes prostitutes i inútils que els sionistes han posat en la mamarratxada del ‘Ministerio de la Igual Da’.

https://t.me/RosselloCM/70319.

Com una incapaç, com una deficient cognitiva, com una retardada mental, com una ignorant, com una mamarratxo com això, pot haver estat nomenada per a un càrrec, ni que sigui d’encarregada del lavabo de ‘senyores’? Ah!, ja ho sabeu? Els jueus, sí, els jueus, que li han dit a la psicòpata paraplègica i corruptora i pervertidora de menors que tant agrada als sionistes, que triés l’escòria que més li agradés entre les conegudes, que els jueus la mantindrien mentre la mamarratxo fa l’idiota i es creu respectable.

Una altra deficient mental, només heu de veure-la:

https://t.me/resurgente2020/44555.

Compareu aquesta fauna d’animals defectuosos amb una dona de veritat, la senyora Elisabeth Torres, congressista porto-riquenya delegada als EUA, femenina, bella i intel·ligent:

https://t.me/RosselloCM/69984.

I conclourem amb el pallasso assassí, el goril·la retardat de les ulleres que el psicòpata Kill Gates va adoptar perquè comandés l’extermini de l’Holocaust dels goyim que pretenien de dur a terme els assassins sionistes:

https://t.me/No_plandemia/4831,

aquest és el nivell d’idiòcia summa que cal perquè els assassins sionistes inverteixin en tu. Ets un pocavergonya? ets un sàdic? ets un veritable porc? estàs mancat de qualsevol senyal d’empatia? estàs mancat de qualsevol límit per a la depravació i no tens el mínim escrúpol? No ho dubtis, un sac d’escombraries jueu apareixerà al teu costat oferint-te el pacte amb el seu Amo. I és clar, què havia de fer el goril·la idiota que corria el risc que el pengessin a casa seva? Doncs, es féu amic del sionista xinès i aquest el presentà al psicòpata Gates, qui, d’acord amb el sanedrí per a l’Holocaust, l’adoptà, li comprà unes ulleres i un llibre per aprendre anglès en dues setmanes, i el van nomenar president de l’Organització de Matances Sionistes. I així estem!


L’ODI DELS JUEUS

ÉS A LA HUMANITAT.

L’EINA PER AL SACRIFICI:

LA DONA I ELS CASTRATS.


L’HOME BLANC

HA DE RECUPERAR EL PODER,

NOMÉS AIXÍ,

PODEM COMBATRE ELS SIONISTES.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada