dimarts, 14 de febrer del 2023

TEMPS DE TRIBULACIÓ

 

Alguna cosa se’ls ha desfilat, als bons? La mamarratxada dels extraterrestres sembla indicar-nos-ho. I l’avís de la puta dels Rothschild, per tal que els ciutadans francesos abandonin Bielorússia - aliada de Putin -, pot significar que tracten d’ampliar els fronts de guerra? Ja sabeu que aquesta és la passió sionista: veure els goyim fer-se carnisseries, mentre ells van comptant els beneficis de cada batalla. Al mateix temps, resulta que a Roma, els gossos i les putes dels sionistes, prohibeixen l’exhibició pública d’un documental sobre l’holocaust jueu a Itàlia: Tràiler del documental https://t.me/counterpropaganda20/8942 i la reacció dels sicaris: https://t.me/counterpropaganda20/8943.

Vegem una il·lustració que explica molt bé, què fan els jueus i com et distreuen:

https://t.me/RosselloCM/70611.


HOLOCAUST

https://t.me/resurgente2020/45006. 13 milions de morts i vés a saber quants milions de desgraciats parcialment o total. Però, com són els bons, què els hem de dir? Si han preparat aquesta matança i aquesta destrucció per al nostre bé!

Una prova més que aquest crim massiu fa molts anys que està el marxa:

(La traducció és horrible) https://t.me/No_plandemia/4899.

Els magnífics resultats sionistes a l’agenollada Argentina:

https://t.me/No_plandemia/4898.

I el que ens espera. Vegem l’enverinament massiu que han realitzat els bons amb la col·laboració de tots els genocides occidentals: https://t.me/resurgente2020/45013.

I el goril·la paraplègic del psicòpata Gates, que no sap com fer-s’ho per a muntar l’estat policíac mundial. Fixeu-vos que ens alerta per la mort de deu persones. De deu! Mentre l’Organització de Matances Sionistes (OMS) que dirigeix, ha exterminat més de 13 milions de persones, només amb protocols assassins i amb verins jueus inoculats!!!

https://t.me/resurgente2020/45008.

ELS JUTGEM I EXECUTEM?

I ara aquests miserables, els cagaguano, els limitats cognitius, que no diuen ni fan més bestieses, perquè també dormen: https://t.me/RosselloCM/70592. «La fàbrica de la veritat», diuen. Aquests són els col·laboradors necessaris en l’ocultació de l’extermini que fan els jueus, no els oblideu.

La prova que els mitjans de comunicació són abocadors d’escombraries. Penseu, sincerament, que no és necessària la pena capital per erradicar els pervertits i corruptors de menors?

https://t.me/RosselloCM/70600.

I què fem amb la importació d’animals?

https://t.me/RosselloCM/70602. A l’agressor, se li dóna una flassada, se l’introdueix en un avió i cap a casa seva, o a la selva.

Penseu que tot això és pura estratègia sionista. Veiem massa sovint que els agressors són immigrants, i si els autòctons reaccionen, són racistes. És clar, al final, hi haurà una reacció dels legítims habitants dels països i nacions que els jueus han infestat d’estrangers mantinguts i aliens absolutament a la llengua, els costums, la cultura i la civilització europees. O com penseu que es destrueix una nació? I això ho fan en tots els fronts. Vegeu les paraplègiques cerebrals que Soros ha fet integrar en el govern, perquè les retardades cognitives imposin les barbaritats ideològiques dels sionistes. Vejam si podeu reunir més tarades en menys espai! No sé si algun sionista format a les bagasseries jesuïtes els feia un discurs del tipus: «Les niñes son intersexualxs» (això és el castellà d’aquestes absolutes ignorants) i el ponent no gosa dir ‘hermafrodites’, perquè segur que les foques que aplaudeixen a la foto, en un exercici de coordinació psicomotriu, es pensarien que té a veure amb la sang.  https://t.me/resurgente2020/45004La idiota de la Belarra, ja no cal que faci res més per a demostrar la seva absoluta nul·litat, idiòcia profunda i cinisme, tot il·limitat. Que multin amb 50000 euros i dos anys de presó per matar una rata, jo - no sé vosaltres -, però jo crec que és una mesura d’autodefensa, una mesura dissuasiva, no sé si m’explico bé.

I els excrements amb toga, no consideren que la tarada imposa sancions desproporcionades i condemnes només possibles en un cap molt malalt? La idiòcia d’aquesta cosa en un codi penal com cal, i pel fet d’exercir en un càrrec públic, comportaria l’esterilització d’ella sencera... potser no he encertat amb l’expressió per a fer-me comprendre bé, però jo ja m’entenc.

La resposta d’un treballador a les paraplègiques que assajaven a fer palmetes per a comprovar si poden coordinar el moviment d’ambdós bracets alhora:

https://t.me/RosselloCM/70603.

LA NOSTRA VIDA ÉS IMPOSSIBLE,

MENTRE ELS IDIOTES ESTIGUIN LLIURES.

Una prova és aquest vídeo, on ja és trist que algú hagi d’exposar coses tan evidents i naturals: https://t.me/RosselloCM/70593.


Deixem un espai, perquè canviem de tema.

Una veritat com un temple: https://t.me/HitlerHistory/2205.

Ara una breu reflexió. En anteriors escrits he anat explicant com vaig descobrir que els bons eren l’horror, la misèria, la fam, el dolor i la mort, i com vaig anar descobrint que només han mentit, perquè només saben mentir; com que només poden fer el mal on sigui que estiguin, perquè només saben fer el mal. Em va costar, d’adonar-me’n, i molts anys, i ara, em sorprèn de veure que les mateixes paraules, els mateixos arguments, les mateixes raons i les mateixes proves que jo exposo com a resultat de la meva investigació quant al mal del món, un home denigrat per la tergiversació de la història feta pels sionistes, ja ho havia dit. Us deixo amb ell. El vídeo és llarg, per això, us recomano sobretot del minut 23:25 endavant. Veureu per què el destruïren i per què ens digueren que era un megalòman que volia imposar la seva tirania cruel al món. No us sona això a l’holocaust? Ells acusen els altres de fer el que fan ells. Ells volen conquerir el món, aleshores, el seu enemic, el qui se’ls oposa, vol conquerir el món. Ells exterminen meticulosament i amb un pla perfectament estudiat, en el que és la matança mundial més sistematitzada i calculada de la història, i, com fan amb la programació predictiva, la matança que avui materialitzen la carreguen als alemanys. Penseu per un moment, el nivell malsà d’abjecció i ignomínia d’una gentalla que és capaç d’actuar com hem vist més amunt contra un poble i contra la gent innocent i desarmada. Però, no cal anar tan lluny, oi? Veient la matança que avui executen amb tota la insolència del món arreu del món, però sobretot a Occident; què ens ha d’estranyar! En fi, mai no hauria dit que els meus pensaments i les meves conviccions coincidissin amb les d’Adolf Hitler, però la veritat és que cada dia que passa més em fascina la clarividència del líder alemany, que, per als babaus de torn, va fer que l’Alemanya de Weimar, l’Alemanya sota la bota jueva que matava els alemanys de gana i els esclavitzava, a part de fer de Berlín el prostíbul del món, va convertir Alemanya, en NOMÉS SIS ANYS SENSE LA BOTA JUEVA, NOMÉS SIS ANYS, altra volta en la primera potència del món. Penseu-hi, perquè és per a pensar-hi. Aquí us deixo el documental:

https://t.me/HitlerHistory/2206.

Si no tenia raó, almenys, em reconeixereu que no s’equivocava en res.


I ara deixem un altre espai, perquè canviem de tema.

Us enllaço un text que m’ha semblat molt encertat del cardenal Robert Sarah. Certament, allà on cessa el silenci, comença el soroll. Per això, si us fixeu, la bona música dansa amb el silenci, no és soroll. No en va el gran Mozart, no la del polígon, ja va dir «El silenci és molt important. El silenci entre les notes és tan important com les notes mateixes». O Borges, el mestre: «No parlis si no pots millorar el silenci». O Henry David Thoreau: «El silenci és el refugi universal, la seqüela de tots els discursos avorrits i de tots els actes idiotes, és un bàlsam per a cada un dels nostres disgustos». Us deixo amb el text, el títol del qual remet a una frase de Lao-Tse:

«El silenci és font de gran fortalesa»

https://t.me/counterpropaganda20/8929.


EL SILENCI ÉS NIU DE PAU.

PER A ESBERLAR-LOS,

EL SIONISME

IDEÀ LES GUERRES MODERNES,

ON NOMÉS HI HA SILENCI,

ACABADES LES MATANCES.

ANEM ENTENENT LES ‘COSES’ ?




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada