dijous, 2 de febrer del 2023

ONU, OTAN I MÉS...


Avui tractaré especialment aquestes dues organitzacions sionistes, l’ONU, el braç polític, i l’OTAN, el braç armat. Tanmateix, és important de comprendre que els sionistes són els jueus, i per això, res més oportú que aquest vídeo de Rafael Rosselló, on David Irving ens fa cinc cèntims del jueu Winston Churchill, l’alcohòlic. Com és possible que dos països ‘capitalistes’ (els bons) fessin una aliança amb ‘els comunistes’ (els bons) contra el nacional-socialisme (els dolentots de la pel·lícula), sobretot, havent-hi hagut les matances bolxevics a l’URSS, quan Hitler no havia comès cap acte d’agressió militar ni cap crim contra els drets humans, almenys massiu? Senzill, Roosevelt – sionista -, Churchill i Stalin – jueus – servien els mateixos amos de sempre, que estaven amenaçats pel ressorgiment d’Alemanya, després que Hitler trenqués amb la tirania del tractat de Versalles (Edmund de Rothschild, era ‘accidentalment’ l’amfitrió de la humiliació) que havia portat Alemanya a la misèria. Molt recomanable tota la revisió històrica, i sobretot, el final, on el mateix Adolf Hitler ens assenyala qui són el mal (Recordem que ni els anglesos ni els americans ni els francesos, tenien gens d’interès a fer la guerra a l’Alemanya nazi; només els jueus).

https://t.me/RosselloCM/70140. S’entén millor, ara?

D’aquestes pols, nasqué el fangar sionista de l’ONU, l’organització politicocriminal al servei dels interessos jueus. Vegem aquesta entrevista a Calin Georgescu. El documental no és especialment destacable, això sí, s’hi diuen moltes veritats i s’hi descriu perfectament què són els idiotes: esclaus. Insisteixo que em resulta sospitós el documental, sobretot perquè el presenta Rainer Füllmich, l’advocat que havia de portar a judici els criminals en un Nuremberg 2.0, però que hi va haver notícies que tot plegat era una estafa; assumpte del qual, malauradament, no he pogut obtenir més informació. Vegem, doncs, el femer sionista de l’ONU (Calin Georgescu els diu oligarques, però és un eufemisme per evitar de dir ‘criminals’):

https://t.me/elinvestigador_org/13293

El goyim ho sap, el goyim va descobrint qui han estat els criminals que han impedit el lliure creixement i desenvolupament de les nacions, tot parasitant-les des de dins i fins a l’extrema-unció de la nació, que és el moment en què els tentacles del pop sionista abasta tot el país i el governa des de darrere de la cortina. Això ho entendrem molt bé en aquests dos vídeos que ens parlen de l’exèrcit sionista: l’OTAN i com els jueus maneguen les guerres per al seu interès, com sempre; ja que al capdavall, viuen fonamentalment de l’estafa dels diners falsos i de matar la gent, això sí, adobant-t’ho tot amb totes les abjeccions i aberracions que pugueu pensar, com veurem més endavant. El primer vídeo és la resposta de Jimmy Dore, un còmic nord-americà, en la cadena Fox, sobre els Estats Units i les seves forces armades amb relació al conflicte amb Rússia, i el també desitjat, pels jueus, amb la Xina, amb la qual cosa arrodonirien la III Guerra Mundial: https://t.me/counterpropaganda20/8723

I tot seguit, Atilio Boron, sociòleg argentí, encara ens ho explica més clar:

https://t.me/RosselloCM/70156.

Per acabar-ho de veure nítid, un gràfic que demostra que només als sionistes macabres els interessa la guerra, i que els gossos idiotes i les putes inútils, emmenen els respectius països a un enfrontament que la gent no vol. És cert que no hi ha cap ‘font’ com a referència de les dades exposades a l’enllaç, tanmateix, a tothom li semblarà prou enraonada la divisió i les categories quant a l’interès i suport del conflicte sionista entre el pallasso genocida i jueu Zelensky i el president de Rússia, Vladímir Putin:

https://t.me/counterpropaganda20/8727

https://t.me/RosselloCM/70169.

Si dos terços de la població mundial té el sentit comú de defensar Putin contra l’agressió sionista, cal que tinguin present els assassins inveterats que si la gent diu el que ens deia Calin Georgescu: NO!, els culs d’aquests falsos jueus començaran a témer pel que els pugui passar als colls. Ells volen la immensa matança, només viuen d’això, ara doncs, només depèn que la gent cridi clar i alt NO! I vagi definitivament per aquests assassins de masses professionals, per posar-los on correspon: dessota terra.


Després de veure el femer de l’ONU i l’exèrcit sionista de l’OTAN, al qual totes les LGTBIJKQ+ de caqui reten obediència, en el que és, avui sense dubte, un acte d’altíssima traïció, i que suposo que si els LGTBIJKQ+ actuen així, és perquè el nivell intel·lectual dels comandaments els fa absolutament impossible d’entendre que són traïdors i s’han convertit en sicaris de la pitjor i més sanguinària banda de criminals de la història: els sionistes. Però, deixem els LGTBIJKQ+ de caqui, que s’estan pintant les ungles dels peus, i fixem-nos en un assortit de notícies que ens ajuden a comprendre com està el món, com poden arribar a ser de criminals els esclaus idiotes, els gossos sionistes, i altres galindaines que sempre són útils de saber per a comprendre el femer en què ha convertit el món l’escòria dels falsos jueus.

Comencem amb la reina de la casa, la puta privada de Schwab, el Rothschild, amb l’idiota profund de Justin Trudeau – tan bufona que posava l’altre dia! -, i el veureu en tres escenes: la primera, increpat per la gent, que val a dir, en lloc d’increpar-lo, el que han de fer és penjar-lo, avui ja, sense judici, com veureu en la tercera notícia. En la segona, podeu veure la puteta fent d’esclava dels seus, amb la quipà i micro, dins d’una sinagoga, l’indret del culte a Satanàs; i finalment, podeu veure quins són els resultats dels enverinaments massius que ha provocat la bufona puteta idiota de Schwab, en aquest cas concret, els metges: la mort de 80 bates blanques, en el darrer més. L’assassinat de 80 persones, no ha de ser castigat amb la pena capital? Qui digui que no, si us plau, que s’ho faci mirar. Però vegeu la puteta en tota l’esplendor:

https://t.me/RosselloCM/70138

https://t.me/RosselloCM/70144

https://t.me/resurgente2020/44618


Ja que parlem de prostitutes, vegem la decisió de la puta dels sionistes Reyes Maestro. I que ningú es posi les mans al cap: qui fa el que li diuen només perquè li paguen, sigui en un treball sexual o en una violació dels deures i la responsabilitat del càrrec, és una prostituta; i encara ho és més la segona, perquè en el terme ‘puta’, s’hi inclou el més aferrissat dels menysteniments que expressa el mot.

https://t.me/RosselloCM/70151,

com diu la notícia, això és malversació de fons públics, i amb l’afegit que són diners dels espanyols que la prostituta dels jueus regalarà a empreses per a fer negocis al Marroc, beneficiant els estrangers amb els diners dels espanyols. Si els excrements amb toga tinguessin dignitat i cervell, automàticament aturarien aquesta corrupció, perquè els diners dels espanyols són per a resoldre els problemes dels espanyols i no perquè una prostituta sionista els lliuri a quatre amics perquè s’enriqueixin a fora i donant feina a estrangers. L’alta traïció ha de ser necessàriament penada amb la mort, o almenys, així ho farà un país que es respecti. I com les dones són iguals als homes, per més idiotes que siguin, que en això ja ens assemblem molt, doncs, a la traïdora i malversadora se la jutja i tot seguit se l’executa, una vegada buidat tot el seu patrimoni. Un psicòleg sap que l’expressió de l’energúmena és la insolència del poder en un idiota, inútil per a res de bo. No per altra cosa, fa el ximple en un ministeri.

Com és que el Marroc és l’únic país beneficiat de la creació de la ‘Unió Europea’? Els idiotes del femer, no saben que és Àfrica? O els jueus els han dit que la Unió Europea era per ensorrar Europa i repoblar-la amb moros i construir així el Gran Magrib del Nord? Ja sabeu que els jueus en això de construir nous països i fer-los pacífics i inclusius, són uns mestres!

L’alta traïció és un acte que a tots ens hauria de posar dempeus. A Catalunya, a l’abans Catalunya i avui prostíbul de Soros, un dels pallassos criminals de l’organització mafiosa ERC del mamarratxo del prostíbul principal del país, plaça de sant Jaume, no té pèrdua; doncs, una escòria de la banda criminal, un sense cervell que es creia que perquè parlava català i vivia a Catalunya (la d’aleshores) era català, i era, és i serà, moro tota la seva vida; doncs aquesta infàmia per a la política catalana, ja per ella mateixa, un cau de fems podrits, ens importava els moros que ell deia que eren catalans de tota la vida, els universitaris, perquè ens ajudessin a empènyer el país, i ens animava a pagar la vida als nouvinguts de cor català, com deia que tenia ell, el pocavergonya, i que, recordeu-ho, fins i tot demanava que als catalans que havien nascut moros i eren islàmics, no se’ls podia deixar sense paga després de superar l’etapa MENA, i que se’ls havia de donar prioritat per a trobar treball. Doncs, bé, gràcies a paraplègics mentals com l’Homrani dels nassos i la banda criminal que l’empara, amb el menja-senglars del sionista i jesuïta en cap, avui podem gaudir de la meravella musical, en competència ferotge amb la Mozart del polígon, d’una banda de moros que fa rap tot explicant les experiències universitàries i la passió envers Catalunya, que per això, els catalans nascuts al Marroc, canten en català de Berga i ens expliquen les meravelles de la multiculturalitat que inventaren els jueus:

https://t.me/RosselloCM/70157

Què fem amb el mamarratxo idiota que regenta el prostíbul de Soros? I amb les ‘conselleres’?, que més s’haurien de dir ‘colloneres’, i si em premeu, ‘mosques’. I amb els paràsits de l’urinari públic? Mai no netejarem el país de tanta merda! Jo, ja ho sabeu, sóc partidari de treure la Genociditat de Soroslàndia. Abans volia la independència, ara el que no vull és que em governi la púrria idiota dels esclaus sionistes catalans.

I conclourem amb les coses dels sionistes, la cultura tan avançada que ens proposen:

Baalenciaga, la casa de modes, de drogues, de putes, de pedofília i qualsevol altra abjecció, avui dedicat al seu amo i senyor:

https://t.me/RosselloCM/70152.

Una deficient mental:

https://t.me/RosselloCM/70164

Els tarats esclaus que tant fascinen als jueus i amb els quals ens volen transportar a una nova civilització:

https://t.me/resurgente2020/44614

I acabem, amb l’obra mestra dels jueus, l’exhibició màxima, la degeneració suprema i l’abjecció insòlita d’aquesta raça infecta: l’Holocaust:

https://t.me/resurgente2020/44619

https://t.me/RosselloCM/70154

https://t.me/RosselloCM/70155

No oblidem mai que la prostituta Emmanuelle Macron, sí, dona, la que està casada amb un home amb fila de dona!, doncs, aquest miserable esclau dels Rothschild, esclau privat, amb privilegis i preferència per la masculinitat negra més que envers la de la seva dona, que és com un negre però en blanc i vell; doncs, és el màxim responsable de l’Holocaust francès executat per ell a les ordres del sionisme dels seus amos. Francesos, quan penjareu públicament aquest sac d’excrements idiota?

I que ningú no s’alarmi, si somrius estant davant d’un tarat i psicòpata com Schwab, és que ets un autèntic sac d’excrements idiota. O no vau veure l’expressió del gos de Soros l’altre dia, quan l’amo li parlava? Doncs, el mateix, gossetes excitades perquè els amos els atenen. La cara del gos de Soros era l’exhibició pura de la indignitat en expressió humana i de la baixesa ètica d’un miserable sense fons.


LA GUERRA CONTINUA.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada