dissabte, 4 de febrer del 2023

EL CAOS DEL MAL


És tal el caos que està muntant la màfia criminal sionista jueva que, almenys avui, no m’és possible d’endreçar i fer possible un discurs per a relacionar els crims dels jueus, que és com dir la seva vida quotidiana. Els antisemites ja ho tenim això, detestem a mort els sionistes, sense sentir el mínim menyspreu ni desconsideració envers els semites, siguin àrabs o jueus. Els antisemites el que volem és que cadascú sigui a casa seva i Déu en la de tots, i no com les retardades mentals profundes que els sionistes han col·locat al costat dels gossos idiotes i ensinistrats per tot occident, i que vomiten com si fos un pensament, ja no coherent i enraonat, sinó un pensament tan sols, tot professant la doctrina sionista, que la multiculturalitat és l’essència de la Humanitat, o sigui, dels animals goyim, ja que les escombraries israelianes no es mesclen pas amb l’escòria d’altres nacions. El més imbècil del món sap que si vols arranjar el món, el que has de fer és començar per tu mateix i el teu voltant. Per això, que els altres et resolguin la vida mentre tu els la compliques, només pot portar al caos i a l’enfrontament, que és tot just el que les putes criden histèriques i els gossos borden amb la veu de castrati que els han deixat els sionistes, en el que és l’exhibició del nivell d’estultícia d’aquestes meuques idiotes i dels gossos castrats, sense collons, uns titelles retardats, que viuen de la seva estúpida imatge, com els narcisos, i de la seva discapacitat mental, motiu fonamental perquè serveixen els assassins sionistes, ja que una persona amb un mínim de valors, posem-hi un homicida, mai seria capaç d’accedir a la ignomínia dels jueus; però les perdudes i els abandonats, hi troben el refugi que enlloc poden trobar, perquè la seva abjecció ètica només pot ser suportada per la infàmia sionista, amant de la crueltat, la violència, la mentida destructiva i el sadisme. Dit això, anem a l’assumpte, perquè són molts els enllaços que ens serviran per a exposar la criminalitat natural dels asquenazites i la baixesa ètica i la nul·litat intel·lectiva dels indigents mentals que els serveixen, siguin mamarratxos de prostíbul i urinaris, siguin excrements disfressats amb toga, siguin psicòpates vestits de policia o botxins amb discapacitat cognitiva i un orgull de fer vomitar, sí home, els ignorants i vantats de les bates blanques, el nivell racional dels quals, fa pensar si veritablement no seran l’esglaó perdut. I ja que els esmento, comencem per aquesta lacra de la societat, els metges o els idiotes de Rockefeller:

El doctor Herbert Shelton, l’any 1944, prou que sabia què era la grip i què pretenien de fer els sionistes: https://t.me/resurgente2020/44655. Es pot dubtar, però és indiscutible que té més sentit, que el fet que els ‘virus’ siguin el que s’inventen els jueus. O què ha passat amb el del camell, el kraken i la febre de la vall (que mira que no dissimulen que es dirigeixen a ments infantils o gent que és mig idiota, sinó, idiota del tot), què ha passat? Molt senzill, ningú es creu les IMMENSES MENTIDES dels sionistes, que per això, com veurem avui, acceleren la matança per altres vies, que els filantrops ja sabeu que si no maten, no arruïnen, no desgracien o no destrueixen, no agafen bé el són a la nit. I tot seguit, vegeu la indigència ètica d’aquests criminals que els jueus han vestit amb bates blanques, imagino, que perquè ressalti més la sang, que els bons són així: https://t.me/resurgente2020/44656 i https://t.me/resurgente2020/44657.

Deixant de banda els botxins, continuem amb un seguit de vídeos i notícies que ens demostren l’índole dels nostres amics, els bons, els que ens maten i ens ho volen robar tot, fer-nos menjar insectes i violar els nostres fills per al nostre bé i així salvar el planeta que ells han omplert de merda, amb la seva presència i amb els seus actes. El primer de tots https://t.me/RosselloCM/70239, que demostra perquè els sionistes l’odien, perquè les veritats que deia els descobria, i si els sionistes l’odien, dolent no podia ser, de cap de les maneres. I per a completar-ho, vegem què escrivia Joseph Goebbels, que inclou un fragment d’Arthur Schopenhauer – un dels meus filòsofs més estimats i dels més lúcids i intel·ligents que he llegit -, home savi que, per això, detestava l’escòria jueva com el que és. Però llegiu el text que més veritat no pot dir:

https://t.me/voluntasoficial/5550. Tot seguit teniu la prova d’això, que no m’agrada de dir escombraries als jueus, sense justificar-ho: https://t.me/voluntasoficial/5557, i https://t.me/voluntasoficial/5572. Són entranyables o no? Són la veritat o no, aquests sacs de fems ètics i criminals?

Ara veieu aquest vídeo, més interessant pel que diu que pel vídeo mateix, i que és la intenció dels sionistes, una vegada que la IMMENSA MENTIDA ja no els permet de continuar l’Holocaust mitjançant els verins injectats: https://t.me/RosselloCM/70252.

Per als desconfiats, reblarem l’acusació d’assassins als sionistes, amb aquest article sobre les intencions del FEM(S), com a cara visible dels Rothschild i del sionisme, exposat l’any 1992 per John Coleman, que demostra que tot ho tenen planejat des de fa dècades o segles: https://t.me/RosselloCM/70258.

Bjorn Andreas Bull-Hansen us explica com els sionistes volen robar-vos les propietats immobiliàries i com faran servir els gossos idiotes i les putes inútils per a assolir-ho, és clar, sempre que la gent no posi la dignitat per davant i estigui disposada a defensar legítimament els seus béns i la vida contra els lladres i els assassins:

https://t.me/counterpropaganda20/8751.

Tot seguit, la demolició controlada que estan fent els jueus. Ho sentireu en la veu de diverses i assortides prostitutes sense cervell, suposo que per intoxicació de tanta absorció, no sé si se m’entén, però que no diuen més barbaritats i idiòcies perquè han de respirar. Déu meu, la liquidació de gènere defectuós i irrecuperable que hem de sacrificar! Aquests subnormals – majoritàriament dones – proposen que et deixis robar tot i així salvaràs el planeta, i esperen que, com t’ho diuen prostitutes formades a les bagasseries jesuïtes i de l’harem sionista, tu te les creguis. Com he dit altres vegades, la legitimitat última és la defensa pròpia, i avui som a mil·límetres d’haver-la de dur a terme. Que per això els gossos i les putes inútils i idiotes han conformat aquest exèrcit de psicòpates deficients mentals per a la seva protecció i la dels interessos dels sionistes, sempre amb la connivència dels LGTBIJKQ+ de caqui, sempre disposades a tot, si els cosmètics i el vestuari és de qualitat i els permet de veure’s bufones i eròtiques, que és el que més es porta avui a les forces mamades.

https://t.me/counterpropaganda20/8752.

Tucker Carlson amb Catherine Austin Fitts, us expliquen com els jueus us volen robar els diners i administrar-vos-els, si us comporteu d’acord amb les ordres dels psicòpates, o treure-us-els, si no: https://t.me/voluntasoficial/5535.

Un tuit que exposa molt clarament l’absoluta inutilitat dels polítics i de l’alta traïció que han comès, essent el veritable problema de la gent, la qual cosa significa que si aquests inútils no se’n van (avui, es lliuren a la justícia), la gent TÉ TOT EL DRET DE FER-LOS FORA A PUNTADES DE PEU O A COPS DE PEDRA, per a lliurar-los a la justícia abans de l’execució. https://t.me/counterpropaganda20/8754.

Ara llegim unes paraules del jueu-alemany Thomas Mann:

https://t.me/counterpropaganda20/8761.

https://t.me/RosselloCM/70232. https://t.me/RosselloCM/70237. https://t.me/RosselloCM/70241.

Vegeu ara unes imatges dels psicòpates deficients mentals, els pinxos de barri baix, que l’escòria política ha disfressat de policia per ordres dels amos jueus:

https://t.me/RosselloCM/70248.

Són tants els fronts per on ataca el sionisme enmig d’aquest caos provocat per ells i que l’únic que pretén és fer-te la vida impossible, que no sé per on continuar. Així que, encara que sigui un desordre, avançaré, perquè el més important és transmetre informació i que la gent la pugui analitzar i donar-li o no credibilitat, però pensar-ho per ella mateixa. Així doncs, vegeu aquesta notícia i després rumieu si TOTS ELS RESPONSABLES DE L’EMA no han de ser ajusticiats, així com la Comissió del Femer Europeu – per mi, pot ser en ple, que res no perdríem, almenys, vides humanes, cap -: https://t.me/RosselloCM/70231. ASSASSINS DE NENS, podeu concebre res de més abjecte i recriminable? Tots els responsables que eludeixin la mort, seran una ofensa a la dignitat humana i a la memòria dels nens assassinats per aquestes putes repugnants i els gossos tarats. TOT EL QUE ÉS FEMER EUROPEU HA DE SER CREMAT: INSTITUCIONS, TRACTATS, ANIMALS I COSES AMB MOBILITAT PRÒPIA.

Vegem la reconstrucció d’Europa d’acord al model sionista. Com Europa assolirà el súmmum de la civilització: https://t.me/RosselloCM/70254. I no us penseu que és un cas aïllat, vegeu els mèrits de la Genociditat de Soroslàndia, una institució que per al bé dels catalans hauria de desaparèixer. Si mana Soros i els assassins sionistes, què fem i per què paguem al mamarratxo del prostíbul i als microbis i paraplègics de l’urinari? Per què paguem a la segona autoritat del país, una assassina de vells? Per què paguem a Argimon I, el Gran, l’assassí de nens, d’acord a les ordres de l’EMA i els sionistes? Però vegeu quina notícia més fantàstica per a sentir-se orgullós de ser català: https://t.me/RosselloCM/70222. Serà bonic o no, celebrar el ramadà una ‘altra vegada’? Res com putes i mamarratxos defensant la identitat nacional. De veritat, no us fan vomitar, només de veure’ls? I penseu que cal que els jutgem i els executem, a tots, sí, a tots, per atemptar contra Catalunya, contra els catalans i contra la nostra cultura. No tindrem sardanes, però que orgullosos n’estarem de celebrar el ramadà amb el paraplègic cerebral del Homrani que és moro i prou imbècil per a creure’s català, una cosa que no serà mai, ni que visqués deu mil vides, el fill del Marroc.

I si parlem de Soroslàndia, la satrapia espanyola, vegeu com tots els gossos són la mateixa escòria: https://t.me/RosselloCM/70242. Escombraries sionistes, res més.


James Rozoff, ens diu una veritat com un temple:

https://t.me/voluntasoficial/5527, i pregunto: qui són els banquers, els traficants d’armes, els qui determinen la justícia amb els excrements amb toga i la fal·làcia del dret, i qui són els qui controlen els mitjans de comunicació? Qui seran? Qui seran? Els bons, potser?


HOLOCAUST:

https://t.me/voluntasoficial/5531

I el veterinari, ideal per a tractar els goyim: https://t.me/voluntasoficial/5532.

Més de la indústria de l’Holocaust: https://t.me/resurgente2020/44673. Penseu que aquest desgraciat és director estratègic d’operacions i desenvolupament de l’ARN-m!


Ara vegem l’exemple de què és un idiota esclau, un indigent mental amb narcisisme i idiòcia a parts iguals, la descripció de la indignitat. I us posaré un exemple de cada sexe (les coses primer, i després els gossos): https://t.me/voluntasoficial/5536 i https://t.me/voluntasoficial/5537.


Més sobre Putin: https://t.me/voluntasoficial/5543. Estaran activant les guerres regionals, com ho feien en la guerra freda? Tu mates aquí, jo mato allà, i així els jueus celebren els rituals dels sacrificis amb prou carn humana.


Vegeu si els sionistes ho controlen tot i són capaços de tot. El fet de dir que les Torres Bessones foren un atemptat sionista és com dir que això (A) és una A. Però ells no volen que es digui, i si ells no ho volen, no es diu, què cony! Ells et maten – com mataren 3000 innocents en aquest atemptat -, però són les víctimes, sempre. La II Guerra Mundial que declararen ells, promogueren, finançaren, dirigiren i executaren des del darrere de la cortina, sobretot amb les matances massives finals sobre l’Alemanya vençuda i el Japó rendit, però, això sí, si et pregunten què és la II Guerra Mundial, has de dir que l’Holocaust, la IMMENSA MENTIDA SIONISTA, LA MÉS PÈRFIDA, ABJECTA I REPUGNANT MENTIDA INVENTADA CONTRA UN POBLE. I AQUESTA MALDAT NOMÉS ÉS POSSIBLE EN LES ESCÒRIES JUEVES. Cal recordar la ficció de pel·lícula dels 6 milions de jueus que no existien a Europa aleshores, i oblidar els 44 milions de merda goyim que moriren en el conflicte provocat i incendiat pels sionistes. Aquesta és la nua i crua veritat. Però vegeu, la venjança jueva és insaciable, perquè res és més insaciable que un sionista amb el mal, sempre en necessita més i més cruel i abjecte, miserable i despietat. Ells són així, no ho oblideu mai. https://t.me/voluntasoficial/5549. I ves: https://t.me/RosselloCM/70269, i sí, és jueu.


Escoltem ara Bahsar Al-Assad (suposant que la traducció sigui correcta, cosa que no puc assegurar, és clar). Tanmateix, si canvieu ‘neoliberalisme’ per ‘sionisme o judaisme’ féu bingo: https://t.me/voluntasoficial/5561.

https://t.me/voluntasoficial/5564, Ohhhh! Producte jueu: Neil Duckmann.

https://t.me/voluntasoficial/5562, les escombraries criminals, purs tarats i deficients afectius i emocionals, que haurien de viure en una cel·la amb un consolador. Veient el nen, és evident que són uns repulsius pervertidors de menors. De fet, als qui han legislat l’adopció a homosexuals se’ls hauria de jutjar i, a parer meu, executar-los, que la feina feta no fa destorb. La prova: el nen perd mare i pare. Qui són aquests idiotes sense límits per a lliurar-los a dos deficients amb problemes afectius i de reconeixement de la sexualitat pròpia? Per què no el donen en adopció a una gossa, almenys, de segur, no el corromprà. Jo ja n’estic de tant de tarat i deficient mental fins al monyo! Cal fer tornar els imbècils i els degenerats a l’armari, perquè els que tenen tendències sexuals homosexuals, no necessiten altra cosa que fer una vida normal, només els que et reclamen la igualtat (que és privilegi, més encara si ets un indigent mental i un depravat ètic!) freturen de fer el que són: l’idiota tothora, i si els dius el que són, els molt retardats, s’ofenen, i si els jueus et diuen ‘antisemita’, aquests desgraciats, et diuen ‘nazi’, o el que encara és més histriònic, ‘heteropatriarcal’. Mai hi ha hagut al planeta tant d’imbècil per metre quadrat, i quan dic mai, és mai de la història del món.

I per concloure, us deixaré amb les paraules de Todd Hayen, en un article titulat: «Rendició incondicional». Val la pena de llegir-lo. Només discrepo lleugerament en la consideració de la pena capital, que jo em reafirmo que és la manera neta i ràpida de resoldre un problema tan greu de deficients mentals i perills públics solts. Però, llegiu-lo i tragueu les vostres consideracions:

(I) https://t.me/counterpropaganda20/8772

(II) https://t.me/counterpropaganda20/8773.


ASSENYALEU EL MAL.

SI SÓN A TOT ARREU,

ALGUNA RESPONSABILITAT HI TINDRAN, OI?

O ÉS QUE SÓN A TOT ARREU,

PER TAL DE COMPLIR AMB L’EXTERMINI

D’OCCIDENT?

ASSENYALEU-LOS,

ELS JUEUS SÓN EL MAL DEL MÓN,

HO HAN ESTAT SEMPRE,

I SEMPRE HO SERAN,

ALMENYS,

FINS QUE DIGUEM PROU.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada