dijous, 9 de febrer del 2023

POSEM-NOS SERIOSOS ( I I )


L’ofensiva de l’enemic és oberta i serà tan dràstica i cruel com això sigui possible, perquè aquestes són les característiques fonamentals dels sionistes. Vegem d’entrada quina és l’educació i la formació que l’Agenda 2030, que és un projecte que l’ONU promou, independentment de la voluntat de la gent, i que segueix fil per randa les instruccions del FEM (S), dirigida per un Rothschild, i com sabeu o hauríeu de saber, cap de les dues organitzacions estan controlades per la gent ni responen a cap demanda de la gent, sinó dels poders ‘fàctics’ (perquè els jutges no s’alterin):

https://t.me/resurgente2020/44785, bonic no, guardonar amb un carnet de ‘valent’ el nen que s’inocula els verins jueus? Recordem que hi ha milers de nens morts o amb seriosos problemes després dels enverinaments governamentals, que, curiosament, els excrements amb toga no investiguen, perquè es veu que ara només són delictives les paraules, però no l’assassinat sistemàtic de la població. Són grans o no són grans les eminències judicials?

https://t.me/laquintacolumna/29868, una organització criminal (BBVA) dedicada al robatori amb aparença de legalitat, fent un vídeo dirigit als nens per tal que mengin insectes. Els jutges tampoc investiguen aquest delicte contra la salut pública, perquè no hi ha cap prova ni la pot haver, que la carn és dolenta per al consum humà, de fet, el desenvolupament de la societat i la millora de salut de les classes més desfavorides s’ha produït quan han tingut accés a l’alimentació càrnia i a la ingesta d’ous, fonts extraordinàries de proteïnes. Tanmateix, els jutges callen, perquè els amos a ells els serveixen els millors filets de les millors vedelles del món. Els jutges no saben que la quitina és tòxica? Com permeten que el Femer Europeu de l’assassina i destructora d’Europa, Ursula von der Leyen i la Corrupció que dirigeix, autoritzin el consum d’insectes de manera que no ‘cal’ que els fabricants els facin constar en les etiquetes del producte? Ocultació d’informació i permissibilitat de comerç amb productes tòxics. Com a poc, caldria aturar-ho i investigar-ho. Però, què voleu?, si fa anys que ens enverinen amb els químics en l’alimentació i no hi ha hagut cap pallasso amb toga que hagi fet cap moviment per defensar la salut pública. On no hi ha intel·ligència, els actes ho demostren. I ja no dic res dels idiotes dels germans Roca, que sempre m’ho han semblat, i que ara ho demostren, en aquest joc per a ments infantils molt adequat al seu nivell intel·lectual, que potser el Roca els deu venir per associació amb allò que tenen dins del crani. Sincerament, quan veig aquesta mena d’éssers m’adono de com de malament estem.

Això és el que fa l’Agenda 2030 amb els nens. No cal ser metge per a saber que els estan desgraciant la salut. Com no cal ser professor per adonar-se que en els centres d’ensinistrament animal, avui anomenades ‘escoles’, l’única preocupació del sistema és la destrucció absoluta del pensament individual i de la salut mental, psicològica, del menor. Ara bé, els excrements amb toga callen, perquè segons que es veu, en la nova normalitat, els atemptats contra la infantesa, la joventut i la llibertat, no són delictes.

I vegeu què ens diu el paraplègic cerebral, jueu, perquè ho és, del Yuval Harari:

https://t.me/noticiasNOM/1721. Animals hackejables. Ho diu clar, però a cap jutge se li acudirà de denunciar-lo per odi i manifesta intenció d’aniquilar els fonaments de l’espècie humana. Animals hackejables, no és un delicte d’odi, no. Negar l’holocaust, el dels nazis, no el d’ara, és un crim d’odi, però advertir la gent que la convertiran en animals modulats, sense lliure albir, llibertat, dignitat ni independència, als excrements amb toga els rellisca. A ells, els amos els han dit que persegueixin aquells que diuen que els bons són el mal, això és l’única cosa que s’ha d’esbrinar, vejam si la gent obre els ulls i acaba amb aquesta raça infecta que ha provocat tots els grans mals de les nostres societats. Per exemple, i sense anar gaire lluny: l’11-S no fou un atemptat de falsa bandera, executat pel sionisme nord-americà? (3000 morts); la crisi del 2007, la caiguda fictícia de Lehman Brothers, jueus, no significà el robatori de les riqueses de les nacions i la generosa cessió als criminals bancaris, que provocaren la bancarrota de moltes empreses i la ruïna personal de molta gent? Les falses epidèmies de la grip porcina i la grip de tota la vida, rebatejada com a Covid per a inocular verins a tota la població mundial amb resultat de mort, malalties cròniques, esterilitat, avortaments... que és el que sabem fins ara, promogudes per l’Organització de Matances Sionistes, dirigida pel jueu Gates, que és l’amo de les empreses jueves dedicades a les fabricacions dels tòxics? O la guerra d’Ucraïna, no és un genocida jueu, Zelensky, qui bombardejava els ucraïnesos russoparlants abans de la guerra, i ara tot el sionisme del món li fa suport? O no ha estat l’exèrcit sionista, l’OTAN, qui va destruir el gasoducte entre Rússia i Alemanya, en el que és un evident casus belli, tot muntat pels jueus https://t.me/resurgente2020/44797? Però els jutges es miren les togues i com de bé que els queden. La seva única obsessió és perseguir els qui denuncien els criminals com a criminals, perquè ells mengen perquè els criminals els han donat la feina, que val a dir, és una feina per a la qual no serveixen en absolut, perquè per a ser jutge, el primer que cal és dignitat i ètica, després independència i llibertat, i els mamarratxos dels jutjats, no tenen dignitat ni ètica perquè obeeixen sense importar-los el crim que consenten (no em cabrien tots els actes violents i criminals que han permès en aquests darrers tres anys), i no són independents ni lliures perquè són esclaus dels seus amos, i saben que no obeir, significa la fi de la carrera judicial, i escric judicial, perquè ens entenguem, perquè el nivell de corrupció de les nostres societats occidentals es deu a la putrefacció d’aquesta Immundícia que anomenen Justícia.

Per als despistats i curts de gambals - on cal incloure el gremi al qual dediquem aquests darrers capítols -, odiar la màfia, suposo que no deu ser un delicte, encara que sigui un grup minoritari; no sé, dic jo. Doncs, el sionisme és la màfia de les màfies, l’organització amb menys escrúpols i respecte per la vida humana que mai hagi existit. Per la qual cosa, com a humanista, tinc tot el dret d’odiar a aquesta colla de criminals. Si els anomenem jueus, com he escrit diverses vegades, és perquè ELLS es defineixen com a jueus, i de fet, arrosseguen la majoria d’aquesta ètnia que se sent afavorida pels interessos dels criminals, i malgrat l’evidència de la maldat sionista, no s’hi oposen pas. De fet, com deia l’altre dia, considerar que dir que totes les dones són idiotes, que tots els alemanys són nazis o tots els jueus dignes d’extermini, és parlar en general, i per molt que costi d’entendre a les mentalitats prostituïdes a les bagasseries jesuïtes, per a parlar de qualsevol cosa, hem de generalitzar. O com parlarà un biòleg dels flamencs? Què dirà, que emigren però que n’hi ha un o dos que no ho fan, i n’hi ha vint o trenta, que no segueixen la ruta habitual, i uns milers que no es mouen del lloc per vellesa o les causes que siguin; o ens diuen que els flamencs segueixen una etologia? Com he dit, més vegades encara, el problema és d’idiòcia: aquests malalts són als governs, són a les universitats – com veurem tot seguit -, són als jutjats i a les professions liberals, arreu, fins a la cuina -com acabem de veure – i quan una societat escolta els imbècils i no als savis, es descompon. La pregunta clau és: qui són els que els posen on són, si són idiotes profunds?

https://t.me/counterpropaganda20/8853 i https://t.me/counterpropaganda20/8854, i una mica més https://t.me/counterpropaganda20/8855. Si les Universitats són prostíbuls, fàbriques de fer idiotes i mamarratxos especialitzats sense el mínim vestigi d’ètica, què podem esperar?

I si els responsables de les institucions ‘internacionals’ són idiotes al servei dels amos que els han pagat pels serveis i beneficis que promouen amb tota la manca d’empatia i d’ètica que és impossible en un idiota profund, com és el cas d’Antonio Guterres, evident enemic de la Humanitat, què podem esperar?

https://t.me/resurgente2020/44789. Però els pobres jutges, això no ho veuen, ells es miren la toga que creuen que els dota de dignitat, com si fos un vestit màgic – no demaneu pensaments a cervells esterilitzats -, i quan els amos els donin l’ordre de perseguir la llibertat, la independència i la dignitat de les persones, ells s’abraonaran sobre els innocents com gossos rabiosos, sense pensar ni tan sols la barbaritat que estan cometent, ja que en lloc de garantir els drets fonamentals de les persones, els coarten per a benefici exclusiu dels delinqüents més cruels de la història.

ELLS VAN A TOMBA OBERTA.


Conclourem amb dues reflexions, una de ‘Counterpropaganda’, un esplèndid canal d’informació, però que darrerament es veu que està essent acusat de ‘bonisme’ per antisemites rabiosos, segons que sembla. Jo us poso el seu escrit, per bé que no hi estic d’acord, perquè, com m’he cansat d’escriure en aquest blog, l’origen i la causa de tots els mals és dels nassos darrere de la cortina, i són, no unes elits sense nom ni raça, sinó, com diu perfectament Mel Gibson, jueus, o digueu-los com us sembli, falsos jueus, asquenazites, sionistes, com vulgueu, però són el MAL, i si un jutge creu que denunciar els criminals és un delicte, aleshores és evident que el primer dels criminals és el jutge que protegeix la delinqüència, i una delinqüència perillosa i terrible, capaç de provocar conflictes bèl·lics mundials per, alhora que liquiden personal, arruïnar les nacions i fer-se-les seves. I si un jutge això no ho veu, és que és molt més idiota del que semblava. Perquè ells tenen accés a informació que nosaltres no tenim, i si reblen la versió oficial sabent que és un acte criminal, aleshores, els jutges, què són? https://t.me/counterpropaganda20/8866. Només vull afegir, que tota la dissidència s’ha d’oposar a aquests actes criminals del govern i la Immundícia, perquè, cal no oblidar allò de «vingueren pels comunistes, però com jo no era comunista, etcètera».

I la segona, és un vídeo de Fernando Vizcaíno, molt interessant, perquè demostra clarament què hi ha darrere de tot això. Us deixo amb les seves paraules:

https://t.me/ReVelionenlagranja/8018.

Només una última observació: si tens la veritat, cap difamació la pot afectar. Quan menteixes, imposes la teva versió, la fas indiscutible i castigues la negació, perquè no tens la veritat, perquè res és més fàcil de demostrar que la veritat. Per això, els que diem la veritat, o almenys, no mentim intencionadament, no ens fan por les amenaces, perquè com molt bé ens ensenya el cristianisme:

LA VERITAT US FA LLIURES.


LA VERITAT ES CONFORMA AMB PROVES,

MAI PER DOGMES O IMPOSICIONS.

SI D’UNA COSA NO ET DEIXEN DISCUTIR,

SENSE DUBTE, ÉS UNA IMMENSA MENTIDA.


LA GUERRA CONTINUA.


Una pregunta que se m’acut ara mateix: Algun ciutadà considerarà injust que el polític que no és fidel a la seva funció, sigui condemnat a cadena perpètua o capital (si es tracta de traïció o genocidi) i a l’expropiació de tot el seu patrimoni, quan cometi delictes en la funció pública? Penseu en la corrupció institucionalitzada, i considereu si hi ha, en la meva proposició, res de desproporcionat. Oi que ningú t’obliga a fer de polític? Doncs, si en l’exercici de la política, l’individu es dedica a delinquir, el que és fonamentalment la seva tasca avui i arreu, no és de pur sentit ètic el que proposo? Imagineu el patrimoni de l’Estat (de la gent, si no fos una institució segrestada pel sionisme) i la salut pública que es respiraria als carrers, si tots els polítics fossin a presó? Com és que els jutges no s’adonen de la criminalitat dels partits polítics, del govern i de l’urinari públic? Per què serà? O us penseu que, per exemple, els lladres i criminals del PSOE amb el robatori dels ERE, no haurien d’anar TOTS A PRESÓ PERPÈTUA I PERDRE TOTS ELS SEUS BÉNS PER DELINQUIR OSTENTANT CÀRRECS PÚBLICS? O és millor, un parell d’anys de presó, que no es compleixen, i una inhabilitació d’uns anys per a càrrec públic? I mentrestant no perden els beneficis del robatori. I això, els polítics no ho han pensat, pobres!, només pensen en com robar, i els jutges, pobrissons!, no hi han caigut. Recordeu que quan l’estat d’alarma il·legal, no se n’adonaren fins que ja havia vençut. No penseu malament, no és que els pobres jutges ho permetessin sabent que era il·legal, no, pobrissons!, hi van pensar des del primer dia i per causes ‘racionals’ (si puc dir-ho així) no arribaren a la conclusió fins a tot just el venciment. Pura casualitat.

- Senyor que escriu, però, per què no han obert causes contra els violadors de la Constitució amb l’il·legal estat d’alarma?

- Deixi’ls temps. S’ho estan pensant, i quan tots els criminals del govern i de l’urinari públic hagin deixat les funcions o mort, aleshores els inculparan. Necessiten temps, que són molt primmirats i molt seriosos amb les seves coses.

- Les judicials?

- No em sigui conspiranoic! Vejam si em tancaran el blog per aquestes coses!

- Segons ells, seria llibertat d’expressió... la seva! Hehehehe.

- No em faci enrabiar, no em faci enrabiar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada