divendres, 10 de febrer del 2023

NOTÍCIES DELS FRONTS

 

Veurem avui un seguit de notícies que ens poden servir per a compondre una visió general de l’estat de la guerra, dels diferents moviments a les línies d’atac i de defensa, i de moltes altres i ben assortides qüestions.


Un pamflet per a aquells que volen saber què és una dictadura. Val a dir, que més correcte seria dir ‘tirania’, ja que la dictadura és opressiva per tal de persistir, però la tirania és opressiva perquè només essent opressiva és tirania, ja que la seva obsessió és el control total de la població. És la diferència entre les dictadures de Franco, Hitler, Mussolini, Ceausescu o Al-Gaddafi, per exemple, amb relació a les tiranies de Lenin, Stalin, Mao o Pol-Pot. I qui digui que no hi ha diferència, s’equivoca. Els números dels morts dels uns i dels altres no admeten comparació.

https://t.me/resurgente2020/44833

Ara que ja sabem què és una tirania, vegem els principals culpables de les tiranies:

https://t.me/counterpropaganda20/8874,

La Cort Constitucional italiana demostrant el nivell de les llumeneres que els sionistes hi han posat de cabareteres: https://t.me/counterpropaganda20/8875. I això ho sentencien ara, que els damnats per culpa dels verins jueus són milions en tot el món i centenars de milers els morts... com a mínim!

La corrupció judicial converteix en bé i saludable el que és dolent i perjudicial, però els ‘limitats’, malauradament, la majoria de la població, encara confien en les cabareteres sionistes que ballen el can-can:

https://t.me/counterpropaganda20/8872.

I el món, sense justícia, sense intel·ligència i sense ètica, es va convertint en un psiquiàtric planetari. I així, a ningú no el sorprenen coses com les que veureu tot seguit, malgrat la manca de correlació entre els missatges... sempre que no sigui, tot just, aquesta la intenció:

https://t.me/resurgente2020/44828.

Com veurem en el capítol d’avui, els NENS són la seva obsessió, la destrucció de la innocència. Per això, la Genociditat de Soroslàndia aplica els criteris ensinistradors i destructius de la psique humana que els imposen els amos que els han assegut els culs obedients a la cadirota del robatori als ciutadans. Tanmateix, això que abans era Catalunya, avui s’ha convertit en un manicomi entre tant de mamarratxo i tanta dona de fer feines ‘fent política’, i així veiem que la Tània Verge, que no sé qui és aquesta deficient cognitiva i racional, ha retirat el ‘taller’ que ensenyava a masturbar-se els nens de tres anys. Vejam, la dimissió ha de ser immediata, i si no, la cessació per part del mamarratxo del Prostíbul; però, és clar, aquí ningú no farà res. Menys encara els jutges, que TENEN L’OBLIGACIÓ D’ENJUDICIAR-LA PER CORRUPCIÓ DE MENORS, AMB L’AGREUJANT DE L’EDAT. Si la Tània està tarada fins al punt que no hi cap ella mateixa en tanta tara, que se suïcidi, que se’n vagi a Madagascar, a viure sota un pont, que faci ponting sense corda o submarinisme sense oxigen, però que desaparegui de la vida social, el seu lloc és la presó o el més enllà. Quanta tarada, la mare de Déu, i quant d’idiota que obeeix tarades i les nomena! Si algú es pensa que amb aquesta escòria és possible de fer una societat, que s’ho faci mirar:

https://t.me/resurgente2020/44837, s’ha d’estar molt malament del cap, però quan dic molt, és profundament afectada i amb un grau d’insensibilitat que resulta esfereïdor, més, si penses que això prové d’una dona! El mamarratxo del Prostíbul, si tingués dignitat, decència... bé... per això està on està, tot just per les mancances evidents, que si no, no només la fotria fora, si no, que s’encarregaria que sigui jutjada pels crims contra la infantesa. Però el mamarratxo, espera que arribi l’enviat de Soros amb les noves ordres, tot esperant que així a les pròximes eleccions el jueu el mantingui a la satrapia, des d’on robar és un plaer carregat de reconeixement: Molt Honorable. Quanta ignomínia, quanta hipocresia i quanta misèria!

I la ignomínia, la hipocresia i la misèria són a tot arreu; jo crec que ja és l’aire que respirem. Vegeu a l’assassina de masses Carolina Darias, indiferent a la matança que dirigeix, tota desvergonyida, exposant que s’estan preparant per a fer-ho millor la pròxima vegada:

https://t.me/RosselloCM/70421,

Pregunta: Els més grans de vosaltres, quantes crisis sanitàries recordeu en tota la vostra vida? Jo només una passa de còlera, aleshores de Franco; i ara, la IMMENSA MENTIDA sionista. Per cert, en lloc de preparar la maquinària de repressió sanitària contra la població sana, podria investigar les 30000 morts, els assassinats dels que ella és directament responsable. I us direu: «Ho hauria d’investigar», és el que faria qualsevol responsable en el seu lloc. Però, què és el que està passant? Que ella no ho fa; i no ho fa, perquè ho sap de sobra. Al capdavall, el preu per animal sacrificat resulta rendible, i si ho fa investigar i els ‘experts que no existeixen’ li diuen que la ‘vacuna’ realment és un verí jueu, una arma biològica, la idiota hauria d’inventar-se una mentida inversemblant per a dissimular els crims, o fugir a una illa deserta. Per això, ella obeeix els sionistes en la preparació de l’organigrama de control sobre la població, mentre els verins que ella promociona, maten la gent i la malmeten, mentre ella en rep els beneficis, que ja sabeu que als jueus, a matar i treure’n beneficis, no hi ha qui els guanyi.

I ja que ha aparegut aquesta psicòpata del cor de les prostitutes inútils i idiotes del gos de Soros, vegem les reines de l’harem, les favorites dels jueus per les seves ‘irrepetibles capacitats’ per a l’absència absoluta d’empatia, de sentit comú, d’intel·ligència i de cap altra de les virtuts mínimes per a considerar un homínid com a una persona: unes deficients mentals de manual. La idiota de la ‘llei dels animals’, que només això, en si, per se, en ella mateixa, si ho penseu, és per considerar qui ha treballat en aquesta llei, com a deficient sense reparació. Però la Belarra és idiota en el grau de màxima expressió, només equiparable a la mamarratxo psicòpata que l’acompanya a la foto, la pedòfila i corruptora de menors... però vegeu els monstres:

https://t.me/RosselloCM/70434,

i ara, escoltem un biòleg, que almenys, per ben poquet que sàpiga, en sap molt més que les dues dements de la fotografia, que només són ‘ministres’ perquè els jueus les han triades de tot l’harem, vés saber per què!

https://t.me/RosselloCM/70427.

I com parlem de retardades mentals, que criden molt però que com més criden, més demostren la seva absoluta insignificança i l’inexistent nivell d’intel·ligència que se suposa en un homínid mínimament desenvolupat, vegeu els universitaris que ens importen i la mamarratxo que crida idiòcies, rebent el suport de la colla de castrats del darrere, tots amb una neurona coixa i que tramita el canvi de sexe:

https://t.me/RosselloCM/70450.

Aquest és el panorama. I si, com he dit, les dones han fet una exhibició de la seva discapacitat per a governar, vegeu de què són capaços els castrats. La veritat que la selecció de personal sionista és eficient. Més anormals, no els poden trobar; és absolutament impossible. Vegeu aquest mamarratxo castrat:

https://t.me/RosselloCM/70448.

Quan veus això, i saps que aquests idiotes es guanyen bé la vida, que viuen de robar els diners del treball dels altres impunement, gràcies a haver venut el país als amos jueus, ho comprens tot. Com el següent pallasso dels sionistes i cagaguano, que de cap de les maneres comet delicte d’odi!

https://t.me/RosselloCM/70445 i https://t.me/RosselloCM/70446.

Penseu-hi, el molt indigent mental no pot tenir pensaments propis ni per tant emocions pròpies, és i fa el que li diu el guió. Aleshores, l’odi que demostra no és perquè el seu limitat raciocini li ho dicti perquè així ho sent, no; ho fa perquè a la tauleta de nit, després d’apujar-se les calces, es trobarà un sobre tacadet amb sangueta d’innocents, i per això, per diners, proclama l’odi. I això, això sí que és un delicte de discriminació, ves per on! Perquè de les seves paraules es desprenen morts i mals, mentre que de les incitacions a l’odi dels perseguits, només es desprèn la denúncia contra els criminals. Aquesta és la diferència que els excrements amb toga no saben veure. Ells fan els set errors del diari, però més enllà de dibuixets, no espereu que entenguin res, pobrets.

Sort en tenim de les bagasseries jesuïtes, els prostíbuls ideals per a la formació de les meuquetes que volen els sionistes per als seus harems: taradetes obedients, satisfetes de ‘tot’ el que saben, i que no rumiïn res del que se’ls diu, perquè el que se’ls diu, si els ho diuen els sionistes i els jesuïtes, sempre és ‘sagrada’ veritat (o sigui, putrefacta mentida). Vegeu com els ensinistren en la bagasseria de la Universitat Lliure de Berlín: https://t.me/resurgente2020/44848. Berlín ha tornat a entre-guerres. Vejam si encara els sortirà un nou Hitler! Déu no ho vulgui, hehe!

Llegiu ara un exemple de la gran capacitat de les feministes llicenciades per les bagasseries jesuïtes. Pobra intel·ligència! Pobra Raó! Pobres de nosaltres amb tant d’idiota!

https://t.me/RosselloCM/70455


Fem espai, per no contaminar la intel·ligència, i llegim que ens deia la saviesa de Teòcrit:

https://t.me/RosselloCM/70428.


HOLOCAUST

Aquí teniu la prova irrefutable de l’excusa - les dutxes - amb què els jueus han enverinat la població mundial:

https://t.me/RosselloCM/70432, la Covid és la grip de tota la vida. No tinc més preguntes, senyoria.

Però la intenció és la matança massiva, i darrerament, com comprovem per les baixes constants, l’objectiu dels sionistes són els nens, de fet, l’objectiu inicial i principal. Escolteu el criminal Lula, el sionista del Brasil, les barbaritats que pot arribar a dir el retardat intel·lectual, en el que són paraules prou per a condemnar-lo a presó perpètua per crims contra la Humanitat (cosa que jo m’estalviaria, sincerament: un idiota menys, és sempre un idiota menys). És insultant sentir les mentides que pot dir, la ignorància de les seves paraules quan no menteix – el molt subnormal es pensa que sense vacunes no es pot viure, imagineu com ha de ser la defecació del seu cervell!-, i la iniquitat de les intencions – matar els nens -, tot ‘guarnint-ho’ amb amenaces. Escolteu-lo, perquè no es pot descriure el que diu aquest CRIMINAL: https://t.me/RosselloCM/70442. Qui es creu que és, aquesta bestiola dels jueus! Que el fet que no porti collar, no vol dir que no tingui amo. Cap president, cap estat, ningú, té autoritat sobre els teus fills (llevat de maltractaments evidents). Si van pels teus fills, no ho dubtis, la teva obligació és defensar-los i matar, si cal.

Però amb Lula o sense Lula, que el més fàcil que hi ha, és reemplaçar un idiota per un altre idiota, els sionistes van acomplint la matança de no-nats, nadons i nens, i alhora destruint la vida posterior, si és que creixen i es desenvolupen. Ai, la bondat dels bons! I la dels sicaris del Cottolengo!

https://t.me/RosselloCM/70436.

https://t.me/resurgente2020/44852.

La matança sionista ha de continuar, per això, el goril·la del psicòpata Gates, el genocida Tedros, que ja lluu unes ulleretes noves (com es veu, que em llegeix!), continua provant d’inventar-se virus, vejam si n’hi ha algun que la gent es creu. Tanmateix, com l’amo Gates fa ous del no-res i que alimenten tant, si no més, que els naturals, aleshores, el psicòpata (com és que un criminal i tarat com aquest encara és lliure!!!) a part de cremar granges i enverinar els aliments dels animals ovípars amb tòxics, ha pensat d’inventar-se una nova grip aviària i així obligar a tots els gossos i a les putes idiotes de tots els governs a sacrificar a Baal els animals de granja, i així ell els vendrà els seus ous... Que és tot just, d’on se l’hauria de penjar; perquè entengui que comprenem les seves preocupacions. Amb els psicòpates desbridats cal actuar així, donant-los una explicació que ells entenguin. Potser s’hi penjaria sol, vés a saber! Que dolent i abjecte, ho és com el que més, però intel·ligent, no us ho penseu pas. Com ja he dit, qui fa el mal, demostra la manca d’intel·ligència, encara que us pugui semblar que no. La intel·ligència construeix, sempre. La idiòcia destrueix, sempre. Amb què ens quedem? Però vegeu el goril·la, amb ulleres noves, com s’esforça per enganyar la gent i que així es torni a enverinar amb els verins que fabrica l’amo, i accepti de matar l’aviram perquè l‘amo psicòpata pugui vendre els seus ous, que val a dir, venint d’ell, l’única cosa que cal esperar és que estiguin enverinats: No ha fet altra cosa en la seva vida, el psicòpata! Però, escolteu la mascota i la demostració de l’eficàcia del llibre ‘Anglès per a simis en dues setmanes’:

https://t.me/No_plandemia/4875.


I com parlem de l’anglès i abans parlàvem dels nens enverinats pels jueus amb una fruïció patològica dels sicaris canins i de bordell, llegiu aquesta notícia que demostra el meravellós món en què vivim, i com serà de maco, quan els sionistes ens hagin construït el camp de concentració, extermini i violació mundials. Qui trafica amb nens? Qui serà? Qui serà?

https://t.me/RosselloCM/70440,

ELS NENS SÓN LA SEVA MALALTISSA OBSESSIÓ !!!

https://t.me/elinvestigador_org/13370,

Yoel Roth, què deu ser?


Per concloure l’escrit d’avui, unes imatges que espero que signifiquin el començament del final del Femer Europeu de la Sinagoga Sionista del BIS:

https://t.me/RosselloCM/70441

Per a això treballen les prostitutes i els castrats de l’urinari europeu:

https://t.me/elinvestigador_org/13375

https://t.me/elinvestigador_org/13376


CAL DESTRUIR EL FEMER EUROPEU,

ABANS QUE ELS SIONISTES

AMB ELS SICARIS DE LA SINAGOGA,

DESTRUEIXIN EUROPA I ELS EUROPEUS.


O ELLS O NOSALTRES.

NO ÉS ODI,

NO SIGUEM XIMPLES NI BABAUS,

ÉS DEFENSA PRÒPIA.


P.S. Per si hi ha algun excrement amb toga o algun fiscal idiota al servei del govern, o sigui, contra el poble i la justícia, que en la seva confusió i incapacitat racional per a tenir pensaments propis i correctes, que és el que passa quan només obeeixes; doncs, a ells, els dic que no es confonguin, la DEFENSA PRÒPIA ÉS LLEI DE VIDA, MÉS ENLLÀ QUE SIGUI UN DRET. Si haguessin pensat una mica, s’adonarien que tot just el dret ha de servir a la naturalesa humana, i no la naturalesa inscriure’s en el dret que determinen els qui el violen naturalment. No m’entendran, ho sé; però almenys, que no sigui dit que no ho he deixat escrit.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada