dimecres, 15 de febrer del 2023

LA CORRUPCIÓ


La corrupció és el deteriorament dels valors, dels usos i dels costums. I en les organitzacions, especialment en les públiques, és la pràctica consistent en la utilització indeguda o il·lícita de les funcions de l’organització en profit dels gestors. Com veiem, sense que hagin de venir les feministes a destruir el llenguatge, les paraules sempre són prou ‘eloqüents’. Pel fet que les paraules descriuen el que signifiquen – llevat per als retardats mentals profunds -, en els meus escrits sempre em refereixo a l’eufemisme de la ‘Comissió Europea’, com a la Corrupció Europea de la Sinagoga del Femer Europeu. Val a dir, que la Corrupció és l’essència del poble elegit, i que, com sigui que controlen tots els sicaris com a esclaus, mentre els esclaus es pensen que ostenten poder, pobres miserables!, doncs, la corrupció és avui en tots i cada un dels aspectes de la vida europea: en la vida laboral, sobretot entre els professionals reconeguts com a tals per les bagasseries jesuïtes, i infesta TOTA LA POLÍTICA, perquè en ella tot és una obra de teatre i de distracció de la gent per tal d’obtenir mitjançant els paraplègics que la practiquen, els objectius funestos del sionisme internacional. I que ningú es digui: «Ja hi som, els fotuts jueus, una altra vegada!» Perquè qui pensa això, avui romandrà de quadres quan vegi la teranyina mafiosa del sionisme al Femer Europeu, i com tots els mussols i les òlibes – per a ser fins, i ells maçònics – són aus de mal averany i només existeixen i són, per a complir amb els manaments criminals dels seus amos, tots, amb el nas de ganxo.

L’escrit d’avui centra l’atenció en la més gran criminal que mai hagi existit al continent europeu: URSULA VON DER LEYEN, de la qual podrem comprovar els greus crims menors que ha comès i com la protecció dels jueus als quals serveix, la mantenen impol·luta en prestigi, i ella es mostra insolent, com a bona psicòpata que és; que d’altra manera, mai els jueus l’haurien elegida, ja que ells saben molt bé que només poden fer servir animals goyim amb psicopatologies ben estigmatitzades. I val a dir, que els crims que avui denunciaré d’aquesta tragèdia que és el monstre Leyen per a Europa, essent greus, són els crims menors, perquè els veritables crims pels quals se l’ha de jutjar i ella ha de deixar orfes els seus set fills – que ja és desgràcia ser fill d’una bruixa satànica i psicòpata fins al grau que aquest monstre representa i és – són GENOCIDI I LLIBERTICIDI. Tot ho veureu en aquest magnífic reportatge de Kla.tv sobre la psicòpata que els sionistes han posat al capdavant de la destrucció d’Europa, i a la qual ella es lliura amb totes les forces, amb tota la dedicació i amb tota la maldat que en ella és possible, que no és pas poca.

https://t.me/counterpropaganda20/8952.

Pels gravíssims delictes, evidents i manifestos fins a dir prou, potser hauria d’anar a la presó i fer-se responsable del dineral que els europeus han pagat pels verins que ella ha negociat personalment, passant-se per l’arc de triomf els fonaments de la Institució que representa (avui una cagadora immensa). Ara bé, com d’aquests verins (pols) vénen les morts i les malalties cròniques (fangs), i no sabem què vindrà més endavant, que el jueu no fa res debades - tanmateix, de bo, us hi podeu posar dempeus, que no en serà -; doncs, ella és la màxima responsable i ‘culpable’ de TOTS ELS MORTS I EMMALALTITS que hi ha hagut al continent, i no crec que sigui cap exageració de dir, que és ella qui ha comandat el genocidi europeu dels sionistes. Tampoc no oblideu l’apartat en el qual demostra el seguiment de les polítiques criminals i contràries a qualsevol principi d’humanitat, que dirigeix el Rothschild Klaus Schwab, de ben segur, el retardat o deficient mental més psicòpata que mai hagi nascut en el nostre continent, un indigent ètic de tal magnitud, que la comprovació del grau de depravació i manca d’empatia d’aquest criminal hauria d’haver estat prou per a recloure’l per vida en un manicomi o a la presó. Ara però, ja és tard, i és de justícia que el criminal que vol destruir la humanitat de l’home i convertir-lo en un animal hackejable, com diu la ‘puta idiota, homosexual i jueva’ (ho té tot) del Harari, hagi de pagar amb la vida el seu horrorós crim. Perquè, jo em pregunto: Si jo amenaço algú de mort, sóc perseguit per la justícia i molt probablement condemnat, si es demostra la meva amenaça. Ara, el mamarratxo dels jueus – un alemany!, que baix han caigut! Fer de minyones dels sionistes! - ha amenaçat, i no una, sinó moltes vegades, que ens destruirà la vida, ens connectarà contra la nostra voluntat, si cal, a una IA, ens robarà tot el que tenim, i haurem de ser feliços amb els criminals que ens esclavitzin, almenys, si volem salvar la pell. Un psicòpata com aquest que va vessant amenaces d’aquest tipus, no és per cloure’l immediatament i donar-li a menjar l’alimentació sana a base d’insectes que ell ens proposa per a salvar el planeta que el paraplègic cognitiu creu que estem destruint? Ja se n’ha de ser, de badoc, de limitat, de ximple i de criminal, per a creure’s una ridiculesa com aquesta! L’imbècil no sap les dimensions del planeta ni les de la seva atmosfera, com tampoc no té ni remota idea de com funciona la vida, perquè de saber només la primera lliçó, no seria tan incaut de demostrar la seva absoluta ignorància. Però, és clar, com de la seva mà mengen totes les putes de les bagasseries jesuïtes, sempre el veureu envoltat de les mosques verdes de la ciència, les que sempre sobrevolen la merda tendra, que és el que fan la colla de degenerats i idiotes que li riuen les gràcies al criminal contra la Humanitat Klaus Schwab. Aquí el teniu: https://t.me/RosselloCM/70647.

Tot seguit, el que és la prova irrefutable que l’OMS és l’organització criminal que ha muntat i desplegat la matança mundial que estem patint:

https://t.me/RosselloCM/70649,

que el genocida del goril·la de Gates, el criminal Tedros, no hagi estat posat a disposició judicial pels 13 milions de morts que ha provocat, segons la notícia d’ahir, demostra qui són les bèsties horribles que es mouen darrere de les cortines. Gates és un sac d’escombraries tan malalt com jueu, i és només la cara visible dels jueus que li mouen els fils des de l’ombra. I ell, mou els fils de goril·la exterminador.

Per concloure l’article d’avui, que no per breu no ha estat menys contundent que molts altres, us pregunto: Us heu fixat qui eren els nassos de darrere de la cortina que mouen els fils de la genocida i destructora d’Europa? Sí, efectivament: Albert Bourla (el fabricant dels verins jueus), Kill Gates (el psicòpata i filantrop que mata la gent amb xeringues), el FEM (S), dirigit per l’enemic de la Humanitat, Klaus Schwab, un Rothschild; els Rothschild, els Rockefeller, els Rubistein, el Council Foreign Relations... i què són tots: JUEUS. Curiós, oi, que siguin els bons i només portin en el sarró, el mal i l’horror?


LA HUMANITAT CONTRA EL SIONISME.

LA LLIBERTAT CONTRA L’ESCLAVATGE.

LA VOLUNTAT DEL BÉ CONTRA EL MAL, EN MAJÚSCULA.

NOSALTRES O ELLS.

LA CIVILITZACIÓ O L’HORROR.

AQUESTA ÉS LA GUERRA.

EL SIONISME ÉS UN CRIM CONTRA LA HUMANITAT,

I ELS SIONISTES: FERVOROSOS GENOCIDES.

CAL ACTUALITZAR LA JUSTÍCIA,

I

CAL FER JUSTÍCIA,

DESPRÉS DE MÉS DE CENT ANYS DE CORRUPCIÓ!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada