diumenge, 26 de febrer del 2023

L’AGENDA 2030


Preàmbul:

«Suposem que vostè és un idiota i suposem que vostè és un membre del congrés... Vaja!, però si m’estic repetint!»

Mark Twain.

Veieu com no exagero mai en els meus epítets pejoratius, si aleshores ja eren idiotes, què no han de ser ara, que no arriben ni a la sola de la sabata a aquells membres del congrés!


AGENDA 2030


A aquest grau de depravació ha arribat l’Església. Satanàs viu a Roma: https://t.me/voluntasoficial/5797. I sí!, això, per a desgràcia nostra, és Barcelona.


Versió traduïda:

https://t.me/elinvestigador_org/13484.


1 – REDUCCIÓ DE LA POBLACIÓ

- L’HOLOCAUST -

https://t.me/RosselloCM/71051, aquí teniu els responsables del camp d’extermini de la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units. Fauci, la rata-sicària dels sionistes (Experiència professional: la matança de la SIDA); Walensky, jueva; el fabricant dels verins: Bourla, jueu; els propietaris de la farmàfia: BlackRock, jueus; el creador de la tòxica ‘Medicina moderna’: Rockefeller, jueu... La coincidència ètnica és anecdòtica, no significa res.

https://t.me/RosselloCM/71071, a la ‘reducció’ sionista dels Estats Units – com les dels jesuïtes a Sud-Amèrica -, el nombre de morts en els diferents camps d’extermini disseminats pel país, superen els morts per les dues guerres mundials, Vietnam i Corea.

https://t.me/laquintacolumna/30220, aquests són els efectes dels verins jueus en els joves i els nens a Espanya - Sents, Argimon? -, i els cagaguano, esclaus dels sionistes, malden per desviar l’atenció amb uns arguments tan insòlits i ridículs, que només serveixen per a demostrar la col·laboració en l’extermini i la destrucció de la salut.

https://t.me/No_plandemia/5012, la tràgica disminució de la nativitat, i l’augment considerable de la infertilitat i el naixement de nadons amb malformacions congènites després de la inoculació dels verins jueus en els distints camps d’extermini disseminats arreu d’Europa. https://t.me/resurgente2020/45219.

https://t.me/RosselloCM/71090.

https://t.me/voluntasoficial/5783. La farmàfia no hi té res a veure amb això, ells?, pobrets, si són jueus!

Pobrets! Després del que van passar: https://t.me/voluntasoficial/5787. Com haurien de mentir? Per a rebre pensions i així robar, que és el que saben fer millor? Pobrets! https://t.me/voluntasoficial/5788, els altres no compten, que no són jueus! Racista!


2 – MONOPOLI ALIMENTARI

https://t.me/RosselloCM/71047, això és el que et vol fer menjar el Femer Europeu, fent-te veure que aquesta porqueria és millor que un tall de carn! Sense dubte, quan sigui destruïda la Sinagoga del Femer, aquells miserables que se salvin de ‘volar al compàs del vent’, els haurem d’alimentar exclusivament amb aquest aliment tan sa i nutritiu, que no volem que se’ns morin d’inanició a les presons!

No oblideu tampoc com els sionistes incendien les indústries de processament i d’elaboració d’aliments, ni que el psicòpata per definició, Kill Gates, és el propietari del 60% de les terres de conreu a la reducció sionista a Amèrica del Nord. Ni a Monsanto-Bayer i els transgènics, tampoc no els oblideu.

https://t.me/resurgente2020/45212, són o no són idiotes, les bagassetes ‘tecnològiques’? Els dones pinso i t’escriuen l’article que tu vulguis, amb la garantia de la ignorància i la manca d’ètica ben certificades pel prostíbul jesuïta de referència.

Kill Gates, el psicòpata genocida, ha comprat el pixum Heineken, vés a saber per què:

https://t.me/voluntasoficial/5774, però, per a res de bo, segur:

https://t.me/voluntasoficial/5774?comment=133326.


3 – AVORTAMENT I PASSAPORT SANITARI

Imatges desagradables: https://t.me/RosselloCM/71111.

I quant al passaport sanitari, ja sabem les lleis que el Ministerio de la Muerte, que comanda l’assassina de masses Carolina Darias, pretén aprovar per a controlar les dades mèdiques personals de tothom, en el que és un altre gravíssim delicte de la criminal, si ja no fos una monstruositat, la responsabilitat de la bàrbara, sinistra i cínica ministra, en els 30000 assassinats per verins inoculats, en un any.


4 – CENSURA I ADOCTRINAMENT


https://t.me/voluntasoficial/5770, control informatiu per al teu bé.

https://t.me/RosselloCM/71080, aviat cremaran els llibres de veritat per a deixar-nos només la pornografia i la literatura feminista, si no són la mateixa cosa.

Quant a l’adoctrinament, penseu en les escoles, les universitats, la televisió, el cinema i la indústria de l’entreteniment, sobretot, els videojocs.

Un exemple de la Bagasseria de Stanford: https://t.me/voluntasoficial/5798.

Un exemple històric: https://t.me/voluntasoficial/5802.


5 – DESTRUCCIÓ DE LA FAMÍLIA I ELS VINCLES

https://t.me/RosselloCM/71050, el ministeri de les tarades i paraplègiques cerebrals amb psicopaties i patologies sexuals greus i perilloses. Les prostitutes favorites de l’harem del sionisme.

https://t.me/RosselloCM/71059, no està tarat, no! No té greus problemes psicològics, no! És un no binari valent, el model que tots hauríem de seguir i, sobretot, els nostres fills, segons la versió de les tarades del frenopàtic que els jueus han aplegat en un ministeri.

https://t.me/RosselloCM/71107, això tampoc no està tarat, i, sigueu-me sincers, no us posa?

Imatges desagradables: https://t.me/RosselloCM/71109, i això? No és la màxima expressió de la sensibilitat i l’erotisme?

https://t.me/RosselloCM/71063, la realitat de com són destruïdes les persones per aquestes teories només possibles en ments molt deteriorades, en ignorants de classe superior, en putes de les bagasseries jesuïtes i en tarades com les del psiquiàtric amb nom de ministeri.

https://t.me/RosselloCM/71064, això no és una puta, no, és el model de l’alliberament femení proposat pel ministeri de les tarades que, en lloc de recloses en el prostíbul del ministeri dels sionistes, haurien de ser a la presó, amb sort, i si és que la gent no comparteix les meves idees, diguem-ne, més radicals, per tal de resoldre problemes que no tenen solució.

https://t.me/RosselloCM/71135, amb aquests mestres, és més digne que els teus fills siguin analfabets, almenys tindran dignitat i respecte per llibertat.

https://t.me/No_plandemia/5021. Educació, instrucció i formació, tot en un.

Especial ‘transgèneresal Femer de la Sinagoga Europea:

https://t.me/voluntasoficial/5831. Hi ha prou estudis científics sobre la qüestió, a part, que és de pur sentit comú, que ha de ser per raons socials o psicològiques i no naturals. De fet, ja és trist que en ple segle XXI hi hagi aquestes ‘suposades’ controvèrsies. I tot seguit, una observació: Us heu fixat en l’interès que desperta aquest assumpte en les escòries repugnants del Femer Europeu? Cal fet net de tant d’idiota i pocavergonya! I quan dic net, vull dir treure la brutícia per sempre. Higiene i salubritat, sobretot. I no vull tancar aquest especial ‘transgèneres’ sense reconèixer la dignitat i capacitat de treball de Christine Anderson, l’europarlamentària que per mèrits i sentit del deure com a polític, hauria de dirigir la Comissió, i no la rata sionista i assassina de la bruixa von der Leyen; això, dedicat a aquells que em poden prendre per misogin, perquè s’adonin que no menyspreo les dones, sinó només les prostitutes, i d’elles, les inútils i les tarades; amb aquestes idiotes, sí que no puc.

(L’execució dels responsables és absolutament necessària, per la profunda abjecció i perversitat de destruir a consciència la vida de persones que l’únic que necessiten és ajut psicològic per a superar la crisi de l’adolescència, i no ser fets servir per a interessos polítics i de degradació de la dignitat humana, tan grata als sionistes. La pena capital per a TOTS ELS RESPONSABLES és un imperatiu social):



6 - PRIVATITZAR I RACIONAR L’AIGUA

https://t.me/No_plandemia/5011, les bagasses formades als prostíbuls jesuïtes creuen que és la solució. https://t.me/voluntasoficial/5779.

No oblidem que l’aigua – que no és propietat de ningú – els jueus ja l’han robada i cotitza a la Borsa de Jew York, el cau de lladres i estafadors més gran del món.


7 – CONTROL I LIMITACIÓ PER LA PETJA DE CARBONI

Ja he enllaçat molts vídeos quant a la moneda digital centralitzada dels Rothschild, mitjançant la qual ET ROBARAN TOT EL QUE TENS I T’ESCLAVITZARAN A LA SEVA VOLUNTAT. Aquest és el principal objectiu de tota aquesta enganyifa muntada pel FEM (S) i que la Gran Sinagoga de l’O.N.U. impulsa i imposa.

Identitat digital, una proposta del criminal de guerra Tony Blair i el suposat ‘rival’ electoral, ambdós, gossos castrats dels mateixos amos, que per això, per sionista, el genocida Blair està en llibertat, per bé que en justícia, hauria d’haver estat executat per crims de guerra, com l’esglaó perdut, Bush, i el mamarratxo d’Aznar:

https://t.me/elinvestigador_org/13498.

https://t.me/RosselloCM/71124, encara som a temps de fer justícia amb aquests assassins de masses! I penseu que no calen proves ni judici, l’evidència és tan aclaparadora que ho reconeix, fins i tot, el femer de La Secta!.


8 – CONDICIONS LABORALS D’ACORD AMB LA DEMANDA

Esclavatge laboral i Renda Garantida per als esclaus.

I amb això què fem? https://t.me/RosselloCM/71152. País, societat o comunitat és impossible, només dóna per a muntar un psiquiàtric, un circ d’animals o un refugi per a retardats mentals. Però, val la pena? Això (els mamarratxos del vídeo) no té reparació ni utilitat, i com a molt, la indigència mental pot contribuir a descosir la societat i el sentit comú. La idiòcia en públic és un delicte penal, i convindria començar-lo a castigar; i no per res!, per a salvar la Humanitat, que amb ‘això’, no té més futur que la presó sionista de l’Agenda 2030. Aquests imbècils són els qui ens hi porten, i com són idiotes, ni ells no ho saben. Què haurien de saber, pobres animalons sense capacitat crítica i menys criteri!


9 – 4a REVOLUCIÓ INDUSTRIAL. EL TRANSHUMANISME

El psicòpata Rothschild Klaus Schwab i el seu titella homosexual, jueu i més penjat que un fuet, Harari, que escriu llibres dient bestieses de l’alçada d’un campanar, són els dos màxims portaveus, sense oblidar el deficient mental d’Elon Musk, el poli bo del sionisme internacional.

https://t.me/RosselloCM/71149, com veieu, t’instal·les una antena en el cervell, i si abans semblaves idiota, ara ho demostres, però saps on és el nord, veus darrere teu i perceps infrasons (no sé per a què?). No hi ha res com tractar amb gent evolucionada i que és molt més llesta que la Naturalesa, que demostra a tot arreu que miserable i poc imaginativa és!

I si no, implants per a ser encara més subnormal: https://t.me/voluntasoficial/5817.


10 – EXPLOTACIÓ FISCAL

Hem comprovat prou que van per la petita i mitjana empresa i que volen destruir absolutament la classe mitjana, per tal que hi hagi: els jueus, els sicaris dels sionistes i els animals – nosaltres -, els goyim. La IMMENSA MENTIDA de la Covid ha demostrat aquesta intenció sense cap gènere de dubtes, ja que mentre es tancaven els establiments de la gent treballadora, les multinacionals amb capital de BlackRock i Vanguard, la mateixa tifa jueva, monopolitzaven el comerç i l’acaparament de riquesa.


11 – VIGILÀNCIA I CONTROL DE MOVIMENTS

Les magnífiques ciutats dels 15 minuts, unes presons panòptiques i de control total, que ja estan provant a Europa, com hem vist en aquest blog, i que han de conduir a l’esplèndida llibertat que viuen els xinesos del NOM en els seus barris, el somni de qualsevol home civilitzat: https://t.me/RosselloCM/71055.

https://t.me/RosselloCM/71048, la França de la puta privada dels Rothschild. Quan s’adonaran els francesos que fins que no exterminin l’idiota que els governa, França va camí de ser una satrapia més de l’Israel mundial i els francesos els seus esclaus? Més de França: https://t.me/RosselloCM/71138.

Per què les ciutats dels 15 minuts? https://t.me/c/1586792690/8141, i qui seran els que ens volen estabular i mesclar amb totes les altres races? L’home blanc és el seu enemic, i volen acabar amb nosaltres, tot i que l’escòria dels asquenazites (aquests sí que s’han d’exterminar, amb delicte d’odi o sense) són blancs. Curiós, oi? Supremacisme blanc. Racisme blanc. I qui són? Els falsos jueus.

L’engany i la realitat que oculta l’engany: https://t.me/RosselloCM/71136.

https://t.me/voluntasoficial/5767, i fixeu-vos que curiós i que bonic: https://t.me/voluntasoficial/5762.

https://t.me/voluntasoficial/5781.


12 – LIMITAR DESPESES, I ALIMENTS SINTÈTICS

Ja ens han dit que no tindrem res i que serem feliços llogant-ho tot als Rothschild i la banda criminal dels sionistes. Sense vehicles, amb l’energia controlada, sense carn, sense aigua, sense llibertat de moviments, sense llibertat d’expressió, sense aliments naturals i sans, sinó els verins que ens fabricarà el psicòpata, eugenista i genocida de tots conegut, amb tots els tipus de merda que pugui trobar.

https://t.me/voluntasoficial/5777, la moneda de l’esclavatge.



13 – ENGINYERIA CLIMÀTICA I LIMITACIÓ DE MOVIMENTS

Aquests cels que han canviat per sempre els núvols de tota la vida per uns de més moderns i que neixen després que passen els avions, una cosa ben curiosa, però que, com està comandada pels governs i els LGTBIJKL + de caqui - secció: aviació, els del ‘més enllà’ -, a les ordres del sionisme internacional, només pot ser per al nostre bé; només faltaria! S’ha de ser molt antisemita per a pensar altra cosa, que la gent veu monstres jueus a tot arreu, i no fan altra cosa que desviure’s per tots nosaltres. Desagraïts!

https://t.me/RosselloCM/71157.

https://t.me/No_plandemia/5020, estan actius els amics sionistes, oi?

https://t.me/voluntasoficial/5766.

https://t.me/voluntasoficial/5768, la neu també és LGTBIJKQ+.


14 -RACIONAMENT DELS ALIMENTS MARINS

La pesca serà prohibida per tal de defensar la vida marina. Normal. O us voleu acabar tot el peix que neda en els oceans? Golafres! Per això, ens estan preparant amb tota la cura i l’atenció del món tot d’insectes perquè els mengem sense destruir la vida marina. La terrestre la destruiran ells, per l’assumpte dels pets de les vaques que emeten metà i la respiració d’aquests animals criminals que emeten CO2, i així, eliminant aquests assassins animals domèstics, i canviant la nostra dieta per cucs, larves i la llet de les paneroles, salvarem el planeta que entre tots estem destruint, mentre els jueus, com sempre, davant de tots, protegint el planeta i a nosaltres. No ploreu d’emoció, no. Els jueus amb l’agraïment sense llàgrimes, es conformen de moment. Després, com passa amb els interessos, sí que hauràs de plorar, però, aleshores, si no hem acabat abans amb ells, ja serà tard i per sempre.

Mentrestant, gràcies a Greta, la Taradeta, la nena que va venir al món amb tot de llibres de ciència biològica i climàtica sota el braç, en lloc del pa, que és el més sovintejat, tenim això:

https://t.me/resurgente2020/45241.


15 – ASFIXIA DEL CAMP I DEL SECTOR PRIMARI

Ja he parlat de les vaques assassines que els indigents dels ramaders alimenten i amb les quals es guanyen la vida posant en risc la vida i la salut de tothom i del planeta, els molt irresponsables! Per això, Kill Gates s’encarregarà de tot, de treballar ell sol per tots els ramaders i per a tots nosaltres. També hem sentit a parlar de com els governs expropien o amenacen amb l’expropiació de les terres conreades, no perquè se les facin seves els jueus per quatre rals, no, sinó per administrar ells l’alimentació dels goyim, perquè cap granja pot funcionar si el ramader no pren cura dels animals que hi té. D’això s’encarregaran ells, que saben què fan. O quan heu sentit dir d’un jueu que hagi provocat cap mal? No s’ha sentit mai, ni sense voler, que atrapessin les mans d’algú amb una porta, ni això! I ells, pobrets, gasejats i incinerats! Cal tenir un cor de pedra per a no comprendre’ls, als bons samaritans, sense egoisme ni ambicions, que són les qualitats de la filantròpica feina dels banquers i dels usurers, sempre mirant pels altres i sacrificant-ho tot per al de tothom!


16 – ESTAT POLICÍAC I CRÈDIT SOCIAL

Hem vist durant la plandèmia el servei dels bons policies. Doncs, els jueus volen estendre-ho arreu, perquè tothom se senti protegit i emparat per aquests metges socials, comprensius, respectuosos amb la llei i els ciutadans, una cosa de no creure-s’ho, quan els veus vestits de robocops i amb més mala llet que una rata enrabiada, però que són i seran els qui ens cuidaran i protegiran per al nostre bé i el dels amos jueus. I si ens portem bé, perquè vegeu fins on se sacrifiquen!, ens donaran dinerons perquè visquem i no ens morim de gana ni de res, i puguem llogar tot el que ells ens podran oferir, això sí, sempre que ens portem bé per al bé de tothom i per a salvar el planeta.

https://t.me/RosselloCM/71154, els amics que ens protegeixen, per això van armats amb fusell, per a defensar-nos. Si apareixia el virus, el policia l’hauria omplert de plom; que tenen una punteria!

https://t.me/voluntasoficial/5773, és bonic o no? Més felicitat és impossible!


17 – GOVERN ÚNIC MUNDIAL

El que ja tenim, fins que no el tirem a terra.

https://t.me/voluntasoficial/5789, i la realitat, en dibuixets:

https://t.me/RosselloCM/71125.

Vegem els exemples d’aquests governs que representen les satrapies del Gran Israel amb els gossos castrats i les prostitutes inútils, tots idiotes amb carrera, i dels quals veurem uns pocs exemples tot seguit:

https://t.me/voluntasoficial/5769, seran antisemites! Quan un jueu faria una cosa així!

https://t.me/RosselloCM/71067, ‘l’antiglobalista i nacionalista’ de la Meloni, de genolls davant dels jueus i somrient davant del genocida jueu de Zelensky, a qui traspassarà els béns dels italians perquè Zelensky, l’heroi, ens alliberi de Vladímir Putin, l’amenaça mundial, per lliurar-nos als sionistes, els bons, els que han muntat tota aquesta agenda per al nostre bé, tot i que ells són rics i no tindrien cap necessitat de preocupar-se per nosaltres, però ells són jueus, i l’obsessió per la cura dels animals goyim els treu el son.

https://t.me/RosselloCM/71115, el genocida i pedòfil, la puta més estimada del Rothschild Klaus Schwab, seguint les ordres d’extermini generalitzat que li manen els amos per al bé dels canadencs i dels nens que mataran. Ja ho sabeu, un jueu quan mata no és un assassí, és bo; ets tu, que ets un antisemita, desgraciat!

https://t.me/RosselloCM/71089, el tipus-model del polític per als jueus. Fixeu-vos que són fidels a la filosofia de la jueria: mentides, insolència i robatori sistemàtic amb frau, suborn o coaccions; les virtuts del polític eficaç; drogues i putes a part.

https://t.me/RosselloCM/71119 i https://t.me/RosselloCM/71116, així la ‘dreta’ sionista va vendre el país als jueus, i ara els rojos acaben de destrossar la societat, tot per al bé de les races d’animals blancs i per a major glòria del poble elegit, els bons.

I ja que parlo dels rojos, vegem qui és la paraplègica cerebral de la Irene Montero i quina és la seva talla moral: https://t.me/RosselloCM/71101, la corruptora de menors i destructora de la vida dels adolescents, que ja hauria d’estar en un manicomi o com hauria d’estar el seu marit, a la presó esperant l’execució, com a responsable de l’assassinat de 27000 ancians, d’acord amb les ordres protocol·làries de l’Organització de Matances Sionistes (OMS): https://t.me/RosselloCM/71104.

El Femer Europeu, la Sinagoga, i la guerra d’Ucraïna. https://t.me/RosselloCM/71156, interessant la foto final amb els dos genocides somrients. L’assassina de masses i euròfoba, i el genocida i russòfob. Són simpàtiques o no, les putes dels sionistes? I el jueu genocida, que de pallasso i mamarratxo, va passar a mamarratxo i criminal, és un gos castrat i simpàtic, o no? Ambdós, en justícia, són carn de patíbul. Els seus crims són esfereïdors, com els dels criminals de guerra de les Açores... A qui obeiran, tots plegats? Ja ho sabeu, si el genocidi el fan els jueus, està bé, perquè ells són els bons, i si et diuen que a ells també els va passar, t’ho has de creure, perquè ells són els bons. Quan has vist violència en un jueu? Mai, mai, mai. Ja sabeu que els palestins es posen a tret i premen ells mateixos el gallet de les metralladores israelianes aprofitant una distracció dels bons soldats jueus, per acusar-los de disparar. I són els palestins els qui ho fan! i, a més a més, es posen en la trajectòria de la bala perquè els fereixi o mati. Voleu més perversió contra els bons jueus samaritans?


Per cloure aquest especial, vegem el resum de les meravelles de l’Agenda 2030 que els jueus ens volen implantar per gust o per força, que això, a ells, tant se’ls fot, que són molt respectuosos amb la llibertat, que per això, es desviuen per nosaltres, vulguis o no:

https://t.me/RosselloCM/71057.

https://t.me/NANOMNOTICIAS/12800.


O ELLS O NOSALTRES.


P.S. Una interessant nota sobre l’assassinat de J.F. Kennedy. I no sigueu antisemites, que el fet que tots siguin jueus és una casualitat sense importància. Que estiguin sempre en el lloc del crim, o darrere de les cortines, són circumstàncies... mala sort, pobrets, ells, que mai no han mort ningú ni han dit una sola mentida en sis mil anys d’història:

https://t.me/voluntasoficial/5790.

https://t.me/voluntasoficial/5792, veieu, com mai no diuen mentides!

I tot seguit, uns quants testimonis originals de rabins que ens diuen la veritat, escolteu-los bé, i vejam si fem les relacions adequades amb l’actualitat: https://t.me/voluntasoficial/5793,


Descripció de la realitat política criminal d’avui, dècades després d'‘Arxipèlag Gulag’, d’Alexander Solzhenitsyn:

https://t.me/counterpropaganda20/9133.

Sobre la mentida. Giorgio Agamben, l’únic filòsof, que jo conec, que manifesta el seu parer: https://t.me/counterpropaganda20/9136.



Després de tot el que hem vist, res millor que concloure amb sensibilitat i bellesa, perquè la vida es tracta d’això (Nota per a moderns i tarats: el ‘monstre’ que hi surt, és una ‘fèmina’: una dona fina, sensual i bella).

https://t.me/voluntasoficial/5835.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada