dissabte, 18 de febrer del 2023

EL MANICOMI MUNDIAL


Una creació del sionisme internacional per a la destrucció dels goyim.


Si ahir vam deixar de perseguir rates, avui toca tornar a fer-los la mentida i la infàmia impossibles. Per començar, una xerrada llarga, però que serveix per a fer-nos una idea que ni els mateixos jueus saben què són, en part, gràcies a les tergiversacions provocades pels sionistes, que són, sense dubte, els enemics de tota la Humanitat, jueus inclosos. La invenció de la terra d’Israel, per Shlomo Sand https://www.youtube.com/watch?v=EkwltzEPj2k. No entraré en el vídeo i allò que es discuteix, vosaltres en traureu les conclusions, perquè si expresso el meu parer, aleshores no tindré temps d’exposar-vos aquesta profusa bacanal de crims, obra i gràcia dels bons, dels nostres amics, dels filantrops.

I ja que parlo dels filantrops, un vídeo musical per a ‘fer entrar la gana de coneixement’: https://t.me/counterpropaganda20/9007, i el seu soci, el sac d’escombraries més gran d’Europa: https://t.me/RosselloCM/70733. Si aquests són els mamarratxos jueus i sionistes que donen la cara pels assassins Rothschild i companyia del darrere de la cortina, vegem tot seguit els qui, l’any 1918, s’encarregaven d’aquesta missió: Comencem amb Trotsky, jueu: https://t.me/voluntasoficial/5697, curiós, oi? I seguim amb l’altre criminal massiu jueu de l’URSS, Lenin: https://t.me/voluntasoficial/5698, la defensa de l’antisemitisme i de la lluita contra el capital, contra el ‘capital jueu’ de Wall Street!, que era el que el finançava per a fer les matances que va fer! Però ja sabeu que si un jueu et mata i li dius assassí, ets un antisemita; no ell un assassí. No confongueu les coses! Ara vegeu com són de dolents els antisemites: https://t.me/voluntasoficial/5700, i tot seguit, consulteu la història.

Després del punt i a part, vegem les meravelles que sempre ens aporten els nostres estimats amics i protectors. Comencem amb aquest vídeo interessant de Greg Reese quant a la programació predictiva; que la manipulació de les masses i la seva matança, ja sabeu que són el motiu de vida dels asquenazites: https://t.me/voluntasoficial/5687. I com ens parla del tren d’Ohio, més notícies interessants sobre aquesta casualitat, en la qual els jueus sionistes no tenen res a veure, però res de res: https://t.me/RosselloCM/70736. Art jueu! https://t.me/voluntasoficial/5686 I tot seguit, l’explicació del regal: https://t.me/voluntasoficial/5688, i unes belles imatges de la màgia jueva: https://t.me/voluntasoficial/5689. I no podien mancar els sicaris idiotes dels sionistes, els gossos castrats i les prostitutes inútils de l’harem: https://t.me/voluntasoficial/5690. I per concloure aquest apartat d’art jueu, vegeu les últimes obres: https://t.me/No_plandemia/4952 i https://t.me/No_plandemia/4953.

Després d’aquestes belles i emocionants escenes artístiques del sionisme, vegem què pensaven dels jueus, l’ex-primer ministre de Malàisia, l’any 2003: https://t.me/RosselloCM/70738. No li feu cas, és un antisemita! O el líder negre, que casualment va morir assassinat, no sabem a les ordres de qui, però potser, discursos com aquests foren els que el condemnaren per ‘sacrilegi’: https://t.me/voluntasoficial/5705. Ui! Quines coses que diu! Serà dolent!

Canviem el torn ara, i permetem que la gran sicària o puta predilecta dels sionistes ens aporti la seva versió. Vegem doncs amb qui es tracta la traïdora d’Europa i genocida dels europeus, amb grans beneficis econòmics per la matança, la més gran criminal que mai hagi nascut al continent: https://t.me/resurgente2020/45060. I tant se val que li cantin les quaranta els pocs dignes de l’urinari del Femer, com la senyora Clare Daly: https://t.me/No_plandemia/4940. I fixeu-vos què ens explica d’Ucraïna i de BlackRock, un nacionalista antisemita hongarès: https://t.me/voluntasoficial/5692, com si Zelensky no maldés per fer gran Ucraïna amb el seu cor amant dels ucraïnesos i sobretot dels russoparlants, als quals ataca per fer la broma, com amb els nens els fem pessigolles; i no és més que una casualitat que el jueu que destrueix Ucraïna, l’hagi venuda als criminals de Black-Rock, la màfia jueva que dirigeix Larry Fink.

L’assassina de masses i euròfoba de la criminal Ursula von der Leyen, rea de crims contra la Humanitat, no permetrà que l’agenda d’extermini d’Occident dels amos del seu harem s’aturi un segon, per això, a part de la matança i els enverinaments, la destrucció de l’economia, la invasió finançada per la mateixa Europa, etcètera, gaudim de tan bells espectacles culturals com aquest: https://t.me/RosselloCM/70735. Gràcies escòria jueva, gràcies! I pensar que fins ara admiràvem Mozart, Beethoven, Wagner o Bach!


Fem una pausa, i entre tant de criminal i escòria digna de la forca, escoltem dues persones intel·ligents: El primer, Lysander Spooner, anarquista americà, que ens descriu perfectament la realitat de les coses: https://t.me/elinvestigador_org/13416. I ara, l’home que m’ha sorprès per la clarividència i que, curiosament, és el màxim enemic de les escombraries jueves; per què serà? Perquè Adolf Hitler diu la veritat? Vegem-ho: https://t.me/voluntasoficial/5704. Sense dubte, la qualitat ètica de l’alemany és infinitament superior a la del més desenvolupat dels nassos, que val a dir, si per alguna cosa es defineixen, és l’absoluta mancança de principis morals i ètics. O era pitjor el nacionalsocialisme de Hitler que la meravella del paradís terrenal que els jueus edificaren a la Xina amb el genocida Mao? https://t.me/RosselloCM/70731, com diu el vídeo, això, si fa no fa, són les ciutats dels quinze minuts que han inventat els jueus per a combatre la seva mentida del canvi climàtic. Però, no ens aturem aquí, que no sigui dit que som superficials; vegem les meravelles del paradís de la llibertat i la dignitat que els jueus ens tenen preparat:

La llibertat de la moneda digital dels Rothschild: https://t.me/elinvestigador_org/13418.

La dignitat Rothschild i dels socis jueus, representada pel seu gos més estimat als EUA, la rata Fauci: https://t.me/elinvestigador_org/13419. Clar i català, en anglès.

I què dir del meravellós descobriment dels infinits sexes que podem gaudir i d’imatges tan excitants com aquestes: https://t.me/voluntasoficial/5699, https://t.me/voluntasoficial/5709... Perdoneu, però he hagut d’absentar-me uns minuts. No podia més, o vomitava o em moria! Així tracten als gossets ensinistrats, els converteixen en putes barates, i elles obeeixen. I quant a les prostitutes del seu harem, vegem com les tracten, quina és l’estimació d’un jueu envers una puta blanca, que és com consideren ells i el Talmud, les dones de la nostra raça: https://t.me/elinvestigador_org/13420. I si això fan amb les celebritats que han usat i llençat, com ho fan amb tot el que és tan miserable com per a servir-los, vegeu què fan amb els innocents, la seva més obscena passió: https://t.me/elinvestigador_org/13421. Sents, Argimon I, el Gran? Sé que el terrorista Soros et protegeix, però un sol cas, un de sol!, i no hi ha cap defensa que et pugui excusar de l’execució.

Ara vegeu què pot arribar a dir un retardat mental titulat per una bagasseria jesuïta:

https://t.me/laquintacolumna/30052. Això, aquesta mena de deficients esclaus és el que formen les escoles i els prostíbuls universitaris, caus infectes d’ignorància i covardia. O heu sentit molts ‘universitaris’ contra aquests crims constants contra la Humanitat? Si formes animals sense consciència, t’obeiran i seran feliços; que és el que volen fer ara amb la resta de la granja. Malauradament, haver anat a la Universitat, avui, és indiscutiblement una prova d’immaduresa mental i de desconeixement ‘absolut’ de la realitat, dels principis fonamentals de la vida i de la matèria estudiada; ja que només s’hi ensenyen mentides mesclades amb alguna veritat (Llevat dels tres únics coneixements reals: matemàtiques, física i filosofia, on sí que es pot ensenyar la veritat, però amb sordina i sense estimular MAI el pensament propi, que per això, els filòsofs brillen per la seva absència en una crisi que els afecta directament).


Ja que sóc un ‘conspiranoic’, vegeu aquesta notícia que signa Roshan Abraham, que no sé de quina raça ni nacionalitat deu ser, però que no pot dir més veritats en tan poc espai: https://t.me/voluntasoficial/5695. Com haurien de ser presons? Si són ciutats intel·ligents! Jo, que sóc un repugnant antisemita.

Però, ja que estem amb l’escòria sionista, vegem el principal i més gran criminal actual al planeta; lògicament, parlo de Jacob Rothschild, l’instigador de tot l’art que heu vist avui, de les noves modalitats sexuals, de la matança de blancs amb vacunes i d’eslaus amb guerra, i de totes les meravelles que no puc relacionar aquí, i amb les quals ens obsequia aquesta bèstia immunda vinguda dels mateixos Inferns on habita Satanàs: https://t.me/RosselloCM/70739. I un vídeo, amb el qual, a grans trets hi estic d’acord quant a qui són el mal del món: https://t.me/RosselloCM/70743. Dit això, vegem notícies molt entendridores de l’amor a la pau dels Rothschild i la seva raça elegida: https://t.me/resurgente2020/45077 i https://t.me/resurgente2020/45078. I com a prova dels sicaris dements, els lacais retardats que els obeeixen perquè no tenen consciència ni dignitat, tenim l’idiota ‘cum laude’ següent – que no pot dissimular la mancança total de substància grisa dins del crani -, ascendit per la jueria a cap de seguretat energètica i del carboni zero, en Grant Schapps, que sembla talment l’onomatopeia d’un gargall; com si es definís ell mateix, o això és el que a mi em sembla. Vegeu qui és el seu amo, i que alhora, és un soldat del fill dels Inferns, el Rothschild: https://t.me/voluntasoficial/5693. I per si aquesta imatge de l’idiota i el psicòpata no són prou per a veure la magnitud del crim mundial dels sionistes, anem a casa, vegem què passa al prostíbul del gos de Soros amb les putes que els jueus hi emmagatzemen:

L’assassina de masses Darias no satisfeta amb la mort 30000 ciutadans i els beneficis que li han reportat, alhora que no es preocupa de saber la causa de la mort, ja que amb tota la insolència pròpia de les prostitutes més abjectes i baixes, no ho fa, perquè no, i perquè ella sap que els mata amb els verins que compra als jueus, i per això, per a augmentar el patrimoni i fer espai per als moros que han de conquerir Espanya; vegeu què se li acut a la subnormal en grau màxim, augmentant el greu delicte de malversació de diners públics amb finalitat expressa de matances massives: https://t.me/No_plandemia/4948. Com m’agradaria que aquesta prostituta sionista i traïdora d’Espanya em denunciés, com m’agradaria, és clar, si no fos perquè a les Ciutats de la Immundícia només hi ha immundícia, que en això, legisladors, governants i els mateixos excrements amb toga són molt primmirats en la selecció, com quan els jueus els trien entre els més menyspreables dels idiotes i els més repugnants dels miserables, que així funciona el Manicomi Mundial.

De puta a putes, i tiro perquè et masturbes. Vegeu la indigència mental de la colla de tarades i paraplègiques cerebrals que els jueus han posat al Ministerio de Igual Da, un assortit d’esclaves mentals i amb disfuncions racionals de psiquiàtric penitenciari, però que cap excrement amb toga no gosa inculpar, vejam si el jueu que li dóna a menjar, se’n cansa i l’idiota perd els ingressos per prostituir-se i fer l’idiota les 24 hores al dia, que és que el que fan els esclaus dels sionistes, vulguin o no vulguin; si volen viure, és clar. El que us posaré és una prova inqüestionable i prou per cloure a la presó tot el Ministerio de Igual Da per corrupció i perversió de menors, atemptat contra la salut infantil, i el més greu, el fet de patir idiòcia màxima en un càrrec públic, que ja sabeu, que per a mi, és un delicte que no es pot arranjar amb una altra solució que l’execució del subnormal, ja que d’altra manera, sí que es perpetua el mal i el perill per a la societat. Ara, amb l’idiota a la fossa, l’idiota no fa nosa.

https://t.me/resurgente2020/45081,

com els excrements amb toga tenen qualsevol defecte però cap virtut, estan mancats de capacitat racional i superdotats per a l’obediència als circumcisos, doncs, passen barbaritats com aquesta: https://t.me/resurgente2020/45082. I gràcies a aquests excrements retardats, després, passen coses com les de més avall, i els minusvàlids togats són incapaços de resoldre el problema, perquè, com sabem, per la qui fou fiscal de l’Estat, a ells també els agrada de violar nens i nenes, i per això, tot el que sigui delinquir contra els infants, els jutges seran els primers a obeir. O NO HAN TOLERAT I ELS HAN IMPOSAT LES INJECCIONS LETALS! Quan els criminals i els excrements vesteixen toga, la societat és morta, i la prova la teniu en les ridícules penes per a aquests dos sacs d’escombraries que ja haurien d’haver estat ajusticiats per salut pública i dignitat humana. https://t.me/resurgente2020/45083. Aquest és el teatre patètic i ofensiu d’aquests miserables!

Per això, les putes van a la seva (o sigui, obeeixen l’amo): https://t.me/RosselloCM/70750, en un delicte que és traïció i discriminació contra els autòctons pel fet de protegir a il·legals. Podeu concebre més insolència i idiòcia juntes en els animals que els jueus han posat a desgovernar el país i en els excrements repugnants que infesten les comunes de la Justícia. FÀSTIC, NOMÉS ES POT SENTIR FÀSTIC.

Una definició del Ministerio de Igual Da:

https://t.me/RosselloCM/70727.

I la prova irrefutable del nivell de subnormalitat, de discapacitat ètica, de subordinació als enemics del país, de prevaricació, de desconeixement de la llei i, més encara, dels seus fonaments, o sigui, la indigència mental més lamentable i trista, vestida amb l’abjecció i la ignomínia, els principis fonamentals que regeixen a les Ciutats de la Immundícia. I consti que he sentit anormals d’aquests que els jueus disfressen amb togues, que són per a no creure’s les imbecil·litats que poden vomitar per la boca, els retardats intel·lectuals!, amb tota la supèrbia i insolència pròpia dels idiotes profunds i mig autistes. https://t.me/RosselloCM/70726. Per a aquests deficients cognitius amb toga, i suposo que moguts per ‘la comprensió’, violar nens i tenir material pedòfil no té importància; ara bé, dir mal dels amos, ‘hostis’ tu! Aleshores, els excrements es pugen les calces i es posen a bordar!

PENSEU QUE AIXÒ ÉS UNA SOCIETAT,

O UN FEMER FINS A DALT DE FEMS ?

I aquesta noia advocada, ens ho resumeix molt finament i femenina:

https://t.me/RosselloCM/70730.


EL MÓN AL REVÉS ÉS EL MÓN JUEU:

MATAR ÉS BO I SA.

ROBAR ÉS DIGNE I HONRAT.

VIOLAR ÉS NATURAL I NECESSARI.


I per concloure, una frase per a pensar-hi, però que té escletxes; per això, si algun dia em ve de gust, exposaré la meva teoria quant a la intel·ligència, val a dir, que avui, gairebé erradicada de l’espècie humana pel magnífic treball dels sionistes i els seus socis jesuïtes.

https://t.me/counterpropaganda20/9000.


LA GUERRA CONTINUA.

ELLS NO PAREN DE MATAR I DE DESGRACIAR.

CALDRÀ CANVIAR D’ACTITUD.

LA VIOLÈNCIA ÉS EL SEU PATRIMONI,

CALDRÀ COMPARTIR-LA:

https://t.me/RosselloCM/70754.


P.S. Per als deficients mentals i els excrements amb toga, no hi pot haver odi ni instigació a la violència quan l’acte és DEFENSA PRÒPIA. Sé que no esteu dissenyats per a pensar-ho i que les vostres capacitats de comprensió són molt limitades, però que un imbècil no comprengui la solució a un problema, no vol dir que la solució no sigui l’exposada, sinó que l’imbècil és l’incapaç; com ho demostreu cada dia en l’acte que vosaltres dieu ‘treballar’, quan el més correcte i ajustat a la realitat, seria dir ‘defecar’ o ‘delinquir’. La més sagrada missió del jutge és la protecció i empara dels drets inalienables, tot el de més, és un a més a més. Amb amor, d’un defensor de la Humanitat contra els seus enemics, o sigui, vosaltres.

I un regal que no us mereixeu – els lectors sí, em refereixo als de més amunt:

https://t.me/counterpropaganda20/9011.


HO DIRÉ CLAR:

AQUEST ÉS EL MANICOMI MUNDIAL

QUE EN QUATRE DIES

HAN MUNTAT QUATRE JUEUS,

GRÀCIES A LA COL·LABORACIÓ

IM-PRES-CIN-DI-BLE

DE MISERABLES I DESGRACIATS,

DE COVARDS I DE TRAÏDORS.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada