dissabte, 11 de febrer del 2023

NOTÍCIES DELS FRONTS ( I I )


M’agradaria poder esbudellar amb més profunditat qualsevol dels fronts des dels quals estem essent atacats, però com l’atac és arreu i per tot arreu, davant de la metàstasi de la civilització provocada per la jueria i els seus sicaris criminals, és necessari de presentar els atacs de l’enemic; i com ataquen arreu, no em deixen espai per a la reflexió, que és tot just l’última cosa que els interessa que ningú pugui fer. Per això, avui veurem noves escenes de la guerra silenciosa i letal que el sionisme està realitzant contra tot el món. Començaré tot seguit, però ja des d’aquestes línies vull destacar la intervenció d’una senadora romanesa que és per a emmarcar i que clourà el capítol d’avui. No us el perdeu!

D’aperitiu, vegem com funciona la màfia de Pfizer:

https://t.me/elinvestigador_org/13378 i https://t.me/voluntasoficial/5654.

Recordeu que el genocida Albert Bourla és veterinari. Ho fan tot amb especialistes: si han de matar goyim, el millor és un veterinari, no un metge.


HOLOCAUST

El doctor Richard Urso: https://t.me/elinvestigador_org/13381.

L’Holocaust infantil, amb la col·laboració dels Col·legis de Metges i l’oferiment singular dels pediatres per a malmetre i matar infants:

https://t.me/voluntasoficial/5618.

Els jueus i l’ocultació de l’Holocaust a la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units: https://t.me/voluntasoficial/5622. Ells maten i ells encobreixen el crim. Michael Rubens Bloomberg, jueu, és el propietari amb el 88% d’aquesta agència de mentides, junt amb l’associació criminal bancària Banc Mundial, amb el 12%.

Ara, i per cloure la revisió diària de l’Holocaust que està realitzant el sionisme internacional, vegem el suposat doctor Jeremy Farrar, avui màxim responsable de l’Organització de Matances Sionistes (OMS), què deia l’any 2016 al Zoo de Davos, tot preparant la seva ascensió professional. Veureu que llest que és i com tres anys abans, l’eminència, ja sabia tot el que havia de passar. Fixeu-vos també, amb la passió que demostra per les filantropies i quines són les organitzacions jueves i criminals que el patrocinen. Vegeu-lo: https://t.me/No_plandemia/4880.

«TOT PER AL TEU BÉ»,

L’OBSESSIÓ CURIOSA I PARADOXAL

DELS EUGENISTES.


LLIBRES

Els jueus imitant els ‘nazis’, cremant llibres, i en una bagasseria jesuïta!

https://t.me/counterpropaganda20/8890.

Aleksandr Solzhenitsyn, l’autor d'«Arxipèlag Gulag» i curiosament i inexplicablement, guardonat amb el Premi Nobel de Literatura: https://t.me/counterpropaganda20/8901. El que explica l’autor rus no pot ser mentida, perquè com diu la notícia: «un viatge a través de la por, el dolor, el fred, la fam i la mort...», només pot ser obra i contribució dels asquenazites.


ELS TARATS

https://t.me/voluntasoficial/5644. Si vas al metge i li dius que t’amputi una cama perquè sents que no és teva, t’envia al psicòleg, com és natural. Si li dius que has nascut en el cos equivocat, i que per això vols mutilar-te i medicar-te contra la teva naturalesa, el metge et fa el volant per a cirurgia. Aquests metges han de ser, com diu la notícia, jutjats i condemnats a pena capital per idiotes, per ignorància, per sadisme, per incomplir el jurament hipocràtic, per mutilacions, per danys morals – que vindran després, recordeu que més de la meitat d’aquests innocents i dròpols enganyats, acaben en suïcidi; per a satisfacció sionista, que, al capdavall, és el que volen amb tota la filantropia per al teu bé.

Més, dels tarats: https://t.me/voluntasoficial/5645.

Les grans contribucions jueves al món: Charles Silverstein: https://t.me/voluntasoficial/5651.

Els números: https://t.me/RosselloCM/70460. Els excrements amb toga no hi veuen delicte en aquests números, no hi veuen malversació de diners públics desproporcionada i insultant, discriminació injustificada i robatori dels béns públics per a afavorir una immensa minoria contra les necessitats reals de la majoria de la gent, i alhora introducció d’una doctrina falsa com a adoctrinament en la ‘inclusió’, seguint les directrius estrangeres dels sionistes. La qual cosa comporta desvaris administratius i de dilapidació inútil dels diners públics per part dels gossos i les putes en Organismes oficials contraris a la democràcia, al país i a la voluntat de la gent – Ministerio de Derechos sociales y ‘Agenda 2030’ – i el més flagrant i esfereïdor Ministerio para la transición ecológica y el reto demográfico, un Organisme creat pel govern de Soros per a empobrir la ciutadania i MATAR-LA o substituir-la per estrangers, totes les quals coses són crims de lesa humanitat, i una violació de l’estat de dret i dels principis democràtics, perquè els POLÍTICS ESTAN PER A SERVIR, NO PER A MANAR. El govern que actua contra el poble, en una democràcia, ha de ser fàcilment destituït, però avui, veiem com els gossos i les putes, com veureu més avall, fan el que volen: robar, delinquir, alta traïció, extermini... i se’n foten de la gent. Almenys, fins que la gent se’n cansi que se’n fotin. Cosa que espero, tot sigui dit. Però, per què els excrements amb toga no fan res contra totes aquestes polítiques criminals i aberrants? Molt fàcil:

https://t.me/RosselloCM/70484 i https://t.me/RosselloCM/70485.

Ho enteneu? Si aquesta és la talla moral i ètica d’aquests excrements, com podem tolerar que els criminals ens puguin jutjar? Perquè Soros ho mana, i els gossos i les putes callen i cobren.

I ja que parlo de putes sionistes, vegeu l’acció que Acción Canarias, unida y despierta ha fet a Carolina Darias, i observeu la insensibilitat d’aquesta assassina de masses, que ni s’immuta, essent com és, la RESPONSABLE D’ALMENYS 30000 ASSASSINATS. Cal destacar l’acció dels mamarratxos sense cervell que es ‘preocupen’ per a garantir la integritat física de l’assassina. Aquests animals de companyia són molt perillosos, i en una nova societat, han de ser absolutament apartats d’ella. Se’ls munta un zoo o un camp de concentració perquè juguin a guardaespatlles, però al carrer aquesta gentalla miserable, no pot estar. Només un sicari indigne protegeix un criminal: https://t.me/elinvestigador_org/13386.


EL RACÓ DE L’HUMOR

https://t.me/RosselloCM/70457

Dos pallassos dels sionistes actuant: https://t.me/voluntasoficial/5615.

https://t.me/voluntasoficial/5676?comment=129830.

Les dues deficients mentals: https://t.me/resurgente2020/44889.


EL RACÓ DELS MALS ENDREÇOS

Els beneficis per a la salut dels insectes que els jueus volen fer menjar al goyim:

https://t.me/voluntasoficial/5625.

Un jueu, dient coses curioses: https://t.me/voluntasoficial/5631.

Una dona, explicant les meravelles del sistema que han inventat els jueus per a robar-t’ho tot, de mica en mica, però, segons als jueus els vingui de gust de prendre’t el que és teu. Molt simpàtica la ‘cosa’ explicant com s’ho farà el Banc Central d’Anglaterra, que és com dir, com s’ho faran els Rothschild i sionistes associats, per a prendre-t’ho tot i convertir-te en un esclau feliç, almenys, feliç, si vols continuar vivint; que ja sabem que la teva mort és un benefici per al planeta. La dels usurers, lladres i assassins sionistes, no, però la teva mort és una benedicció per al planeta; per això, ells et robaran i, si cal, et mataran, per al teu bé i el de tots, inclòs el del planeta que tant s’estimen: https://t.me/voluntasoficial/5629.

I ara, una revista, si a això se li pot dir revista: Mongolia. Certament, el nom és l’adequat; en això no enganyen. Vegeu el cartell i després rumieu si és digne i tolerable aquesta ofensa gratuïta: https://t.me/resurgente2020/44879. Això supera qualsevol empara de la llibertat d’expressió: Blas-femen, i no us imagineu que orgullós deu estar l’idiota amb la idiòcia que ha estampat en el paper higiènic! O, Por el derecho a cagarse en todos los dioses. Què dir? A aquests defensors de la llibertat els encoratjo a dedicar la pròxima portada a Mahoma, amb similars lemes; i la següent al judaisme, amb el canelobre i la creu de David, també amb similars lemes i defensant el dret de cagar-se en tots els Déus. Valor, us encoratjo a fer-ho. Per la llibertat d’expressió!

Veieu com és imperatiu l’extermini massiu dels idiotes!


ELS REBELS CONTRA LA TIRANIA DE SIÓ

Magnífic, com sempre, el senador Malcolm Roberts, d’Austràlia:

https://t.me/voluntasoficial/5616, i sí, sé que hi haurà quatre babaus que diran: «Però aquest senyor és nacionalista!». Si us penseu que hi ha una altra arma que el ‘nacionalisme’ per a vèncer l’escòria sionista mundial, aneu molt equivocats, però molt equivocats. Només recuperant les nacions la sobirania (no entro ara en les qüestions nacionalistes a casa nostra), els jueus seran erradicats, i el seu poder exterminat. I, mig en acudit i mig seriosament, la resposta està en aquesta imatge i el text que la presideix: https://t.me/voluntasoficial/5658.

La gent se sent agermanada amb els seus, com és natural. Només l’escòria jueva és arreu, odiant els autòctons i formant els seus guetos. Vegeu quina ha estat la reacció de les escombraries sionistes que governen Irlanda, després de les manifestacions dels irlandesos contra la política del Pla Kalergi per a la destrucció d’Europa, i que finança i anima el Femer Europeu de la Sinagoga, amb l’assassina de masses i càncer dels europeus, Ursula von der Leyen i els criminals de la Corrupció Europea; els quals, recordeu-ho sempre, són elegits per la ‘raça elegida’ per damunt de la voluntat dels ciutadans europeus, que avui ja som els animals de la granja sionista del Femer. Vegeu com ofenen, els que haurien de tenir com màxima prioritat la nació i el poble irlandès:

https://t.me/voluntasoficial/5642.

LA GUERRA CONTINUA.

ELLS SOMIEN EN UNA EUROPA

COM L’ALEMANYA QUE ELLS ARRASAREN.

ELS HO PERMETREM,

O VENCEREM PER SEMPRE.


Malgrat tot, perquè serà una lluita esgotadora, dolorosa, terrible i llarga, guanyarem. Ells són molt criminals, però són molt pocs. Només que la majoria se n’adoni, ells estan perduts. I ho saben, és clar que ho saben! El goyim ho sap, sionista, el goyim ho sap! Sap tot el que heu fet en els darrers cent cinquanta anys! És clar que ho sabem!

I per concloure, la intervenció de la senadora romanesa Diana Iovanovici Asezata. També hi haurà algú que dirà que és d’un partit nacionalista, és clar. Però, com he dit més amunt, només el nacionalisme ens salvarà de la internacional jueu-comunista. Quant a la intervenció, val a dir, que és un discurs, que avui, podem considerar històric, quan els altres polítics europeus són gossos castrats i prostitutes pagades de l’harem jueu. Val a dir, que m’ha cridat l’atenció l’esment del terratrèmol a Turquia. No em penso que avui es disposi de tecnologia tan criminal, tot i que coneixent l’escòria que són els sionistes, tot és creïble. No en va, què hi han posat als verins de les inoculacions que són capaços de tantes coses, i cap d’elles bona? Per això, més que per aparent capacitat tècnica - no oblidem que són especialistes a enganyar -, puc posar en dubte que disposin d’aquestes armes absolutament cruels i criminals, que només poden sortir de psicòpates, però essent com són els més terribles psicòpates de la història, no és desraonat de creure’ls capaços. Ara bé, sigui o no sigui veritat, el que sí que és casualitat, és que el terratrèmol s’hagi produït després que Erdogan menystingués el criminal Klaus Schwab (un Rothschild) i el seu ministre d’interior carregués contra la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units, dient-los que traguessin ‘les seves brutes mans de Turquia’. No simpatitzo amb Erdogan, si bé, crec que és un dictador que estima el seu poble, un nacionalista, i per aquest motiu, amb tots els defectes i crítiques que se li puguin fer, sempre serà més digne que un sicari i traïdor dels sionistes. Però, vegeu, la magistral intervenció de la senadora, mostrant-nos el camí per a la destrucció de l’Hidra Jueva vinguda dels Inferns:

https://t.me/No_plandemia/4882.

PERQUÈ EN AQUEST MOMENT ESTEM EN DEFENSA PRÒPIA.


LA GUERRA CONTINUA...

I LA GUANYAREM,

ÉS CLAR

QUE LA GUANYAREM !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada