dijous, 16 de febrer del 2023

NO TENEN ÀNIMA


Abans de veure l’exhibició de monstres d’avui, comencem amb la saviesa de Sant Agustí, especialment dedicada als paraplègics cerebrals que creuen en la intel·ligència artificial com a solució als problemes, tot demostrant l’absència total de principis ètics i la ignorància summa quant al coneixement avial, transmès generació rere generació, que les necessitats de l’home SEMPRE són les mateixes.

https://t.me/counterpropaganda20/8961.

Tot seguit, uns acudits:

https://t.me/counterpropaganda20/8963.

La idiòcia no necessita proves, és evident: https://t.me/RosselloCM/70667.

Greto Vinagreto, la nova imatge de Greta, la Taradeta: https://t.me/RosselloCM/70663.


Fem un espai i posem-nos la pinça al nas. Si ahir parlava de la corrupció al Femer Europeu de la Sinagoga, vegeu la putrefacció dels mitjans de comunicació, i com viuen de servir els interessos dels psicòpates:

https://t.me/elinvestigador_org/13399.

Tot seguit, el psicòpata sexual de Klaus Schwab, el Rothschild, avui el criminal de guant blanc més perillós de la Terra que, inexplicablement, pot anar recitant les seves diarrees mentals de tirà comunista, sense que ningú li pari els peus i li canti les quaranta a aquest mamarratxo de paraula i d’obra, perquè, tot el que diu, alhora que ho diu, el sinistre corrupte, ho està activant. Només les mosques verdes de la merda tendra, els idiotes efeminats, els gossos castrats i les putes de l’harem, li riuen les gràcies, al psicòpata degenerat:

https://t.me/counterpropaganda20/8958.

Com he escrit en anteriors articles, alguna cosa no els acaba d’anar bé i comencen de témer que tot se’ls en pugui anar a fer punyetes i ells a criar malves, que val a dir, almenys, per a alguna cosa útil servirien. Això ho podreu comprovar en les següents notícies:

Si aquesta és la normalitat que, si fa no fa, tothom acceptarà com a racional i tradicional: https://t.me/counterpropaganda20/8966, aquesta és la normalitat per a les putrefactes ments dels sicaris sionistes i dels amos jueus: https://t.me/RosselloCM/70653. No calen paraules, oi? Vegem, doncs, què ens diu avui Diego Fusaro:

https://t.me/counterpropaganda20/8967,

certament, les escombraries que fan política són els sacs on, els qui esmenta Fusaro, aboquen els excrements que els primers es mengen, perquè un polític és com un porc, i se li pot donar a menjar qualsevol cosa, que ni per a això no tenen criteri, els molt indigents ètics i discapacitats racionals!

Més, de la normalitat segons la jueria. Aviat ens emplenaran els carrers de missatges del tipus: «El cristianisme a Europa és un costum, el normal i natural entre els europeus és l’Islam»: https://t.me/RosselloCM/70655.

Però l’atac sionista és per tot. No sóc un entès en estratègia militar, però em penso que quan es dispara a discreció contra tot el que es mou, és que no tens un objectiu assolit o que tems que et puguin descobrir els mals que has provocat. Mentre surten les immenses i assassines mentides de la falsa pandèmia, mentre el criminal Biden i el mamarratxo malalt del seu fill – no menys malalt que el tarat del pare - està posat al descobert, mentre l’antisemitisme - com ells diuen a odiar el satanisme - va agafant embranzida, mentre la gent comença a tenir la mosca a la punta de nas, ells, no per això, deixen de cometre crims i tracten d’ocultar amb ells el que la gent comença a descobrir; encara que, com més crims cometin, més es descobriran:

Elisabeth Torres, amb Vero Ressia, ens ho explica breument:

https://t.me/RosselloCM/70657.

Per això, els assassins sionistes acceleren els mals i els mecanismes per a assolir els seus criminals objectius:

El gos castrat dels jueus a Galícia, limitat cognitiu amb disfunció racional quant al bé i el mal, el molt imbècil, a Galícia, traeix els gallecs i els roba els diners per a satisfer els sionistes: https://t.me/elinvestigador_org/13407. Malversació, robatori, traïció, col·laboració en enverinament massiu amb diners públics, no sé com es podien enumerar els crims d’aquest gos castrat, amb menys llums que l’obscuritat profunda, i la més servicial de les prostitutes sense escrúpols, sense vergonya ni dignitat.

A Las Rozas, a Madrid, les prostitutes sionistes i els gossets castrats de l’Ajuntament van als plens amb les calces als turmells i esperen que arribin els pinxos jueus, o els enviats – que no cregueu que als sionistes els agrada la merda amb què tracten - i els diguin què és el que esperen que facin, mentre ells, els observen embadalits com mouen els feixos de bitllets tacats de sang a les mans, i les putetes i els gossets es mullen al damunt. Els jueus els han dit que provin la presó dels quinze minuts, i esbojarrades les putes, i excitats els gossets castrats, s’hi han posat. No us perdeu com els miserables cagaguano donen la notícia:

https://t.me/RosselloCM/70680. La presó del NOM, el paradís contra la delinqüència!, amb uns resultats espectaculars, el paradís de la circulació, de la llibertat i la seguretat. Vomitiu. La cosa que parla, no l’oblideu, que la criminal cobra per dir el que diu, i és còmplice de l’extinció de la llibertat i la dignitat humanes, i això, s’ha de pagar. Jo ja sabeu que sóc una mica esverat, però, noi!: idiota a la fossa, idiota que no fa nosa.

Tot seguit, vegeu a dues prostitutes i sicàries del sionisme - molt efeminades en les maneres - com ens expliquen, subreptíciament, que els amos jueus tenen problemes, i que caldrà imposar la TIRANIA NOM mitjançant algun acte bestial, en els quals, els actes bestials i desproporcionats, els jueus són experts a dissenyar, perquè més mal que en una ment sionista no la trobaràs en cap altra ment humana, per més inhumana que sigui la ment que examinis. https://t.me/No_plandemia/4913. Que bufones que són les putes de Schwab! Putes, i lloros, perquè s’aprenen molt bé els guions que els escriu el Harari, el jueu idiota, homosexual, angloparlant, megalòman i retardat - que no va arribar mai a l’hora a classe d’ètica -, d’acord amb el que li diu el Rothschild, que és el que li han dit els Rothschild i la banda sionista del crim organitzat mundial. Són bufones, les putes de Schwab sí, i amanerades, però àvides de sang, que per això parlen: per a fer programació predictiva i satisfer, en aquesta mena d’onanisme predictiu, el plaer per la descomposició, que és el que volen, perquè és el que són.

Mentrestant, arreu del món van passant coses accidentals, casuals, en les quals els jueus no tenen res a veure, però res de res, pobres!, ells, que sempre han estat perseguits injustament, que mai no han trencat un plat i que són filantrops per ADN! Vegem doncs, accidents molt lamentables:

https://t.me/No_plandemia/4919, quina onada de descarrilaments, oi? Quines coses té l’atzar. Mai no ho diries.

https://t.me/No_plandemia/4914, quina cosa més curiosa també, oi? El tòxic de vinil que s’escampa per tot arreu. Mai no hauries dit que tanta mala sort es pogués donar alhora, ves!

Mentrestant, les corporacions que controla accidentalment i sense cap mala intenció l’organització criminal BlackRock i Vanguard, la mateixa tifa, es van posant d’acord per a treure al goyim els aliments necessaris i obligar-los al que ja es coneix com la DIETA DEL JUEU, una assortida gamma de productes per entomòfags, que, això, nosaltres no ho sabíem, però han vingut els jueus i ens han ensenyat que menjar insectes és el que hem de fer, i que menjar carn, peix, verdures, olis, mel i coses d’aquestes naturals, són tòxiques, i com veurem, poden provocar atacs de cor, que per això, els jueus se sacrificaran i s’ho menjaran ells, per a protegir-nos, mentre ens fabriquen coses similars a menjar que són molt més nutritives i sabroses, que ja sabeu que Déu és un afeccionat al costat de les eminències que avui tenim la gran sort que ens construeixen un futur tan perfecte que serem feliços i no tindrem res. ÉS O NO ÉS BONICA LA FILOSOFIA DE LA JUERIA? Però, vegeu els sionistes alemanys, la cosa més fastigosa i repugnant de la història: https://t.me/No_plandemia/4918.


https://t.me/No_plandemia/4920. https://t.me/laquintacolumna/30012.

Què fer amb aquests excrements idiotes? Perquè es pot ser excrement, es pot ser idiota, però quan els cagaguano excel·leixen en les dues tares, què hem de fer? Sincerament: l’idiota a la fossa, no fa nosa.



Jo em reitero que l’enemic sionista, els qui pretenen dominar el món i, després d’exterminar la major part de la població, governar mitjançant Intel·ligència Artificial els goyim restants, està veient que els surten nans a tot arreu (com diuen els castellans), i per això, ataquen en tots els fronts. Penseu: Quan, en els vostres records, heu viscut una època tan ‘convulsa’? Qui són els que ens anuncien els espectacles criminals que ens munta la jueria? Penseu-hi, perquè si hi penseu, veureu qui és l’enemic, el d’ara, el d’abans i, esperem, que després d’aquesta guerra, el de mai més. Amén.

Conclouré avui amb una frase meva, que espero que serveixi per a comprendre la classe d’escòria que serveix els interessos dels criminals:

HI HA MOLTES MANERES DE SER UN DESGRACIAT,

PERÒ LA PITJOR DE TOTES,

ÉS LA DEL MISERABLE.

- Senyor que escriu, parla dels pobres?

- No. Parlo d’ètica.


ENS TEMEN.

L’ÚNICA LLÀSTIMA ÉS NO TENIR ARMES.

ARA SERIA EL MOMENT DEL CONTRAATAC.

TANMATEIX, ESPERAREM,

US ESPERAREM, ASSASSINS DE LA VIDA,

I QUAN VINGUEU PER NOSALTRES,

US DERROTAREM.

EL VOSTRE TEMPS S’ACABA,

COMENCEU A SABER-HO,

PER AIXÒ TENIU POR.

MATAREU, MATAREU I MATAREU,

- HI HA ALGUNA COSA QUE US AGRADI MÉS? -

PERÒ PERDREU,

SÍ,

DESGRACIATS, PERDREU.

I TANT QUE PERDREU !


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada