dilluns, 13 de febrer del 2023

ESTAN DESESPERATS ?


Els assassins sionistes comencen de témer pel que pugui passar? Com ja he escrit diverses vegades, això no els farà fer-se enrere; que la seva passió els pot més, i de ben segur que tenen alguna arma de destrucció massiva-massiva preparada, per si no som prou ràpids i llestos per a atrapar-los tots abans que no ens presentin l’Apocalipsi. Però, el que és cert, és que la gent s’adona d’aquest atac per terra, mar i aire, contra els vells, adults, joves i nens, contra la masculinitat, contra la dona i la dignitat femenina, contra la decència i la llibertat de les persones, contra la salut - via tòxics inoculats i aliments enverinats -, contra la llibertat, amb les presons dels quinze minuts contra el canvi climàtic – tot molt lògic i enraonat -, de tot plegat se’n va adonant; i la guerra d’Ucraïna, on el mamarratxo del pallasso jueu Zelensky, de professió actual: genocida, tot seguint les ordres dels seus, tracta d’involucrar com més goyim al conflicte millor, i si pot augmentar la violència de la guerra i el seu àmbit, no dubteu que el mamarratxo - que ahir vèiem fent l’amor amb la puta dels Rothschild – farà el que no està escrit; perquè recordeu, que mentre sacrifica els ucraïnesos i els innocents soldats russos embolicats en una guerra que ni els va ni els ve, la seva dona se’n va de compres a París, perquè ha de lluir ben bufona en els sopars on el mamarratxo es reuneix amb els representants del sionisme per tal d’obeir les ordres dels criminals a fi de portar la definitiva destrucció a Europa. Dit això, vegem una il·lustració que descriu perfectament la intoxicació cognitiva sobre la realitat que fan les escòries sionistes per tal d’obtenir els seus abjectes propòsits:

https://t.me/resurgente2020/44947,

la Immensa Mentida, l’Holocaust, la Guerra i la Invasió alienígena: com veieu, sembla que se’ls acaben els arguments i les idees. Tracten els goyim com a animals infantils, perquè la raça elegida està molt per damunt, i així canvien el nom de la grip i la converteixen en un monstre, i la gent babaua els creu; fabriquen verins per a malmetre i matar la gent a mitjà termini, i la gent babaua els creu; converteixen un sàdic psicòpata genocida jueu en estendard de la llibertat, i la gent babaua, els creu; i ara, munten una pel·lícula de ciència-ficció, i la gent babaua, els creu... els creurà? Suposo que la història dels alienígenes deu ser la selecció final. Per l’idiota que els cregui ja no caldrà preocupar-se, perquè serà un goyim obedient i disposat a morir per no res. Tanmateix, en el procés d’aquesta selecció s’han anat adonant que l’oposició és proporcional a l’augment de les barbaritats abjectes del sionisme. I de mica en mica ens arriba l’olor que desprenen els qui volen venjança. I això és bo. Caldrà molta corda, cert, però la voluntat de fer justícia, pot ser la tomba de la ignomínia sionista. Vegem ara un vídeo de Noticias NOM, en relació amb tot el que he exposat en aquestes línies:

https://t.me/noticiasNOM/1722.


HOLOCAUST

Com cada dia, fem un repàs a la matança sionista dirigida des de l’Organització de Matances Sionistes, coneguda com a OMS, i dirigida per un goril·la paraplègic mental i sanguinari, adoptat pel psicòpata per antonomàsia: Kill Gates.

El seguit de proves que demostren, primer, el genocidi de 27000 ancians executats per Illa, Iglesias i el govern del gos de Soros en ple; i segon, el detallat pla elaborat per l’OMS per a dur a terme el genocidi: el protocol per a la matança.

https://t.me/elinvestigador_org/13389.

Els efectes dels verins jueus sobre els pilots d’aviació americans: https://t.me/voluntasoficial/5679.

La matança al Regne Unit i a la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units: https://t.me/elinvestigador_org/13390.

A Alemanya: https://t.me/resurgente2020/45001.

I el més greu: https://t.me/laquintacolumna/29942.

Amb aquestes notícies, per avui, n’hi ha prou. Val a dir, que la informació quant a l’extermini jueu de goyim és abundant, de casos particulars als casos en què metges i investigadors denuncien el genocidi amb números esfereïdors. I tanmateix, els gossos i les putes callen, com ho hauran de fer més endavant quan els posem la ‘corbata’.

Per cloure l’apartat de la matança, la notícia del preocupant Congrés Nacional d’Ètica i Deontologia Mèdica que s’ha celebrat a Sevilla, de la que podem ensumar-nos que els criminals Col·legis de Mata-sans, es convertiran, després de la paròdia d’aquest Congrés, en Col·legis d’Assassins a Sou: https://t.me/resurgente2020/44964. Sense dubte, els primers que han de filera per emprovar-se les corbates són tota la colla de criminals i assassins dels infames Col·legis de l’extermini. Cap ni un d’ells ha de trobar excusa per a sol·licitar canviar la corbata per un corbatí; i el seu sagnant patrimoni, el dedicarem a alleujar les penes que els seus actes criminals han provocat.


Recuperem l’alè un moment, encara que més que recuperar l’alè, ens posarem les mans al cap, davant de la magnitud de la idiòcia que governa el món sota les ordres del sionisme mentider i cruel: https://t.me/resurgente2020/44951, https://t.me/laquintacolumna/29944 suposo que no cal que faci cap comentari en defensa de la necessària extinció forçada de la idiòcia planetària.


HOLOCAUST: ELS GENOCIDES

Per això hem de recuperar l’alè. Perquè si la primera part tractava de la matança jueva, ara hem de veure els artífexs, els dissenyadors, els mentiders i assassins - que per casualitat tots són jueus -, que s’encarreguen de l’extermini dels animals goyim:

El genocida Albert Bourla, que no hi ha cap raó ni mínima defensa que el pugui excusar de la pena capital i de l’expropiació de tots els béns que ha adquirit durant la seva vida d’assassí massiu. Amb aquesta notícia comprovareu que aquest monstre jueu que ha de ser executat, experimenta amb nens en lloc d’amb rates. Al capdavall, per a ell i els seus socis, tots són animals inferiors:

https://t.me/resurgente2020/44949.

I ara, fins a on poden arribar en maldat aquestes bèsties sionistes. Creieu-vos les barbaritats que us dic, perquè si bé semblen increïbles, impossibles, fantasies terrorífiques, no ho són. Allà on la teva consciència del mal et sorprendria, per a ells comença la festa. I ho veureu una mica més avall.

https://t.me/resurgente2020/44950.

L’ÚNICA JUSTÍCIA ÉS L’EXECUCIÓ I L’EXPROPIACIÓ.

Ara vegeu a ‘l’accidentament’ també jueva, Rochelle Walensky, com no s’immuta a l’hora de mentir i enviar al sacrifici, a l’avortament o a la infertilitat a les dones que són enverinades amb els tòxics del jueu Bourla i associats. Tots són jueus, però això, és casualitat. I fins i tot, penseu si no estaran en primera línia perquè ens volen salvar a tots!

https://t.me/resurgente2020/44961.

https://t.me/laquintacolumna/29958.

Aquests són els mateixos que enginyaren la destrucció absoluta d’Alemanya amb el bombardeig de les ciutats on vivien els que no estaven en el combat desesperat per a defensar la dignitat d’Alemanya abans de caure a les urpes dels voltors sionistes. Vegeu la magnànima comprensió i fidelitat a l’honor de la guerra d’aquesta raça elegida, dels mateixos que ens fabriquen la mentida i el verí per a matar-nos, si la mentida no ens mata.

https://t.me/voluntasoficial/5678,

és honrós retre homenatge als innocents que moriren cremats en l’Infern que els muntà el sionisme. I això és la mostra més salvatge d’aquests assassins de masses, però això ho van fer, va passar, a totes les ciutats alemanyes.

Com ja heu vist, en la commemoració de més amunt, i veureu tot seguit, la passió dels sionistes per la incineració és inherent al seu tarannà, que no per altra raó, en la ridícula mentida de l’Holocaust nazi, hi havien d’afegir els forns crematoris. No és d’estranyar que això els vingui de genètica per l’origen ‘geogràfic’ de l’estirp. Vegeu, l’última que han fet i que han ocultat amb la distracció dels marcians:

https://t.me/voluntasoficial/5681,

desastre ambiental, ells, que volen fer presons de quinze minuts per a defensar el planeta, i ves, ara han contaminat tota una zona amb tòxics letals per a la vida humana i la salvatge, així com han enverinat la terra, i ves, quina altra casualitat, això ens ho explicaven en una pel·lícula de Jewllywood, com ho solen fer aquests psicòpates:

https://t.me/voluntasoficial/5683,

Llegiu els comentaris.

Amb totes les desgràcies que estan passant - no sabem per què, oi? - i resulta que una de les zones més fèrtils dels Estats Units és enverinada, i tot just la zona on habiten els Amish, una gent que viu la seva vida de forma cristiana, sense fotre’s en la vida de ningú, però és clar, els jueus això no ho poden permetre, i per això el sionista, pedòfil, criminal, genocida i tot el que li vulgueu afegir al monstre tarat de Biden, va donar l’ordre a la seva ‘administració’ d’actuar contra la finca més important dels Amish, una gent que si alguna cosa no fan, és contaminar. Però els assassins sionistes, no s’aturen davant de res, ni, fins i tot, davant dels que els obvien. CAL ACABAR D’UNA VEGADA I PER TOTES AMB ELS SIONISTES, SÓN L’ENCARNACIÓ DEL MAL A LA TERRA, i només cal fullejar la història; no cal ni llegir-la. Sempre hi trobaràs el nas fotut d’un jueu sionista al darrere, SEMPRE, DE SEMPRE.

https://t.me/No_plandemia/4894.

Aquí teniu l’assassina i prostituta privada de Klaus Schwab, la carn de patíbul Trudeau, en una exhibició de la idiòcia profunda que l’investeix i de com és de miserable una panerola al servei dels seus amos i senyors. Aquests tarats han de ser EXTERMINATS, només poden i saben fer el mal. És profilaxi, salut pública, defensa pròpia.

https://t.me/No_plandemia/4895.

Ja ens ho va dir l’actor Ronald Reegan a la Gran Sinagoga, quan el traïdor de l’URSS, el mamarratxo de Michael Gorvatxov i ell, eren amics, perquè els jueus els havien dit que començaven l’ofensiva final, per això, l’actor va recitar el seu paper d’acord amb les instruccions dels guionistes jueus:

https://t.me/No_plandemia/4897.

I no està de més, de veure què ens diu Bill Cooper quant als marcians i a les patologies psiquiàtriques dels sionistes i dels seus sicaris, tots psicòpates. Val a dir, que jo mai no he cregut en alienígenes ni en les disfuncions cognitives malaltisses similars que vomiten els budells intracranials dels sionistes:

https://t.me/voluntasoficial/5682.


Vegem dues prostitutes prenent el te: els amos els observen des del darrere de les cortines, com sempre, de sempre: https://t.me/resurgente2020/44957.

I un tuit final que ens descriu molt bé la indigència mental de tots els gossos inútils i castrats, com la de les putes idiotes i cíniques que serveixen miserablement els membres de la jueria internacional: https://t.me/RosselloCM/70568.


ELLS SÓN L’ENEMIC.

ELS SEUS SICARIS, L’OBJECTIU.

NOMÉS HI HAURÀ LLIBERTAT,

SI ELLS NO HI SÓN.


* Nota per a imbècils i excrements amb toga: En les meves paraules no hi ha odi, només hi ha incitació a la defensa pròpia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada