diumenge, 12 de febrer del 2023

FEM MEMÒRIA


Si per edat, el lector pot recordar els darrers anys del segle XX, li serà molt fàcil d’adonar-se que si bé ja s’ensumava la desgràcia, la gent vivia una vida lliure, digna i independent, en la qual, les seves preocupacions se centraven en la qüestió de què volia fer l’individu en aquesta vida amb la seva vida. Ni l’Estat ni la Destrucció Europea que aleshores es muntava, no hi tenien res a dir. Els ciutadans podien ser lliures; potser no tant com els hauria agradat, però ningú no et coaccionava ni et forçava a fer les coses. Recordem que aleshores és quan s’organitzava la destrucció d’Europa, i recordeu que malgrat que els ciutadans dels països que foren consultats, majoritàriament, s’oposaven a la Unió Europea i a les seves atribucions, el sionisme que dirigeix el món, va decidir que, enlloc, els ciutadans (goyim, animals inútils amb estómac) havien de donar el seu consentiment, sinó que l’adhesió a la Sinagoga del Femer Europeu seria decidida pels urinaris dels països respectius amb el vot dels gossos i les prostitutes de les seves gosseres i bagasseries. I així, el sionisme internacional va imposar el Femer dels Femers, la institució que recull els més paràsits dels paràsits, els més inútils dels inútils, els més corruptes dels corruptes i l’escòria més escòria de cada nació, amb la qual cosa, els fou molt fàcil d’imposar la CORRUPCIÓ COM A SISTEMA POLÍTIC.

El primer pas fou la bogeria de la moneda única, que, evidentment, havia de comportar la destrucció de la sobirania de les nacions i el sotmetiment a la tirania sionista dictada pel BIS a la Corrupció Europea (el que la neollengua defineix com a ‘Comissió’). Una volta destruïda la possible independència de les nacions i el sotmetiment absolut de tota Europa a la tirania sionista, es reformaren les infraestructures de totes les nacions per a fer-les interdependents i així evitar que cap d’elles posseís un mínim d’autarquia. Van especialitzar els països, destruint la capacitat de poder abastir-se per ells mateixos d’allò que és necessari per a la vida dels seus ciutadans. La viabilitat de les nacions, doncs, depenia del Femer Europeu i del constant i creixent deute, amb el qual el sionisme esclavitza els seus enemics, o sigui, el món sencer. L’euro és la desgràcia d’Europa, la cadena que els jueus han posat en els turmells de totes les nacions del continent. De fet, els urinaris nacionals, ja no dic els de les satrapies jueves, no serveixen absolutament per a res més que per a mantenir paràsits, inútils i delinqüents comuns, perquè totes les polítiques les decideix el BIS i les imposa la Corrupció Europea, elegida pel sionisme, i a la qual ni l’Urinari continental controla. Uns donen les ordres, els capatassos les imposen i els mamarratxos del parlament cobren i callen. Una democràcia de llibre, vaja!

Acabada Europa, el sionisme es muntà l’auto-atemptat i sacrifici de les Torres Bessones per tal d’imposar lleis que restringien les llibertats i acostumaven els ciutadans a la humiliació. Després va venir l’intent d’enverinament massiu amb la farsa de la grip porcina, que els va fracassar perquè encara no s’havien adonat que calia untar els paràsits dels Col·legis de Metges i dissenyar una política de terror amb la col·laboració inestimable dels mitjans de comunicació. Mentre els compraven, o potser per a comprar-los, Lehman Brothers, corporació criminal jueva, avui molt rendible, féu una simulació de fallida que arrossegà TOTS ELS BANCS DEL MÓN i així TOTS ELS PATRIMONIS NACIONALS van passar de la gent que havia estat estafada pels bancs, als bancs, amb la irrisòria excusa que el sistema no es podia permetre l’ensorrament de la indústria bancària de l’estafa i el crim. El resultat fou que tots els països, que ja havien lliurat la sobirania, ara lliuraven els béns als seus botxins. Una vegada el sionisme internacional havia assolit robar el patrimoni de totes les nacions i sotmetre-les a la tirania usurera d’aquests lladres i criminals, van dedicar-se a preparar l’Holocaust, la manera d’enverinar el màxim de gent possible sense que la gent se n’adoni i així matar i desgraciar quanta més gent possible millor, ja que el que sobren són goyim. Per això, inventaren que la grip s’havia convertit en una malaltia terrible, ara Covid-19, i començaren l’extermini amb els vells, en silenci, matant els que estaven més desprotegits, gràcies a la criminal actuació de TOTS ELS GOVERNS OCCIDENTALS. Els vells importaven poc, les coses com són, ja que el seu objectiu SÓN ELS NENS. Però, és clar, si haguessin intentat començar amb la matança de nens, haurien despertat moltes sospites. Per això, va anar imposant la inoculació dels verins dels més grans als més petits, de mica en mica, però sense pausa, implementant per a això mesures absolutament desproporcionades, il·legals i constituents de crims de lesa humanitat, que, això sí, els gossos castrats i les putes satisfetes i inútils, aplicaren amb rostre de preocupació i els comptes-corrents ben brillants.

Per què ha passat això? Perquè el sionisme, l’amo de la partitocràcia, és a dir, els amos i senyors de tots els gossos inútils, els castrats, els mamarratxos i poca-soltes, els lladres de corbata i la gent sense escrúpols i menys encara empatia, tots, junt amb la incorporació de les més incapaces de les dones, però això sí, les més amants dels beneficis de la prostitució; i així, amb aquest exèrcit de Cottolengo al capdavant de les cases de cites que són els governs, governar; tot farcint els urinaris d’una fauna inútil i idiota com mai no s’havia vist en cap parlament del món. Per a això necessitaven dues coses: impedir que la gent gran dirigís el país i sembrar arreu la ‘innovació’ i el futur de les noves generacions, una colla de minusvàlids intel·lectuals deformats a les escoles i a les bagasseries jesuïtes des d’almenys fa quaranta anys. Abans, anys enrere, els vells, els ancians, eren la garantia que mantenia els valors dels pobles i que els preservava en la seva diversitat i peculiaritat, ja que els vells es convertien en la garantia del manteniment de la tradició i la protecció contra els enemics de les nacions, ja que el fet de ser grans i tenir per horitzó la mort, els feia encara més responsables en la seva responsabilitat. Per això, el sionisme ens ha farcit d’idiotes, joves, analfabets amb seriosos retards cognitius, amb una deficiència ètica espaordidora, fruit de la manca d’empatia, una de les grans qualitats per a triomfar en el Nou Ordre Mundial, junt, és clar, amb els caràcters propis dels psicòpates i narcisistes més abjectes i imbècils respectivament. I així estem, enmig d’una guerra, en la qual els sionistes volen l’extermini de més de la meitat dels goyim, i que la resta d’animals els serveixin, això sí, acceptant per aliment pinso fet amb insectes, la llibertat com la restricció de moviments i la impossibilitat del pensament, i per dignitat, la més solemne de les pobreses, això sí, amb la imposició del somriure de la felicitat, que aconseguiran per la força o amb drogues o narcòtics tecnològics, que en això seran més transigents, i assuaujaran les mesures si els animals demostren inquietuds i malestar, que el més important és, una vegada els tens a tots estabulats, que no donin guerra ni problemes.

AQUESTS SÓN ELS ANTECEDENTS

D’AQUESTA GUERRA.

Per a il·lustrar els paràgrafs anteriors i sense recórrer a la història, us presentaré un seguit de notícies que corroboren les meves paraules:

Primer, vegem dues prostitutes enamorades, que l’amor és sempre molt bonic, més si és entre dos homes, encara que un sigui jueu i l’altre una prostituta privada dels Rothschild, però dos homes que, com veureu, es comporten com a gossetes en zel, la qual cosa suposo que als amos els deu agradar molt:

https://t.me/RosselloCM/70533, això són dos dignes mandataris d’un país!

I vegeu, la França de la prostituta dels Rothschild, una mamarratxo que, en justícia, el poble francès hauria d’executar per traïdor i genocida, perquè aquesta meuca dels jueus és la vergonya més gran que ha viscut França en tota la seva història, la ignomínia més grossa que mai no hagin patit.

https://t.me/RosselloCM/70529, a la barjaula, ja sabeu que li agraden els morenets, morenets o negrots del tot, a part del seu estimat marit, és clar. La qüestió per a la barjauleta dels jueus és que entre les cames, als seus amants, els pengin cosetes com les del Begoño del narcís criminal que dirigeix Soroslàndia.

I ja que esmento l’idiota summe i pitjor criminal que hagi nascut a la península Ibèrica, vegeu quins són els mèrits del retardat intel·lectual:

https://t.me/RosselloCM/70546. A ell, com a tots els sicaris dels sionistes, li agraden els nous europeus, els que neixen a Àfrica per error. És una condició indispensable per als jueus, ja que si no, no poden desenvolupar la destrucció absoluta d’Europa amb el pla del sionista i jueu Kalergi, avui, adorat al Femer Europeu de la Sinagoga BIS com a profeta.

I perquè vegeu que no menteixo, llegiu els plans del Femer Europeu des del 2013, i que l’assassina de masses i terrorista Ursula von der Leyen, el gos de Soros, però a Europa, ha dut a terme. És interessant de veure com estem vivint una obra de teatre dirigida pels jueus perquè, com en el seu moment a la República de Weimar, els jueus dirigeixen els teatres i les obres de corrupció social que es representen als prostíbuls nacionals per a la destrucció dels principis morals i ètics dels pobles europeus.

https://t.me/resurgente2020/44918

https://t.me/resurgente2020/44919

https://t.me/resurgente2020/44920

https://t.me/resurgente2020/44921

https://t.me/resurgente2020/44922

https://t.me/resurgente2020/44923

https://t.me/resurgente2020/44924

AIXÒ ÉS TERRORISME,

CONSPIRACIÓ CONTRA LA POBLACIÓ,

ALTA TRAÏCIÓ I PREPARACIÓ DE GENOCIDI.

Amb jutges, si no fossin excrements amb toga al servei del sionisme, és prova suficient per a – com a mínim – la presó perpètua de tots aquests criminals del Femer Europeu, el d’ara i el de tots els temps.

I sí, ja sé que sóc exagerat, i que els pobres sionistes només volen fer-nos feliços. Per això ens volen administrar els diners, controlar-nos, prevenir-nos de qualsevol malaltia amb dosis diàries d’injeccions fetes per ells amb la millor de les voluntats, com ens ho demostra aquesta commemoració:

https://t.me/RosselloCM/70542, per les seves obres els coneixereu. 150000 morts, nens, dones i vells que vivien en una ciutat bella i sense cap interès militar, però els sionistes es veu que com volien reconstruir-la, primer l’havien de destruir. I això feren. No van pensar que a la ciutat hi vivien éssers humans, és clar! Si són goyim! I així, els jueus retien un nou sacrifici a les Potestats Infernals. Si algú és escèptic, que investigui, i si hi veu un motiu a la massacre, jo em desdiré de tot el que dic contra la raça dels rosegadors de la mort, la pesta, la misèria, la fam i la destrucció.

Ah! No els odieu per això, que ells són els bons. Gràcies han de donar els fills que sobrevisqueren, de la bondat aliada (sionista), que els alliberaren dels nazis que els tragueren de la humiliació i la fam, i els convertiren en la primera potència del món, tot, pel fet de trencar amb els estafadors i el seu negoci mundial de robatori i extorsions.


I conclourem amb les tarades que els jueus ens han posat a governar-nos, una exhibició de deficiència cognitiva, racional i intel·lectual, que esfereeix perquè tant de subnormal sembla impossible d’arreplegar i de posar-los tots junts a fer l’idiota, que és l’única cosa que saben fer. L’exhibició de nul·litat, d’incompetència, de retard mental, de disfuncions cognitives, d’idiòcia profunda i d’insolent cinisme, és per a emmarcar. Com veureu, no hi manca ningú. Primer, vegeu aquesta notícia que ens parla de la tarada de la Belarra, una nena ximple i babau, que es creu que és ministra, i no és més que una deficient mental amb aires de superioritat, però que quan obre la boca, saps perfectament que més idiota no es pot ser ni entrenant-s’hi vuit hores cada dia. Però, ella és així per naturalesa. D’on han pogut treure un bitxo com aquest, els sionistes?

https://t.me/resurgente2020/44926. Quan el legislador t’imposa què és la llibertat, la llibertat és acabar amb el legislador.

I ara, aquest vídeo, una mica enrevessat, però que serveix per a veure la fauna que dirigeix els destins de Soroslàndia sota les ordres de la jueria internacional i com no n’erren ni una; perquè de persona, no en veureu ni una. Fins i tot, hi surt el genocida dels ancians donant-nos lliçons de política, la meuqueta de la Computense – no m’he equivocat: https://t.me/resurgente2020/44931.

Això és el que té la paraplegia cerebral quan la poses a governar, una exhibició majúscula d’idiotes i una olla de grills, que com ningú ha pensat mai en la seva vida, per òbvia mancança d’òrgan desenvolupat per a fer-ho, poden bordar, bramar, xisclar o cridar, però - encara que no ho entenguin -, la insolència i el crit, la imbecil·litat justificada i la pretensió de tenir la veritat, són símptomes molt freqüents en els psicòpates, com ho saben molt bé els psicòlegs, sobretot en aquells que desconeixen absolutament què és l’empatia.

I ja que parlo de les tarades, no pot mancar la reina de les dones de fer feina que okupa la Casa Consistorial de Barcelona, que ha gosat trencar llaços amb els jueus de Tel-Aviv. Poden ser dues coses: que no sàpiga què ha fet, o que obeeixi ordres dels sionistes, que ja sabeu que ells sembren sempre els dos bàndols en conflicte. D’altra banda, en Trias, al qui tragueren l’Ajuntament però li donaren un bon abeurador i una bona menjadora, ja s’ha manifestat dient que ell recuperarà les relacions que la dona de fer feines ha trencat. La finalitat de tot plegat no la sé, però essent estranya la postura de la dona de fer feines, no dubto que si ho ha dit i no se n’ha desdit, és perquè a Soros l’interessa. Per què? Per a fer guanyar Trias sense manipular les eleccions? Per a atiar l’odi contra els antisemites? Perquè la Rahola vengui millor el seu llibre? Per alguna raó ho han fet, que ja és un coneixement molt antic, que no hi ha res en política que no passi perquè algú fa que passi. Si en alguna activitat no hi ha casualitats, és en la política, on tot és un PUR TEATRE i la tragèdia es fila DARRERE DE LES CORTINES.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada