dilluns, 27 de febrer del 2023

EL DE SEMPRE I LA PARTITOCRÀCIA


Com cada dia, cal parlar de la guerra i de la matança que està executant l’enemic; però al final, canviarem de tema i veurem els grans èxits de la partitocràcia amb relació a les polítiques de règims anteriors, sense exposar els resultats comparativament, per a no ferir susceptibilitats.


Ahir vaig fer un monogràfic de l’Agenda assassina i criminal de l’ONU i el FEM (S), i avui, la resumirem amb un minut i escaig de la ‘Pantera Rosa’:

https://youtu.be/HglhtiK3K5c.

Per no deixar el bon humor, continuem amb Woody Harrelson, un actor que no és imbècil, com el noranta-nou per cent dels seus companys de feina, i a qui se li ocorre cada argument més ‘fantàstic’!: https://t.me/counterpropaganda20/9138.


Fem un espai, perquè ara toca endinsar-nos en les matances tan afectes als nostres amics, els bons. Comencem fent una mica d’història, i recordem la Grip Espanyola de 1918, no res acabada la matança ritual de la primera guerra mundial, i en la qual ‘plandèmia’ VINT MILIONS de persones inoculades amb els verins sionistes moriren:

https://t.me/resurgente2020/45259, https://t.me/resurgente2020/45260, https://t.me/resurgente2020/45261.

Ara, abans de l’habitual capítol dedicat a l’holocaust dels sionistes, vegem com la indústria de la farmàfia enverina els nens, la gran passió dels nostres amics:

https://t.me/resurgente2020/45251, després els portes a l’escola i els destrossen psicològicament, i els rematen i aniquilen intel·lectualment a les bagasseries jesuïtes, que sempre donen un certificat d’aniquilació mental perquè els nostres amics, els bons, sàpiguen a qui han de triar. Però, continuem amb els verins que els Ministeris de Sanitat inoculen a la població, i per la qual cosa són reus de gravíssims crims contra la Humanitat, no ho oblidem; ja que si el desconeixement de la llei no excusa del seu compliment, el que és una bestiesa, quan hi ha més de tres-centes mil lleis!, el desconeixement per part dels ministeris de sanitat d’allò que inoculen o recepten, no exclou la responsabilitat pels actes que perjudiquen la salut o maten, i en aquest cas, no és cap bestiesa, perquè d’ells depèn la salut de la gent.

https://t.me/resurgente2020/45252, molt normal... i sa... i natural!

https://t.me/resurgente2020/45253, aquí teniu els verins que els assassins i ignorants de bata blanca, els egos dels imbècils titulats per les bagasseries, inoculen als nens.

https://t.me/resurgente2020/45254, comparacions odioses; això sí, tot és per la teva salut i, sobretot, la dels nens.

Ara bé, l’augment exponencial de l’autisme, no té res a veure amb els verins que fabriquen els jueus, que són fets tots per a protegir-nos de la invenció dels virus, que són molt, però molt de molt, dolents i malvats, encara que mai ningú no n’hagi vist cap en lloc del món.


HOLOCAUST

https://t.me/RosselloCM/71194, dones en estat fèrtil i nens.

Els magnífics números assolits pel sionisme i els còmplices assassins del Govern quant a mortalitat i natalitat després de les inoculacions dels tòxics:

https://t.me/laquintacolumna/30271.

Tampoc no oblidem les esplèndides mesures que van prendre els governs i els seus extraordinaris resultats, que no dubto, gens ni mica, que hauran estat degudament ‘correspostos’ pels nostres amics, els bons: https://t.me/laquintacolumna/30281.

I quant a això - és per a tu, Argimon! -, joves que se suïciden, oh, quines coses? I a casa nostra! Tu, pobret, com els jueus, no en saps res d’això, pobret! Tu t’embutxaques el sobre amb sang i a viure, que són dos dies. Potser sí que seran dos dies, ara que ho dic. Esperem-ho, almenys. O no penses que s’ha de castigar els assassins, i més encara quan ho fan com a sicaris, per diners, sense consciència ni remordiments, pel pur plaer de veure com augmenta el respecte dels amos i els números del compte-corrent? https://t.me/laquintacolumna/30276.

Viatgem ara a la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units, on els congressistes estimen en UN MILIÓ els morts per les nefastes pràctiques assassines de la IMMENSA MENTIDA. Vegeu els assassins de Tabak i Walensky, com no saben què respondre. Confiem que una corda sigui la que posi fi a les seves vides, i així, almenys, sabrem que la Justícia encara existeix:

https://t.me/No_plandemia/5029.

I conclourem l’apartat dedicat a la matança dels sionistes, amb una ‘sobtaditis’; una entre els milers de les morts gravades en directe que hi ha a Internet, gràcies als verins que els assassins de bata blanca inoculen perquè els ho manen els assassins dels governs perquè així els ho manen els assassins sionistes, que després es fan un tip de riure amb escenes com la que veureu: https://t.me/laquintacolumna/30295.


Ja sabem que aquest és només un dels fronts per on ataquen els sionistes. Ara veurem una exhibició de com els nostres amics, els bons, controlen i conformen la justícia amb els excrements que vesteixen amb toga, perquè mai no se’ls acudeixi de fer justícia amb els veritables assassins i criminals del món. En aquest cas, la prova la inicien a Colòmbia: https://t.me/RosselloCM/71172.

Ells, ja sabeu qui són, van matant la gent, i sobretot, fent l’impossible perquè no neixi més escòria animal goyim, mentre esterilitzen les dones amb els verins de nova ‘tecnologia’, tot condimentat amb la ideologia de gènere, amb la qual esperen acabar de destruir la família, la cèl·lula mare de tota societat, ja que els esclaus i els animals amb neuromodulació no formen societats, sinó ramats de bèsties, que és el que els nostres amants i filantrops volen per a tots nosaltres i, sobretot, per a salvar el planeta. Comencem, doncs, amb els tarats:

L’atemptat contra la infantesa que s’imparteix a les escoles (com he dit diverses vegades, CAP DELS RESPONSABLES D’EDUCACIÓ POT ELUDIR EL NUS QUE LI CORRESPON): https://t.me/RosselloCM/71174. Una societat normal encarcera o tanca en un frenopàtic els perills socials com aquests, i val a dir, amb relació a les paraules de la parlamentària, que l’obligació de la protecció dels menors, no és exactament de l’Estat, sinó dels pares, i d’aquests, si cal, contra l’Estat. Com més es permet que l’Estat entri a casa teva, casa teva deixa de ser casa teva. Però, continuem:

Aquí teniu la retardada mental amb idiòcia profunda i indigència mental, que té una patològica constitució cerebral que li impedeix de comprendre el més elemental de la realitat humana... I ‘això’ és ministra, no està en un centre d’atenció per a persones o animals amb greus problemes cognitius, no, està en un ministeri fent l’idiota, per a l’única cosa que serveix, més enllà de robar, com veurem més avall:

https://t.me/RosselloCM/71183.

https://t.me/RosselloCM/71193.

Tanqueu-la, si us plau, tanqueu-la, per al seu bé, i per evitar que aquest animal sense empatia, coneixements, ètica, principis, moral, sentit comú, ni la mínima aproximació al que és la realitat, continuï fent un mal irreparable:

https://t.me/RosselloCM/71184, si no sap ni parlar, el tros de barjaula.

Com sigui que estem amb els retardats mentals, adjuntem al paradigma de prostituta inútil i idiota de l’harem jueu, a les esclaves, sí, els gossos castrats, pobrets, uns animalons que si poguessin entendre que el que reflecteix el mirall no és un home ni quelcom semblant a un ésser humà, sinó una puta barata i inútil, per dignitat, si sabessin què és - no demaneu avellanes a una noguera -, motu proprio, i amb alegria, se suïcidarien, tot fent un immens favor a tothom, a la família, a la nació, al continent, al món i a l’Univers.

La bagasseta dels Rothschild: https://t.me/RosselloCM/71175. No s’adonen els francesos que aquest sac d’escombraries que tenen de president és la destrucció de França. I França no té tot el dret d’eliminar el seu destructor? Doncs, vejam si us poseu a la feina!, sense agresa ni odi, ni res, tot aplicant els principis bàsics ètics en una societat.


Per anar acabant, vegem quina mena d’espectacles són la nova moda:

https://t.me/RosselloCM/71182, i la gent hi va! Sincerament, si volem salvar l’espècie, l’hecatombe ha de ser sonada, si no, això no té arranjament possible!

I concloem la primera part del text d’avui, amb una exhibició de sensatesa, moderació, seny i argumentació contra els qui s’oposen a enverinar-se amb els tòxics que fabriquen i distribueixen els jueus:

https://t.me/RosselloCM/71211.


LA PARTITOCRÀCIA

Avui he rebut un correu electrònic d’Òmnium Cultural, una de les sucursals de Soros, i no l’he rebut perquè sigui soci, que no m’ajunto amb bèsties, amb criminals, amb terroristes ni amb assassins sense escrúpols com Soros, sinó perquè innocentment, fa uns anys, volia contribuir amb Òmnium en la ‘suposada’ lluita per la independència, una lluita que vaig abandonar després de veure que tenien el mateix interès en la independència que jo a convertir-me en jueu. Un negoci és un negoci, i en això Soros és un mestre, sobretot, si en l’activitat no hi calen principis, ètica ni moral. I ja sé que hi ha molt d’innocent a Òmnium, com són innocents els catalanets que encara creuen que tenim la independència a tocar, quan no tenim ni país per a independitzar!, gràcies a l’extraordinària gestió de l’ameba penjapancartetes, que ell sí que ha resolt els seus problemes d’independència, que ell ja ens deia que estava allà, a l’aleshores Generalitat, per assolir-la, el que passava és que no vam entendre que ens parlava de la seva, no la de la nació.

Doncs bé, crítiques a part, m’han cridat molt l’atenció les dades de Catalunya - allò que era Catalunya - que m’adjuntàvem mentre m’animaven a participar en no sé què. Les dades eren:

- 1 de cada 3 persones viu en risc de pobresa o exclusió social.

- Gairebé 2 de cada 10 infants viuen en situació de pobresa energètica.

- 270000 persones han passat gana, de manera habitual, els darrers anys.

- El 70% dels migrants (deuen ser cigonyes, flamencs, nyus o papallones, perquè els que vénen aquí són ‘immigrants’) sense nacionalitat (fenomen veritablement estrany) es troben en risc d’exclusió social.

Aquests són els mèrits de la partitocràcia, després de quaranta anys de dictadura sionista. Tanmateix, cap dels mamarratxos i els integrants de l’urinari públic forma part de cap d’aquests supòsits, perquè ja sabeu que ells, com legislen, s’augmenten el sou perquè els surt de l’engonal i la gent ha de pagar més impostos, si cal, per a mantenir aquesta colla d’inútils i idiotes. Els números que exposen són de país en vies de desenvolupament. Aquest és el magnífic èxit de posar al poder els idiotes, els lladres, els delinqüents comuns, els desgraciats i els miserables dels partits polítics, les organitzacions criminals – sense dubte possible, els casos judicials ho demostren i els que sabem són els que no poden ocultar! - que parasiten la riquesa del país i el treball de la gent, una colla d’absoluts inútils que gràcies a la trampa de la partitocràcia i a obeir els amos, mengen i poden tenir una vida regalada, a costa de la vida, del treball i de l’esforç dels ciutadans. Afegiu a aquestes dades, la contribució política a l’holocaust sionista, i ja em direu què hem de fer amb tota aquesta escòria! Per cert, aquests ‘migrants sense nacionalitat’, per què els hem de mantenir? Mantenim els criminals del govern i els paràsits de l’urinari públic com si fossin reis, mentre la gent cada volta va més escanyada, però els nostres il·lustríssims idiotes oficials desvien els impostos, no per a afavorir-te a tu i als teus, no, sinó a uns desconeguts, de vés a saber on, que com arriben aquí, doncs, segons la limitació cognitiva dels retardats intel·lectuals, se’ls ha de mantenir; suposo que deuen pensar que com s’habiliten els espais naturals per a facilitar l’emigració de les aus, cal fer el mateix amb aquests ‘migrants’, al capdavall, tots migren! De veritat us dic que ‘l’ingeni’ d’un idiota és surrealista, tanmateix, el surrealisme no té res a veure amb la realitat política del país, i allò que he denominat l’ingeni de l’idiota és, senzillament, un bunyol, una pífia, un nyap, una pasterada, com li’n vulgueu dir, però mai res que pugui ser útil ni profitós per a la societat. Tenim sobergs imbècils que es creuen que els títols de respecte i el vassallatge dels subalterns els fan ser alguna cosa, perquè no saben que ningú et pot fer el que no ets. Ells no són res, literalment, zeros a l’esquerra, però com ja sabeu, els jueus són especialistes a triar degenerats, inútils, bèsties sense empatia i retardats mentals profunds, que per això són on són, i no són on haurien de ser, i val a dir, que em costa de situar-los en alguna ‘cosa’ on poguessin ser mínimament útils. Hi penso, però em costa, perquè el nivell és tan baix i les capacitats tan extremadament limitades, que no sé, potser pallassos?, porters d’hotel? potser, però més enllà d’això, jo almenys, no sé on els posaria, perquè ni per a escombriaires no serveixen; la complexitat de la feina els superaria. Per això són on són, l’únic indret on no cal fer res per a ser-hi, ni ser intel·ligent, ni tenir ètica, ni comptar amb capacitat per a resoldre problemes complexos, l’únic indret on és el mateix posar-hi una persona que un gerro. Al cap i a la fi, els mamarratxos no decideixen res de res, acaten, somriuen, menteixen i cobren. Aquesta és la feina d’un polític en partitocràcia, una mescla de pallasso, de mentider, de porter d’hotel (sempre obren les portes dels amos, totes les portes) i de meretrius, que jo crec, i és una opinió personal, que és el que més els agrada, perquè les meretrius han de fer patxoca, tothom se les mira amb desig, són convidades a tot, i no han de fer res més que passejar els seus cossos serrans i sense vergonya, a les ordres dels amos. Que bonic és ser polític!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada