dilluns, 20 de febrer del 2023

SIONISTES, EL GOYIM HO SAP !!!


El 2015, el doctor Mahathir Mohamad, exprimer ministre de Malàisia, ja ens ho deia:

https://t.me/RosselloCM/70799.


Abans d’entrar en matèria, us recomano molt especialment aquesta entrevista de Miklos Lukacs a Mane Tatoulian. Parlen d’art, de filosofia i de l’home, i sorprèn molt agradablement de veure Mane, una noia molt jove, però que és l’exemple del que és una dona femenina i intel·ligent, dues qualitats (o tres) que les paraplègiques cerebrals del Ministerio de Igual Da no tenen. Només heu d’escoltar alguna diarrea de qualsevol de les tarades i comparar-la amb el discurs d’aquesta noia. Això em fa pensar que quan acuso les dones d’haver destruït occident, potser m’erro, i hauria de dir, que no són pas les dones les que han destruït la nostra civilització, sinó les putes més baixes i barates. No penseu igual que jo? I no insulto, constato. Però, vegeu el vídeo, que dura una hora, i és un sedant de reflexió i clarividència.

https://t.me/counterpropaganda20/9024.


Hi ha esperança, és clar que sí! Vegeu aquest vídeo d’una nena de 12 anys. El discurs l’hi hauran escrit, és clar; però, tot i això, és un símptoma que els sionistes perceben, i comencen a adonar-se que massa goyim sabem qui són els criminals que han convertit el paradís de la terra en un Infern. Escoltem la nena d’Oxford, la pobra ciutat on han posat en funcionament la presó sense barrots.

https://t.me/elinvestigador_org/13435

https://t.me/elinvestigador_org/13437

https://t.me/elinvestigador_org/13440

https://t.me/elinvestigador_org/13441

Quan les manifestacions ingressin als Ajuntaments i a puntades de peu treguin de dins l’idiota que hi fa de batlle i els paràsits dels regidors, aleshores, estarem encertant el camí. I no només cal treure’ls, sinó detenir-los, per a passar-los a disposició judicial; perquè són els responsables d’haver traït la confiança dels ciutadans i haver pres mesures contràries a la voluntat de la gent i que, a més a més, són violacions dels drets inalienables de les persones. I, quant al darrer vídeo d’aquesta sèrie, heu vist els subnormals dels Antifas de Soros com s’afanyaven a crear violència? ELLS SÓN ELS VIOLENTS, no ho oblideu mai. Trencar-li la cara a qui t’ataca, mai no pot ser considerat violència, sinó defensa pròpia. I els miserables que fan política, són una colla de criminals i delinqüents – amb totes les lletres – i la gent té tot el dret a defensar-se dels agressors. NOMÉS FALTARIA!

El següent pas després d’aquesta prova a Oxford és aquest, no ens equivoquem:

https://t.me/RosselloCM/70839, això és el que fomenta el Femer Europeu. Són criminals sense escrúpols; si no els frenem, són capaços de totes les atrocitats, i els veureu somriure i proclamar paraules plenes d’amor i cordialitat, de respecte a les llibertats i la dignitat humana, mentre et construeixen la presó. Jo, no els vull a la presó, ja ho sabeu. El seu crim no es paga ni amb la vida, tan sols, perquè a més de destruir una civilització, aquesta colla de dements, volen destruir la llibertat i el futur, el futur dels nostres fills i dels nostres joves, que per això els enverinen.

Per no abandonar el discurs que posa en evidència que el goyim ho sap i que els criminals sionistes s’estan afanyant a fer mal perquè temen que tot se’ls en vagi a fer punyetes, llegiu aquests escrits, un de Martin Sánchez, especialment encertat, un altre de Raúl Rodríguez, i finalment, un darrer de Rafael Gazo:

https://t.me/counterpropaganda20/9028

https://t.me/counterpropaganda20/9029

https://t.me/counterpropaganda20/9031.


HOLOCAUST

No podem oblidar la pràctica sionista actual: la matança indiscriminada amb verins. Els números ho diuen tot, l’holocaust executat pels jueus amb la connivència i col·laboració activa de TOTA LA CLASSE POLÍTICA és evident, i per això, TOTS SÓN REUS DE CRIMS CONTRA LA HUMANITAT. I no oblidem que són els pitjors crims mai comesos contra la societat civil, perquè no hi ha ni tan sols una ideologia real per a disfressar els crims, ara es tracta de matar tant com puguis, que així t’augmenta el compte-corrent. Permetrem que TOTS ELS GENOCIDES surtin impunes d’aquesta macabra barbaritat?

L’Holocaust dels jueus a Espanya: https://t.me/elinvestigador_org/13424, no oblideu tampoc, que els assassins del govern oculten les dades perquè no se sàpiga la magnitud el crim.

L’Holocaust a Nicaragua, segons que sembla: https://t.me/RosselloCM/70821.

L’Holocaust sionista a la terra que més odien, Alemanya. La matança jueva d’alemanys és espectacular: https://t.me/resurgente2020/45102.

L’Holocaust al Camp d’Extermini Europeu, dirigit personalment per la genocida i assassina de masses Ursula von der Leyen, la màxima responsable d’aquesta barbàrie. El judici, sincerament, ja no cal. El nombre de morts i la insistència a continuar enverinant els que encara sobreviuen, no necessita judici. Es caça la rata, encara que la tarada de la Belarra s’exciti i s’enrabiï, i se l’executa. No es perdrà ABSOLUTAMENT RES. Vegeu l’obra: ‘La gran matança del Femer Europeu’:

https://t.me/No_plandemia/4969.

CAP POLÍTIC SENSE UNA CORBATA A MIDA.

L’Holocaust dels nadons i la intenció evident de provocar l’esterilització, un crim indiscutible contra els drets inalienables, i del qual TOTS ELS POLÍTICS, METGES, JUTGES I CAGAGUANO són responsables. CAP NI UN D’ELLS SENSE PAGAR EL PREU JUST PER LA MAGNITUD D’AQUEST EXECRABLE CRIM:

https://t.me/laquintacolumna/30076


Jo, fins i tot, proposaria a l’escòria sionista, que ens lliuri en safata de plata TOTS ELS CRIMINALS i podem estudiar de cloure tota la púrria sionista en una illa deserta enmig d’algun oceà. Lògicament, els vigilarem, però els perdonarem la merda, perdó, la vida. Això sí, volem tots i cada un dels còmplices en una llista.


L’Holocaust al Brasil, executat pel tarat i criminal confés de Lula, un sac d’escombraries que només per això: https://t.me/counterpropaganda20/9034, ha de ser inexcusablement executat. Aquí el veiem en caricatura, al pallasso assassí, però la llei és real.

Com que parlem de l’Holocaust, el real, el d’ara, el que executen els jueus, fem una retrospectiva a la mentida que es van inventar, per a comprovar amb més arguments, com són ells els que inventaren la fal·làcia d’Auschwitz i idearen aquesta immensa matança actual (entre altres coses): https://t.me/RosselloCM/70812.

La insolència dels criminals és esfereïdora, ara , aquesta insolència, només és possible pels excrements amb toga, perquè a mi – com a jutge – em presenten el document que veureu, i automàticament dono ordre de l’ingrés a presó i sense fiança de tots els responsables:

https://t.me/No_plandemia/4970.

Perquè això, no acaba aquí. Com he dit moltes vegades el grau de maldat d’un jueu asquenazita no us el podeu ni imaginar, perquè allà on vosaltres vomitareu de tanta nàusea, ells comencen a entrar en calor: https://t.me/RosselloCM/70804 i https://t.me/No_plandemia/4972.


Fem una pausa per a comprendre perquè els periodistes són cagaguano:

https://t.me/counterpropaganda20/9033.

I per a comprovar que hi ha bons senyals, que ja hi ha ments obertes que comencen a veure en els sionistes el que són, el terror, la coacció i la misèria, una notícia molt reconfortant:

https://t.me/RosselloCM/70815, de fet, l’expulsió de tot sionista de qualsevol país és la primera llei que han de prendre tots els països del món; la següent, és condemnar a mort el sionista infiltrat, perquè allà on els deixes posar el nas, passen coses com a la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units, com ho diu Jimmy Dore, que s’ha guanyat el meu respecte sense saber qui és: https://t.me/resurgente2020/45099. El Premi Nobel de la Pau és atorgat al criminal que fa les guerres en defensa dels interessos sionistes. A aquests gossos, se’ls premia. A Kissinger, també li fou concedit, perquè com Albert Bourla – el genocida actual –, essent jueu, amb els seus crims arrodonia els interessos criminals dels sionistes, i el premi dissipava les sospites de la gent de bé.

I ara vegem un mamarratxo, imbècil fins a dir prou, que ho porta escrit a la cara, que, fins i tot, en el seu poble natal, no el volen. Qui voldria que un excrement summe com aquest ésser repugnant, pugui ser relacionat amb tu? Aquest criminal impenitent, que per això ha fet la carrera de criminal que ha fet, es veu que aspira a aconseguir el Premi Nobel de la Pau que atorguen els jueus als genocides i amants de les matances:

https://t.me/RosselloCM/70827,

aquesta escòria – ca-ta-la-ne-ta; veieu com els jueus són en el moll del nostre país, al qual esclavitzen i ara han mort – amb l’ameba, la de les pancartetes -, doncs, aquesta escòria incita, no a la violència, sinó a la guerra, quan la seva única obligació és evitar-la. Aquest és, junt amb la Leyen, el més gran criminal del Femer Europeu. Com sigui que Europa no té gens d’interès a Ucraïna, diguin el que diguin els titelles dels jueus, incitar al conflicte és un delicte de traïció als interessos europeus. Per això ha de ser jutjat i condemnat a pena capital, perquè la seva intenció és enviar els fills innocents de famílies innocents que no tenen gens d’interès a defensar el genocida Zelensky, a morir; i tot, perquè aquest sac d’escombraries corrupte i repugnant ho ha decidit. El que ha de fer, si tant li preocupen els ucraïnesos, és allistar-se i córrer a Kiev per a ser conseqüent amb les seves paraules. De fet, en cas de conflicte ÉS DE MANUAL QUE EL ‘GENERAL’ ESTIGUI EN LA PRIMERA LÍNIA DE FOC. Vejam si ens el maten i ens estalviem la corda. És delicte d’odi? No. És ètica i justícia, estalvi de judici i de temps. Que fàcil és dir el que diu, la rata covarda, un delinqüent sense descans, tota la vida vivint de paràsit, sense fer res de bo i creant problemes allà on va, amb uns aires de superioritat, el cuc llefiscós dels sionistes, que és per donar-li dues bufetades amb la mà oberta. El coratge no es demostra darrere del poder, tifa!, el coratge es demostra en el front. Au, vés-hi, valent! Demostra els teus atributs i sigues conseqüent amb les teves paraules!


LES PARAPLÈGIQUES CEREBRALS

Deixem que ens parli un metge forense:

https://t.me/RosselloCM/70848.

Les retardades mentals profundes ens volen portar a un món meravellós com aquest:

https://t.me/RosselloCM/70810.

Les deficients cognitives, a més de servir els interessos dels amos de l’harem de putes del qual formen part, no es cansen de demostrar l’encefalograma negatiu i la mancança absoluta de substància grisa dins del crani, com ho demostra aquesta evidència de retard mental profund: la ignorància de conceptes fonamentals i bàsics: https://www.youtube.com/watch?v=-_mPcAq5DPo.

El resultat de posar indigents ètiques i ignorants per discapacitat racional:

https://t.me/resurgente2020/45103.

I ara, vegem la veritable justícia que els excrements amb toga, seguint les atrocitats intel·lectuals de les paraplègiques cerebrals, són incapaços de comprendre. No hi ha cap dubte que això que ve és justícia i aplicació dels principis ètics que fonamenten una societat (potser per aquestes virtuts, els excrements els tanquen a la presó? Quant hi ha més sentit de justícia entre els presos que en els tribunals, la societat té un problema molt gros):

https://t.me/RosselloCM/70818. Si els jutges són incapaços de fer justícia, és de sentit comú que el qui la faci, sigui la gent del poble. L’ÚLTIMA COSA QUE NO POT FER UN JUTGE ÉS PROTEGIR UN CRIMINAL.

Quant a les barbaritats d’aquestes deficients mentals, un escrit de Juan Manuel de Prada: ‘La memòria dels crims’: https://t.me/RosselloCM/70835.

Però, continuem amb les retardades, que cada vegada que obren la boca es mor una estrella. Vegeu els resultats de tenir una minusvàlida integral fent lleis, la tarada de la Belarra: https://t.me/resurgente2020/45096 i https://t.me/resurgente2020/45098. Què fem amb aquest sac d’escombraries amb el cervell buit de qualsevol substància que no sigui la de l’interior dels budells?


Sionistes, el goyim ho sap. Sap que ho heu podrit tot, que heu posat els psicòpates amb deficiències cognitives greus i desperfectes ètics absoluts, a obeir-vos contra la voluntat de la gent. És per això, potser, que comenceu a tenir por?

https://t.me/RosselloCM/70807, i què me’n dieu del nombre de miserables i covards que ens envolten?

Finalment, vegeu el magnífic treball dels paràsits i paraplègics europeus, quina és la meravellosa obra que estan fent per tal de construir el camp de misèria i concentració que el NOM vol per a Europa quan ja hagin exterminat els blancs i restin els invasors que ens importen els jueus amb els diners falsos que fabriquen:

https://t.me/RosselloCM/70817.

I una reflexió de Giorgio Agamben: https://t.me/counterpropaganda20/9042.


EL MAL SABEM ON ÉS.

CAL ORGANITZAR-SE.

CAL DEMANAR LA RENDICIÓ,

JUTJAR-LOS I FER NET.

MENTRE NO ERRADIQUEM

L’ESCÒRIA SOCIAL,

NO HI HA SOLUCIÓ.


PREGUNTA:

HI HA ALGUNA ‘PROFESSIÓ’ MÉS INÚTIL,

PERJUDICIAL I ESTÚPIDA,

QUE LA DE POLÍTIC ?

QUAN ACABAREM AMB ELLS ?

ELLS SÓN EL TEU ENEMIC,

HO DEMOSTREN CADA DIA,

ROBANT-TE, FENT-TE LA VIDA IMPOSSIBLE,

I FENT-TE CREURE QUE PLOU

QUAN SE’T PIXEN AL DAMUNT.


https://t.me/counterpropaganda20/9041


P.S. Una observació: Potser algú s’esvera quan llegeix que me’ls carregaria a tots. Tanmateix, heu pensat la magnitud insospitada del seu crim? No comproveu que només sembren la mort arreu? Avui, la pena capital és l’única manera de resoldre els problemes de corrupció de la societat. Si deixes una poma podrida, tornarà a podrir-ho tot. No és que sigui un sanguinari, sinó que no n’hi ha una altra, si pretens resoldre el problema. No diria el mateix si fossin una colla de desgraciats. Però, són una multitud de psicòpates extremadament perillosos, decidits a cometre les atrocitats més impensables... o algú es pensava que podien enverinar la població civil amb aquesta fredor i sense sentir el més lleuger remordiment! No són éssers humans, són bèsties molt sàdiques i narcisistes. Amb ells, qualsevol altra solució, és gestar de nou el problema.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada