divendres, 3 de febrer del 2023

BLACKROCK, BANDES DE PSICÒPATES, I TARATS


BLACKROCK

L’organització delictiva BlackRock és analitzada, en el vídeo de ‘Kla.tv’ de més avall, pel doctor Werner Rügemer. Molt interessant de veure com actuen les bandes mafioses jueu-sionistes i com acaben controlant els governs i les nacions. Des del primer dia que sé que BlackRock és un enginy sionista per a accelerar el NOM, i el doctor Rügemer ens ho explica molt bé. Cal destacar de tot plegat, com aquesta banca encoberta ha assolit que els criminals del Femer Europeu l’hagin deixat actuar impunement; i quan se’ls ha forçat a regular aquesta indústria del crim, les eminències criminals i paraplègiques del Femer, han encomanat la supervisió i control de la indústria mafiosa, al BIS, o sigui, al Banc Rothschild que controla tots els bancs centrals i que és el propietari de BlackRock, creada per la màfia jueva dels Rothschild, per a consumar el robatori de tots els béns d’Occident. Això sí, tot ho fan per al teu bé i per acabar amb les desigualtats! Imprescindible.

https://t.me/counterpropaganda20/8731

I després de veure els criminals i assassins de corbata, vestit i sabates caríssimes, vegem una vinyeta d’humor negre:

https://t.me/counterpropaganda20/8743. No us confongueu, no són voltors, són jueus.

Per concloure amb la màfia, vegem els beneficis de les corporacions del robatori, i filials de la màfia mare, que han legalitzat els idiotes i les prostitutes:

https://t.me/resurgente2020/44627 i https://t.me/resurgente2020/44628.


BANDES DE PSICÒPATES

Recordo que després de primera onada de repressió per la IMMENSA MENTIDA, vaig fer observar que els policies havien desaparegut del carrer. Aleshores, vaig exposar la sospita que els criminals dels governs, d’acord amb les ordres dels colpistes jueus, estaven ensinistrant màquines per a convertir els cossos policíacs en autèntiques organitzacions armades destinades al terrorisme d’estat. I es veu que no m’equivocava. Espectacular anàlisi de David Icke quant als psicòpates, selectivament elegits, que componen els cossos policíacs, avui, bandes terroristes formades per malalts mentals, sense empatia i amb un desenvolupament cerebral inferior al dels idiotes. Vegeu el vídeo, perquè és imprescindible i demostra que aquests animals que han vestit de policia són els TEUS ENEMICS, que són capaços de qualsevol cosa, fins i tot de matar-te a sang freda, si així els ho és demanat. No cal dir que la responsabilitat de muntar policies contra la gent és responsabilitat exclusiva dels governs, i que, en tant que els han ensinistrat com a sicaris mafiosos, han comès un gravíssim delicte contra la pau social. Més encara, si pensem que els ensinistren per a obeir les ordres estrangeres dels sionistes i per a protegir els criminals i assassins dels governs que, cometent alta traïció, serveixen els interessos de les bandes mafioses internacionals. No cal dir que tots els membres dels actuals cossos de repressió hauran de respondre pels seus abjectes crims i, almenys jo, sóc del parer que cloure’ls a perpetuïtat és el mínim que s’ha de fer amb psicòpates sense empatia, irresponsables i salvatges, sense el més mínim sentit del deure i la responsabilitat, perfectes robots ensinistrats per a l’exercici de la violència indiscriminada i gratuïta, i per a matar, quan els assassins dels governs rebin l’ordre de les màfies sionistes que responen a les ordres del cau dels caus del mal: el BIS. Imprescindible, perquè a més, ens explica com els jueus trien sempre els narcisistes, els psicòpates, els sociòpates, o sigui, els gossos idiotes i les prostitutes inútils i amb idiòcia profunda i irreversible, de les quals tarades, veurem exemples en aquest article d’avui una mica més avall. Imprescindible:

https://t.me/elinvestigador_org/13300.


Per a fer una parada entre tanta malaltia mental, perquè si el que hem vist fins ara demostra els graus de depravació i baixesa als quals ha arribat la nostra societat, gràcies als gossos idiotes i les mamarratxos de prostíbul, tot seguit veurem exemples de tota la malaltia cognitiva i racional que patim i admetem. Però abans, deixem que Hegel ens il·lumini amb les seves sàvies paraules. La descripció del món d’avui no pot ser més encertada:

https://t.me/counterpropaganda20/8730.


TARATS

https://t.me/RosselloCM/70183. La responsabilitat és dels polítics. Lògicament, els deficients mentals amb seriosíssims problemes psicològics i patològics han de pagar per l’aberració dels seus crims, però la detenció, judici i aplicació de la sentència contra els polítics que incentiven l’abjecció LGTBIJKQ+ i la pedofília, ha de ser executada més d’hora que tard, i ja sabeu que jo sóc del ferm parer que no hi ha altra resolució, per a aquests deficients mentals que fan política, que l’execució. Si et dediques a la política i tot el que fas va en contra dels governats, evidentment, l’única manera que puguis comprendre el gravíssim mal que provoques és quan sentis l’aspror de la corda en el coll.

https://t.me/RosselloCM/70188. Més tarades. Compreneu per què el sionisme ha empès la dona al poder? Avui, més que en qualsevol altre moment de la història, la dona ha demostrat ser absolutament inútil fora de les funcions maternals per a les quals els ha dotat la naturalesa. No serveixen absolutament per a altra cosa, i qui digui que no, veient el que estem veient, és que té greus problemes cognitius. Si el que heu llegit no us sembla que només pot sortir de la ment podrida d’idiotes profundes, és que hauríeu de repassar tot el que creieu que sabeu.

Això tan instructiu i enriquidor per als nens és el que defensen les ‘dones’!!! Mai la dona havia caigut tan baix, fins al punt, que les prostitutes de tota la vida són la dignitat, comparades amb aquests antres de depravació i ignomínia del feminisme de tanta tarada sense reparació possible més que la mort: https://t.me/RosselloCM/70203.

Escolteu ara, el narcís, el psicòpata, el sociòpata, el gos de Soros, el criminal que ha violat totes les lleis i garanties de convivència, fent l’única cosa que sap fer, corroborar que més idiota que ell, no hi ha ningú. No dubteu que si es veiés amb els meus ulls, faria molts mesos que s’hauria suïcidat. La qual cosa, puc ben jurar, que hauríem agraït tots. I val a dir, que el criminal gos de Soros i de Schwab, l’assassí d’espanyols, el traïdor que repobla el país amb estrangers aliens totalment a la nostra cultura i civilització – què podeu esperar del més subnormal dels subnormals! -... però escolteu el retardat mental, al qual, no ho oblideu, haurem de suïcidar-lo per higiene pública, per compassió i per justícia. No em direu que no us agradaria de veure el port del dandi, sense corbata, ascendint les escales on li’n posaran una de ben ferma? Jo és ja, escrivint-ho, que sento el clamor de satisfacció del poble, com si la llibertat, a centrada de la dignitat, hagués fet un gol (de cap, en planxa i per l’escaire). I sí, no està gens bé de desitjar la mort d’altri. Tanmateix, només quan parlem d’éssers humans, no quan parlem d’altres coses.

https://t.me/RosselloCM/70191.

En el següent vídeo de Trotapoker, podrem veure un seguit de retardades mentals, les prostitutes preferides de l’harem dels jueus. I ho són, perquè a més de fer la feina perquè les paguen, són tan profundament deficients que s’ho creuen. No hi ha cap dubte que la dona està destruint la civilització occidental, amb totes les discapacitats i incapacitats que són capaces i que demostren cada vegada que obren la boca de bagasses: https://t.me/RosselloCM/70196. Què us ha semblat la puteta sionista de Madrid? L’omples de joies i la puta perd tots els escrúpols, que així les volen els jueus. El fet que ningú no es pregunti quina merda devem als assassins sionistes, ho diu tot del nivell de la societat.

I totes són iguals, vegeu, si no, la paraplègica navarresa, que en el seu moment, fins i tot em va semblar assenyada malgrat ser polític, però que ara demostra per què és on és i quant han fet els jesuïtes per a posar aquesta prostituta de l’harem jueu a destruir la infantesa dels navarresos: https://t.me/RosselloCM/70206. No em cansaré de dir-ho, aquests crims s’han de pagar inexcusablement amb la vida. Enviem tota aquesta pura escòria a l’altre barri, i si ens hem precipitat, no dubteu que Déu ho arranjarà; però de moment, nosaltres ens les haurem tret del damunt, que no hi ha més tranquil·litat que aconseguir de treure’t del damunt els idiotes, i que avui ja sabeu que, ni empenyent, en cap un de més en cap país del món, i que si volessin – cosa que esperem no puguin fer mai – no veuríem mai el sol.

Tot seguit, vegeu la diferència, la dignitat de l’home davant de la degeneració i la indigència mental de les dones. El parlamentari xilè Cristóbal Urruticoechea fa un esplèndid resum i demostra les profundíssimes limitacions d’aquestes narcises dels jueus, i que per a l’única cosa que serveixen és per a fer llits, preparar dinars, fregar el terra i obeir. I això no exclou que hi hagi dones dignes, però no ho són pas aquestes prostitutes inútils i idiotes amb un retard que recomanaria d’inventar-se un nom per a un desperfecte cognitiu com el d’aquests animals irracionals que ni a idiotes poden arribar! Escolteu l’exhibició de veritats del parlamentari xilè:

https://t.me/RosselloCM/70211.


I conclouré amb tres notícies breus:

Les mentides dels criminals governs quant a les mesures antipandèmia:

https://t.me/resurgente2020/44637. Aquest crim no pot restar sense reparació. Recordeu que els polítics, els dels prostíbuls sionistes oficials i els dels urinaris, així com tots els partits de la partitocràcia de Soros, els jutges i els terroristes disfressats de policies, van cometre el segrest de 48 milions de persones. En el seu dia ja ho vaig dir: Les penes sumen milions d’anys de presó. I com sigui que no els podran complir, jo sóc del parer d’anar per la via ràpida, no sé si se m’acaba d’entendre bé.

Ah, i no hem d’oblidar els criminals i perfectes deficients mentals dels cagaguano, que també han de ser solidaris amb els amos i han de respondre de tots els crims en què han col·laborat: https://t.me/RosselloCM/70213. Sí, certament, si volem arranjar el món, cal fer una neteja espaordidora, però no n’hi ha una altra; amb aquests imbècils i paraplègics és absolutament impossible crear una societat, com a molt, t’arriba per a omplir un frenopàtic de deficients mentals profunds, però mai per a refer una societat- Com haurien de servir, si són ells el mal de la societat!


La darrera notícia és sobre Vladímir Putin i les seves arrels jueves. Ja sabeu que penso que Putin no està del tot amb els sionistes, tanmateix, aquestes dades, si són certes, cosa que tampoc no dubto, faria que veiés el president de Rússia com l’esquer dels jueus, que fent veure que se’ls oposa, col·labora amb el pallasso ucraïnès per a assolir la matança que tant desitgen els sionistes. Sempre he expressat la meva alineació amb Putin, i sempre he dit que tot i això no les tenia totes. I a més a més d’aquesta ascendència jueva, la simpatia envers els genocides jueus Lenin i Stalin, així com haver format part dels idiotes que ensinistra el Rothschild Klaus Schwab, són prou proves per a posar en dubte que veritablement Putin sigui un patriota rus que tracta de salvar el seu poble del domini dels jueus. Jo aporto la notícia, i els esdeveniments ens aclariran o no, la solució a l’enigma de si Putin és tanta escòria com l’escòria a què sembla que s’oposa.

https://t.me/RosselloCM/70184.


LA JUERIA ÉS EL MAL.

EL SIONISME, EL TERROR.

LES DONES, UNA DESGRÀCIA.


Feu una mica de memòria, si us és possible; i els més grans, recordareu quan la societat tenia valors i interessos intel·lectuals, quan la vida no era ‘tenir més’ i ‘robar més’, ‘enganyar més’, ‘fingir més’, i era ser el que eres. Els diners són el mal que els jueus inventaren per a enganyar-nos i fer que ens enganyéssim nosaltres mateixos. Només penseu que:

ELS DINERS NO SÓN AMOR.

ELS DINERS NO SÓN DIGNITAT.

ELS DINERS NO SÓN LLIBERTAT.

ELS DINERS NO SÓN SALUT.

ELS DINERS NO SÓN CONEIXEMENTS.

QUÈ SÓN, DONCS?

LA TRAMPA, EL SUCCEDANI,

LA VIRTUALITAT I LA PRESÓ SIONISTA.

LA VIDA ÉS NATURA.

ELS DINERS SÓN ARTIFICI.

LA VIDA ÉS VIURE.

ELS DINERS SÓN MORT.


P.S. I consti que el servei dels diners, com a agilitzadors del comerç, és molt important. Però només com això. Dotar-los de vida, quan són morts, és assassinar-se. No us heu adonat que, que coneguem, mai ningú no s’ha endut el capital a l’altra vida, ni Karl Marx, tan sols. Almenys, això ens demostra que en el més enllà les estafes sionistes i jueves no funcionen, la qual cosa, és d’agrair, perquè almenys tenim la garantia, que més tard o més d’hora, podrem ignorar, esperem que per sempre, aquesta pesta horrible.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada