dimarts, 16 de juliol del 2024

APUNTS SOBRE L’ACTUALITAT


Als sionistes assassins, se’ls acumula la feina: Han d’aconseguir imposar una nova i definitiva plandèmia per a acabar d’enverinar la gent en massa, han d’assolir convèncer l’opinió pública que cal enviar els joves blancs a morir per a major glòria del poble elegit, i han de fer creure la gent que els criminals que els manen només volen el bé del poble i no pas el seu, com sembla, aparentment, que demostren els seus actes: robatoris, malversació i mala administració, assassinat i la resta de crims que cada dia del món, cometen els delinqüents comuns de les bandes mafioses anomenades amb l’eufemisme ‘partit’, quan són famílies i clans de criminals. Tanmateix, hi ha poca receptivitat popular envers ser enverinat, com ho demostra que fins i tot, els pares estan deixant de dur els nens a vacunar d’acord amb el calendari d’enverinament sionista de la població; quant a la guerra, no hi ha cap persona sana i equilibrada mentalment que no sàpiga que l’únic perill per a la pau mundial són l’ONU i l’exèrcit sionista OTAN; i quant als criminals que viuen de la política - l’exercici impune de la delinqüència – ja només els imbècils i els idiotes poden tenir respecte envers l’escòria social, que és fàcil d’identificar perquè tota està afiliada a les bandes mafioses que els han de permetre viure de delinquir i no produir bé ni benefici per a la societat, sinó... més aviat el contrari, perquè NO HI HA UN SOLS POLÍTIC AMB RESPONSABILITAT A OCCIDENT, QUE NO SIGUI UN TRAÏDOR. Com sempre, veurem les proves de totes aquestes acusacions, que espero i desitjo, algun dia més aviat pròxim, ens pugui permetre de gaudir un veritable dia – o setmanes – de la Justícia, on tots els criminals pagaran l’abjecció dels seus infames crims.


UNA NOVA PLANDÈMIA I UN NOU ENVERINAMENT

https://t.me/resurgente2020/57845

Mentre els assassins de masses preparen el nou holocaust, sense que cap excrement amb toga ni tan sols ho sospiti, pobrets!, el goril·la jueu de Gates està feliç, com les dues putes idiotes de la banda criminal (Organització de Matances Sionistes) del darrere:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5075428

No van aprovar la tirania de l’OMS, però els sionistes insisteixen en l’invent, ja que saben que només amb una cessió ‘voluntària’ de la sobirania poden actuar contra el poble i exterminar-lo, ja que d’altra manera, qui corre el risc de ser exterminat, són ells. Fa temps que no saben com procedir a la nova i més exhaustiva matança. Sembla que al final, la grip aviar serà la mentida elegida, perquè la poden fer lligar – d’aquesta manera surrealista que tenen ells de relacionar les coses - amb el canvi climàtic i, a més a més, els permet d’erradicar les granges d’aus i les del bestiar major, que ja corren notícies sobre com passa la grip aviar als mamífers que ens alimenten i es tiren pets per a matar-nos a tots en venjança. ELS ASSASSINS SIONISTES VOLEN LA NOSTRA SANG. Per això, Kill Gates i la colla de criminals contra la Humanitat prepararan l’Holocaust, part II:

https://t.me/resurgente2020/57845?single

Un crim anunciat que no veuen ni ensumen els excrements amb toga – suposo que la toga no els deixa veure-hi, i la pudor pròpia no els deixa sentir la corrupció que els envolta -. Ser jutge, avui, és mostra de vilesa i roïnesa, adobada amb la més exquisida poca vergonya. I val a dir, que sempre hi ha una excepció inexplicable a la norma.


LA GRAN GUERRA ANHELADA PELS SIONISTES

El sac putrefacte d’escombraries Stoltenberg:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5075559

Matar psicòpates sàdics no és cap crim. Vejam si algú amb punteria, l’encerta, al sac d’escombraries. Incitació a l’odi? Incitació a l’assassinat? No, imbècils, no. Incitació a protegir la vida de la gent innocent que aquest assassí vol matar perquè els amos que omplen la menjadora al sac de fems, així ho volen. I no, tampoc no insulto, descric de manera primmirada una merda personificada.

Alhora que aquest llardós ens amenaça tots, Zelensky sembla obert a començar negociacions de pau amb Putin – suposo que ja no deuen quedar ucraïnesos per sacrificar -, i Orban comunica al Femer de la Sinagoga que Donald Trump estaria disposat a encapçalar les negociacions entre les parts en conflicte.

Els sionistes saben que la guerra, ara per ara, no els és factible, perquè, com he dit moltes vegades, es podrien trobar amb una oposició tan forta que podria fer trontollar tot el castell de naips muntat pels sionistes per tal d’arrasar Europa i exterminar-ne els habitants. Ho saben, saben que el goy ho sap. Per això, fan que el titella aquest del Jens escampi la por, i el sac d’escombraries ho fa, perquè per això viu sense calces i de genolls, que així menja. És el que passa amb els més inútils entre els inútils, que, si els poses al teu servei, són molt servicials. Prou que saben que si els sionistes no els donen a menjar, no menjarien res. Més avall, en veurem més d’exemples d’aquests miserables sense honor (Donald Tusk i Esteban González Pons, paràsits de carrera).


DONALD TRUMP

Sembla que la teoria que hi podia haver un segon tirador cobra força. A parer meu tindria més sentit, si és que el volien pelar. Poses l’ham a la vista i ocultes el veritable assassí. Per què voldrien matar Trump, si més sionista no es pot ser ni essent jueu? Sospito que perquè podria ser un bon motiu per a portar el país a la guerra civil, i potser, només dic potser, l’estratègia sionista seria que el seu gendre – jueu i sionista – agafés el relleu del seu sogre. Hi ha ‘conspiranoics’ que afirmen que l’home triat pels sionistes per a ser el Messies és ell, aquest home que actua des de l’ombra. Res no es pot descartar. Tota l’escenografia de l’atemptat em suggereix que veritablement el volien matar. D’altra manera, no hi hauria hagut un segon franctirador i el primer, el nen del sostre, hauria estat abatut abans que no se n’hagués adonat. Però no, el noiet va poder col·locar-se en posició, davant mateix dels fusells dels serveis secrets, i fou abatut quan se sentiren els trets de l’altre tirador. Això, a mi, em quadra més. Aleshores, la intenció era matar-lo o donar-li un bon ensurt, per bé que si li va ferir l’orella, sembla que més aviat tenia la intenció de foradar-li el cap. És cert que corren imatges de la sèrie The Simpson, el director de la qual és un maçó grau 33, on Trump pateix un atemptat i li fereixen l’orella. Tanmateix, i això ja ha passat altres vegades, hi ha un sistema de manipulació psicològica que consisteix a fer creure que aquests esdeveniments ja havien estat anunciats – tècnica que no recordo el nom, perdoneu-me-, la qual cosa, pot ser un parany, perquè et fan creure que has vist amb anterioritat el que no és cert que hagis vist. I no cal dir que afegir aquestes imatges, a ells, no els és gens difícil. I aleshores, tu, incaut, cerques per Internet el capítol en qüestió i allò que no hi era, ara hi és. Tot pot ser, tractant-se de dimonis! El cas és que és més probable que el tirador intentés matar-lo i que un lleu gest fes fallar l’objectiu del tret, que el fet que el tirador, per més professional que sigui, fos capaç de ferir-li l’orella sense danys col·laterals, des de més de cent metres de distància. Una cosa és apuntar al cap d’algú, i una altra, a l’orella d’algú. Vegem les declaracions dels testimonis que afirmen que hi havia un altre tirador:

https://t.me/No_plandemia/8337

Estarem atents a com es desenvolupen els esdeveniments per a poder treure’n alguna conclusió satisfactòria. Sembla que Trump arrasarà a les eleccions, i que Trump no és el candidat triat pels sionistes – tot s’ha de sospesar molt, però -, si és així, sembla clar que hauran de tornar a intentar de matar-lo. Mentre esperem si el maten o no – sempre són els sionistes els qui maten els polítics, i aquí rau l’errada; no sé si m’explico -, Trump ja ha presentat el seu vicepresident, que sembla talment que li hagi tocat en una tómbola, perquè el noi no sembla que tingui les idees gens clares:

https://t.me/mustangcomunicacion/15131

Aquí ho veureu més clar... em penso:

https://t.me/mustangcomunicacion/15138

QUÈ PODRIA SORTIR MALAMENT !

Vegeu ara què diu la mona Harari. No cal ser molt llest, per a veure que si ho diu, és que tot està en els plans. La mona no pensa, transmet el dictat dels Rothschild. Potser, si maten Trump, pot tenir raó. Si no, és evident que Trump és el candidat dels sionistes.

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5075736

REVIUREM EL CONTE DE DRENAR EL PANTÀ ?


EL PLA KALERGI

La princeseta criminal Donald Tusk, sense calces i fent el boig a Polònia:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5075494

Com tots sabeu, a Polònia, la raça negra, des de sempre, ha estat molt nombrosa, gairebé, no pots diferenciar Polònia de Kènia si vas pel carrer, almenys des del segle XV.

Per si algú viu encara als llimbs, un breu resum de què és el Pla sionista, ideat pel criminal contra la Humanitat Kalergi, a qui tota la Sinagoga del Femer celebra com a pare de la Unió, paradoxalment, la institució política que l’únic objectiu que té, des de la seva fundació, és l’extermini de l’home blanc i la destrucció absoluta del continent, com van fer els ‘bons’ amb l’Alemanya derrotada de Hitler. Ja sabeu que a l’hora d’escampar humanitat, ningú com els jueus. Palestina és un testimoni de quasi vuit dècades que demostra la Humanitat, la solidaritat, la filantropia i la capacitat per a la concòrdia dels sionistes.

https://eljardinesperanza.com/plan-kalergi-genocidio-de-europa/


Després de fer una mica de cultura, fem una visita al femer de Soroslàndia, el magnífic cau de lladres i criminals que el jueu Soros ha muntat a l’abans Espanya, on veureu, així les bandes mafioses de la criminocràcia i com actuen, com els meravellosos efectes de l’extraordinari pla Kalergi:

LA CRIMINOCRÀCIA A SOROSLÀNDIA

Juan Manuel de Prada, un dels pocs intel·lectuals espanyols amb dignitat, ens explica clarament què és la criminocràcia, que ell anomena pel sinònim de ‘partitocràcia’, com li’n podria dir ‘democràcia’ o ‘tirania sionista’, que tot és la mateixa femta habitada per copròfags:

https://t.me/resurgente2020/57860

Aquí teniu el més gran dels criminals que mai hagin nascut a Espanya, el gos del qual es va enamorar Soros per a tenir-lo com a mascota, continuant amb la seva interminable carrera de criminal, sense que CAP EXCREMENT AMB TOGA EN SOSPITI, i ja no dic de tots els delictes del codi penal que ha violat, sinó que ni s’adonen que és un traïdor a Espanya i un genocida contra els espanyols! Recordeu el «La libertad es vacunar, vacunar y vacunar». Només la vacuna ha assassinat a més de 120000 espanyols, i l’assassí encara és president!

https://www.abc.es/espana/barrabes-consiguio-contratos-publicos-tras-entrar-master-20240716204651-nt.html

Vegem ara la banda de la màfia PSOE i com els excrements amb toga estan per a servir els més perillosos dels delinqüents:

https://t.me/mustangcomunicacion/15116

Els criminals de la foto no han treballat en la seva puta vida, només han viscut del robatori, de l’extorsió, les amenaces i, necessàriament, de l’assassinat, ja que ningú pot robar a mans plenes sense haver d’eliminar elements perillosos o que saben massa. No em direu que quan veieu la cara d’aquests dos miserables, no us vénen ganes de veure’ls sostinguts per una corda de cànem!

https://www.abc.es/espana/andalucia/constitucional-tumba-condena-prevaricacion-chaves-20240716115445-nts.html

AIXÒ ÉS LA CRIMINOCRÀCIA.

I continuem per a bingo. Vegem ara un paràsit professional, un absolut inútil que no ha fet absolutament res a la vida més que viure de la mentida, de l’estafa i d’enganyar la gent, un miserable integral, per la qual cosa, els sionistes hi van posar l’ull. I vegeu com ha prosperat la rata de claveguera, i que les rates em perdonin:

https://t.me/mustangcomunicacion/15136

Després d’aquesta primmirada descripció dels inútils que no duen calces com no tenen vergonya, vegem com tots els gossos castrats i les putes inútils i idiotes dels harems sionistes - elles sobretot, sense que ells les desmereixin - practiquen l’alta traïció i permeten la invasió dels mercenaris sionistes, carregant les despeses als espanyols als quals ells també roben. No em direu que no és gent que es mereix un reconeixement social i públic per la seva tasca de ‘representar’ els nostres interessos!

Aquí teniu una deficient mental cum laude:

https://t.me/resurgente2020/57854

I aquí la resposta enraonada, i que demostra la falsedat de tots els gossos castrats i les putes inútils i idiotes dels harems:

https://t.me/resurgente2020/57862

I aquí la poca vergonya dels criminals de la banda mafiosa PSOE, inexplicablement, una organització activa i que actua impunement, malgrat les evidències, proves, indicis i demostracions que són tots una colla de criminals i assassins. Sí; com qualsevol altre partit, però aquests són especials, que per això els sionistes els triaren a Suresnes, i feren comandant en cap el terrorista d’estat i criminal contra la Humanitat, Felipe González Márquez, que si bé menys que el psicòpata que hi ha ara de president, fou un traïdor, un lladre i un terrorista. Vegeu com actua una banda criminal com el PSOE:

https://t.me/resurgente2020/57859

I per concloure, una bella imatge dels avenços científics i artístics que està experimentant Canàries, gràcies als ‘regals de la naturalesa’:

https://t.me/resurgente2020/57863


NO SIGUEU RACISTES,

QUE ÉS LLEIG.

SIGUEU SIONISTES, SOCIALISTES,

COMUNISTES, IDIOTES O PSICÒPATES,

QUE TOT ÉS EL MATEIX,

I AVUI ‘MOLA’ MÉS.


LA GUERRA CONTINUA,

I EL MOMENT CLAU

S’ACOSTA.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada