diumenge, 7 de juliol del 2024

ELS ‘BONS’ I LES SEVES COSES


Comencem amb música, per a introduir

ELS ‘BONS’

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5058862

Que bonic tot! I la senyora? Que bufona tota ella! Ens farà diversos! Tant si ens agrada com si no, ens faran diversos; perquè ells són així: bons.

Omplim els nostres esperits de bondat!

https://t.me/RosselloCM/92038

Si us penseu que només inverteixen en cultura i arts, pensament i investigació, comproveu com tenen obsessió per la nostra salut. És que no dormen, i tot pensant en tu!

https://t.me/RosselloCM/92048

https://t.me/RosselloCM/92044

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5058931

Ara, escoltem el ‘profeta’, el psicòpata sexual Rothschild, el tarat integral Schwab, qui, segons ens diu la notícia, ha escrit el que llegireu. Què us penseu! Inverteixen en la saviesa, es desfan per tenir cura de la teva salut i escriuen llibres. No dormen, només pensen en tu.

https://t.me/RosselloCM/92064

Anem a pams: Lògicament, no he llegit les idiòcies del criminal, i per tant, no sé si el fragment és veritablement del llibre – s’hi hauria d’indicar la pàgina -, tanmateix, el que és segur, és que aquests són els seus propòsits. Les intervencions en el FEM(S) deixen prou clar quines són les intencions d’aquests psicòpates. Imposar un nou paradigma perquè a ells els pica l’entrecuix, cabalment, és un atemptat contra la llibertat individual absolutament intolerable. Si veritablement, en el seu vòmit mental, el psicòpata jueu manifesta per escrit aquest programa, hauria de ser immediatament detingut i mediatament executat, perquè més evidència d’intencionalitat criminal és impossible, més, sabent quines són les accions que proposa la banda criminal que dirigeix, i sabent que, com se n’ha vantat, té infiltrats tots els governs amb els seus sicaris mafiosos. Si, contràriament, el fragment és una invenció, no hi hauria raó per a actuar com he recomanat, en justícia. Tanmateix, el vòmit mental del psicòpata (el llibre) és veritat que conté altres fragments que demostren sobradament que la Covid-19 fou un atemptat terrorista del sionisme internacional, i només cal saber que el llibre, si molt no m’enganya la memòria, el psicòpata, el va publicar tres mesos després del començament de la plandèmia – com si ja el tingués preparat -, i el recull de vòmits, és un compendi de les accions que cal prendre i de les repercussions sobre la societat, amb la finalitat d’aconseguir el Gran Reset. De fet, t’ho miris per on t’ho miris, que aquest criminal munti espectacles de circ (Davos) contra la Humanitat, és prou perquè avui no estigués entre nosaltres.

Però, no ens aturem en la cara visible de la màfia més sinistra de la història, els Rothschild, i comprovem com amb la mentida arrosseguen el món a la perdició. Escoltem John Coleman en una intervenció a la CNN judaica, explicant la fal·làcia del canvi climàtic. Quan es dirigeix als espectadors directament, l’home mereix un aplaudiment dempeus:

https://t.me/RosselloCM/92076

Com podríem explicar aquesta gràfica de més avall? Occident lluita contra el canvi climàtic sacrificant la seva economia, i les dues potències mundials en població (Xina i Índia), no. Això no obstant, segons la versió oficial, ni la Xina ni l’Índia contribueixen a l’escalfament del planeta, ells no, només els homes blancs. Són curiositats d’aquelles tan jueves, com les casualitats que fan que morin els presidents que els són enemics o la gent que els delata. Coses, casualitats, curiositats sionistes, només. No em sigueu antisemites, que està molt lleig! Vegeu la gràfica:

https://t.me/Disidenteincontrolado/18004

https://t.me/Disidenteincontrolado/18005

Per a evitar aquestes notícies ‘falses’, el jueu de la Casa Blanca, qui dirigeix el govern de la Reserva Federal, Blinken i no Biden, ens explica tots els esforços que estan fent amb la intel·ligència artificial per a tu, només per a tu i la seguretat de tots:

https://t.me/counterpropaganda20/12433

https://t.me/counterpropaganda20/12434

Una altra de les grans aportacions civilitzatòries sionistes és el fet d’obrir-nos els ulls quant a què som: Si tens penis, no vol dir que siguis un home, on vas a parar, animal! Si tens vulva, no significa que hagis de ser una dona i tenir fills. Si tens vulva i els pits et molesten, doncs, te’ls treus i si dius que ets un home, doncs, ets un home. No podem viure dels constructes socials que ens oprimeixen! Cal tenir la ment oberta. Si tens penis, i vols ser dona, doncs vesteix-te com una dona i ja està, fes-te dir Maria o Carlota, i si vas al registre civil, ja ets una dona. I fins i tot, ens animen a no tallar-nos. Que vols ser un gos o un cavall, com ja hi ha corrents parapsicopàtiques inexplicables d’aquest deteriorament cerebral? Doncs, ets un cavall o un gos, encara que de moment el registre civil no ho té previst. Però, si ets un gos o un cavall que parla, doncs, no t’amoïnis que aviat, amb això dels drets animals, veuràs com el registre civil t’admet. Hauràs de vacunar-te contra el virus del brom, potser contra la ràbia (aquesta molt necessària, de debò), i les altres, tot esperant que algun dia s’inventin la vacuna contra la idiòcia. Ah!, i si vols ser una forquilla, un llumí o un canelobre, tu, a la teva! No deixis que la societat heteropatriarcal xenòfoba i homòfoba limiti les possibilitats del teu creixement! Per això, els sionistes ens han desenvolupat tota una indústria solidària i inclusiva dedicada a construir monstres i a desgraciar menors, com ens ho explica aquest noi argentí:

https://t.me/RosselloCM/92077

- Papà i persona que em va gestar, vull ser un semàfor?

I els pares, orgullosos, cada dia van a la cantonada d’Aribau amb Provença, on el seu semàfor (un llum de fre inserit al cap – on els budistes tenen el tercer ull -, una llanterna de llum ambre i al·lògena acoblada al paladar, i una mena de pitet com el dels maçons empeltat al pit, que emet la llum verda) és feliç, malgrat els gossos.

- Papà, aviat m’encaixaran un semaforet per a vianants trans, per a les bicicletes i patinets, dessota del pàncrees! M’ho ha dit l’Ajuntament!

La persona que pot gestar plora, de l’emoció. El pare es mira entendrit la família. Finalment, s’estrenyen en una abraçada, enmig de les botzines dels vehicles que no poden veure quin llum és encès.

Per a fer possible aquestes meravelles inoïdes, els sionistes trien d’entre la púrria més escòria de la femta de cada contrada, la púrria més escòria de totes, i així, després de posar de gerro al Regne Unit a un indi amb seriosos problemes de retard intel·lectual, ara l’han canviat, com els colors del semàfor, per un espècimen que no té res a envejar a l’indi sortint:

https://t.me/RosselloCM/92082

S’acosten grans temps per a la Gran Bretanya!

Per a sort o desgràcia de tots els goyim del món, la púrria que fa de sicària dels sionistes és a tot arreu, i Soroslàndia no n’és una excepció. Vegem la delinqüent i puteta inútil i idiota amb solvència, de la criminal Margarita Robles:

https://t.me/RosselloCM/92040

Pobres excrements, tan bon adob que són!

https://gaceta.es/espana/el-juzgado-deja-en-libertad-a-un-inmigrante-ilegal-acogido-en-un-hotel-de-alicante-que-abuso-sexualmente-de-una-empleada-20240704-1427/

Cor, no em direu que no en tenen? Cal comprendre que el pobre negre delinqüent que ha entrat de manera il·legal i sense control fronterer, que viu en un hotel a pensió completa, on ha arribat ben vestit i dotat del mòbil corresponent i uns dinerons per a les despeses naturals d’un turista, gràcies a la Creu Roja i a altres generoses i solidàries ONG multimilionàries, doncs, el pobre noi té necessitats físiques i uns costums arrelats. La culpa és de la noia, que el provocava. Què havia de saber el pobre xicot fosc, que si la noia entrava a l’ascensor, no era per a tenir-hi relacions? No em direu que no us entendreix la comprensió d’aquests magnes sembradors de justícia!

Gràcies a aquestes bones accions dels adalils de l’equanimitat, casa nostra deixarà de ser nostra més aviat que no ens pensem:

https://www.abc.es/espana/cataluna/tres-nacidos-cataluna-hijo-mujer-extranjera-sobre-20240705173849-nt.html

https://t.me/RosselloCM/92047

Dones alliberades i joves universitaris! No friseu davant de la perspectiva del futur?

Per això, polítics i jutges, homes honrats, amb una intel·ligència superior, dotats d’un criteri ètic tan sorprenent com radical, ens importen els pròxims amos del país i pares dels nostres fills i, ‘lògicament’, m’imagino que per raons de la sobrepoblació mundial, ens insten a matar els nostres fills propis, perquè són blancs i la primera matèria imprescindible per a les indústries de l’extermini de la salut, que coneixem comunament com a farmàfia, per casualitat, totes, sota les direccions d’insignes personalitats, tots bons, això sí; per a acabar-ho d’adobar.

https://t.me/RosselloCM/92066

Ara, podrem veure una controvèrsia entre universitaris, un dels quals, vingut del bressol de la cultura: la selva; i els altres, de països més meridionals, amb uns altres costums que els de la selva, però amb una dialèctica similar. Vegem la discussió acadèmica:

https://t.me/RosselloCM/92059

Desconec si el catedràtic africà es creu un ocell de cap blau, com nosaltres tenim els blauets, les merles blaves, els pica-soques o les mallerengues, ni si ho ha registrat; el cas, és que l’home té el cap blau i sembla estar-ne content. Només vull afegir, que els arguments dels indis, a mi, personalment, em semblen molt més contundents; sobretot, el del catedràtic vestit de gris i turbant.

Més universitaris i seminaris:

https://t.me/RosselloCM/92068

La nova mobilitat de places acadèmiques. Veureu si ens en farem, de savis. Amb tanta gent experta!

https://t.me/RosselloCM/92086

Per això, els papers higiènics i els mitjans audiovisuals s’esforcen a assenyalar-nos la vulgaritat i la ignorància, però, modestos com són, els mitjans, als universitaris, ens els oculten per pura discreció:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5058860


Malgrat els ingents esforços sionistes per a exportar-nos els seus exèrcits de mercenaris d’universitaris nascuts errats perquè ens facin créixer el país en economia, com als seus països, i en demografia, com als seus països, hi ha nazis i xenòfobs canaris que odien la flor i nata que els jueus – com deia aquella santa senyora del començament – ens envien per a fer-nos diversos i de molts de colors. Vegeu la colla de nazis violents i intolerants que no estimen la cultura ni la civilització:

https://t.me/RosselloCM/92070

Per concloure, un trist testimoni d’un racista que odia tot el que no és com ell, que es pensa que el seu poble és seu i no dels ciutadans del món, que creu que casa seva és casa seva, com si hi hagués cases d’algú! Un ranci exemple de l’heteropatriarcat, d’un fanàtic ètnic i un ofuscat sectari, que demostra que els ensenyaments dels universitaris, sobretot del Sahel, no els entén, i es manté ferm en l’arcaica i avial tradició de l’odi a l’estranger perquè sí, només perquè han matat un veí del poble amb un bat perquè no els va deixar abusar d’una menor, com és el seu costum. No sé on podem anar a parar amb tant de nazi!

https://t.me/RosselloCM/92073


EL LEMA QUE CAL NO OBLIDAR:

UN DEMÒCRATA ÉS UN LLADRE I UN ESTAFADOR.

LA PROBITAT DELS JUTGES, UN CONTRASENTIT.

LA LLIBERTAT I LA DIGNITAT,

L’OBJECTIU A DESTRUIR.


LA GUERRA CONTINUA.

O ELLS O NOSALTRES.

TOTS, JA NO HI CABEM.

https://t.me/Disidenteincontrolado/18009


Última hora: Més idiòcia, serà possible?

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5059227.

EXECUTA FUNCIONS RACIONALS,

EL CERVELL FEMENÍ ?




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada