dimecres, 24 de juliol del 2024

FALSOS, IDIOTES I IGNORANTS


El fals, l’idiota i l’ignorant són cosins germans. El fals és un idiota i un ignorant perquè no cerca la veritat ni li interessa. L’idiota és ignorant per debilitat mental, i fals, perquè aquesta limitació cognitiva li fa impossible cap consideració sobre cap qüestió o assumpte, perquè, per a ell, mai no hi ha cap qüestió, sinó només el seu assumpte. I l’ignorant és idiota, si ho és per voluntat pròpia de no saber o si ho és per pur desinterès envers la veritat; que és cert que hi ha gent ignorant quant a coneixements ‘especialitzats’, però que ni són idiotes com els polítics, ni falsos com ells. Seran ignorants, però no idiotes, que són coses molt diferents. Perquè, estimats amics, en els polítics sí que s’ajunten aquests cosins germans, i viuen tan aplegats que no saps si és més fals, més idiota o més ignorant, perquè ho és tot alhora. Doncs, d’aquest interessantíssim assumpte omplirem l’espai d’avui, perquè – en aquest cas i només per a aquest cas – és una sort de comptar amb tants d’exemplars que quadren perfectament en aquesta trinitat imbècil. És cert que n’hi ha que són més falsos que idiotes o ignorants, i ignorants que només són idiotes i no són falsos – que ni a això no arriben –. Hi ha totes les combinacions que pugueu muntar, però sempre hi ha una aportació de cada una de les ‘virtuts dels sicaris del sionistes’ per a fer possible l’esguerro intel·lectual i ètic. Perquè si un idiota no és ignorant, és que no és idiota, científicament parlant; i si un idiota no és fals, perquè cerca la veritat, aleshores, l’idiota, científicament, tampoc no és idiota. L’ignorant, per la seva banda, és idiota, si ho és per voluntat; i acostuma a ser fals, per tal de no ser pres per idiota. Coses dels ignorants. I els falsos són tots idiotes i ignorants. I no ho argumentaré aquí, perquè un il·lustre geni de les lletres, Goethe, ho va fer per tots els homes:

https://t.me/Disidenteincontrolado/18082

Per això, els falsos, els idiotes i els ignorants són el bastó entre les rodes de tota societat, i per això, els sionistes els trien i seleccionen amb deteniment per a destruir les nostres societats, com ho veurem avui sobradament. Fet l’acostumat preàmbul, entrem en matèria tot separant la tríada de ‘virtuts dels sicaris sionistes’, la qual cosa només significa que el personatge en qüestió destaca més per falsedat, per idiòcia o per ignorància, sense però, que no arreplegui en el sac de rebuig que és, el que constitueix les altres dues ‘virtuts’, que amb aquestes combinacions l’únic que canvia és el grau de pudor i la intensitat de la putrefacció del sac d’escombraries en qüestió.


FALSOS

Aquest apartat el reservarem als bons, perquè són l’essència de la falsedat, de tot el que és infame i repugnant en el món, i que aconsegueixen d’imposar per la idiòcia i la ignorància dels pobles que es creuen les IMMENSES MENTIDES SIONISTES.

El teatre sionista a la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5088859

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5088791

Val a dir que l’ordre de detenció fou suspesa perquè els jueus li dirien a l’excrement responsable, que el terrorista i genocida volia anar a explicar els candidats americans què ha decidit Israel, i que com, ‘sa magistrat sabrà’, això no pot ser impedit, sempre que, és clar, ‘sa magistrat’ vulgui conservar-se com està. I màgia Borràs, l’ordre desaparegué de les prioritats.

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5089309

Després de la fotografia d’ahir on el genocida jueu mostrava el suport a l’escurçó Kamala, sembla estranya aquesta submissió de súbdit de Donald Trump. Al capdavall, Trump no és més que un altre pallasso del circ sionista:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5088765

https://t.me/resurgente2020/58204

https://t.me/resurgente2020/58200

https://t.me/resurgente2020/58208

Quant a quina és la decisió d’Israel sobre qui manarà a la Reserva Federal, que els americans hi pinten tan poc com els catalans a les eleccions de Corea del Nord, poc podem avançar. És de suposar que els sionistes s’estimen més un animal verinós i letal, que un actor de comèdia, obedient com el que més, però de comèdia. Si volen donar el cop de gràcia a Amèrica, ja només el fet de posar a la Casa Blanca una dona i així com de colors, seria un insult als pares fundadors de la república. Que Kamala sempre hagi estat entre bastidors, és per alguna cosa. Si volguessin i s’estimessin més el Donald (no l’ànec, encara que quant a decisions, decideixen el mateix), amb enretirar el iaio miserable i substituir-lo per un actor de segona, s’asseguraven la victòria del seu candidat. Tanmateix, han fet una mena de vaitot i hi han posat l’element més verinós i perillós que tenien a mà, un monstre que pot deixar enrere l’assassina, lladre i criminal insòlita de la von der Leyen. Ningú tria millor els psicòpates que els sionistes. M’ensumo que ‘el president’ d’Amèrica ha viatjat des de la capital a la colònia, per a reunir-se amb els seus súbdits i explicar-los què hauran de fer. Amigablement enraonaran de com enfonsar el país i de si poden aconseguir d’enviar americans a morir de la manera més idiota i absurda per a benefici dels jueus, i com hauran de ser les polítiques per a l’extermini dels blancs, dels homes i el respecte, la introducció de pervertits i psicòpates a totes les institucions, com també, l’avançament en els sistemes de control i la progressiva i silent introducció de les CBDC, la marca de la Bèstia, tot, sense oblidar que cal continuar enverinant nens, assassinant vells amb l’eutanàsia i produint càncers en els adults, perquè la matança assoleixi el ritme desitjat per a la despoblació. Trump i la serp escoltaran, molt atents. Trump movent el cap amunt i avall i amb expressió circumspecte, i la serp, deixant anar de tant en tant la llengua bífida com si fos un fuet. En acabada la reunió, l’amo sospesarà les habilitats dels candidats, i m’imagino que després d’anar a reunir-se amb la plana major dels enemics de la Humanitat: els Rothschild, els Rockefeller, els Warburg, els Schiff, els Morgan i les altres ‘casualitats’ jueves, els Rothschild i els Rockefeller designaran el futur president de la colònia d’Israel: la Reserva Federal. És cert que això pot trigar uns dies o mesos, fins que acabin de sospesar com destruir els americans i Amèrica, i mentrestant, Trump i la serp entretindran els esclaus amb el somni il·lusori que vénen per a canviar les coses i fer-los un món millor, tot just el que els americans no veuen des de la mort accidental de J. F. Kennedy.

Abans de canviar d’apartat i passar als idiotes, majoritàriament les idiotes, dos breus comentaris sobre els banquers que dirigeixen el món; els més abjectes i sinistres dels criminals. La prova la tenim en l’intent de robar-t’ho tot i convertir-te en el seu esclau amb les CBDC:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5088765

I aquest detall sobre la història medieval a Catalunya, del qual no puc certificar que sigui com s’hi diu...

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5088823

... ara bé, sigui així o no, sense dubte, això és el que s’ha de fer sempre amb aquests criminals. Avui no, perquè estem tots efeminats, però a l’edat mitjana, que fou una era absolutament viril, s’aplicava la justícia amb la més gran de les equanimitats. Recuperem la virilitat! - Vejam si així se m’entén.


IDIOTES

El portent. Fixeu-vos com, si no enteneu el que diu, nens i nenes, amb els gestos de les mans i els cops de cap sense pilota, us en fareu al cas, que la idiota sense catalogar us pren el pèl, perquè té més cara que esquena i més poca vergonya que idiòcia. Escolteu-la amb atenció, que els sionistes potser la col·locaran al costat del goril·la jueu del psicòpata Gates, perquè l’Organització de Matances Sionistes (OMS) acceleri l’extermini occidental. La Moni en exhibició (acabada la intervenció no li llenceu monedes, escopinades ni plàtans):

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5088754

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5089060

No us amoïneu que per idiotes dedicades al robatori, no serà:

https://t.me/resurgente2020/58187

Elma Saiz, una altra puteta inútil i idiota de l’harem sionista recitant la cançoneta de sempre:

https://t.me/resurgente2020/58190

Tranquil·la Elma, que Soros t’agrairà la malversació de diners públics, l’alta traïció i que li financis la guingueta criminal!

NO ESPEREU MÉS. ON NO N’HI HA,

NO EN RAJA NI EN RAJARÀ.

Un seguit de notícies sense importància de l’urinari públic espanyol. Els criats dels sionistes han votat la Llei de Paritat, la més injusta i discriminatòria de les lleis, que tot just, viola el que diu defensar. Ara per nassos les empreses hauran de tenir idiotes inútils en els consells d’administració, almenys la idiòcia ha d’abastar el 40%.

https://t.me/mustangcomunicacion/15341

NO HI POSIS GENT COMPETENT,

APADRINA UNA DISCAPACITADA RACIONAL.

Segons els budells intracranials femenins, això contribueix a enfortir les empreses i la competitivitat. Com més inútils i indigents mentals millor, sempre que siguin dones, que això és el plus del plus. Només heu de veure l’efectivitat de les mamarratxos que fan de policia.

Més putetes inútils i idiotes sense calces al servei dels sionistes i cometent, amb un estudiat llenguatge emocional, alta traïció, robatori i malversació de diners públics, tot, des del circ de l’urinari públic de Soroslàndia:

https://t.me/resurgente2020/58192

https://t.me/resurgente2020/58215

I no s’acaba aquí, que serà per exhibicions criminals!

https://gaceta.es/espana/el-gobierno-de-ayuso-destinara-187-millones-para-el-nuevo-centro-de-menas-de-fuenlabrada-20240724-1316/

https://gaceta.es/espana/la-ong-que-ha-acogido-a-los-inmigrantes-ilegales-en-un-hotel-de-guardamar-recibio-mas-de-50-millones-del-gobierno-en-2022-20240723-1226/

Per si hi ha alguna histèrica amb patologies psiquiàtriques que està en estat de crisi extàtica per l’exhibició de subnormals del seu gènere, una notícia i uns breus vídeos que demostren que la dona pateix d’una seriosa indigència intel·lectual. Això no vol dir que no n’hi hagi de molt i molt intel·ligents, però el 90% de les dones té insuficiència intel·lectual. La història ho demostra: per cada cent homes, com a molt, una dona. I que la histèrica es prengui un calmant, que si la dona no ha despuntat en qüestions intel·lectuals i racionals no ha estat per culpa dels homes, com ho demostra Emmy Noether que no fou rebutjada pels homes quan va demostrar la correspondència de les simetries contínues amb la seva llei de conservació i no hi ha cap físic teòric en el món que no li atribueixi els mèrits que es va guanyar (i era d’ascendència jueva, que a mi no em cauen els anells). Només les histèriques, les paraplègiques cerebrals, les minusvàlides racionals, les depauperades mentals i les cíniques abjectes poden ser feministes, que és una malaltia psicològica de grau superior.

Com és que una barbaritat d’aquest calibre pot escriure’s en un paper higiènic?

https://t.me/laquintacolumna/37846

Per feminisme.

Malgrat els mil·lennis de ‘masclisme’

mai s’havia escrit una bajanada com aquesta.

Vegeu a continuació els vídeos que inclou Rafael Rosselló en el seu vídeo. Mai la dona havia fet tanta pena ni havia estat tan poca cosa. Com més es creuen, menys són! Vegeu-lo i digueu-me si són els homes o les dones, les que necessiten urgentment tractament psiquiàtric:

https://t.me/RosselloCM/92337

SI TINGUESSIN DIGNITAT, CALLARIEN.

COM TENEN AMBICIÓ I ENVEJA,

RESSENTIMENT I SENTIMENT D’INFERIORITAT,

MENYSTENEN.

ÉS UNA LLEI DE LA NATURALESA HUMANA.

ELS JUEUS ELS HAN INSERIT LA INDIGNITAT

ENTRE LES QUATRE NEURONES SANES...

I ELLES SE SENTEN EMPODERADES, LES IDIOTES !

Si manca l’home blanc, aleshores, pobretes!, sabran què era el seu empoderament!

https://noticiasholisticas.com.ar/renuncia-la-jefa-del-servicio-secreto-de-eeuu-tras-no-poder-responder-preguntas-sobre-el-atentado-a-trump/


IGNORANTS

El factor comú de tots els gossos castrats i de les putes inútils i idiotes de l’harem sionista, és la psicopatia, a la qual acompanyen amb ‘l’elegància’ de la ignorància més bàsica. Els jueus els han manat, als gossos castrats i a les putes inútils i idiotes, de legislar contra els interessos del goy i perjudicar-lo en tot el que sigui possible, i lògicament, la ignorància i els sobres tacats de sang fan la resta. Tanmateix, en el cas de les Zones de Baixes Emissions, una idiòcia de l’alçada d’un campanar i només possible de ser pensada en ments molt depauperades, està a punt de desaparèixer, perquè fins i tot, els excrements amb toga són més llestos que els gossos castrats i les putes inútils, i hi ha aberracions que ni ells poden admetre; i penseu que ho admeten tot, fins i tot, un genocidi oficial!

https://t.me/resurgente2020/58196

I a les bagasseries jesuïtes, els antres de la incultura i de la ignorància professionals, competeixen per a veure qui converteix més ràpidament les bagasseries en bordells de barri baix. La Computense, una de les cases de putes més selectes del país, d’on han sortit els més grans criminals de l’actualitat, ara s’inventa ‘màsters’ per a robar, i no són classes magistrals amb docents seleccionats entre els carteristes del metro de Barcelona, no, són classes impartides per proxenetes i lladres especialitzats en el robatori de diners públics, i a això, ‘els madamos’ de la bagasseria n’hi diuen ‘màster’, una titulació per a saber com robar els diners públics. Això s’ensenya a les bagasseries! Les universitats han de ser tancades, sotmeses a un exhaustiu pla de reestructuració, liquidació de miserables i altres animals inútils, i després d’una quarantena, rehabilitar-les amb gent mínimament intel·ligent, o sigui, que no pertanyi a cap partit polític.

https://t.me/resurgente2020/58198

NO SÓN POLÍTICS,

SÓN CRIMINALS.

https://t.me/counterpropaganda20/12507


Vegeu aquest interessant vídeo sobre els urinaris públics d’aquí i del Femer Europeu, on veureu que tot és una organització criminal a les ordres dels sionistes, encapçalats per Soros, com també les explicacions que ens fa Carlos Astiz de com un gos miserable com el marit del proxeneta, es converteix en el gos de Soros, i com tots els cans de la canera rendeixen vassallatge a l’amo. No oblideu que posar els interessos nacionals a les ordres dels interessos estrangers és alta traïció, i que els països que són dignes, executen els traïdors.

https://t.me/RosselloCM/92338

Si al jutge Peinado li passa qualsevol cosa, el gos de Soros i el psicòpata d’Interior en seran els responsables, i val a dir, que no caldria ni judici. Qui no sap que són dos dels més perillosos criminals del país, és que és més ximple que no es pensava.

https://t.me/resurgente2020/58209


Per a abaixar el teló per avui, una refrescant notícia d’Irlanda, bella terra amb molt bona gent, i que sembla que s’estan convertint en els més dignes blancs del continent:

https://t.me/resurgente2020/58178

A Tudela, s’entrenen:

https://okdiar.io/4ffGR88


QUAN ELS POLÍTICS NO PUGUIN SORTIR

AL CARRER,

ALESHORES, PODREM AFIRMAR

QUE HEM DONAT EL PRIMER PAS.


QUIN POBLE RESPECTA ELS LLADRES ?

QUIN POBLE RESPECTA ELS ASSASSINS ?

QUIN POBLE RESPECTA ELS TRAÏDORS ?

NO SÓN POLÍTICS,

SÓN TOT AIXÒ.


LA DIGNITAT DEL POBLE

ES RECUPERARÀ QUAN HAGI DESTERRAT

ELS INDIGNES.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada