divendres, 19 de juliol del 2024

PANORÀMICA


S’acumulen les accions sionistes per a preparar l’escenari que ens tenen dissenyat. Avui repassarem què és el que han fet i estan fent per a conduir la Humanitat a l’esclavatge o extinció, que ells són així, filantrops i bons, sobretot, bons. O per què us creieu que són els amos dels bancs? Perquè s’han dedicat tota la vida al robatori? No, home no. Són els amos dels bancs perquè són els bons. Són coses que els goyim no podem entendre perquè som inferiors a ells, però si un jueu és multimilionari i no se li coneix cap feina productiva, és per bondat i filantropia. Penseu en Soros o Gates que cada dia malbaraten milions de dòlars en bones accions, desinteressades i per pur proïsme, i la providència els premia amb més beneficis. I us preguntareu: Com és això possible? Doncs, perquè són els bons. Per a comprovar-ho, he escrit aquest capítol. I per a començar-lo, no crec que hi hagi res de millor que fer-ho amb la filantropia multimilionària de l’enverinament massiu amb els tòxics jueus:

ELS VERINS JUEUS

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5080376

https://cienciaysaludnatural.com/turbo-cancer-colon-aumento-500-porciento-en-vacunados-contra-covid/

https://t.me/resurgente2020/58046

Després d’aquesta matança finançada i executada per tots els governs criminals d’Occident, anem-nos-en a indagar quant al fallit intent d’assassinat de Trump, si és que fou un intent fallit i no un dels típics muntatges sionistes. Tinc els meus dubtes sobre si els jueus matarien un fervent admirador com Trump, tanmateix, no obvio que per als bons no hi ha límits, i si per a obtenir els seus objectius cal matar un dels seus, el maten i no passa res. Recordem – en un altre nivell però - el noi de les pilotetes, el Nadal, i com el seu íntim amic, Kill Gates, l’enverinà, i ha acabat amb la carrera de pilotetes del noi, malgrat que el babau ha obeït sempre, de sempre, els amos, i fins i tot jugava amb el psicòpata genocida per a entretenir-lo.

DONALD TRUMP

https://t.me/resurgente2020/58004

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5080398

Si aplegues les dues notícies, les dels subnormals i la de la mona Harari, sembla evident que Trump és la carta dels sionistes. Aleshores, tota l’escenificació de l’intent d’assassinat seria un muntatge on Trump participava perquè els amos així li ho haurien exigit. Si no el maten abans de les eleccions, estarà clar que no el volien matar. Ha de ser trist per a Trump, però avui, la credibilitat del personatge depèn que el pelin. I més, després de sentir la mona de Schwab, el jueu, homosexual, calb, amb ulleres, i que escriu llibres sobre Déu i els homes, el simi, l’amant de la intel·ligència artificial (és de suposar que perquè desconeix la intel·ligència natural) i que està molt preocupat pels estómacs inútils, que ell, com és més bo que Gates, no pretén de matar, sinó de distreure amb drogues i jocs d’ordinador, l’eminència intel·lectual! Si Harari diu que amb Trump s’acaba el Nou Ordre Mundial, és que Trump és la primera pedra sòlida del Nou Ordre Mundial. No cal ser molt espavilat per a saber que està convidant els ‘enemics del NOM’ a votar Trump, i que si ell, que somia a destruir l’home i la llibertat, ens el presenta com a l’heroi de la salvació de la Humanitat, ha de ser perquè tot just és el traïdor que sumirà la Humanitat en l’horror. I val a dir que Trump ja ha demostrat prou a qui serveix: l’extermini d’americans amb els verins jueus fou promogut per ell i la rata assassina Fauci, a qui no va gosar de fer fora d’una sonora puntada de peu, és de suposar, perquè els sionistes no li van permetre ni autoritzar que ho fes.

L’APAGADA SIONISTA

Que estan construint l’escenari per a ells ideal, és evident, i la fallada mundial de Microsoft avui, indica que estan fent l’assaig a l’apagada cibernètica que fa anys que tenen pensada de fer. Ho va dir el Rothschild i criminal contra la Humanitat, Klaus Schwab, i sembla evident que avui han posat en marxa la prova pilot:

https://t.me/resurgente2020/58030

https://t.me/resurgente2020/58031

A Austràlia com veieu, com a presó de la colònia jueva del Regne Unit, ho estan posant a prova tot: els enverinaments massius amb els tòxics, els sistemes de control digital, la moneda del Banc Central, i avui, l’apagada electrònica.

https://t.me/mustangcomunicacion/15185

https://t.me/mustangcomunicacion/15202

Per si hi ha algú que no ho acaba de veure clar:

https://t.me/resurgente2020/58052

OTAN I EL FEMER EUROPEU

https://t.me/resurgente2020/58039

I el president real dels esclaus dels Estats Units, el pobret Blinken, amb aquesta cara de pobret professional que posa sempre i de no haver mort mai ni una mosca, ens convida a la tercera guerra mundial, sense voler; però convidant-nos a matar-nos entre nosaltres per a salvar i fer amos i senyors del món als bons, que per això són bons, perquè volen governar sobre els cadàvers de la civilització:

https://t.me/mustangcomunicacion/15216

La matança amb els verins ha fracassat. És cert que han assolit de matar i delmar milions de persones, però la seva intenció era l’extermini massiu, i això no s’ha produït, que per aquesta raó la sacerdotessa negra de Satanàs i el pobret de Blinken ens animen a anar a morir perquè sí, per alegrar el dia als sionistes. I això, sense oblidar el robatori de tots els diners que ‘ens custodien’ per a poder-nos matar de gana al seu antull, com veurem que estan preparant més endavant, i com ens ho demostrarà el gos de Soros, el més gran dels criminals mai nascuts a Espanya. Per a veure tot això, centrem-nos en la Sinagoga del Femer, que ha triat la bruixa perquè acabi de destruir Europa, per bé que la criminal ha hagut de sentir-se dir coses que hauran ferit la seva autoestima, que no l’honor i la vergonya, dues coses de les quals n’està absolutament mancada:

Christine Anderson:

https://t.me/resurgente2020/58040

Harald Vilismky:

https://t.me/resurgente2020/58045

Tanmateix, les putes inútils i idiotes de l’harem jueu com els gossos castrats, ens demostren més clara que l’aigua, què és la criminocràcia. Aquí teniu els revolucionaris rojos abraçant i fent petons a la genocida dels sionistes:

https://t.me/mustangcomunicacion/15206

Segons els assassins de la Corrupció Europea cal ajudar la nova propietat de BlackRock: Ucraïna. Us recomano aquest vídeo de Trotapoker. Cal destacar de la foto: el nan físic i mental del mig, el nan assassí... i jueu, per casualitat, no sigueu antisemites!

https://youtu.be/qTXSkwjFsE8?si=4N6Bfv9MS_wDtGQ7

Mentrestant, les polítiques, si és que no les hem d’anomenar ‘els crims’ dels assassins de la Corrupció Europea i del Femer de la Sinagoga, ens estan deixant una Europa que és l’enveja dels desgraciats mentals:

La multiculturalitat sionista a Leeds:

https://t.me/mustangcomunicacion/15193

https://t.me/resurgente2020/58055

O aquesta bella estampa que representa l’essència del poble anglès:

https://t.me/resurgente2020/58058

No us puc traduir què diuen les pancartes, perquè no sé anglès.

I què dir de França, de la ciutat de la llum, París!:

https://t.me/mustangcomunicacion/15213

La confraternitat entre cultures que ens regalen els bons dels sionistes per al nostre bé, i sobretot per al policia atacat, un exemple i un heroi, perquè s’ha deixat atacar per bé de la inclusió i no s’ha mort, almenys encara. Si és el que dic jo, no fan altra cosa que escampar bondat i pau!, i pensar que hi ha mal nascuts que no els poden ni veure, pobrets!

EL GOS DE SOROS

Escolteu amb deteniment què diu el criminal, perquè ras i curt amenaça de robar tot el patrimoni dels espanyols per a donar-lo als amos sionistes. No cal dir que si hi hagués jutges i no vòmits i excrements dissimulats dessota una toga, aquest destacat criminal no és que ja seria a presó, sinó que no seria entre nosaltres:

https://t.me/resurgente2020/58041

Aquest sac d’escombraries infecte i criminal es creu amb autoritat per a administrar els teus béns. No en té prou de robar-te cada dia, no. Ara et dirà què has de fer amb els teus diners, i si no obeeixes, els els donarà als amos, que per això és president, perquè és un miserable esclau, traïdor i genocida.

https://www.libremercado.com/2021-07-29/ley-seguridad-nacional-expertos-en-expropiaciones-alertan-del-cheque-en-blanco-sanchez-requisar-dinero-efectivo-6805033/

QUI AVUI GOSA DIR

QUE UN POLÍTIC TÉ DRET A LA VIDA,

ÉS UN POCAVERGONYA,

A MÉS D’UN MISERABLE I UN INIC.

I si algú es pregunta, ja que surt el tema, si m’hagués contrariat que hagueren assassinat Trump, la resposta és no. És un polític, i per tant, que el puguin i el deguin assassinar no ha de ser objecte de discussió jurídica. Fins a J. F. Kennedy, matar polítics podia ser considerat un delicte; després que els jueus l’assassinessin, matar polítics no hauria de ser motiu per a incoació de cap tipus ni mena d’expedient. Com a molt, si de cas, per a condecorar l’autor de l’acció benèfica per a la societat.

ELS EXCREMENTS DE LA IMMUNDÍCIA

Vegeu com l’única feina d’aquesta escòria social i càncer cívic és la protecció dels criminals, per bé que, de vegades, han de dissimular, com ho hem vist amb els ERE i tants altres casos, on sembla que els excrements apliquen la justícia, quan en realitat estan dissimulant per a poder deixar en llibertat els criminals:

https://t.me/mustangcomunicacion/15214

En canvi, quan qui parla acusa els criminals, bons són l’escòria, per a sortir com a gossos rabiosos a protegir els delinqüents que els donen a menjar:

https://eldiestro.info/2024/07/por-que-sigue-en-prision-el-forense-d-manuel-jesus-rodriguez/

Et condemnen a anys de presó per haver robat milions d’euros, però després et deixen en llibertat perquè pertanys a banda criminal; i als assassins i criminals contra la Humanitat, no veureu pas que cap jutge alci la mà contra ells, com en els casos dels genocides de les Açores o el terrorista d’Estat González (el socialista multimilionari); però a un home condemnat a mig any de presó, sí que se l’ingressa, perquè és un perill públic, i no com els MENAS que violen, i als quals, la clarividència i magnanimitat dels excrements amb toga, els deixa en llibertat per a no ofendre’ls.

AVUI SER JUTGE,

ET DEFINEIX COM A PERSONA.

Tot això és possible perquè han aconseguit que la gent sigui majoritàriament idiota, gràcies als sistemes educatius i a totes les organitzacions criminals i cíviques que dirigeixen els sionistes. Vegem el nivell de la

IDIÒCIA

D’aquests paràsits amb retard mental i nul·litat ètica, es pot esperar qualsevol cosa; per això, aquesta summa idiòcia dels minusvàlids cerebrals, no m’ha estranyat:

https://t.me/resurgente2020/58011

https://t.me/resurgente2020/58050,

és el que té no saber llegir ni saber interpretar les dades.

Els socis, perdó, sòcies:

https://t.me/resurgente2020/58012

Ara, vegem l’encefalograma pla, si no negatiu, de les putetes inútils i idiotes de l’harem i dels gossets castrats amb ínfules, gràcies als quals avui portar els nens a l’escola és el més semblant a un crim aberrant contra la infantesa:

https://t.me/resurgente2020/58022

LA CACERA DE L’IDIOTA,

SÍ QUE FRETURA D’UN DIA

DE L’ORGULL DEL CAÇADOR.

I això és real, no és muntatge, encara que no pugui semblar altra cosa:

https://t.me/No_plandemia/8365

No hi ha malaltia més perillosa ni contagiosa que la idiòcia. Els malalts han de tenir la vida pública restringida sota pena capital. I no és cap broma. De ben segur, sense tots els criminals border line dels prostíbuls i dels urinaris públics, el món seria molt millor. Almenys no hauríem de veure com pateix la intel·ligència per les constants ofenses dels retardats mentals amb autopercepcions psicòtiques:

A Nova Zelanda, com a Austràlia, aviat, les eleccions seran anomenades ‘Congrés per a l’elecció del teu paraplègic cerebral favorit’:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5080339

D’altra banda, jo sóc del parer que les bagasseries jesuïtes han de ser considerades un crim contra la Humanitat. Cal prohibir l’ensenyament universitari, si volem salvar el coneixement. Potser, després d’un parell d’anys, si no d’una dècada, es podran reobrir aquests centres que avui no són més dignes ni respectables que els caus de violadors o els prostíbuls de menors.

https://www.antena3.com/noticias/salud/dos-muertos-hongos-nunca-vistos-humanos-resistentes-farmacos-que-proliferan-cambio-climatico_202407176697e4dde359e30001289249.html

S’HA DE TENIR TÍTOL UNIVERSITARI

PER A SER TAN SUMMAMENT IDIOTA !


Per concloure, us deixo amb una entrevista a Juan Manuel de Prada, més que res, perquè almenys hi ha intel·ligència. L’escriptor t’agradarà més o menys, però és dels pocs intel·lectuals del país. El que ens comenta ho he considerat interessant, perquè ens reflecteix què és la naturalesa humana:

https://www.youtube.com/watch?v=yqahIU2abiI


SI NO ÉS BO, NO HO FACIS.

SI NO ÉS VERITAT, NO HO DIGUIS.

Emperador Marc Aureli.

Em temo que els sionistes tampoc no serien amics d’aquest ‘antisemita’.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada