diumenge, 28 de juliol del 2024

L’HORA HA ARRIBAT ( I V )


Després de l’exhibició satànica de París 2024 i les repugnants ofenses a la religió de més de dos mil milions de persones, ha arribat l’hora d’anar per ells. CAP REPRESENTANT POLÍTIC DE CAP NACIÓ ‘DITA’’ DEMOCRÀCIA – penseu en Veneçuela, que és qualsevol cosa, però ni és nació, i menys encara democràtica, que tot s’assembla més a un frenopàtic dirigit pel més psicòpata, ignorant i tarat del recinte – ÉS LEGÍTIM, TOTS, ABSOLUTAMENT TOTS SÓN POSATS PELS SIONISTES. De Milei al gos de Soros, de l’assassina d’Europa a la puteta dels Rothschild. Això és possible perquè on crèiem i ens deien que hi havia les persones més justes, hi ha els més execrables dels criminals i dels miserables, els prevaricadors de professió, d’altra manera CAP POLÍTIC EN ACTIU ESTARIA LLIURE, I MOLTS D’ELLS JA NO SERIEN ENTRE NOSALTRES. Ahir, en el vídeo sobre Emmanuelle Macron, l’amant dels negres i de Trudeau, al final, hi havia un escrit de denúncia d’un important càrrec militar francès retirat. Sense dubte, si a les nacions que anomenem lliures i estan sota la bota dels sionistes, hi hagués militars i no LGTBIJKQ+ de caqui, les revoltes dels militars en defensa de la pàtria i la gent, haurien comportat la destrucció de la criminocràcia en quatre dies. Cinquanta anys enrere, si els criminals que es fan dir polítics haguessin gosat de fer el que estan fent els criminals avui, el pronunciament militar hauria estat automàtic, perquè tot just les forces armades estan per a defensar l’Estat de la criminocràcia i sobretot de l’escòria sionista. Però avui hi ha ministresses de defensa i les forces armades són la vergonya de qualsevol nació, una colla de traïdors que s’esforcen a defensar els interessos jueus que representa l’OTAN. No cal afegir res més.

JA TRIGUEN ELS MILITARS D’ARREU

A REBEL·LAR-SE CONTRA LA MÀFIA DEMOCRÀTICA,

A DETENIR ELS CRIMINALS I A AJUSTICIAR-LOS,

MENTRE REINSTAUREN LA DIGNITAT.

DESPRÉS JA VEUREM COM ENS GOVERNEM,

PERÒ DEMOCRÀTICAMENT, DE BEN SEGUR QUE NO.

NOMÉS UN IDIOTA ÉS DEMÒCRATA,

PERQUÈ MAI LA VERITAT ÉS MAJORITÀRIA

I,

GENERALMENT, LA RESPOSTA CORRECTA

NOMÉS LA TÉ UN,

EN QUALSEVOL ÀMBIT SELECTE DE LA VIDA.


Dit tot això, tinc poques esperances que els LGTBIJKQ+ de caqui facin altra cosa que saludar la ministressa de defensa i sol·licitar-li més pintallavis, rímels, cremes depilatòries i coses d’aquest estil. Els tancs, els poden regalar al jueu ucraïnès perquè mati ucraïnesos i russos, però els pintallavis, ai, Déu meu!, si els envien a Ucraïna. Hi ha una revolució: la revolució caqui dels llavis despintats.

De la gosadia de Satanàs i els seus esbirros en la defecació inicial dels jocs olímpics, hi ha molts de vídeos que analitzen els sacrilegis i els missatges ocults de la banda sionista, però aquest, per a mi, reflecteix exactament quines són les intencions del Diable que, no ho dubteu, ja està entre nosaltres:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5094454

Les ofenses als cristians estaven perfectament estudiades i dissenyades per deficients mentals professionals. Les reaccions aïrades i indignades de la gent, és el que ha fet que l’organització de criminals COI – que, fins i tot, convidaren al genocida del goril·la jueu de l’OMS a portar la flama olímpica! – hagi enretirat les parts més delicades de la defecació més vergonyant de la història, casualment, a l’antiga ciutat de la llum i en les trigèsimes terceres (33) olimpíades! No cal dir que no són disculpes, que és pur cinisme:

https://www.elmundo.es/deportes/juegos-olimpicos/2024/07/28/66a66a27e85ece1e6c8b45a7.html

I quan dic i diem les coses els conspiranoics i antisionistes, no ens equivoquem, perquè, com diu el peu de la notícia: No falla! Ho té tot.

https://t.me/resurgente2020/58369


Aquesta mena de mamarratxades tan afectes als sionistes estan estudiades amb anys d’antelació, no s’improvisen, com és obvi. El COI i el govern francès n’estan absolutament al corrent de les idees per a la celebració. Per això, no és estrany que d’una organització de lladres i delinqüents com el COI i d’un femer com el clavegueram del desgovern de la puteta dels Rothschild, hagin parit això. No oblideu tampoc que a França és on més esglésies s’estan cremant, i no cal dir que per la negligència voluntària del govern francès a perseguir els sicaris dels sionistes. Tanmateix, aquesta escopinada jueva a la cara de tots els cristians, ha fet que molta gent s’hagi adonat que la conspiració no és una al·lucinació i que estem en una guerra que ateny les nostres ànimes:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5095579

Els francesos tenen la raó i l’excusa perfecta per a destruir la criminocràcia que els desgoverna i condemna a la desaparició. Un senyor francès ens explica la vergonya que sent, ho diu en francès, però crec que es pot entendre perfectament:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5095412

CAL DESTRUIR ELS GOVERNS CRIMINOCRÀTICS

I LA PREVARICACIÓ DITA JUSTÍCIA.

D’entrada, després del que vam veure, jo crec que – molt a pesar seu – els esportistes cristians haurien d’abandonar la casa de Satanàs a París, i la resta d’esportistes, en solidaritat, donar-los suport i retirar-se d’aquesta immundícia. La resta del món, el millor que pot fer és ignorar aquest teatre sionista. No veure ni un sol segon de cap de les activitats esportives. No sé si la retransmissió la tenen una sèrie de canals en concret; però si aquest és el cas, a part de no veure l’espectacle d’entreteniment, caldria donar-se de baixa de les plataformes que han donat suport a aquesta elegia a Satanàs. Ja la tan lloada cerimònia de Barcelona, a mi, no em va agradar – els moments que vaig veure, com l’arquer i el peveter que s’encén a toc d’interruptor -, menys encara la Fura dels Baus, que sempre m’ha semblat d’inspiració satànica i distòpica, a més a més d’una ofensa a les arts, que ells confonen amb performances, com els agrada, ves!, als jueus. Els Jocs Olímpics són un entreteniment emocional per a la massa, mentre els sionistes arrangen el món des del darrere de les cortines. I torno a dir que per als atletes és la possibilitat de la glòria i de veure premiats els seus extraordinaris esforços per a ser els millors en la seva especialitat, però la realitat és que si no servís per als interessos ocults dels sionistes (fixeu-vos en les marques que patrocinen aquests espectacles), no hi hauria Jocs Olímpics i ningú no els trobaria a faltar. Perquè us penseu que només en el segle XX l’esport es constitueix en ‘cultura’?


Abandonem la capital de la Immundícia sionista a Europa, i vegem tot seguit quines meravelles en idiòcia són capaços d’assolir els indigents mentals i delinqüents que es fan dir polítics i no són més que lladres, inútils, analfabets i, darrerament, genocides.

https://t.me/resurgente2020/58367

Com tracta d’animals, suposo que la tarada en grau extrem de la deficient intel·lectual de la Belarra, hi tindrà alguna cosa a veure. Si no és el cas, tant és. Aquest és el nivell dels paraplègics cerebrals que mantenim – bé, que ens roben -. No és que siguin inútils, no, és que són perniciosos, nocius; com sol passar si encarregues qualsevol missió a un idiota. Tanmateix, aquí hi ha un aclariment que és escaient i que no espero que els excrements amb toga hagin elucubrat, i és que els 307000 euros no els ha de pagar ni Extremadura ni la resta dels espanyols, els han de pagar els indigents racionals que aprovaren la llei que ara comporta aquest sobrecost, a part d’haver desgraciat la il·lusió dels caçadors (i no sóc caçador ni simpatitzo amb l’activitat). ELS POLÍTICS NO SERVEIXEN ABSOLUTAMENT PER A RES, LLEVAT DE ROBAR, MENTIR, ENGANYAR, MALVERSAR I MALBARATAR, DESGRACIAR LA VIDA ALS ALTRES I FER-SE ELLS MILIONARIS, DESTRUIR EL QUE FUNCIONA (les preses i els embassaments, per exemple), CANVIAR EL QUE ESTÀ BÉ I, ÚLTIMAMENT, DE MATAR LA GENT PER COMISSIONS O IMPOSAR-LOS LA HUMILIACIÓ DE DUR MORRIÓ PERQUÈ ELS CRIMINALS DEL GOVERN TENEN PARTICIPACIÓ EN L’ABERRACIÓ QUE ELS INSENSATS ANOMENEN NEGOCI.

Oi que es mereixen un monument?

Doncs ara, vegeu una colla de criminals, d’aquests que es fan dir polítics, i l’última idiòcia dels budells intracranials d’aquests excelsos sacs d’escombraries:

https://arainfo.org/el-estado-espanol-aprueba-sacrificar-el-maestrazgo-para-beneficio-de-las-empresas-electricas/

AQUESTS CRIMINALS QUE TALEN BOSCOS

SÓN ELS MATEIXOS

QUE ET VOLEN ROBAR PERQUÈ RESPIRES

I QUE DIUEN QUE ES PREOCUPEN PER LA NATURALESA.

SI LA VOSTRA VERITABLE PREOCUPACIÓ

ÉS LA SOCIETAT I LA NATURALESA,

NO HO DUBTEU,

HEU D’ERRADICAR AQUESTA PÚRRIA INFECTA.

... COM SIGUI. ARA JA, TOT S’HI VAL.

I la Moni, que no manqui, que les seves idiòcies són per a emmarcar, porti ulleres o no:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5095610


Ja que parlem de Satanàs i els seus sicaris i deixebles, no podem passar per alt els seus animals favorits: les serps. Per això, us aporto una dada nova sobre l’escurçó més verinós d’Amèrica: la Kamala. Amb qui diríeu que està casat el monstre? Amb Douglas Emhoff. Sospiteu què pot ser aquest senyor Emhoff? Sí, jueu, però per casualitat. Ara hem de veure per qui es decantaran els sionistes, si per l’home sionista i amant d’Israel que té de gendre un jueu modèlic, o per la cosa aquesta rèptil i sionista, que està casada amb un fill d’Israel. Fixeu-vos que mai no hi ha un jueu al capdavant. Prou que saben que si posen un dels seus diables, la gent, sigui on sigui, els veurà la cua vermella. Per això, sempre posen els seus titelles i els maneguen els fils des del darrere de la cortina. Sempre actuen igual, vull dir, que valents no ho són. Són covards, cruels i traïdors. Cada u és com és.

Com parlem dels fills predilectes de les Potestats Infernals, toca parlar del pallasso jueu d’Ucraïna, que està dirigint un ritual de sang que els diables li agraeixen, que aquestes hecatombes d’animals blancs, als jueus i als diables, els fascinen. I com tots aquests criminals tenen l’ànima venuda a Satanàs, la genocida i lladre professional, la més gran criminal de la història d’Europa, la bruixa sàdica von der Leyen, ha decidit de robar els diners dels russos – Putin, ja trigues a enviar-li un regal etern, no sé si m’explico – per a, ni més ni menys, regalar-los als jueus de BlackRock, els amos d’Ucraïna. Per la seva banda, la Reserva Federal també ha destinat el robatori als seus esclaus a confirmar la potència econòmica de la banda de criminals BlackRock. No és per res, però només investigant tres quarts d’hora sobre aquesta màfia, tens proves per a cloure a presó fins a la dona de la neteja!

https://t.me/mustangcomunicacion/15417

AIXÒ ÉS LA CRIMINOCRÀCIA SIONISTA,

PURA MÀFIA ENTRE CRIMINALS.

Això sí, són bons, que ho diu la llei. Si uns jueus maten desenes de nens en una escola o hospital, són bons malgrat tot. Si uns jueus maten innocents en un atac a traïció en un país estranger, són bons malgrat tot. Si uns jueus enverinen el món amb un tòxics especialment dissenyats per a fer una matança d’efecte retardat, són bons malgrat tot. Si uns jueus viuen del que roben dels teus diners i de l’estafa de falsificar moneda amb la qual t’esclavitzen amb un deute per no-res, són bons malgrat tot. La llei diu que són bons, i no seré jo qui digui que aquests criminals impenitents, aquests lladres avials, aquests violadors de nens i amants de rituals psicòpates, aquests sanguinaris escorxadors de joventut blanca, però també negra o del color que sigui, que a ells els va la sang com la gasolina a un Fórmula 1; aquesta bona gent, no seré jo qui digui que no són bons. El genocida Netanyahu, per exemple, és un genocida, però és bo, i per això tots els governs del món l’estimen i li demostren la simpatia. Per què? Perquè és bo, i així ho reconeix la llei dels gossos castrats i de les putes inútils i idiotes de tots els harems jueus:

https://t.me/mustangcomunicacion/15426


NOMÉS HI HA UN ENEMIC

I UNA COLLA DE DEFICIENTS MENTALS

QUE ELS SÓN SICARIS.

O ELLS O NOSALTRES.

O DÉU O ELS DIABLES.

ÉS UNA GUERRA PER LA VIDA,

L’ÀNIMA I LA MENT.

ENS DEIXAREM GUANYAR I MATAR

PER AQUESTES PUTREFACTES ENTITATS

O

COMENÇAREM A DONAR-LOS GUERRA.


CADA U QUE LLUITI COM PUGUI,

QUE SÓN TOTS, ELS FRONTS DE GUERRA,

PERÒ NO US AGENOLLEU MAI DAVANT

LA PRESÈNCIA DE SATANÀS.


SI NO LLIURES LA TEVA ÀNIMA,

EL DIABLE NO TE LA POT PRENDRE.

PER AIXÒ T’HA DE SEDUIR,

JA QUE SI TU NO VOLS,

ELL ET PERD.


NO FEU DIFERÈNCIES NI DISTINCIONS,

SOM TOTS ELS HOMES DEL MÓN

CONTRA ELS SICARIS DELS INFERNS.

PARIS 2024 HO HA DEIXAT CLAR.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada