dimecres, 17 de juliol del 2024

EL PODER


Sempre se’ns diu que el poder corromp, tanmateix, no és així; però ens ho fan creure per a poder justificar tots els crims dels qui hi arriben. Marc Aureli, emperador romà i filòsof estoic, era savi i sabia molt bé què era el poder, per això, ell sí que ens descriu què provoca el poder:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5076753

Ara que ja sabem què és el que fa el poder, vegem alguns exemples dels miserables a qui els sionistes cedeixen parcel·les de poder perquè obeeixin les indicacions dels amos en tot. Alberto Garzón, el paràsit de carrera que ha estat ministre de ningú no sap què - ni ell mateix, és clar -, i ara, com l’homenet és una eminència, l’han nomenat investigador. No hi ha un sol idiota que no estigui en la cartera dels sionistes. Aquest miserable que només ha viscut de no fer absolutament res, n’és l’exemple.

https://t.me/resurgente2020/57875

Si li pregunteu què és el que té al darrere, no ho sap. I si li n’acosteu un i feu passar les pàgines ràpidament, veureu com es tira enrere i posa les mans de protecció. Vés a saber què pot ser aquest artefacte!

Si aquest és un inútil consagrat, els jueus, recordeu, que han posat a diverses i diversos infraidiotes en el puticlub del gos de Soros, essent actualment una de les més destacades, l’espècimen que hauria de ser catalogat en el regne animal de les meduses, per la mancança de cervell, la ‘cosa’, la Moni. Vegeu quines ocurrències té la discapacitada racional. I val a dir, que si hi ha algú a qui se li hauria de fer una eutanàsia obligatòria és als infraidiotes, perquè són un obstacle per a evolució i un perill per a la societat. La seva proposta és, senzillament, inducció a l’assassinat i ja hauria d’estar reclosa en un centre psiquiàtric. Si estant a dins vol portar ulleres, perquè així se sent racional, que ho faci, però sense poder sortir del recinte per raons de seguretat pública.

https://t.me/resurgente2020/57889

AMB AIXÒ, L’EXTERMINI ÉS UNA NECESSITAT.

O POTSER NO HEU ENTÈS BÉ EL GRAN MARC AURELI ?

Ja que parlem de criminals, fem una ràpida visita per les ciutats de la immundícia, i per un dels més destacats d’aquests antres: El Tribunal Prostitucional, que com el seu nom indica, només admet putes, mascles o femelles, tant és, però putes inútils i idiotes dels harems jueus. Vegeu l’última ocurrència d’aquests criminals professionals:

https://t.me/mustangcomunicacion/15149

PURA MÀFIA = PARTITOCRÀCIA


Després d’aquesta exhibició per il·lustrar com són les bèsties i els psicòpates que serveixen els amos, vegem els amos, els bons, els filantrops, els que tot ho fan per tu, des de robar-te a matar-te, la seva passió més inconfessable, i als quals, si no ens posem tots els goyim d’acord i anem per ells, acabaran esclavitzant-nos i tractant-nos com a animals de granja, sense espai ni llibertat, injectats amb verins i al seu servei fins que ho considerin oportú, que una volta és innecessari un animal, com a les granges, se’l sacrifica. Vegeu l’escòria del món:

https://t.me/resurgente2020/57918

Casualitats! L’avió desapareix i mai no es troba. Curiositats! Anècdotes! Coses que passen sense explicació possible. I com Silverstein, el sortós de les torres bessones, el dimoni Jacob Rothschild, avui als Inferns amb l’Amo, també va tenir molta sort. Us podeu imaginar els esforços que va fer per a trobar l’avió! De ben segur que no foren els mateixos que va fer perquè desaparegués.

Magnífic quadre de família:

https://t.me/resurgente2020/57919

Tot seguit, comprovem les obres de caritat d’aquests filantrops, només preocupats per tu. Tu ets un egoista que només mires per tu i tota la resta del món se te’n fot, malparit! En canvi, ells, no dormen pensant en tu i en tots els altres. El bé, per a ells, és una obsessió, que per això no hi ha puta inútil i idiota de l’harem al món, ni cap gos castrat de cap canera, que no els digui els ‘bons’, i converteixin aquests sants assassins i lladres en dignes per llei, o sigui, per collons. Tanmateix, no hi ha res com comprovar les accions de les persones, dels animals i dels dimonis, per a saber quina mena de bèsties són o si, simplement i senzilla, són humans:

L’assassina de masses, traïdora a Europa, lladre i malversadora de diners públics, la bruixa Ursula von der Leyen, molt ben representada en el dibuix quant a la professió, ha estat condemnada per un Tribunal d’excrements amb toga per manca de transparència en la compra de les vacunes. No em direu que els excrements del Tribunal no són uns portents intel·lectuals! Qui s’ho havia d’ensumar això? Tanmateix, això és tot. Sentencien que no ha complert amb la transparència i ja està, que, si no, els jueus s’enfaden i els excrements perden les cadires al Tribunal. El lògic seria exigir la publicació en premsa del contracte i si hi ha delicte, que n’hi ha, a més de l’holocaust, aleshores, imputar-la per crims contra la Humanitat i malversació de diners públics, que la bruixa i el pertorbat amb qui està casada, haurien d’abonar dels seus béns. I si no poden, doncs... Això que proposo és justícia, el del Tribunal General del Femer Europeu és teatre de mamarratxos.

https://t.me/mustangcomunicacion/15146

https://t.me/No_plandemia/8347

https://www.abc.es/sociedad/justicia-europea-falla-von-der-leyen-falta-20240717114058-nt.html

Quan la pocavergonya va tenir la gosadia de presentar aquests papers, ja hauria d’haver estat detinguda, perquè hi ha una cosa que es diu respecte per la justícia i honestedat que, evidentment, no es demostren quan tens la barra de presentar això. És un insult als parlamentaris, és pixar-se damunt de la gent, i és DEMOSTRAR QUE ETS CULPABLE DEL CRIM. No calen més investigacions. Simplement, demanes els originals, els acares amb els fragments esborrats, i quan vegis la multitud de crims i delictes comesos per la psicòpata, la clous al frenopàtic fins que no acabin la construcció del patíbul, on tots els europeus celebraríem amb alegria una mena de reescriptura i representació de ‘Romeu i Julieta’.

De la foto de família, que presideix la taula de direcció dels Inferns, ara cal destacar el criminal patològic de George Soros (i descendència). Vegeu què ha aconseguit aquest sac de merda amb potes, després de condicionar vols i avions per a fer ‘migrar’ haitians (per tots sabut, homes de lletres i ciències de primer nivell) a Xile:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5076922

ALLÍ ON DEIXES ELS DIABLES LLIURES,

ELS PARÀSITS CONVERTIRAN EL PARADÍS

EN UN INFERN.

Viktor Orban descriu perfectament el pla criminal de Soros contra els europeus, un fet que hauria de comportar la immediata detenció de la banda del jueu i la desarticulació de totes les organitzacions criminals que dirigeix. En un altre moment de la història, després d’aquestes declaracions, els Soros tindrien els dies comptats:

https://t.me/Realidades_Paralelas/8795?single

A Alemanya, on des de la derrota i arrasament del país, hi governa el sionisme més sàdic i sinistre, les escòries que dirigeixen la nació dels esclaus dels jueus – recordeu que encara els mantenen per la història de la compensació pel conte dels contes -, ja apliquen l’extermini de la llibertat, i és clar, pots criticar el que vulguis, llevat dels amos: els sionistes i jueus. Per això, les rates de claveguera, i segons que sembla amb sang dels Inferns, ja comencen la persecució d’aquells que denuncien els constants i sàdics crims sionistes:

https://t.me/No_plandemia/8351

https://t.me/No_plandemia/8351?comment=239112

S’entén o cal que faci un croquis?

Si ara estan actuant contra la llibertat d’expressió i tots aquells que diuen assassins als assassins, psicòpates als psicòpates, sàdics als sàdics i pertorbats als deficients mentals, des de fa tres anys, els sionistes estan amb el pla de l’Holocaust, l’únic holocaust que ha existit, i que ha estat planejat amb dècades d’antelació. No és un extermini després d’una guerra, una venjança o una cruel revenja. És exactament l’exercici pràctic d’allò que els jueus acusaren els nazis i els alemanys: la planificació primmirada d’una infraestructura per a la matança indiscriminada de civils. Com he escrit més d’una vegada, els jueus sempre t’acusen a tu del que fan ells. Tu ets antisemita si els critiques, i ells, que són asquenazites (no semites), no són antisemites encara que estiguin arrasant Palestina i tots els pobles àrabs dels costats. Tingueu present les falses banderes i el terrorisme, dues invencions jueves, i comprendreu millor que tota la fantasia dels camps d’extermini era la incubació de la idea per a matar els goyim a carretades. Recordem - per si és el cas que no em creieu -, la IMMENSA MENTIDA i L’ENVERINAMENT AMB ELS TÒXICS JUEUS:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5076927

TOTS ELS POLÍTICS HO SABIEN.

TOTS ELS METGES HO SABIEN.

TOTS ELS JUTGES HO SABIEN.

Vegeu si no, la cara més grossa que l’esquena del goril·la jueu adoptat pel psicòpata Gates, i la macabra realitat que el criminal pretén de perpetuar:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5076883

AQUEST GENOCIDA I ELS SICARIS DELS GOVERNS

HAN ASSASSINAT MÉS DE 17 MILIONS DE PERSONES.

NO CREIEU QUE LA FORCA PER A TOTS ELLS

ÉS

DE BECEROLES DE JUSTÍCIA ?


La sort dels jueus és que van saber triar les més discapacitades del gènere humà per a fer-les creure que eren la ‘monda lironda’ i elles s’han encoratjat, i avui ens ofereixen demostracions de superioritat intel·lectual tan extraordinàries, que dubtes, fins i tot, que puguin ser realitat:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5076646


LA GUERRA CONTINUA

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5076881

MANTINGUEU LA CALMA

- DE MOMENT -,

PERÒ NO OBLIDEU QUI ÉS L’ENEMIC MORTAL.

Els esclaus de la Reserva Federal comencen a témer que els jueus estiguin movent el pot de les formigues, ja m’enteneu. I tingueu per segur, que el sacsejaran fins que els facin mal el colze i l’espatlla. Com veureu a la notícia, el nombre d’enquestats és ridícul, tot i això, és evident que hi ha molts americans que creuen que van de pet a un conflicte armat intern.

https://t.me/resurgente2020/57941

Regals jueus; com a nosaltres ens porten els ‘regals de la Natura’ (immigrants), com ens ho deia la discapacitada racional d’ahir. Fixeu-vos que la finalitat, sempre de sempre, és que hi hagi sang.


ELS CRIMINALS DE L’ONU,

LA GRAN SINAGOGA DE SATANÀS

(EL PODER)

https://t.me/counterpropaganda20/12492


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada