dilluns, 15 de juliol del 2024

L’EUROCOPA D’ÀFRICA, ELS LLADRES I TRUMP


De vegades, no calen gaires paraules. Comencem pel gran èxit de la selecció espanyola de futbol masculí – com diu la retardada de la Irene Montero -. Pa i circ, ni més ni menys. Amb tot el que està passant, posar-se content perquè quatre xavals en pantalons curts, a força de donar puntades de peu a una piloteta, han guanyat una mamarratxada que és anomenada campionat, i havent-hi a les files ‘hispanes’, estrangers, demostra el baix nivell cultural i intel·lectual del país. Com podeu veure, les bandes criminals que es fan dir partits – com en el futbol – es dediquen a robar-te els calés i a malversar-los en contra dels teus interessos i necessitats:

https://t.me/No_plandemia/8333

https://t.me/No_plandemia/8331

T’estan arruïnant i enganyant, i frisen per enviar al front carn humana: espanyols joves en perfecte estat de salut. Això és el que volen TOTS ELS CRIMINALS de la política, i per a distreure’t, els seus amos, els jueus, munten aquests espectacles de circ perquè siguis feliç mentre t’esclavitzen:

https://t.me/resurgente2020/57740


De Trump i el teatre de l’altre dia, em penso que ja són pocs els que es creuen que allò fou real. Més informació sobre si el volien matar o si ell és un actor més d’aquesta tragicomèdia – un paper, el d’actor, que sempre li ha agradat, tot s’ha de dir – no la puc aportar. M’inclino a pensar que el volien matar, perquè seria, sense dubte, un esdeveniment que crisparia molt les relacions entre els americans. Però em puc equivocar, perquè ja sabem que els jueus els excita enganyar-te com sigui, i si és enganyant-te amb una mentida sobre mentida, com la nadala amb les campanes, doncs, millor que millor. El que és cert, però, és cert; i aquesta submisa imatge ho demostra:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5073922

Hi ha qui pensa, com jo, que el show ha de continuar:

https://t.me/resurgente2020/57805

Com veieu, enemic dels jueus, no n’és. Tanmateix, i curiosament:

https://t.me/resurgente2020/57810

Tampoc és convenient d’oblidar la tasca de Trump durant la IMMENSA MENTIDA:

https://t.me/resurgente2020/57819

SEMBLA QUE L’ENEMIC

ESTÀ PREPARAT PER AL PRÒXIM MOVIMENT.

RECORDEU:

- DE MOMENT -

LA DESOBEDIÈNCIA A TOT EL QUE ET MANIN

ELS CRIMINALS DEL GOVERN,

ÉS IMPRESCINDIBLE...

SI TOT SURT BÉ,

DESPRÉS JA PODREM ANAR PER ELLS.


LA GUERRA CONTINUA.

O ELLS O NOSALTRES.


P.S. Congrés de filosofia femenina a la Varsòvia de la princeseta d’Astúries, Donald Tusk, de professió: criminal.

https://t.me/c/1168730878/238428



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada