divendres, 26 de juliol del 2024

L’HORA HA ARRIBAT ( I I )


Cal començar a moure’ns per a girar la truita. No pot ser que els més analfabets, els més psicòpates, els més sàdics i els més pocavergonyes visquin de robar i matar la gent. És l’hora que la gent recuperi la dignitat, i això passa per detenir els lladres que els jutges alliberen i executar els criminals que els jutges protegeixen... i lògicament, passar els comptes pendents amb l’escòria dels excrements amb toga, el més baix del més baix de la societat. I això, que el jutge Peinado s’està comportant com un jutge. Deu ser l’únic. Sí; no crec que n’hi hagi gaires més. No siguem ingenus.

Avui he trobat una iniciativa que proposa de començar una vaga general indefinida el primer de setembre, i que duri fins que no s’abandoni l’Agenda 2030, la immigració il·legal i, al capdavall, fins que els criminals es retirin de la política i la judicatura. És, segons que sembla, un hom que, com jo, n’està fins al capdamunt de tant de delinqüent impune. Vegeu el pdf:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5092307

El meu parer és que tot és bo si l’objectiu és destruir la criminocràcia sionista, però una vaga general espanta la gent, més, si és indefinida, perquè comporta caos i desabastiment, com també problemes econòmics casolans afegits. Per aquesta raó, jo proposo el manteniment de l’activitat com fins ara, però SENSE OBEIR EN RES L’ESTAT. Treballar en negre, d’acord amb les necessitats reals i no d’acord amb les bajanades inventades per les paraplègiques cerebrals i els gossos de la canera, per tal de seguir els mandats de la Grans Sinagogues (ONU i Femer Europeu). Si l’economia continua en marxa, i només és l’Estat i els criminals que sopluja els qui veuen disminuïts els beneficis, aleshores es demostraria la inutilitat innata dels paràsits i que són els criminals que són. Si les associacions i organitzacions treballen a una i donant-se tot el suport en cas que els criminals de la partitocràcia vulguin atemptar amb abús de poder i il·legitimitat contra el poble, la resposta de la gent d’anar directament i físicament contra els polítics, seria un senyal que faria que els criminals comencessin de pensar si veritablement la guerra la tenen guanyada. No dubteu que els paràsits no abandonen l’hoste, només quan es prenen les mesures de salubritat i profilaxi, com l’ús de les mesures adequades per posar fi a la invasió dels paràsits, els paràsits moren o desapareixen. Si hi ha alguna cosa que és absolutament innecessària per al bon funcionament de la vida pública i econòmica, és l’Estat. No aporta absolutament res i sempre és un obstacle. Qualsevol de vosaltres m’ho reconeixerà. Mentre no exterminem els paràsits, estarem contaminats i la malaltia social s’estendrà per tot els teixits i sectors, fins a conduir a la metàstasi.

LA MALALTIA DE LA SOCIETAT

SÓN ELS CRIMINALS QUE ES FAN DIR POLÍTICS

I ELS JUTGES QUE ELS EMPAREN.


Perquè comproveu que són analfabets, escolteu el retardat mental de Maduro, que és absolutament increïble que hi pugui haver algú que l’obeeixi i no l’engegui a pastar fang. Qui obeeix un idiota sense límits, és idiota, i a més a més, covard. Escolteu la magnífica classe d’història del gran pròcer de Veneçuela, el far de la Humanitat:

https://t.me/resurgente2020/58247

Fixeu-vos que els psicòpates amb oceans d’ignorància, com la Moni o la Yoli, fan servir les mans i el cap per a reblar les seves insensateses i estupiditats. Són coses dels psicòpates.

Tot seguit, un analfabet i pocavergonya a parts iguals. El delinqüent és, com no!, president d’urinari, a Andalusia. Escolteu com, amb tota la barra del món, ens diu que els lladres que viuen de robar-te gràcies a la partitocràcia, necessiten augmentar-se el sou perquè no arriben a final de mes amb el que et roben! Jo no li augmentava el sou, el tancava a la presó, només per la gosadia de dir tantes imbecil·litats sense adonar-se que és un fotut criminal, i després li expropiava tot el que ha robat. No dubteu que en l’empresa privada aquest mamarratxo mai no trobaria feina. Només l’escoltes, i saps que no passaria una entrevista de cinc minuts:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5092292

Aquesta és la púrria que ens governa. Vegeu ara el criminal de la Gran Sinagoga, el psicòciata Antonio Guterres, el discapacitat racional que pretén destruir la sobirania al món, dient les idiòcies que li són pròpies a qualsevol disminuït psíquic:

https://youtu.be/4xrQFTFd5YI?feature=shared

EL PATÍBUL ÉS EL PREMI ALS SEUS ESFORÇOS.


La sort de tots aquests lil·liputencs mentals i ètics, és que a les ciutats de la Immundícia s’hi aplega l’escòria de cada societat, un seguit de criminals sense vergonya ni dignitat, com ho han demostrat els darrers anys i tot seguit comprovareu. Els excrements amb toga són els qui permeten que aquests sicaris de la màfia sionista puguin atemptar contínuament contra les llibertats humanes. Ja sabeu que els maçons són els qui fan les fel·lacions als circumcisos; i si no ho sabíeu, ara ja ho sabeu.

Vegeu aquesta dedicatòria de Rafael Rosselló a ses escombraries. S’hi recullen uns quants vídeos. Jo voldria destacar el de Hermann Tertsch, comunista de jove i ara de VOX, o sigui, que per a res de la meva corda, tanmateix, i com dic sempre, si algú diu la veritat, cal escoltar-la, encara que la digui el teu pitjor enemic, i en Hermann no en pot dir més en tan poc temps.

https://t.me/RosselloCM/92344

El següent vídeo és la demostració irrefutable que els excrements amb toga són criminals i reus d’un terrible crim de genocidi, el qual, sense la seva col·laboració i implicació no hauria estat possible, com amb tots els altres delictes i crims que cometeren els assassins dels governs davant de l’aquiescència i el consentiment de les diarrees de les punyetes.

https://t.me/RosselloCM/92346

TOTS ELS POLÍTICS I JUTGES

DE LA PLANDÈMIA,

NO ÉS QUE HAURIEN DE SER A PRESÓ,

SINÓ QUE, LA MAJORIA D’ELLS,

NO HAURIEN DE SER ENTRE NOSALTRES.

Recordeu, de moment, 25 milions d’assassinats,

només amb els verins jueus que violaven el codi de Nuremberg,

i centenars de milions amb patologies derivades de l’enverinament.

QUÈ CREIEU, MEREIXEN UN SOU,

O UNA CORDA DE CÀNEM AL COLL ?

I parlo ara de l’assassinat massiu de l’Estat contra els seus governats, però podíem estendre la queixa als excrements, amb els MENAS, els nens i les nenes (a aquestes se les cerca perquè no se les troba enlloc) que només la classe política desitja de tenir al nostre país. No hi ha cap dubte que la caritat i la solidaritat és voluntària i cada u l’ha de fer del seu patrimoni. Vull dir que jo no puc ser generós ni filantrop si regalo milions que robo als ciutadans. Encara que els limitats dels excrements no ho sàpiguen, això és robatori i malversació de diners públics – i obvio l’alta traïció, que és el que és importar joves en edat militar i mantenir-los i emparar-los -. Si els criminals de la partitocràcia tant deploren la terrible situació dels delinqüents que ens envia l’actual rei d’Espanya, Mohammed VI, aleshores, que els tinguin a casa seva, o que les bandes criminals facin un fons comú per a tan magnànima acció. Però això, veieu!, ja no és del gust de ses escombraries urinàries. Ells els importen amb els teus diners, que serveixen per a pagar les màfies de Soros, els paràsits que se n’alimenten, i per a mantenir aquesta bona gent universitària que frissa per posar-se a treballar i demostrar les seves extraordinàries capacitats. A ells no els costa un cèntim, no els tenen en els seus barris, i per a fer això que tu no vols, ells tampoc no deixen de robar-te impunement. Mentrestant, a les ciutats de la Immundícia, els togats romanen pendents de la pregunta del milió: serà puta, serà coca, serà nen, serà sobre tacat de sang? Ells són així, els sentinelles de la Justícia.


Els sionistes són els qui maneguen els seus subnormals, i els subnormals obeeixen perquè mengen i es poden permetre capricis prohibits per la llei, i això, als deficients mentals, els posa molt, pobrets! A París, la claveguera d’Europa avui, s’hi celebra la idiòcia dels Jocs Olímpics, un esdeveniment que si es tractés del que s’hauria de tractar, seria molt lloable, però que és un altre més dels teatres sionistes. Es veu que entre els robatoris dels blancs francesos, que ja coneixeu el tòpic que els francesos són uns lladres de tota la vida - mentre els acolorits sorpresos, s’ho miren amb estupefacció, ells que vénen a fer gran França -; entre el caos a la xarxa ferroviària, entre les amenaces de bomba i les detencions d’islamistes bons que només volen matar francesos roba-carteres, la ciutat de la puteta dels Rothschild llueix que és un gust. Suposo que els esdeveniments ens en faran parlar de l’espectacle dels jueus. Avui com a ‘intro’, vegeu una mamarratxo addicta a la propaganda dels sionistes, que mai no perden punt per estafar-te, enganyar-te i robar-t’ho tot, fins la llibertat; això sí, sempre amb arguments emocionals, que són els que valen segons els circumcisos, perquè pensar, és una terrible activitat que estan assolint d’erradicar del planeta:

https://t.me/mustangcomunicacion/15391

NO ES POT SER MÉS PATÈTIC.

Suposo que en el ‘Team Refugees’ hi haurà palestins, oi?

Es veu que l’acte inaugural dels Jocs Olímpics està essent del tot del gust dels Rothschild i els deficients mentals sionistes, com per a la puteta de Macron, que és qui hauria d’haver fet el paper ‘real’ de Maria Antonieta. Ja us n’aniré informant, perquè em temo que els tarats que han dissenyat aquest esguerro no tenen res a envejar als tarats del frenopàtic d’on van treure la psicòpata que protagonitza la ‘creativitat’ per a les festes de la Mercè.

LA IDIÒCIA HA DE SER EXTERMINADA.

EL MÓN NO POT SOBREVIURE D’ALTRA MANERA.

Una cosa és que s’hagin de respectar els gustos i les malalties de cada qual, i una de molt diferent és que els degenerats i pertorbats ens obliguin a riure’ns de les seves patètiques desgràcies; que ells consideren gràcies i elegància, els tarats!


DEFECACIONS 2024 A LA RESERVA FEDERAL

Els esclaus dels Estats Units estan convocats a la diarrea general de novembre, cada quatre anys; i enguany toca. La Reserva Federal ha de col·locar un mamarratxo a la Casa Blanca, i per això, l’amo oficial de la colònia, ha viatjat des del seu país, avui en una guerra brutal contra l’enemic més obstinat i cruel, format per nens, dones i vells desarmats, per tal de fer les entrevistes de treball amb els candidats a titelles. Enguany, l’actor frustrat, Donald Trump, i l’escurçó més verinós d’Amèrica, la Kamala, en són els candidats.

Fem la introducció, escoltant l’esbirro dels Inferns, Netanyahu, a l’urinari congressista de la colònia. No puc certificar si és d’ara o si tan sols és un muntatge, però com el que diu és la més segura i absoluta de les veritats, em crec amb el deure i l’obligació de mostrar-vos-el:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5092132

Ara que coneixem l’ascendència dels bons, analitzem què pot estar passant a la colònia dels esclaus. Trump s’ha reunit amb l’amo, i segons que sembla no ha sortit gaire satisfet de la reunió. Haurem de saber-ne més, però aquesta és, almenys, la impressió inicial; la qual cosa defensaria la meva tesi que el candidat dels sionistes és la serpent verinosa. De fet, estant les coses com estan, i tot i essent Trump un esclau molt obedient, és cert que l’home té caràcter i en alguna ocasió pot obstaculitzar els interessos criminals sionistes. Per això, em penso que l’escurçó pot ser la candidata elegida: la primera dona – bé, o el que sigui - a la presidència de la república. Obama fou el primer simi en presidir la república, i ara, segons que sembla, toca la destrucció final. La Kamala sembla que compta amb el suport de la màfia, perquè tots els demòcrates de la criminocràcia li estan al costat, fins i tot, sembla que el marit del simi que fou president, Michel Obama, li ha manifestat el suport amb una trucada telefònica que els demòcrates han convertit en motiu de propaganda. A tot això, l’encara president dels esclaus de la Reserva Federal està desaparegut en combat. Al cap i a la fi, no es notarà res; com si es morís, que tampoc no es notaria res. Potser l’aire més net, però per al destí d’Amèrica, Biden compta tant com jo, i no exagero.

La meva posta per la Kamala com a destructora final de la colònia jueva a Amèrica no perd força, ja que el serpent verinós s’ha reunit amb el genocida d’ascendència diabòlica, i fixeu-vos quines floretes li ha dedicat, la serp al genocida:

https://t.me/mustangcomunicacion/15406

És clar, que si vol ser l’elegida dels elegits ha de fer el que ha fet tota la vida i li ha comportat arribar fins on ha arribat. No dubto que ella està més que disposada, que l’home i les serps verinoses són animals de costums. Potser els sionistes sospesaran la perillositat de l’escurçó, i com tenir-la ben controlada i l’antídot a punt, però d’acord amb les polítiques econòmiques, socials i psicològiques dels sionistes per a la destrucció absoluta d’occident, el monstre rèptil i de colors, és una carta més segura que la de Trump, que és més conservador, defensor de la família i poc amant de matar joves inútilment a les guerres que fan rics als jueus; i als jueus, això no els agrada. Amb les ereccions que tenen veient els cadàvers de joves blancs, com ara els gaudeixen a Ucraïna, on el seu sinistre pallasso diabòlic – jueu, com ens deia el genocida Netanyahu – s’està veient obligat a aturar la guerra perquè ja no té més joves que enviar-hi. No dubto que és capaç d’enviar-hi cotxets de bebès i bebès amb bombes, que el mamarratxo és capaç de qualsevol cosa si li omplen el nas de coca i la butxaca de calés. Però, de moment, encara no n’ha dictat l’ordre.


EN AQUEST FEMER

PLE DE CRIMINALS I MAL NASCUTS

VIVIM.

COM S’ARRANJA LA SITUACIÓ ?

SI CRIMINALS I MAL NASCUTS

NO VIUEN.

DE MOMENT,

NO VEIG CAP ALTRA SORTIDA EXITOSA.


LA GUERRA CONTINUA

MENTRE ELS ESCLAUS AMERICANS

FAN LA ‘INDIGESTIÓ’

ABANS DE LA DEPOSICIÓ.


P.S. Un trist acudit que descriu perfectament el món subnormal i ple de criminals en el qual vivim:

https://t.me/Disidenteincontrolado/18097



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada