dimecres, 10 de juliol del 2024

‘PERSONES RACIALITZADES’


La caixera de supermercat que pertany a l’harem jueu de putes inútils i idiotes, i que es va casar amb el mamarratxo de Potemos, l’anticasta gerontocida, i que va passar, en no-res, de tenir 6 mil euros al banc a tenir-ne 600 mil - no és màgia, és el robatori que els criminals anomenen impostos! -; doncs, la corruptora i pervertidora de menors, vehementment defensora dels pedòfils, i que Soros i la seva secta criminal han premiat amb un escó a l’urinari públic de la Sinagoga, el cau de paràsits i inútils, de criminals i pocavergonyes més gran del planeta, ens parla de les seves impressions després de la victòria futbolística (masculina) de Soroslàndia davant de la França dels Rothschild. Com coneixeu les oceàniques ignoràncies d’aquesta profunda idiota amb aires de megalòmana, no tindreu en compte el ‘todos, todas y todes’ de l’analfabeta funcional, perquè és la senya d’identitat dels greument afectats per minusvàlues cognitives i gramaticals bàsiques i elementals. Però, fixeu-vos en la capacitat d’inventiva de les dones amb retard intel·lectual com ella, que, com si fos un escriptor de referència, s’inventa paraules i anomena ‘persones racialitzades’ els moros de la selecció espanyola. No sé què deu ser ‘racialitzar’; però aquests negres, ho han estat, segons la paràsita de l’urinari:

https://m.youtube.com/watch?v=wlle0xYzKCo

Mentrestant, aquesta altra persona racialitzada, negra, que viu a França, pot manifestar el menysteniment envers els blancs en una televisió pública perquè els jueus es pixen de riure en veure com els blancs romanen estabornits i no són capaços d’engegar a fer punyetes l’africana amb caixes destemprades:

https://t.me/resurgente2020/57563

Aquí teniu els ‘francesos’ que van perdre:

https://t.me/RosselloCM/92190

Aquí teniu el cartell sionista de la Copa d’Àfrica a Europa, posant en relleu els caràcters més espanyols dels jugadors espanyols:

https://t.me/mustangcomunicacion/14979?single

EL PLA KALERGI ÉS

 UNA TEORIA DE CONSPIRACIÓ.

NO SIGUEU SUSCEPTIBLES !

Una altra retardada intel·lectual seleccionada pels sionistes i col·locada a la banda criminal ‘Potem en Comú’, que és com una orgia de vòmits:

https://gaceta.es/espana/en-comu-podem-pide-mas-inmigrantes-para-cataluna-y-critica-la-expulsion-de-los-multirreincidentes-20240709-0526/

Gràcies a aquestes subnormals, després passen coses com la següent, que quatre il·legals mantinguts pels espanyols, tenen la barra de protestar perquè no se’ls manté més; ells, que són persones racialitzades.

https://www.regio7.cat/manresa/2024/07/08/protesta-davant-lajuntament-manresa-per-105365290.html

En català, de moment i gràcies a Déu, no tenim admès el verb ‘racialitzar’, però en castellà sí. Vegeu quin significat té i us adonareu del grau d’ignorància i analfabetisme al qual hem arribat. La ‘cosa’ vindria a significar: convertir en racial, com mobilitzar, significa convertir en mòbil – moure-, o institucionalitzar, és convertir en institució. És a dir, se sobreentén que les races no existeixen, i que tu te les inventes, perquè com tots podeu comprovar entre un negre, un blanc, un asiàtic o indi sud-americà, diferències cap ni una, només, les que tu t’inventes.

I per què passa tot això? Per diners, amics meus, per diners, per l’ambició dels minusvàlids cerebrals i per la voluntat sionista, que al capdavall, són els qui més guanyen amb el negoci del tràfic de mercenaris:

https://t.me/resurgente2020/57588

AIXÒ ÉS MALVERSACIÓ CLAMOROSA DE DINERS

 PÚBLICS.

Les persones racialitzades mores són responsabilitat del govern racialitzat moro i del seu rei, també racialitzat. Com els espanyols racialitzats blancs són responsabilitat dels criminals del govern de putes inútils i idiotes i gossos castrats racialitzats blancs de la satrapia de Soros.

Aquí teniu el negoci de la màfia que actua amb la total i absoluta connivència dels excrements amb toga. Potser els agraden els menors racialitzats, que tot pot ser!

https://t.me/resurgente2020/57587

I aquesta és la realitat que els racialitzats ignoren: Àfrica és immensament rica i gran, Europa no és tan rica i és molt més petita. Tanmateix, els negres són pobres i els europeus rics. La colonització, diran, els més burros entre els burros. Però, només s’ha de tenir dos dits de front per a veure que allà on l’home blanc ha treballat a l’Àfrica, el país és més avançat. Racisme? No, realitat. Sense l’home blanc, el negre encara viuria com vivia fa tres mil o quatre mil anys. Els fets ho demostren. No em vingueu amb racialitzacions pròpies de desperfectes cerebrals.

https://t.me/resurgente2020/57590

NO CALEN PARAULES.

EL PLA KALERGI ÉS UNA CONSPIRACIÓ

SENSE FONAMENTS,

PER AIXÒ,

LA SINAGOGA DEL FEMER EUROPEU

TÉ UN PREMI QUE DUU AQUEST NOM,

PERQUÈ EL PLA NO EXISTEIX.


Abandonem el principal problema d’occident i sobre el qual caldrà prendre mesures aviat, abans que sigui massa tard, per a veure unes altres notícies que ens il·lustren de com els sionistes estan destruint el món dels blancs per a convertir-nos en els seus esclaus, i això, els pocs que restin:

https://t.me/resurgente2020/57593

ÉS CASUALITAT QUE TOTS ELS PAÏSOS

SIGUIN PAÏSOS BLANCS O MOLT DESENVOLUPATS ?

Els jueus no hi tenen res a veure; on va vostè a parar, malpensat! O també em dirà que foren els qui intentaren assassinar Robert Fico?

https://t.me/resurgente2020/57569

Mentre el president dels eslovacs mostra la proximitat amb Orban i amb l’intent de contribuir a signar la pau entre Rússia i Ucraïna (o BlackRock, com vulgueu), Blinken, secretari d’Estat de la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Unit, jueu per casualitat, no perd oportunitat per a animar-nos a matar-nos tots en la guerra de BlackRock i el sionisme contra Rússia:

https://t.me/mustangcomunicacion/14972

SÓN MOLT MACOS:

ENS PORTEN PERSONES RACIALITZADES,

INVENTEN MATANCES RITUALS

I ENS ANIMEN A DESTRUIR-NOS

PER AL SEU BÉ,

QUE PER AIXÒ

TOTS ELS GOSSOS CASTRATS I LES PUTES INÚTILS I

 IDIOTES,

ELS RECONEIXEN COM A

ELS BONS.


Tot plegat però, ja en som molts que sabem de què va la pel·lícula. Llàstima que estem molt diversificats. Us enllaço a una reflexió de ‘elchicotriste’ que comparteixo absolutament:

https://t.me/resurgente2020/57599

SI FOSSIN MILITARS, ENCARA !,

PERÒ SÓN LGTBIJKQ+

AMANTS DELS CIRCUMCISOS.

Militars no ho són, això és clar. Són putetes que gaudeixen de les condecoracions que els posen els sionistes per les fel·lacions. D’altra manera, els militars servirien les seves nacions i no l’exèrcit sionista (OTAN), detindrien tots els criminals dels governs, els processarien i executarien, i la gent estaria als carrers aplaudint les seves forces armades com a herois! Però ells s’estimen més el so de la cremallera quan s’abaixa, que els aplaudiments enfurismats de la gent. Cada u és com és.

O és que els governs no són criminals contra els seus pobles i contra la nació que representen, la qual cosa és ALTA TRAÏCIÓ? O no és l’obligació de les forces armades aturar per la força i amb violència, si cal, l’acte més repugnant de l’ésser humà?

https://t.me/resurgente2020/57603

https://t.me/mustangcomunicacion/14966

https://www.libertaddigital.com/espana/2024-07-10/la-justicia-condena-las-practicas-del-ministerio-de-grande-marlaska-de-castigar-a-los-policias-criticos-7145569/

https://t.me/RosselloCM/92196

I quant al canvi climàtic, vegeu la poca vergonya dels cagaguano, que tenen més cara que esquena:

https://t.me/No_plandemia/8301

https://t.me/No_plandemia/8301?comment=236257

https://t.me/No_plandemia/8301?comment=236258

https://t.me/No_plandemia/8301?comment=236357

https://www.aemet.es/es/noticias/2024/07/resumen_junio24


O ACABEM AMB ELS IDIOTES I CRIMINALS

O ELLS ACABARAN AMB NOSALTRES.

AL PLANETA, CERTAMENT,

TOTS JA NO HI CABEM.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada