dissabte, 20 de juliol del 2024

CAL FER ÚS DE LA VIOLÈNCIA CONTRA ELS POLÍTICS


Per a evitar mals entesos, que les limitacions dels excrements de les ciutats de la immundícia són molt grosses (penseu en tots els criminals que estan en llibertat, centenars de milers), vull aclarir que no incito a la violència perquè sí, si no, perquè és legítim l’ús de la violència contra qui actua contra tu violentament. I els criminals dels governs, amb els sicaris armats si cal, no fan altra cosa que atemptar contra la nostra dignitat i llibertat sense descans (Recordeu les actituds i accions aleshores del segrest anomenat ‘estat d’alarma’ - impune - per la IMMENSA MENTIDA). Avui veurem moltes coses insòlites d’aquests criminals amb càrrecs públics, com per exemple, la Injustícia de la qual són capaços els excrements, que s’han omplert de diarrea amb el cas del Doctor Manuel Jesús Rodríguez:

https://t.me/No_plandemia/8374?comment=240526

https://t.me/No_plandemia/8374

El cas, estimats, és que el govern T’ENVERINA I ET MATA AMB PLE CONEIXEMENT DE L’ACTE CRIMINAL, ET ROBA EL FRUIT DEL TEU TREBALL PER A MANTENIR LES BANDES MAFIOSES I ELS SEUS DELINQÜENTS, ET DESPROTEGEIX CONTRA ELS ATACS A LA PROPIETAT (RECORDEU QUE EL GOS DE SOROS VOL SER L’AMO DEL TEU CAPITAL) I A LA PERSONA (PENSEU EN ELS DELINQÜENTS – SÓN IL·LEGALS – QUE ELS CRIMINALS DELS GOVERNS MANTENEN AMB ELS DINERS QUE ET ROBEN I ALS QUALS PERMETEN, EMPAREN I OCULTEN ELS CRIMS, DEL ROBATORI AL FRAU, PASSANT PER LA VIOLACIÓ O L’ASSASSINAT). Què em direu, que cal aguantar? No, home no. Quan la màfia s’instal·la en un barri, cal que la gent faci fora els mafiosos; no n’hi ha una altra. Atacar polítics és el primer que cal fer. A ells no els robaran els mòbils, no els violaran les filles, no els ocuparan alguna de les moltes propietats que gaudeixen després de robar, ells no paguen la manutenció dels il·legals, sinó que ets tu qui els mantens com mantens els criminals de les màfies polítiques. Ells, potser ni han vist de prop a cap d’aquests il·legals!

NOMÉS QUAN EL POLÍTIC

TÉ POR, RESPECTA EL POBLE.

QUAN EL POLÍTIC RESPECTA EL POBLE,

EL POBLE RESPECTA EL POLÍTIC.

NO ENS CONFONGUEM,

NO TENIM PARTITS I POLÍTICS,

TENIM BANDES I CRIMINALS.

No ressenyaré altra volta tots els infames crims que cometen cada dia perquè no em vull fer pesat. Només afegiré que si els polítics són mafiosos criminals que viuen exclusivament del robatori, l’extorsió, el suborn, el tràfic d’influències, la malversació dels cabals públics, l’enriquiment il·lícit, la deixadesa de funcions, i els delictes més greus: ALTA TRAÏCIÓ I GENOCIDI, és perquè les ciutats de la Immundícia estan plagades de miserables, covards, inútils i lacais amb toga. D’altra manera, la destrucció sionista d’Occident no seria possible. Com sempre, aportem les proves de tots els crims.

LA MÀFIA PSOE

Avui tenim de president del govern a un pinxo de casa de putes i al marit, que és proxeneta. El proxeneta ha hagut d’anar a declarar davant d’un jutge, que no farà res i – molt em temo - que demostrarà que és un excrement més de la col·lecció escatològica que s’enquadra en l’estament judicial, que serà estament, però que de judicial té el mateix que Al Capone quant a respecte envers la llei.

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5081723

Podeu afegir-hi les despeses ingents que es gasta el govern en la protecció de les fronteres. Els milers de milions que desvien de l’erari públic pagat pels espanyols, per a enriquir les màfies sionistes i jueves del tràfic de persones, i en el cas europeu, el moviment de les tropes de mercenaris (Flagrant delicte d’alta traïció, pel qual, tots els responsables ja haurien d’estar penjats! Però els LGTBIJKQ+ de caqui, mentre no els manquin els pintallavis, els tints de cabells, els esmalts d’ungles i un bon servei de perfumeria, no els sentireu pas aixecar la veu. La seva bandera és la d’Israel i la de l’Arc de Sant Martí).


EL DESEMBARCAMENT DELS MERCENARIS

https://t.me/mustangcomunicacion/15217

https://t.me/resurgente2020/58089

Pobrets!

https://t.me/resurgente2020/58073

https://t.me/resurgente2020/58074

I a l’Alemanya dels sionistes, els refugiats demostren l’agraïment per l’acollida:

https://t.me/resurgente2020/58071

https://t.me/resurgente2020/58072

I a les colònies jueves del Regne Unit:

https://www.eldebate.com/internacional/20240719/grandes-altercados-inglaterra-e-irlanda-encontronazos-inmigrantes_214572.html

Tanmateix, a Irlanda, sembla que els celtes no estan disposats que si els romans no els conquistaren, que ho facin quatre negres i moros vinguts de no saben on:

https://t.me/resurgente2020/58076

https://t.me/resurgente2020/58078

https://t.me/resurgente2020/58077

AVUI NO SAPS SI ÉS MÉS DENIGRANT

SER JUTGE O POLICIA !

https://t.me/resurgente2020/58090.

Com l’altre dia li cantava una europarlamentària a la bruixa dels sionistes, TOTS ELS CRIMS COMESOS PELS IMMIGRANTS IL·LEGALS SÓN CRIMS REALITZATS AMB LA COMPLICITAT ACTIVA I L’EMPARA DELS GOVERNS NACIONALS, LOCALS I, SOBRETOT, DE LA SINAGOGA DEL FEMER. Com comprovareu només que hi penseu una mica, el nombre de crims executats pels polítics, en un estat de veritable justícia, no els deslliurava de l’execució ni estant prohibit d’executar-los. No sé si m’explico.

Els problemes s’agreujaran així que els jueus donin les ordres als gossos castrats i a les putes inútils i idiotes. Ja veiem que hi ha llocs a Espanya i a la resta d’Europa on la gent comença a prendre les mesures de protecció dels seus interessos ignorant els criminals dels polítics, dels jutges i dels policies. I certament, aquestes tres classes d’escòries són els grans enemics de la llibertat dels pobles europeus. Mai no dic les coses per dir-les, i si el títol del capítol d’avui és el que és, és que perquè si no comencem a demostrar-los que som capaços d’acabar amb ells, ells ens massacraran, que aquesta és l’ordre que tenen dels sionistes que els manen com el pastor mana els gossos d’atura.

Si no em creieu, vegeu com els jueus preparen la gran fam, en la qual col·laboren tots els criminals dels governs occidentals. No cal dir que l’avantatge d’aquests esdeveniments és que, a més a més d’anunciar-nos el crim, comptem amb els noms i cognoms de tots els criminals que hi intervenen, i que lògicament, arribat el dia, hauran de ser ajusticiats. I jo, particularment, a tots aquests que tracten de matar-nos de fam, els commutaria la pena de penjar-los per una ‘voluntària’ inanició ‘heroica’ per a salvar el planeta.

https://t.me/Disidenteincontrolado/18041

https://t.me/Disidenteincontrolado/18042

Tot això: la invasió, la destrucció de la cultura i les arrels, l’alta traïció, el desviament de fons a criminals (ONG), l’estratègia per a matar de gana la gent i sumir-la a la misèria, els criminals dels sionistes ho volen acompanyar de l’apagada digital, amb la qual, robaran tots els béns de tothom davant de la cara d’estúpids de tothom. És clar, això sí, si és que abans no comencem a trencar cares i a eliminar miserables i rates de claveguera. Vegem qui hi ha darrere de ‘Crowdstricke’, els culpables de l’apagada digital organitzada per la màfia sionista:

https://t.me/No_plandemia/8377

https://t.me/Disidenteincontrolado/18045

I el jueu bo, Elon Musk, el megaempresari multimilionari de negocis fracassats, però que sempre rep finançament i cada volta és més ric, i això que el seu altruisme abasta fins a l’univers i més enllà, que ens emplena de satèl·lits el planeta perquè tothom pugui veure porno en qüestió de segons, ens ven els cotxes elèctrics inútils, tracta de destrossar-nos el cervell amb invents del doctor Bacteri, el de Mortadelo y Filemón, i ens aconsella d’acceptar un nou impost pel CO2. Maco, el xicot. I bona persona!, no ho saps prou. Com empresari exemplar!

https://t.me/Disidenteincontrolado/18044


NOTÍCIES DEL MÓN

Després de l’atemptat contra Trump i que Trump hagi nomenat J. D. Vance com a vicepresident, no hi pot haver dubte que tot fou teatre dels sionistes per a empènyer el seu candidat a la Casa Blanca. Trump estava al corrent i va participar en l’obra de teatre com a protagonista, cosa que li agrada molt. Tots els imbècils que després es presentaven als actes trumpistes amb l’orella tapada, demostren que és una altra escena del pa i circ dels jueus envers els subnormals. J. D. Vance ho confirma: És jueu, malgrat que ho oculti. Veieu, en quatre dies, l’assumpte de l’atemptat de falsa bandera, ja està resolt. No us preocupeu que Trump serà president, que així ho vol la màfia dels asquenazites.

https://t.me/resurgente2020/58082

Mentrestant, a l’Eslovàquia de Fico, on no hi ha gossos castrats ni putetes inútils, com a l’Hongria d’Orban, a la Bielorússia de Lukascheko o a la Rússia de Vladímir Putin, els tarats han rebut una desil·lusió, com els jueus:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5081862

I per concloure, unes esfereïdores declaracions de Catherine Austin Fitts, que confirmen la meva suposició que la intenció jueva amb la guerra contra Rússia és l’extermini dels ucraïnesos. El pallasso nan i jueu de Zelensky està convertint – bé, ell no, pobret; que li arriba just per a posar-se la forquilla a la boca – en el cementiri ideat pels sionistes per a la construcció de la prova pilot dels camps de concentració dissenyats per a Europa. Interessant la notícia, perquè ens explica això, ho corrobora un anunci de BlackRock, o sigui, del govern d’Ucraïna, i ens confirmen que els sionistes han aconseguit l’extermini d’almenys mig milió de joves ucraïnesos. Suposo que els jueus recordaran amb nostàlgia el ‘gran holodomor’:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5081870


EL MÉS GRAN DELS CRIMINALS

ÉS EL PRESIDENT,

LES MÉS MAFIOSES DE LES BANDES,

ELS SICARIS OBEDIENTS,

I ELS AMOS,

ELS SIONISTES:

L’ENEMIC MORTAL QUE CAL VÈNCER PER SEMPRE.


P.S. Aquest és el cartell per a les festes de la Mercè 2024 del Prostíbul de Barcelona, que suposo que deu estar dirigit encara pel paràsit inveterat i inútil integral del Collboni, membre de la màfia PSC, la secció catalana de la màfia PSOE. Us recomano d’entrar a la pàgina web perquè s’entén perfectament la classe de psicòpates que trien els sionistes per als seus crims contra la decència, la dignitat i la llibertat:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5081627

No em direu que no és tan estrany com inquietant.

Per cert, obra d’una dona que es fa dir artista.

No em direu que ‘l’artista’ no ha suggerit molt bé

la bandera de la pedofília...

AQUESTA ÉS LA PÚRRIA QUE GOVERNA I COMANDA

LA DESTRUCCIÓ DE LA NOSTRA CIVILITZACIÓ.


CAL COMENÇAR A FER-LOS SENTIR POR.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada