dilluns, 22 de juliol del 2024

NO SÓN POLÍTICS, SÓN CRIMINALS, NO HO OBLIDEU !


Mentre respectem els criminals i assassins com si fossin persones dignes i honorables, estarem cavant la tomba pròpia. Els polítics ‘democràtics’ són delinqüents professionals, dedicats fonamentalment al robatori, com qualsevol mafiós, i com qualsevol mafiós, per a obtenir els beneficis desitjats recorreran a qualsevol crim sense tremolar-los el pols, com ho demostra la matança de la població pròpia que han fet TOTS ELS POLÍTICS OCCIDENTALS, en un inqüestionable crim de GENOCIDI.

El biòleg alemany, el doctor Jürgen O. Kichner, ha presentat una denúncia penal per la contaminació dels verins jueus. No cal dir que la responsabilitat de la inoculació és exclusiva dels polítics i dels ‘experts’ que la legalitzaren:

https://t.me/resurgente2020/58122

Al mateix temps, ha aparegut un estudi, el més recent, sobre la matança de l’Holocaust sionista, que ja xifra en 17 milions els morts fins – només – finals del 2022, o sigui, que ja podeu multiplicar aquesta xifra, i estaríem parlant de l’assassinat d’uns 25 milions de persones, de població civil, executats pels polítics i ‘experts’:

https://t.me/resurgente2020/58136

AIXÒ MULTIPLICA PER QUATRE EL CONTE DELS CONTES

... I EN ESTAT DE PAU !

PERÒ, ADOLF HITLER ERA EL DOLENT.

NI LENIN, NI STALIN, NI MAO, NI POL-POT,

NI CAP DELS CRIMINALS OCCIDENTALS ACTUALS,

NOMÉS ADOLF HITLER I ELS NAZIS.

Ara us recomano de veure aquest vídeo de Rafael Rosselló, perquè ens ajudarà a comprendre la iniqua intenció sionista: El problema del món és l’home blanc. Tu no pots dir ‘negre de merda’, que vas a la presó per racista; ara bé, fer campanya oberta per a l’extermini de l’home blanc, mereix publicitat i minuts a la televisió. Potser jo sóc un conspiranoic, potser sí, però això em put a les intencions declarades sempre per l’escòria sionista:

https://t.me/RosselloCM/92326

Més que mai, l’home blanc ha de fer pinya. Els mercenaris de tots colors dels sionistes no són els culpables, però són el seu exèrcit, com passa amb les discapacitades racionals, abans dones. Com he escrit moltes vegades, jo que no simpatitzo gens amb la vida militar, si els militars fossin militars i no putes barates fascinades pels pintallavis i les sabates de plataforma, faria anys que els criminals dels polítics serien història. Tanmateix, els covards i miserables de caqui, com també els sicaris de la policia i altres cossos de seguretat, emparen els criminals i manquen al jurament de fidelitat a la pàtria i al poble. Voleu una indignitat més obscena i baixa! Tot seguit, Nauzet Morgade, fill de militar, com ell mateix ens ho diu, expressa aquesta mateixa opinió, ell, per causa dels cels. Tant se val, sigui pels cels que ens empastifen (si hi ha tòxics, l’execució de tots els polítics sense excepció és una obligació moral) o per l’assassinat massiu, o per la destrucció de la civilització i les cultures occidentals, o per la corrupció social, de menors i l’aniquilació de qualsevol vestigi d’intel·ligència, els LGTBOIJKQ + de caqui, ja fan tard a alçar-se, detenir els criminals, jutjar-los i executar-los immediatament, per així, alliberar els pobles de totes les rates i els altres animals verinosos que estan arrasant amb la més gran de les civilitzacions:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5085295

L’ALÇAMENT MILITAR ALHORA A TOTA EUROPA

SERIA L’ACTE MÉS DIGNE REALITZAT MAI PER LES

 FORCES ARMADES.

DESPRÉS, DETENCIONS, JUDICIS RÀPIDS I EXECUCIONS

I

EUROPA RECUPERARIA LA LLIBERTAT I LA DIGNITAT.

SI ETS MILITAR,

JA FAS TARD !

Si amb la matança conscient no en teniu prou, si amb la intenció d’exterminar l’home blanc tampoc, ni amb els cels putrefactes que ens deixen els sionistes tampoc, penseu en la IMMENSA MENTIDA del canvi climàtic, la darrera enganyifa criminal dels banquers, els sionistes jueus. Per a veure-ho bé, comencem amb un retardat intel·lectual, dedicat a la prostitució i, per això, titulat degudament per la bagasseria de torn:

https://t.me/Disidenteincontrolado/18060

CARLOS DUARTE, ES DIU, EL DEFICIENT MENTAL.

Als fets em remeto.

Vegeu tot seguit, l’ecologia prístina de les noves energies netes, sostenibles i infinitament més cares i absolutament inútils:

https://t.me/mustangcomunicacion/15318?single

I ara vegeu com els cagaguano, mancats de substància grisa, condició imprescindible per a rebre el títol de la bagasseria, manipulen la gent amb tota la insolència i el menysteniment envers la informació:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5084689

Un dels més excelsos sacs d’escombraries, ple de guano fins a dalt de tot:

https://t.me/Disidenteincontrolado/18067

https://t.me/Disidenteincontrolado/18069

ÉS IDIOTA, I PROFUND.

O PERQUÈ US PENSEU QUE SURT A LA CAIXA ‘TONTA’ ?

Anomeneu-los com vulgueu. Són escòria infecta. Ja ens ho va explicar el periodista, quan encara n’hi havia, Ryszard Kapuscinsky:

https://t.me/Disidenteincontrolado/18062

EN AQUEST FEMER VIVIM.


I com és que vivim en aquest immens femer? Perquè els militars són covards i binaris, a part d’idiotes i traïdors, perquè impera la criminocràcia sionista, i tant els criminals que es fan dir polítics com els prevaricadors que podreixen el dret, viuen de la inutilitat social absoluta i del robatori impune i descarat. Vegem-ho; - no us amoïneu -, que en veureu molts, de criminals.

Comencem pel cas del proxeneta Begoño, el marit del gos de Soros. I val a dir que, de moment, l’actitud del jutge em sorprèn. Lloo el seu coratge, almenys fins ara. Malauradament, i ja és trist, no posaria la mà al foc per ell, i sincerament, m’espero que en qualsevol moment tot resti en res. Però, ara per ara, el meu suport i reconeixement de dignitat, envers el jutge Peinado:

https://t.me/mustangcomunicacion/15260

Al Narcís no li agradarà això, compte amb psicòpata!

I aquí teniu els paraplègics mentals i paràsits socials corrents per a defensar l’amo que els posa el menjar a la menjadora. No em direu que no sentiu basques en veure aquesta mena d’animals sense consciència, principis, dignitat ni caràcter. Jo tinc un fill així, i amb tot el dolor del meu cor, però li recomano que se suïcidi, per honor, només per dignitat:

https://t.me/mustangcomunicacion/15306

I els menja-gambes, els paràsits i traïdors per excel·lència, l’escòria dels sindicats:

https://t.me/mustangcomunicacion/15303

PENSEU QUE AQUESTS CRIMINALS TENEN DRET A LA VIDA ?

Ara, abans de continuar, fem memòria i veureu la ignomínia, la poca vergonya, la hipocresia, la deshonestedat, la falsedat, la curtedat mental, la indecència, la brossa, que és el més gran dels criminals de la història d’Espanya: Pedo Sánchez, el gos de Soros i marit del seu marit:

https://t.me/mustangcomunicacion/15261

QUANTS SACS D’ESCOMBRARIES HEU VIST COM AQUEST ?

Abans d’entrar en la recta final amb els criminals dels polítics, els miserables que viuen de no fer res i de robar-te els diners mentre et fan la vida impossible, passem-nos pel femer de la Immundícia:

https://t.me/mustangcomunicacion/15305

LA DELGADO I EL GARZÓN !

Aquests inútils han viscut tota la vida de l’erari públic, ell protegint narcotraficants i prevaricant com a missió principal – això sí, els sionistes li han permès que vengués molts llibres explicant mentides – i ella xuclant la sang dels contribuents per a viure de no fer res, somiant de ser fiscal, una fiscal que primer denunciava els jutges – criminals – que se n’anaven a violar menors, i que després se’n desdeia, que sinó, no s’enfilava en la piràmide de la corrupció. Aquests dos éssers infectes, si són tan bons, com és que no es guanyen la vida com a lletrats i deixen de donar la tabarra? Ho sento molt, però el respecte es guanya i és una resposta natural, no una imposició per mèrits en la carrera criminal.

Després de tanta immundícia, fem un passeig per tota la púrria de l’urinari públic de la Sinagoga del Femer, el cau de delinqüents i criminals més gran que mai no hagi existit al continent. Aquí teniu els paràsits inútils que viuen del que et roben i que signen el que els manen els sionistes, sense rumiar-s’ho ni pensar-s’ho, que per això, primer cal intel·ligència per a entendre què fas, però els criminals són on són, cobren el que cobren i poden viure impunement del robatori més baix i miserable: la traïció, tot just perquè l’única activitat impossible per a ells és pensar en alguna cosa que no siguin ells mateixos i els seus interessos:

https://t.me/mustangcomunicacion/15284

https://t.me/mustangcomunicacion/15287

https://t.me/mustangcomunicacion/15297

UNA COMISSIÓ, A EUROPA,

ÉS UN EQUIP DE PUTES I GOSSOS CASTRATS,

UNA SECCIÓ MÉS DEL GRAN PROSTÍBUL.

TOTS SÓN LLADRES, ABSOLUTAMENT TOTS.


P.S. Per concloure avui, havia previst l’escrit d’un comentari a la notícia de la defensa de la discapacitada racional del PSOE Esther Peña, que he penjat més amunt. El comentari era un llarg però esplèndid resum de tot el que un ciutadà veu que va malament, i criticava aquests paràsits inútils que viuen del robatori i de garlar per no dir res o enganyar-te; que no serveixen per a res més. Al final, l’home es recordava de les mares dels polítics, i previ l’incís inevitable per a no ofendre les putes professionals, concloïa dedicant-los un meravellós ’fills de puta’. No hi havia res més a afegir. Però, ara, ja no hi ha el comentari. No sé si l’ha tret ‘Mustang’ o ‘Telegram’ o l’ha esborrat el mateix autor, el cas és que no hi és, tot i que era un renec visceral que no deia més que veritats i exposava els criminals que es fan dir polítics com l’escòria nauseabunda i repugnant que són.

UN POLÍTIC ÉS UNA SANGONERA.

UN VIVIDOR QUE NO SERVEIX PER A RES.

PER AIXÒ, CAP RATA D’AQUESTES HA TREBALLAT MAI.

VIUEN DE LA CRIMINOCRÀCIA,

LA MÀFIA DELS PARTITS,

LES BANDES DEL PAÍS.

ELLS SÓN L’ENEMIC.

NO RESPECTEU ELS POLÍTICS,

INSULTEU-LOS I LLENCEU-LOS EL QUE TINGUEU A MÀ:

UN OU, UNA MONEDA, UNA PEDRA,

LA GORRA, UN TRET,

EL QUE VULGUEU,

PERÒ NO FALLEU, SI US PLAU.


NO SÓN POLÍTICS,

SÓN PSICÒPATES CRIMINALS,

LLADRES I ASSASSINS,

LES EVIDÈNCIES

NO ES PODEN REBATRE.


* Com no hi ha intel·lectuals, doncs, res. Si n’hi hagués, haurien de ser els primers a no acudir als actes on es presenten els criminals, i si hi van, no mostrar-los gens de respecte ni consideració ni per càrrec ni per res, i si és possible, fer-los un repàs de dalt a baix, si tenen l’oportunitat d’haver de fer un discurs. Retratar-los mentre els mires als ulls, ha de ser divertit. M’imagino tots els psicòpates encesos per dins, com si l’Infern interior els devorés, i és clar, pensant ja en la venjança, que és el propi de psicòpates i retardats mentals. Però avui no n’hi ha d’intel·lectuals, i totes les putes analfabetes (són majoria) i els gossets no binaris i castrats sense ofici ni benefici, que els criminals de les bandes mafioses anomenen ‘intel·lectuals i artistes’, són on són per a exercir la feina més antiga del món. Que ja ho sabeu: qui paga, mana. I les putes són les primeres a saber-ho i complir-ho. I perquè vegeu que no dic mentides, escolteu ‘l’art personificat’. Ni Mozarts, ni Caravaggios, ni Buonarrotis, ni Cervantes... ella!

https://t.me/resurgente2020/58105

I què me’n dieu, del paràsit sense cervell, que viu de robar la gent

i de fer fel·lacions als ‘fel·ladors’!

JA NO ÉS NI VERGONYA...


CAL ERRADICAR LA IDIÒCIA,

COM SIGUI !


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada