dilluns, 22 de juliol del 2024

QUINA EN TRAMEN ?


Els sionistes s’han cansat del titella criminal, i l’han enretirat. Tot fa sospitar que Kamala Harris, l’escurçó més verinós d’Amèrica - ni serps de cascavell, coralls, ni punyetes -, serà la candidata dels demòcrates. Quina en tramen?

Abans de centrar-nos en aquesta novetat en la cursa ‘idiota’ per a ser el titella dels sionistes, vull enllaçar-vos a uns vídeos prou interessants. El primer és de William Lutz, un lingüista, que ens explica què és el ‘doble discurs’ que fan servir els polítics. Només discrepo quan parla dels polítics com a éssers intel·ligents. No en són, només repeteixen com a lloros el que els diuen els amos. I repetir no és precisament una exhibició d’intel·ligència. Alhora, l’ús del doble discurs tampoc no és una mostra d’intel·ligència, sinó de maldat, que són coses molt diferents. Com he escrit diverses vegades, l’astut no és intel·ligent, és astut, hàbil per a enganyar, però incapaç de generar res de bo, que és l’essència de la intel·ligència. Dit això, us deixo amb les seves paraules, que tenen trenta anys d’antiguitat:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5083353

Quant a això del ‘doble discurs’, que és un eufemisme per a ocultar la mentida més descarada, un tuit de ‘mvalera.es’ que expressa prou bé la situació actual: les immenses mentides que escampen els criminals, les quals, ja no són cregudes per la gent:

https://t.me/counterpropaganda20/12500

El cas és que totes les estafes dels criminals estan essent ensumades per la gent. Certament, no és un bon auguri per a ells. Vegem aquestes tres notícies relacionades amb les intencions criminals dels sionistes i com menteixen, fent servir suposades eminències intel·lectuals, com la Jane Goodall, curiosament jueva, l’amiga dels goril·les, la qual però, així que obre la boca, demostra per què és el que és i quina és la seva limitada capacitat mental:

https://t.me/Disidenteincontrolado/18055

La segona notícia té a veure amb l’atemptat que va patir Robert Fico i la causa i els culpables d’aquest intent d’assassinat:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5083288

I la darrera, és una magnífica intervenció de Barbara Punzi en una televisió italiana (subtítols en francès). No sé de quan és la gravació, però el fet que en obert es puguin llençar acusacions com les que ella pronuncia, fa que els sionistes moguin el cul de la cadira inquiets:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5083455

BRILLANT! EL CORATGE ÉS CONTAGIÓS.

Hi ha una Barbara Punzi que ja és morta, d’un càncer fulgurant. No sé si es tracta de la mateixa Barbara. Si ho comento, és perquè, encara que matin els qui se’ls oposen, que és la feina bàsica dels mafiosos; com més siguin els qui els assenyalin, més dits hauran de tallar. I com més dits tallin, més s’escampa la veritat.


Dit això, ja podem enllaçar amb el moll del capítol d’avui: Biden serà substituït probablement per l’escurçó més verinós d’Amèrica (En el blog ja vaig penjar fa temps dos documentals esplèndids de ‘Los Liberales’ sobre aquest sinistre personatge).

Com a preàmbul al tema, recordem l’única aportació de Biden a la Humanitat:

https://t.me/resurgente2020/58107

Facècies a banda, els amos ja havien anunciat que el titella seria canviat:

https://t.me/resurgente2020/58102

El recanvi dels sionistes, segons que sembla, és l’escurçó:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5083361

https://t.me/resurgente2020/58128

https://t.me/mustangcomunicacion/15302

Quina casualitat! El vicepresident, com el de Trump, és jueu. Digueu-me mal pensat, però no voldran declarar obertament que els Estats Units són la seva granja d’esclaus?

I potser cal recordar que ‘Els Simpson’ ja ens anunciaren que hi hauria una presidenta dels Estats Units. Sense dubte, és el pitjor que els pot passar als esclaus americans de la Reserva jueva:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5083567

Analitzem-ho, d’acord amb el que sabem i podem sospitar.

L’atemptat de Trump fou una representació teatral amb el Donald (no l’ànec dels dibuixos) de protagonista. He llegit que una bala d’aquest rifle, el AR-15, va a uns 1000 m/s, per la qual cosa és de suposar que si li agafa l’orella, la hi fa volar. Potser sí que el frec fou tan frec que gairebé no ho fou; però a mi, aleshores, em sembla més creïble que tot fos teatre: se sent el tret (probablement de fogueig) i l’actor s’empastifa l’orella amb salsa de tomàquet. Després tenim els deficients mentals amb l’orella tapada per a anar a escoltar el míting de Trump, les enquestes que el proclamen vencedor de les eleccions, i ara, la deserció del titella. No cal dir que Biden podia haver renunciat per motius obvis a la reelecció, però no ho ha fet fins ara. Trump, d’altra banda, té de vicepresident a Vance, un jueu amb les idees menys clares que la Moni o la decoració de la butaca del ministeri de transports del gos de Soros, i malgrat que no estigui a favor de la guerra, és més sionista que el seu gendre jueu. Amb aquest recull d’incidents - distintiu d’una criminocràcia avançada -, la victòria de la carta sionista sembla evident: Per què incentivar els demòcrates amb un monstre, si no és per a crear més divisió i enfrontament entre els més o menys nacionalistes i els globalistes disfuncionals? O potser volen matar Trump per a activar la guerra civil, i un sac de verí com la Harris, pot ser l’animal sense consciència ni valors, l’estri perfecte. La manca de consciència i de valors són la base del seu currículum. Ambiciosa i mancada d’escrúpols i de principis, podria ser la candidata perfecta per als sionistes. La veritat és que costa d’entendre la jugada, per bé que tot just està dissenyada d’aquesta manera perquè no sàpigues quines són les intencions del CFR. Haurem d’estar amatents a les possibles novetats i improvisar sobre la marxa, perquè el que és clar és que ells no ens diran pas què pretenen de fer. Tanmateix, pretenguin el que pretenguin, mai no serà pel bé del poble americà. Un escurçó com la Kamala – ja té nom de rèptil venenífer: Què és, una mamba? No, una kamala! – enfrontada a Trump podria crispar els ànims entre els estúpids dels seus seguidors, i ja sabeu que de la divisió viuen els sionistes, ja que sense divisió, els que no viurien, serien els sionistes.

LA GUERRA CONTINUA.


No deixa de ser curiós que entre els 350 milions d’americans, no hi hagi ningú més que la Kamala per a ser president. Quan Biden va arribar a la presidència després de la tupinada jueva, jo sospitava que al iaio el despatxarien aviat per a poder posar per primera vegada una dona no autòctona quant a les arrels, a la presidència del camp de concentració. El cas és que no ha substituït el iaio, però el iaio li ha passat el testimoni, el relleu. Si aleshores ja em feia tremolar una discapacitada racional al capdavant d’una potència nuclear, ara també tremolo. Guanyi qui guanyi, manaran els jueus, els amos d’Amèrica, almenys fins que els americans els exterminin com si fossin indis ancestrals. Caldrà estar alerta del que passa en aquest teatre jewllywoodenc, perquè la Casa Blanca és l’antre dels pitjors crims contra la Humanitat des que els jueus robaren el patrimoni als americans l’any 1913.











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada