dimarts, 30 de juliol del 2024

L’HORA HA ARRIBAT ( V I )


Ahir parlàvem de la magnífica ‘democràcia’ veneçolana, que és l’admiració de Zapatero - el delinqüent comú -, la Yoli – l’infra - i el gos de Soros - el més gran dels criminals de la història d’Espanya, i de lluny! -. Fins que no ha arribat el psicòpata, ningú no havia assassinat a consciència 120000 espanyols per una comissió, mai. I ahir, després de referir-me a la nova tupinada jueu-bolivariana, parlàvem del genocida Salvador Illa, el criminal que serà una ignomínia i un insult per a tots els catalans si és president, més encara que el mamarratxo inútil de Pineda o il capo de la Cosa Nostra. Doncs, avui, recuperarem aquests miserables i n’afegirem d’altres, perquè... serà per miserables!

Començarem a Veneçuela i l’intent de l’analfabet de reelegir-se. El poble veneçolà sembla que s’ha adonat que ha arribat l’hora:

Els infra, però, són gent que es tenen tirada entre ells:

https://t.me/resurgente2020/58451

Tanmateix, el poble veneçolà no sembla del mateix parer:

https://t.me/resurgente2020/58464

I l’evidència de tupinada és l’essència de la democràcia criminocràtica dels sionistes:

https://t.me/mustangcomunicacion/15473?single

Sembla que a Sud-Amèrica els sionistes poden començar a tenir seriosos problemes. La gent n’està més que farta dels criminals del règim sionista, i els jueus corren el perill que la gent els comenci a assenyalar com l’origen i la causa de tots els mals, i aleshores, potser ni Andínia podran construir, cosa que delejo.

La reacció del deficient del xandall amb la bandereta ha estat la d’expulsar els diplomàtics de tots aquells que no creuen la seva paraula de mentider i analfabet:

https://t.me/mustangcomunicacion/15495

Només li han donat suport, el criminal Zapatero, el ‘tonto el bote’ de Monedero, degudament doctorat i professor de la Bagasseria Computense - la dels màsters del proxeneta marit del gos de Soros -, la Yoli i quatre esgarrats cerebrals de l’estil.

Ja que parlo del criminal més gran de la història de la pell de brau, vull comentar que el jutge Peinado s’ha desplaçat a La Moncloa, la seu dels pitjors rosegadors de la nació, per a prendre declaració al gos de Soros com a testimoni. Es veu que l’animaló s’ha escudat que el seu marit és el seu marit, encara que li’n digui Begoña, i que com és familiar, té dret a no declarar. Certament, té aquest dret, que és – com a mínim – discutible, però el que és evident, és que si el jutge et vol prendre declaració i no hi ha res a amagar, li expliques al jutge tots els detalls que vulgui saber, ja que l’innocent mai no pot témer ser agafat delinquint. El fet de no declarar és un acte que el converteix en sospitós d’encobriment. Però, si a més a més, el gos ha denunciat el jutge per prevaricació, aleshores el respecte envers la justícia que tant els agrada que els ompli la boca, es filtra pels esfínters. Ja vaig advertir que qualsevol cosa que li passi al jutge, serà responsabilitat del gos de Soros i del LGTBIJKQ+ de Marlaska, el pres que és ministre per la gràcia judaica. Ni que el mati un llamp! Com ja ens ho va deixar testimoniat el gran Marlon Brando fent de Vito Corleone. Al capdavall, parlem dels mateixos: la màfia. Doncs, vegeu la puteta inútil i idiota de l’harem que el gos de Soros ha fet sortir per a dir les idiòcies que els budells del més gran criminal de la història hispànica han generat de la ràbia i el desgavell que són propis de les ments tarades dels psicòpates narcisistes i dels sàdics orgullosos, quan són contradits:

https://t.me/resurgente2020/58460

Pilar Alegria, que s’expressa com el seu cognom i amb fluïdesa. Qui pot dir bestieses com les que diu la taradota sense posar-se vermella? Una dona amb discapacitat racional, no falla.

La banda PSOE, els lladres dels ERE - avui en llibertat -, els assassins del Covid-19 i tants altres atemptats de falsa bandera, que menteixen perquè no saben parlar, no tenen res a envejar a la banda criminal PP, lladres, com tots, però especialitzats en el tràfic de drogues a Galícia, amb l’amic dels narcos, Feijóo, el mateix delinqüent que pretenia imposar multes astronòmiques a qui no s’enverinés amb els tòxics dels seus amos, tot dient que no obligava, si no que sancionava qui no ho fes. No demaneu un pensament a aquestes escòries, no poden. Mal, no en voldreu tant, però un sol pensament, i ja no dic que sigui propi, és l’absoluta limitació dels limitats intel·lectuals. Doncs, l’altre dia us mostrava un vídeo on el delinqüent i president de l’urinari públic andalús plorava perquè ‘ses senyories’ no arribaven a fi de mes. Havien de robar més, que amb el que roben, van justets; no com els riquíssims treballadors andalusos que naveguen en l’opulència i la dilapidació dels béns, mentre ‘ses senyories’ amb feines i treballs arriben a final de mes amb el que roben. Tanmateix, o ‘ses senyories’ no s’han pres les píndoles sionistes, les drogues que els malbaraten el cervell, o s’han ensumat que la gent coneixia la història i la idiòcia del cínic criminal que presideix l’urinari, i s’han estimat més de no caldejar els ànims, perquè els polítics saben millor que ningú, que si s’encén una flama poden rodar els caps com en una hecatombe. I tant que ho saben!

https://www.eldiario.es/andalucia/oposicion-bloque-rechaza-subida-dietas-diputados-propuesta-presidente-parlamento-andaluz_1_11552049.html

L’altre dia, també, us enllaçava una notícia sobre la pretensió criminal del govern de destruir milions d’arbres per a construir-hi inútils molins de vent. L’atemptat ecològic és tan greu que és sospesable si cau en un delicte que exigeix pena capital. Destruir els boscos, els pulmons de la terra, per a enriquir-te tu amb comissions, no crec que sigui un delicte menor, i si destrueixes tota una comarca, la pena capital és de primer de justícia bàsica i elemental:

https://t.me/Disidenteincontrolado/18144

https://t.me/No_plandemia/8427

La puteta inútil i idiota de Teresa Ribera és la criminal de l’harem sionista que dirigeix aquest esguerro que anomenen ministeri i que en realitat és una guingueta per a negocis bruts i la destrucció de la riquesa ecològica del país. La presó, creieu-me, amb psicòpates, no serveix de res. Jo insto la gent de la zona, que serà gent aguerrida i de camp, a no defallir. La destrucció del bosc, la criminal de la Teresa Ribera i els seus socis de banda, l’han de fer amb maquinària pesada. DESTRUÏU QUALSEVOL ARTEFACTE QUE HI ENVIÏ LA SECCIÓ CRIMINAL DEL MINISTERI. OPOSEU-VOS A TOTS ELS ‘CONTRACTATS’ QUE HAN DE FER LA FEINA. DEFENSAR EL BOSC ÉS EL PRIMER, ÉS L’ÚNICA OBLIGACIÓ, FINS I TOT, PER DAMUNT DE LA VIDA DE L’ESCÒRIA HUMANA. La Ribero farà ric algun criminal soci de la màfia PSOE i als jueus, i així gaudirà d’alguna prebenda i dels regals dels delinqüents. Teresa Ribero, a més de ser discapacitada racional, això no obstant conscient dels beneficis de fer el mal - que ho duu escrit a la cara -, és una terrorista climàtica que defensa interessos estrangers, o sigui, delicte d’alta traïció. Ja us dic jo que si hi hagués un cop militar i es fes justícia, els urinaris públics i els prostíbuls romandrien buits, però absolutament buits, en quatre dies.


UN GENOCIDA, PRESIDENT DELS CATALANS-MAGREBINS

No m’esplaiaré perquè no cal. Salvador Illa és un assassí de masses, entre altres càrrecs criminals. El premi que ha rebut per la matança ha estat fer-lo president del Puticlub de la plaça sant Jaume, l’antre de criminals més gran del nostre petit país. Per a això, les bandes mafioses PSOE i els socis delinqüencials d’ERC s’han posat d’acord per a transferir la hisenda de Catalunya-Magreb al prostíbul, d’aquesta manera els lladres podran robar amb més comoditat i si s’ho maneguen bé, deixant de banda els de Junts per la Pasta i el que faci falta.

https://www.mediterraneodigital.com/identitarios/cataluna-concierto-economico

Després de veure dos subnormals dedicats al crim professionalment, vegem i comprovem com el gos de Soros i el filòsof de pa sucat amb oli, són GENOCIDES. Dit a la televisió alemanya Bild:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5097792

I el senyor és moderat, molt moderat. Als genocides, se’ls executa; com més aviat millor i sense lamentacions. I la prova irrefutable està en aquest sarcàstic missatge:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5097898

NO PERMETEU QUE UN GENOCIDA

OFENGUI LA PRESUMPTA DIGNITAT

DE L’ABANS GENERALITAT,

AVUI: LA GENOCIDITAT DE SOROSLÀNDIA !

Els sicaris d’aquestes bandes criminals són els que han aconseguit d’acolorir de genuïna ‘gironeïtat’ la població de Salt, paradís entre els paradisos:

https://t.me/RosselloCM/92393

Fixeu-vos que la natalitat fa dècades que disminueix, i no hi ha una sola de les bandes criminals que mai hagi apostat per abaixar els impostos i finançar els naixements, en canvi, financen l’assassinat dels autòctons – avortament – i la integració i unitat familiar dels magrebins i africans que són catalans de primera, no com els catalans autòctons que són, avui, gràcies a les bandes criminals, esclaus que han de mantenir els paràsits que els governen i els paràsits que s’inventen que són d’aquí com que són universitaris nascuts errats.

L’HORA HA ARRIBAT.

CAL DESTERRAR LA CRIMINOCRÀCIA.

NO SÓN POLÍTICS, SÓN CRIMINALS.

I aquí ho deixo. Ja des del primer dia vaig acusar Salvador Illa de genocida, avui no hi pot haver el mínim dubte dels assassinats comesos per aquest tarat majúscul. El seu lloc no és un palau, és un paredó, o si voleu, un patíbul. I mal que pesi als excrements amb toga i la resta d’adoctrinats en el crim que és el dret positiu, no cal judici. Illa era ministre de Sanitat quan hi va haver una matança en els geriàtrics – com ho havia demanat l’assassina Christine Lagarde – i és el responsable del constant augment de la taxa de mortalitat. I no en són uns quants, els morts. Els ha assassinat a milers, i el pocavergonya, gaudia humiliant-nos amb el morrió, per a enriquir-se amb una estafa de proporcions que mai no sabrem. Una caixa de pi i soterrat en lloc no consagrat és el que es mereix aquest tros de criminal integral.


Per concloure, fem un ràpid passeig per les altres organitzacions criminals que ens governen contra la voluntat dels pobles. Comencem pel femer de la Gran Sinagoga, el cau més pervers que mai ha conegut la Humanitat, l’ONU:

https://t.me/counterpropaganda20/12525

ÉS URGENT QUE LA GENT

ES MANIFESTI CONTRA L’ONU I L’OTAN.

CAL DESTRUIR ELS CAUS SIONISTES

DE SOCA-REL I PER SEMPRE.

Aquí teniu un dels més insignes criminals de l’OMS, que ja que com a assassí no pot continuar matant amb la IMMENSA MENTIDA, l’ha canviada per una altra, l’ESTULTÍCIA MÀXIMA DEL CANVI CLIMÀTIC:

https://t.me/resurgente2020/58424

https://t.me/resurgente2020/58428

CLOUS LA BOCA ALS MENTIDERS

I, MÀGIA BORRÀS!,

DESAPAREIX EL CANVI CLIMÀTIC.

És per a estudiar-s’ho, perquè mates dos ocells d’un tret.

Per si algú dubtava de la meva paraula, els sionistes Rothschild i Soros han manifestat que el seu candidat per a mamarratxo dels esclaus de la Reserva Federal sigui l’ofidi verinós del subordre dels sauròpsids, Kamala:

https://t.me/resurgente2020/58446

Em temo que el monstre és l’elecció dels monstres, o sigui, que la serp verinosa és l’elecció dels homes verinosos, o diables: els sionistes.

L’hora ha arribat: Veneçuela, la corrupció sistèmica que tothom veu, la fal·làcia de la democràcia, l’atac al cristianisme i els seus valors...

Anne Descamps, la puteta inútil i idiota de l’harem dels Rothschild a França, no falla!, mentint en cada paraula que diu. I després el tarat que els jueus anomenen artista:

https://t.me/Disidenteincontrolado/18130


L’HORA HA ARRIBAT.

CAL ANAR PER ELLS.

SÓN MONSTRES, NO SÓN HUMANS.

RECUPEREM LA DIGNITAT DE LA TERRA

I

LA LLIBERTAT DELS POBLES.

ACABEM AMB ELS POLÍTICS,

PER SEMPRE,

ARA ÉS L’HORA

DE LA

DESPARASITACIÓ MUNDIAL.










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada