dijous, 11 de juliol del 2024

DOS HOMES EN UN IMMENS FEMER


El repàs d’avui a les idiòcies criminals dels sionistes estarà dividit en tres parts. La primera, la dedicaré a quatre vinyetes que ens han de fer pensar. La segona part, i central, estarà dedicada a les barbaritats sionistes i als paraplègics mentals que els serveixen; perquè servir Satanàs, sense dubte, demostra una profunda paraplegia ètica, això sí, una paraplegia que als idiotes els fa feliços perquè els imbècils se senten importants, i ni s’adonen que l’única emoció enraonada envers el que fan, és el més repugnant fàstic i sentir la més indigna de les vergonyes. Però no tracteu d’explicar què és la dignitat a animals superbs i discapacitats, és una tasca impossible, ja us ho dic jo. I, finalment, la tercera part, la dedicaré a dos homes que brillen tant per la coherència, per la intel·ligència, com pels valors ètics i morals, i als quals, és just que admirem, envoltats de tota la femta que empudega les nostres societats.


LES VINYETES

L’actualitat dels imbècils:

https://t.me/No_plandemia/8305

L’actualitat dels idiotes:

https://t.me/RosselloCM/92233

La crua realitat:

https://t.me/No_plandemia/8305?comment=236447

Els sionistes i el món, versió Palestina:

https://t.me/RosselloCM/92244

PER A PENSAR-HI, OI ?


A L’ABOCADOR D’ESCOMBRARIES

El pallasso jueu i patètic, el cocaïnòman genocida, el sac de deixalles més putrefacte que mai hagi nascut a Ucraïna, el mamarratxo integral Zelensky, i les putes inútils i idiotes dels sionistes, sense calces i amb el cul en pompa, com ha de ser!, que si no pot haver-hi un accident en el qual els jueus mai no tenen res a veure. És deplorable de comprovar com dues grans nacions (Gran Bretanya i Canadà) s’arrosseguen davant d’un jueu criminal fins a dir prou, i humilien els seus ciutadans:

El nou titella del desolador Regne Unit:

https://t.me/resurgente2020/57624

Tot seguit, l’inexplicable psicòpata criminal que els canadencs toleren que els governi! Matar Trudeau seria l’acte més digne i gloriós, més lloable i del que més orgullosos s’haurien de sentir els canadencs! (La puta de Schwab, recordem-ho, actualment, si demanes ajut social, et convida amablement a fer-te l’eutanàsia. No és broma. Trudeau és l’únic canadenc que necessita ser conduït a l’altre pla de realitat, amb consentiment informat o sense, que això tant se val. La magnitud del criminal no admet el mínim judici moral que pugui excloure l’assassinat com a única forma de fer justícia. I val a dir, que si els excrements la fessin, ningú més l’hauria de fer, però si els criminals defensen els criminals, s’imposa la defensa pròpia, legítima sempre, i en un cas com el de la puta favorita de Schwab, una obligació social, un pur acte de civisme i civilitat).

https://t.me/resurgente2020/57625

SIS CRIMINALS GENOCIDES SIONISTES

I

TRES CRIMINALS I TRES ‘CRIMINALAS’ SIONISTES,

PER ALLÒ DE LA PARITAT GOYIM.

Ja que parlem de ‘criminalas’, aprofito l’avinentesa i porto a la palestra el més gran dels criminals de la història i prehistòria d’Europa, Ursula von der Leyen, inexplicablement en llibertat, quan, en la més commiserativa de les justícies, hauria estat condemnada almenys a tres penes capitals, per tal que no pogués escapar fent servir la treta del dret sionista o positiu.

- Vostè els mataria a tots?

- Que ho dubta?

https://t.me/mustangcomunicacion/14989

I sense el mínim remordiment, li ho asseguro.

La següent notícia pot ser veritat o no. Si no és veritat, callo. Però si és veritat, la pregunta inexcusable és: com és que Kill Gates encara és viu? Val a dir, que crec perfectament la notícia, perquè aquest psicòpata paradigmàtic del grau extrem de patologia i sadisme, no fa altra cosa que dedicar-se a matar i damnar, des que -almenys jo - tinc memòria. Matar aquest escurçó inútil i nociu és urgent. Recordo aquells agosarats que van estavellar un pastís a la cara del retardat criminal. Llàstima que no haguessin estat dos trets ben disparats! Centenars de milions de persones al món ho haurien agraït!

https://t.me/resurgente2020/57630

Per a introduir els abocadors d’escombraries europeus, comencem per la ‘magnífica’ tasca dels esbirros dels sionistes a França, on cremar esglésies (a què recorda això?) s’ha convertit en un esport nacional dels paraplègics mentals. Curiosament, cap sinagoga ni cap mesquita han tingut la mateixa mala sort que la desena d’esglésies franceses que han estat cremades o damnades; algunes de tan emblemàtiques com la Catedral de Notre-Dame a París.

https://t.me/mustangcomunicacion/14992

Centrem-nos ara – poseu-vos una bona pinça als narius – a Soroslàndia, on l’imperi dels criminals ja no es dissimula tan sols, i on els traïdors i genocides tenen la poca vergonya d’embrutar les institucions amb els seus alens putrefactes i les seves macabres intencions sàdiques (estan arruïnant el país, desballestant la llibertat de la gent, important mercenaris dels sionistes, robant – que això els ve d’essència – i matant innocents a canvi d’un complement salarial de l’ISG de Soros):

Soroslàndia: l’abocador

Una carta al director d’un marí que demostra la complicitat dels criminals del govern dels sionistes amb les macabres intencions descrites més amunt:

https://t.me/resurgente2020/57623

Dones i nens que fugen d’una guerra imaginària:

https://t.me/resurgente2020/57638

Aquí teniu el negoci. Els sionistes els obliguen a importar mercenaris per quan els facin falta; a canvi, els ofereixen la llibertat de robar tot el que vulguin amb els ajuts, que per això, tota la criminocràcia i les diferents bandes de criminals, totes sense excepció, defensen les intencions sionistes de destrucció física de la nació i dels espanyols, a canvi de poder repartir-se el pastís d’ajuts que els jueus s’inventen a la Sinagoga del Femer amb l’emissió de moneda falsa, com sempre han fet:

https://t.me/resurgente2020/57641

La prova de la criminocràcia la podeu veure en aquestes imatges del Begoño davant d’un excrement cagat – que ja és dir! -. La màfia és això, amics. I el govern és una organització criminal amb un historial més sagnant que ETA:

https://t.me/RosselloCM/92257

I es fan dir jutges, l’escòria! No ens enganyem, un jutge és un actor dolent; dolent quant a capacitat d’actuar, i dolent quant a les intencions perverses de la seva funció: alliberar i protegir criminals, i perseguir els innocents i els assenyalats pels sionistes i la màfia de la partitocràcia. Dir que fan fàstic, és poc.

Passem full, i passem d’aquest mostrari de deixalles amb forma humana, a homes que mereixen el respecte i la consideració. I val a dir, que els sionistes també els tenen respecte i consideració. Que prou que saben que com més gran és el teu enemic, més important és la victòria. I sí, és cert que l’escòria sionista potser els haurà de matar, com fan habitualment, però que els matin o els enviïn a l’ostracisme no significa que els jueus no els respectin més que a les putes inútils i idiotes dels harems i als gossos castrats i ridículs de la canera sionista. Envers aquesta escòria, els jueus només senten menysteniment i nàusees, no us confongueu. Que fins i tot el Diable valora i respecta la intel·ligència! El Diable serà cruel i aberrant, però sap reconèixer allò que no pot vèncer. I la intel·ligència que cerca la veritat, podrà matar-la, però no vèncer-la. En canvi, envers la idiòcia, la ‘virtut’ única i comuna de les seves hosts, sent repugnància i vergonya, perquè no pot comptar amb altra cosa al seu costat que l’escòria de cada contrada: els analfabets, els ignorants, els megalòmans discapacitats, els indigents mentals, els ambiciosos, els narcisos, els retardats cognitius, els desastres cerebrals, els minusvàlids integrals, els envejosos viscerals i els més miserables entre els miserables, o sigui, el seu exèrcit vil i roí.


HOMES DIGNES I VALENTS

Viktor Orban, l’orgull del poble hongarès, i l’home que sobrepassa en intel·ligència i dignitat a tots els gossos castrats de les caneres sionistes, a tots plegats! Arreplegues els budells de merda dels cranis dels gossets tarats, els aplegues tots i els interconnectes, i et surt una Leyen, com a molt! Però un Orban, impossible.

https://t.me/resurgente2020/57626

EL MEU RESPECTE I CONSIDERACIÓ.

Perquè és un fatxa, com diuen els limitats cognitius? No, idiota, perquè és digne, responsable, estima el seu poble, té valors i no és el gosset de cap circumcís. No cal ser psicòleg, per a saber que quan escoltes Orban sents intel·ligència i sentit comú, i quan escoltes qualsevol puteta o gosset, només hi veus ignorància, supèrbia i psicopatia a parts iguals, com amb el criminal màxim de la història d’Espanya, i que, incomprensiblement, els militars respecten. Potser perquè són LGTBIJHKQ+ i saben que si al gos de Soros no li donen les calces, potser no els comprarà pintallavis. I això, per si no ho sabeu, provoca motins i histèria entre les forces armades. Però no parlem d’aquests miserables de caqui que exerceixen de militars fent traïció als seus juraments... es pot caure més baix i ser més indigne, per més que et tenyeixis el cabell de ros-platí? Però no parlem d’escombraries, sinó d’homes dignes i que mereixen respecte per allò que diuen i defensen, no per allò que obeeixen. Així, després de referir-me a Viktor Orban, el més notable al continent, si exceptuem la Rússia de Putin o els digníssims presidents de Bielorússia o Eslovàquia, tots ells meritoris representants dels seus pobles; doncs, després d’Orban, vull portar al nostre teatre a l’europarlamentari Cristian Terhes, home que dignifica la professió que els altres ultratgen, i com la Christine Anderson i quatre gats més, no es cansa de dir les veritats a la gent, ni de denunciar que la Sinagoga del Femer és una organització criminal. Escolteu les paraules de Cristian Terhes parlant-nos de l’enganyifa monumental del CO2, especialment les paraules del final:

https://t.me/Disidenteincontrolado/18022


GOVERNS I URINARIS PÚBLICS,

BANDES CRIMINALS, DITES PARTITS,

ELS COPRÒFAGS DE LES IMMUNDÍCIES,

I ELS MAMARRATXOS QUE CAGUEN GUANO,

AQUESTA ÉS LA PÚRRIA SIONISTA:

EL NOSTRE IMMEDIAT ENEMIC

A LES ORDRES DE LA SINAGOGA DEL FEMER.


P.S. Vegeu la bondat dels ‘calentòlegs’ i entendreu perfectament què és ‘pel teu bé’:

https://t.me/Disidenteincontrolado/18021

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5066440


MATAR-LOS, COM HAURIA DE SER UN CRIM !

ÉS LEGÍTIMA DEFENSA...

TEVA I DELS TEUS FILLS !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada