diumenge, 21 de juliol del 2024

TOT AL REVÉS... I SI COMENCEM A REDREÇAR-HO ?


Carl Gustav Jung, el pare de la psicologia - i no el jueu Freud, enderiat amb les obsessions i patologies mentals pròpies de la raça asquenazita -, ens il·lustra sobre la ‘jerarquia natural’:

https://t.me/noticiasNOM/1885

Com comprendreu, en la jerarquia natural, els idiotes són avall de tot i els criminals empresonats. En la societat ‘utòpica’ dels filantrops, en canvi, els criminals governen i actuen més enllà de la llei, i els idiotes en són els sicaris. Ja és l’hora de girar la truita, i que els valors bàsics i transcendents s’imposin a l’oripell de l’aparença, l’exhibició, el narcisisme i la hipocresia més contingents, per més que es vesteixin de grans gales i escenificacions espectaculars. Com més extraordinària és la presentació, més buit és el contingut. La veritat no necessita crosses ni altaveus, perquè la veritat es basta tota sola, i si ens parla, ho fa en un xiuxiueig que es confon amb el silenci.


Comprovem tot seguit les magnituds extremes i absurdes de les mentides que els imbècils es creuen, i la perillosa buidor de la banalitat. El cant de les sirenes és el preludi del naufragi. Cal tenir-ho present. No escolteu la veu ‘encisadora i falsa’ de les sirenes - els vostres pròcers - perquè la mentida per sistema i l’engany per conducta, només condueixen a la catàstrofe de què ens parlava Jung.

Els ignorants, els llepaculs i els analfabets ètics, per una palmada a l’esquena i una remuneració, canten la cançó que se’ls demani sense vergonya ni torbament, del tot contents de participar de l’oprobi com a acte de fe:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5083167

https://t.me/Disidenteincontrolado/18052

Els psicòpates, els abusadors i els sàdics, han estat contractats per les màfies criminals dels governs per a reprimir el poble i les legítimes manifestacions d’alegria o d’enuig, i emparar els delinqüents (un il·legal és un delinqüent) i els delictes que cometen, perquè cal respectar els seus costums encara que violin l’ordenament jurídic:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5082130

Els inútils, els paràsits, els discapacitats racionals i ganduls físics, com són negats per a qualsevol cosa de profit, viuen de l’engany, el frau i el robatori, com ho demostren TOTS ELS POLÍTICS ACTUALS:

https://t.me/mustangcomunicacion/15246

https://www.larazon.es/editoriales/submarino-sueldos-que-queman_20240721669c3905a5486100011bac00.html

NO SÓN POLÍTICS,

SÓN INÚTILS I CRIMINALS.

Les deficients mentals, les indigents intel·lectuals, les paraplègiques ètiques i les pocavergonyes de mena, són el tipus de putes inútils i idiotes que els jueus contracten per als seus harems de psicòpates. Comencem amb la tarada ‘cum laude’, pendent de ser catalogada entre les disfòries i patològiques psiquiàtriques greus, de la ministra Moni, perquè en el món al revés: cap idiota sense exhibició i riquesa, i cap delinqüent sense presència i veu:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5081999

Deixeu-li uns mesos i ens advertirà que beure aigua és perjudicial per a la salut i que, a més a més, asseca el planeta. Es posarà les ulleres - que és on creu que resideix la intel·ligència - i us aconsellarà de veure-us els orins, perquè són vostres i líquids, i així no contamineu ni consumiu l’aigua, aquest or tan apreciat i que ella de ben segur que malbarata a les piscines privades pel bé de la Humanitat.

Ja que he esmentat deficients mentals, indigents intel·lectuals, paraplègics ètics i pocavergonyes de mena, tres sacs d’escombraries – i sóc molt generós en l’elecció del terme - que certifiquen que només la idiòcia i passejar-te sense calces ni voluntat davant dels jueus, són els únics requisits per a tenir un ministeri o la vagància ben pagada:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5081992

Quan el grau d’ignomínia, d’abjecció, de perversió i d’insolència assoleixen nivells de record, els sionistes converteixen aquests sacs d’escombraries que són ministres, en autoritats internacionals. Penseu en la tifa de Lleida o el genocida Solana, de qui, cal recordar-ho, era assessor el gos de Soros; sí, el pinxo de bordell que dirigeix la casa de putes de Soros amb el seu marit, el Begoño, el proxeneta. Doncs, a la Corrupció Europea, la Sinagoga hi ha posat el més gran dels criminals que mai hagin nascut al continent, capaç de matar nens i somriure, de robar i encongir-se d’espatlles, de fomentar la delinqüència i la violència als nostres carrers sense immutar-se, com de condemnar els nostres joves a morir perquè els jueus així li ho manen, sense parpellejar ni escatimar en despeses, que si es tracta de matar i cobrar, com amb la IMMENSA MENTIDA, ella és la primera, i com els excrements amb toga estan per a protegir-la i emparar-la, ella afronta el repte d’aquests pròxims cinc anys per a acabar de matar europeus i destruir-ne la civilització. Mai una bala estaria tan ben emprada!

https://vm.tiktok.com/ZGen9q4Ko/

Aquí teniu el jueu Stanley Plotkin:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5083123

ARA, SI VOLEU, PENSEU QUE LA BRUIXA ASSASSINA

NO SABIA QUE DIRIGIA UN GENOCIDI.

I acabarem amb els bons i la pau que escampen arreu:

Al Iemen, on no hi ha ningú que no els estimi:

https://t.me/mustangcomunicacion/15219

https://t.me/mustangcomunicacion/15224

https://t.me/mustangcomunicacion/15234

Sempre proporcionalitat i justícia.

Al Líban, on no hi ha ningú que no agraeixi tot el que han fet els sionistes pel país:

https://t.me/mustangcomunicacion/15239

Sempre de cara i constructius.

O a Gaza, on ja no hi ha ningú.

https://t.me/mustangcomunicacion/15242

Generositat i col·laboració.


LA TRUITA LA GIRARÀ LA GENT

QUAN REBENTI ELS OUS

DELS QUI MANEGUEN LA PAELLA.


NO HI HA TRUITA

SENSE TRENCAR OUS,

NO SIGUEU PUSIL·LÀNIMES

NI INGENUS.


LA GUERRA CONTINUA.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada