divendres, 5 de juliol del 2024

PASSAT, PRESENT I HUMOR


PASSAT


1939 es repeteix:

https://t.me/RosselloCM/91914

Homenatge d’un argentí als nostres pares:

https://t.me/RosselloCM/91934

NO DEIXEM QUE ELS SIONISTES

ACABIN AMB LA NOSTRA CIVILITZACIÓ !

MILLOR,

ACABEM NOSALTRES AMB ELLS.

Una història recent, acabada de treure del forn, i que ens demostra quines són les pèrfides intencions sionistes i, el que sembla que és, un dels primers senyals importants de resistència. Tot seguit, cal passar a l’acció:

https://t.me/RosselloCM/91944

Un bon suggeriment:

https://t.me/RosselloCM/91932


PRESENT


Els nostres innominables:

https://theobjective.com/espana/tribunales/2024-07-04/crisis-institucional-tc-amparar-fraude-ere/

https://t.me/RosselloCM/91922

https://t.me/RosselloCM/91936

Els mercenaris dels sionistes:

https://t.me/RosselloCM/91924

https://t.me/RosselloCM/91955

https://t.me/RosselloCM/91963

La veritat no té ideologia:

https://t.me/RosselloCM/91960

https://t.me/elinvestigador_org/14937

Recordem la magnífica Eva Vlaardingerbroek:

https://t.me/elinvestigador_org/14938


Quant a la cultura emocional - tan afecta als sionistes - i el poc que té de veritat, en paraules de Fernando López-Mirones, en qui, val a dir, no diposito tota la confiança, per bé que no han estat poques les vegades que ha vingut a visitar-nos a aquest blog. No sé si és per la tirada a Indiana Jones, però la disfressa, a mi, me li treu seriositat i no m’és prova de confiança. Tanmateix, com diu les coses com són, que per això ha perdut la plaça de professor universitari, per causa de la ‘meritocràcia’ intrínseca a les bagasseries jesuïtes, doncs, el torno a portar a casa nostra i li faig propaganda del llibre:

https://www.religionenlibertad.com/polemicas/6466839/zoologo-fernando-lopez-mirones-senala-papel-animalismo-arma-universal-contra-dios.html

Gràcies als criminals deficients mentals que estan al govern i a l’escòria pútrida que s’aplega a les ciutats de la immundícia, a Espanya, el primer productor mundial d’oli d’oliva, i el de més qualitat, resulta que passen coses com aquestes:

https://t.me/No_plandemia/8269?comment=234316

https://t.me/No_plandemia/8269

NO SÓN POLÍTICS, SÓN CRIMINALS.

NO SÓN JUTGES, SÓN LA IMPUNITAT DELS CRIMINALS.

Arribats a aquest punt de mala llet per culpa de l’oli, vegem què passa a la resta del món. Començarem amb l’indi que feia l’indi al Regne Unit i que els jueus, amortitzat l’indigent mental i comprovat que els britànics s’empassarien qualsevol cosa de primer ministre, fins i tot un gerro amb flors, han decidit de ‘portar el canvi’ a l’imperi, i hi han posat un sionista casat amb una jueva. Adoneu-vos que ja comença de fotre’ls-hi tot - ni tan sols dissimulen - i col·loquen els seus al capdavant dels governs. Aquests fangs són els que porten la pols del bonisme i la idiòcia de creure en l’antisemitisme. Els màrtirs que van de víctimes, molt de compte!, són els teus botxins. En quatre dies han col·locat jueus a l’Argentina, a Mèxic i, ara, al Regne Unit:

https://t.me/RosselloCM/91962

https://t.me/mustangcomunicacion/14842

Mentrestant, Orban, que representa el Femer Europeu en tant que president d’Hongria, després d’anar a veure amb els seus ulls l’estat mental del cocaïnòman criminal i jueu que destrueix Ucraïna, se n’ha anat de pet a veure Vladímir Putin. Interessant, el fet. És bo que Orban i Putin siguin amics. M’imagino l’Orban conhortant Putin pel que ha de suportar: ‘Perquè no li envies un comandament especialitzat i el peles? Ell no s’assabentarà, perquè hi vagis quan hi vagis, estarà drogat. Alliberaries Ucraïna, salvaries el món de l’Estat més mafiós actualment, acolloniries la bruixa de Brussel·les i els Inferns, i jo, tot sigui dit, em faria un fart de riure...’ No sé la resposta de Putin, però em conformaria que li hagués dit: ‘Mirarem què hi podem fer’.

https://t.me/RosselloCM/91964

Mentre això passa a Rússia, al territori de l’enemic, per casualitats de la vida, la policia ha trobat 41 nens desapareguts. Quines coses! I qui serà el responsable d’això? Qui serà?

https://t.me/No_plandemia/8270

Qui serà?

https://t.me/No_plandemia/8270?comment=234347

Potser perquè el Diable està estenent els seus dominis sobre el món, des de l’ambaixada dels Inferns a Roma, el fill de Satanàs i els acòlits han sentenciat l’excomunicació de monsenyor Viganò, l’autoritat catòlica més digna enmig d’aquest assalt dels Inferns al planeta:

https://t.me/mustangcomunicacion/14847


HUMOR

Compte amb el CO2 que expireu, irresponsables, que el clima del planeta està canviant perquè vius, imbècil!

https://t.me/mustangcomunicacion/14836

Cada dia estic més convençut que Déu s’entreté desmuntant les fal·làcies sionistes (dels deixebles dels diables): aquí el teniu emetent més CO2 a l’atmosfera que tota la Humanitat en una dècada – recordeu que aquest gas és fonamental per a la vida, la Seva obra -, amenacen de sequera i d’incendis, i si els incendis no els provoquen els governs, no n’hi ha, i ves!, enmig del canvi climàtic, hem tingut una generosa primavera de pluges; i ara, en ple estiu, en aquest planeta en ebullició, en tenim un dels més suaus i agradables dels darrers anys. Gràcies, Senyor!

Em fa l’efecte que els sionistes, al final, entre unes coses i les altres, en lloc de pescar l’esclavatge de la Humanitat, potser acabaran ells remullats:

https://t.me/RosselloCM/91938

Vegem la capacitat racional de les dones feministes i ‘woke’ en una paròdia (suposo):

https://t.me/RosselloCM/91925

Tot seguit, un estudi científic:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5055247

Per a abaixar el teló, avui portem a la primera dama del país, el catedràtic de gestió de prostíbuls homosexuals, parella del gos de Soros i delinqüent professional, en unes imatges exclusives de la rebuda que li ha fet el gosset, així que la gran Damo ha tornat a casa després de passar per la ciutat de la Immundícia a dir que ell no respon preguntes si no l’avisen abans. Vegeu les espectaculars imatges de La Moncloa:

https://t.me/No_plandemia/8271

Els comentaris són molt recomanables.


TOTHOM HO SAP TOT.

CAL TENIR EL CORATGE

DE DIR ALS SIONISTES:

«ENEMICS, EL GOY JA HO SAP».

QUAN LES MANIFESTACIONS,

LES PRESENTACIONS, ELS ACTES PÚBLICS,

COMENCIN AMB AQUEST LEMA,

SABRAN QUE EL VAIXELL S’ENFONSA.


LA GUERRA CONTINUA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada