dimarts, 23 de juliol del 2024

PABLO BUSTINGOY

 

Com no segueixo el moviment de putes dels prostíbuls ni els canvis a les caneres de gossos castrats, no m’havia assabentat que Pablo Bustinduy – fill de ministra – i que no va fer primària com tots nosaltres, sinó que es va dedicar a recórrer totes les bagasseries del planeta i totes li lliuraren una acreditació d’idiota amb honors, ara és ministre. Té més carreres que Fittipaldi en Fórmula-1! I el curiós del cas, és que l’escoltes, i de seguida et dius: «No és més ximple perquè no entrena». Aquest homenet del qual el rostre manifesta la profunditat dels pensaments dels altres - els amos -, perquè ell, com els seus eximis antecessors en el càrrec, el paràsit professional del Garzón, no el jutge, l’altre paràsit, el comunista que s’ha fet ric amb el comunisme – coses de la vida moderna –; i l’altra, la insigne i irrepetible Ione Belarra, la idiota dels animals, doncs, no és que no tinguin profunditat, és que, com a pensament, com a qualitat de pensament, ni hi són. És clar que els jueus no podien abaixar el llistó, i han triat un energumen que val pels altres dos junts, el paràsit comunista (que el Bustingoy era de Potemos Unidas i ara de Xumar) i la idiota dels animals (només espereu a sentir-li dir les bestieses de ment buida i que és incapaç d’un sol pensament propi, i comprovareu que fins i tot la Belarra pot sentir-se gelosa de les capacitats idiotes del nostre personatge d’avui). Abans de centrar-nos en el pertorbat, insensat i irresponsable, però, repassarem algunes altres notícies del panorama planetari, perquè els sionistes, si en alguna cosa no fallen, és a construir mentides, a comprar mentiders i fer la vida impossible tothom. Ells són així, els bons, com els reconeix tota la fauna animal de l’espectre criminocràtic a Soroslàndia.

Per començar amb les mentides sionistes, com les venen i per què estan dissenyades per a fer el mal, res de millor que aquest oportú escrit de ‘Brownstone Institute’ sobre la censura i la corrupció de la publicitat, que ens parla d’una de les moltes branques criminals de la màfia sionista, i que ‘casualment’, dirigeix el jueu, Rob Rakowitz:

https://t.me/counterpropaganda20/12504

Per a comprovar la perversió dels nostres amics assassins, els bons, que ho diu la llei, i per això maten amb total impunitat, perquè són els bons; doncs, fixeu-vos què deia Karl Popper, el guru de Soros:

https://t.me/Disidenteincontrolado/18075

ENTENEU PER QUÈ ÉS EL GURU DE SOROS ?

Ara, vegem l’obra dels jueus a França, a París, la ciutat de la cultura, i que els jueus, amb la puteta privada dels Rothschild - el desviat Macron - han convertit en un autèntic femer on cada dia costa més de respirar. França només serà lliure quan la puteta idiota dels Rothschild criï malves, i només recuperarà la dignitat com a poble, quan siguin ells els qui decapitin la poupée.

https://t.me/mustangcomunicacion/15322

Us heu fixat que a la notícia ens parlen del risc d’un atemptat terrorista? Per què els sionistes, ai perdó!, els terroristes islàmics mai no atempten contra els presidents ni els urinaris públics i els prostíbuls? Sempre ho fan contra la gent indefensa. Serà que són molt dolents, o que aquestes són les ordres? I no em direu que no seria molt més contundent sentir a les notícies que els islamistes han assassinat Macron i la colla de criminals que l’acompanyaven, que sentir que han desgraciat la vida de centenars d’innocents. Almenys, així, els islamistes es guanyarien la simpatia dels pobles. Però els sionistes no els han creat per a benefici del poble, sinó com a estri per a les matances rituals i els sacrificis a Satanàs.

A Irlanda, on els maçons i els sionistes volen convertir l’illa en una nova Tenerife del nord, com nosaltres volíem ser la Dinamarca, però del sud, resulta que els irlandesos no s’estan per gaires punyetes i calen foc a tot el que ha de servir per a allotjar els mercenaris dels sionistes:

https://t.me/mustangcomunicacion/15325

AIXÒ ÉS EL QUE CAL FER,

ACOMPANYAT DE LA PERSECUCIÓ DE POLÍTICS

EN UNA CACERA INCESSANT,

PERQUÈ TOT POBLE TÉ EL DRET INALIENABLE

D’EMPAITAR ELS ENEMICS.

Tanmateix, això passa a Irlanda, perquè a la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units, el cas és molt diferent i el comandant en cap dels amos d’Amèrica, farà una tournée per la colònia per a dictar-ne el futur:

https://t.me/mustangcomunicacion/15327

Aquí teniu el genocida més cruel i sanguinari de l’actualitat que sembla que ens pronostica el futur de la colònia que va a visitar.

https://t.me/mustangcomunicacion/15328

Com diu la notícia, la foto està estudiada primmiradament: la gorra blava – el color dels demòcrates, de l’escurçó letal de la Kamala – amb el lema: Victòria total. La paraula ‘victòria’ sembla indicar que els demòcrates guanyaran la defecació general a Amèrica, i la paraula ‘total’, m’ensumo que té relació amb la destrucció definitiva dels esclaus de la Reserva Federal. Dit això, em penso que si Donald - no l’ànec dels dibuixos - accedeix que li robin les defecacions dels esclaus, doncs, muntaran algun circ per a generar violència al país: i si no hi accedeix, molt probablement, la pròxima vegada, no fallaran. Tot sembla indicar que els jueus que dirigeixen la indústria de les matances, que els és tan afecta, no volen que disminueixin ni els beneficis ni els sacrificis d’innocents, i per això, el genocida israelià visita la colònia, per a exposar-li els plans al fins ara ‘pròxim president’ i fer-li veure que és millor posar l’escurçó woke al capdavant, i que si de cas, el ‘America First’, el deixem per a més endavant. Tot això mentre prenen un cafè i unes pastes, amb el revòlver de Netanyahu al costat.

Acomiadarem aquest passeig per les desgràcies del planeta amb la futura desgràcia per als americans, la serp verinosa, Kamala Harris:

https://t.me/No_plandemia/8389

AIXÍ, DE COLORS I DONA,

PERFECTA PER A LA REVOLUCIÓ 2030.


PABLO BUSTINGOY

(Ministre de Drets Socials (?), Consum (?) i Agenda 2030 (?))

El sentit dels interrogants respon a les preguntes: Drets socials per als immigrants il·legals, o sigui, els delinqüents? Quant al consum, poca feina ha de fer, sa il·lustríssima eminència, si cada dia es localitzen productes enverinats en els supermercats https://t.me/No_plandemia/8390. A no ser que aquesta sigui la seva missió: la connivència amb l’enverinament amb aliments. I quant a l’Agenda 2030 – no refrendada per cap poble al món – ja sentireu les barbaritats i el nivell d’idiòcia màxima d’aquest retardat integral que, per complir amb tots els requisits d’inèpcia, orgull, vanitat i obediència cega als sionistes, és ‘ministre’ de l’ONU i sicari dels interessos d’Israel (Per si algú encara no ha baixat de l’hort: això és alta traïció). Us deixo amb les diarrees del pobre desgraciat que, o és un abjecte mentider que només mereix el menysteniment i l’insult, o és d’una limitació cognitiva que em fa témer que la Moni, la Yoli i la decoració de Transports, encara estiguin algun nivell per damunt de sa il·lustríssima eminència:

https://t.me/Disidenteincontrolado/18070

https://t.me/Disidenteincontrolado/18071

ACABAR AMB ELS AGRICULTORS

ÉS BO PER ALS AGRICULTORS.

https://t.me/Disidenteincontrolado/18072

https://t.me/Disidenteincontrolado/18073

VEIEU COM CAL ERRADICAR LA IDIÒCIA.

AMB SUBNORMALS I LLEPACULS

NO CREIX CAP NACIÓ.

MÉS LIMITAT NO ES POT SER.

OBRE LA BÚSTIA

I AUTOMÀTICAMENT ET DIUS:

QUI ÉS AQUEST IMBÈCIL ?

MINISTRE DELS SIONISTES ?

https://t.me/Disidenteincontrolado/18077

https://t.me/Disidenteincontrolado/18078

Ara, pels qui es pensen que opino i no penso, escolteu què ens diu aquest economista francès, Philippe Herlin, sobre el canvi climàtic que el paraplègic anterior creu sense dubtar-lo ni un segon, que això, va en el sou del lladre: no pensar, mai, sota cap condició. De tota manera, els sionistes ja els trien bé, i no us amoïneu, que quan el sionista el col·loca, és que més inútil i idiota, no n’ha trobat cap altre. Escolteu les reflexions elementals de l’economista francès, i potser comprendreu perquè el Bustingoy és ministre i la cadena de televisió ha estat sancionada per la puteta privada dels Rothschild als Elisis, val a dir, que amb menys capacitat racional encara que el mamarratxo que protagonitza la vergonya d’avui.

https://t.me/Disidenteincontrolado/18076

LA CIÈNCIA NO ÉS CONSENS,

ÉS DEMOSTRACIÓ.

FUTUROLOGIA, NIGROMÀNCIA, ASTROLOGIA,

TAROT I SIMILARS,

NO SÓN CIÈNCIES.

Vegeu les bajanades d’aquests tarats del CO2. No és cap broma: per a salvar el CO2, el gas de la vida, caldrà exterminar els seus enemics, abans que ells posin fi a la vida al planeta:

https://t.me/No_plandemia/8388

FEM ÚS DE LA DEFENSA PRÒPIA

CONTRA ELS POLÍTICS I SICARIS.


Deixem sa il·lustríssima eminència i els sionistes que el financen, per a parlar de les altres bandes mafioses de la criminocràcia i del cau de criminals, avui, més gran del país: la fiscalia, indret on no cap un delinqüent ni un discapacitat racional més:

El jutge Peinado, al qual torno a mostrar el meu més sincer reconeixement com a professional, ha citat a declarar el gos de Soros. Val a dir, que si al jutge li passés alguna cosa, un accident de trànsit, que el mati un llamp o que sigui assaltat per immigrants, amb tràgiques conseqüències, penseu que el gos de Soros és l’assassí. Al capdavall, després de matar més de 120000 espanyols, no li’n ve d’un. De moment però, ja ha donat les ordres als seus companys de canera, i l’escòria del fiscal general ja ha respost:

https://t.me/mustangcomunicacion/15329

No cal ser un especialista en fisonomies i patologies psiquiàtriques per a saber que el retardat intel·lectual de la foto és un cínic psicòpata, ho porta escrit en majúscules a la cara i en aquesta expressió d’indigent mental i discapacitat ètic (que per això comanda la fiscalia, que els sionistes, en això, s’hi miren molt).

La corrupció és l’essència d’aquest bordell ple de criminals, gossos castrats, putes inútils i idiotes: la Fiscalia. Una foto que ho explica, sense necessitat de comentaris:

https://t.me/mustangcomunicacion/15334

Ara, vegeu una prova més, l’enèsima, de com roba la banda criminal PSOE. I els jutges encara els han de declarar organització criminal i engarjolar tots els mafiosos que la conformen!:

https://t.me/mustangcomunicacion/15330

Per concloure aquesta desagradable exhibició de vòmits ‘democràtics’, la demostració palpable, fins i tot per als menys llecs, que la criminocràcia és una complexa xarxa de criminalitat emparada en les sigles de la partitocràcia, ella mateixa, un crim contra les llibertats i la dignitat humana. Vegeu dos fems amb el mateix collar:

https://t.me/mustangcomunicacion/15335


ELLS SÓN ELS TEUS ENEMICS:

ET VOLEN MATAR, ET ROBEN, T’ARRUÏNEN,

T’EXPROPIEN, ET FAN LA VIDA IMPOSSIBLE,

MENTRE ELLS VIUEN

DEL QUE ET ROBEN, DE LES COMISSIONS

PER ASSASSINAT,

PER ALTA TRAÏCIÓ

I

PER DESTRUIR LA TEVA CULTURA I CIVILITZACIÓ.


LA FORCA, CREIEU-ME,

ÉS POC, MOLT POC.

https://t.me/resurgente2020/58172

El perdó judicial: la magnanimitat i la compassió envers el criminal, són dignes quan el criminal demostra, en el crim, magnanimitat i compassió envers la víctima. Quan el criminal gaudeix del mal que fa, se’n beneficia i se li’n fot les repercussions dels seus actes per a la víctima, la magnanimitat i la compassió judicial es demostren amb l’execució del criminal. Morta la cuca, mort el verí.

Jo parlo de Justícia i d’Ètica, no de dret, que és l’excel·lència en hipocresia criminal.

https://t.me/resurgente2020/58171



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada