dissabte, 27 de juliol del 2024

L’HORA HA ARRIBAT ( I I I )

 

No hi pot haver cap dubte, l’hora ha arribat; i caldrà que comencem a moure’ns abans que els sionistes ens llencin al damunt la xarxa definitiva que ens ha d’empresonar. Ahir fou la inauguració – per denominar-la d’alguna manera – de la gasòfia dels jocs olímpics. Pa i circ. Tots els esdeveniments multitudinaris responen als interessos dels sionistes, com ho van poder comprovar els qui van perdre el temps amb ‘l’espectacle’ de la inauguració, val a dir, un tipus d’actes que mai no m’han agradat, perquè mai no els he trobat el sentit. Però els sionistes els agraden molt aquests actes per a entretenir els idiotes i els inconscients. Jo no l’he vista, ni ganes, però ja ahir, us anunciava que en parlaríem, perquè si, com qui diu, acabada d’acabar, ja hi havia vídeos de gent indignada, era que l’espectacle i l’ofensa preparada pels sionistes seria sonada, com ho fou la inauguració de Londres i la representació i programació predictiva de la Covid (el que va passar és que, aleshores, no podíem entendre la bajanada).

Abans de centrar-nos en els jocs olímpics, us recomano un vídeo d’’Alcyon Pléyades’, que són rarots, tanmateix, acostumen a aportar informació documentada i seriosa. El documental no és per a donar-li cap premi, i a parer meu, és lent i ‘emocional’, a més d’una mica repetitiu, però val la pena, malgrat les quasi tres hores de durada. Per als qui no estigueu disposats a dedicar-li tant de temps, i menys encara per a saber quina mena de psicòpata i tarat és la puteta dels Rothschild a França, cosa coneguda de tothom, sí que us recomano de veure’l fent salts, perquè hi ha informació valuosa. El documental ens descriu qui és aquest psicòpata de Schwab i els Rothschild. Comprovareu com TOTS ELS POLÍTICS AMB RESPONSABILITAT SÓN PSICÒPATES I CRIMINALS EMPARATS PELS EXCREMENTS AMB TOGA. El que val per a la puteta francesa, val per a la puteta de Schwab al Canadà, per a la puteta sionista d’Israel a la colònia alemanya, val per al gos de Soros, val per a la bruixa de Sinagoga del Femer i tots els sicaris criminals dels sionistes. Com ho foren el criminal Sarkozy, com veureu, condemnat a tres anys per delictes que li haurien d’haver costat 10 anys, i que s’ha resolt amb un any d’arrest domiciliari, que els excrements són molt comprensius. Pregunteu-li-ho al doctor Manuel Jesús Rodríguez que, per una condemna a sis mesos – per la qual gairebé ningú entra a presó – fa més d’un mes que hi és. Així són els excrements i la justícia que pareixen amb l’anus. En el reportatge, també hi surt la criminal Christine Lagarde, condemnada en ferm, però que els sionistes veient-la tan sense escrúpols, la salvaren i la posaren a comandar el FMI, el sindicat del crim. En fi, us recomano de donar-hi un cop d’ull, perquè quan comprens qui són els psicòpates i dements que els jueus col·loquen al capdavant de les nacions passant-se per l’engonal el resultat de les eleccions (defecacions), t’adones i no necessites cap explicació per a comprendre que MATAR POLÍTICS NO ÉS CAP CRIM, ÉS MÉS, AVUI, ÉS UN DEURE PATRIÒTIC I ÈTIC, SOCIAL, QUASI RELIGIÓS. No incito a matar ni a atacar innocents, incito a matar i atacar els assassins que maten la població per una comissió i als que viuen de robar, dia sí dia també, els beneficis del treball de la gent. Cap excrement amb toga pot defensar, en justícia, aquests criminals que haurien d’haver estat penjats, menys encara acusar-me a mi de demanar la més elemental de les justícies. Sense més, us deixo amb les dues hores i tres quarts del documental dedicat a:

LA PUTETA FRANCESA DELS ROTHSCHILD,

EL MÉS GRAN DELS TRAÏDORS A FRANÇA.

Abans de veure’l, llegiu les sàvies paraules del meu admirat Schopenhauer:

https://t.me/c/1586792690/22419

https://www.bitchute.com/video/XyGQ3Q1C1iGD

MATAR PSICÒPATES NO ÉS DELICTE,

ÉS EL PRIMER DELS DEURES CIVILS.

Ara que ja coneixem el psicòpata, que ho porta escrit a la cara amb majúscules, com la Justeta Trudeau, com el gos de Soros, com el Schulz o la bruixa verinosa de la von der Leyen, que tots són assassins de masses, tots... I perquè ho vegeu abans de començar amb l’escarni de la cerimònia o ritual olímpic a França, aquí teniu unes proves incontestables que els genocides de les poblacions pròpies estan lliures i que els excrements amb toga, es dediquen a protegir-los i emparar-los, que per això mengen, les caques amb punyetes i amb més psicopaties que Norman Bates:

https://www.bitchute.com/video/XyGQ3Q1C1iGD

https://t.me/resurgente2020/58282

https://t.me/resurgente2020/58283

https://t.me/RosselloCM/92356

INNOCENTS NO HO SÓN,

SÓN ASSASSINS.

I els jutges encara els han de detenir. Potser estan acabant de confegir els càrrecs! Si l’article 11, punt 2, annexe 23b; si l’article 222, apartat 3, punt 25... Són molt mirats a l’hora d’aplicar la justícia, en Manuel Jesús Rodríguez us ho assegurarà. I perquè vegeu que no acuso els delinqüents sense que ho siguin, us enllaço a aquest vídeo de Rafael Rosselló, on s’explica el negoci criminal dels Serveis socials amb els menors i com els jutges toleren i consenten els crims més aberrants:

https://t.me/RosselloCM/92353

Matar qui et vol prendre els fills no és que sigui un delicte, és que és l’obligació de tot pare i mare. Els excrements no ho entenen, que ells, ja sabeu, que com a bons maçons, se’n beneficien d’aquests segrestos. I bons uns, ells, per a tirar-se pedres al seu sostre. Si hi ha un jutge impol·lut, serà digne i honrat, però és idiota. Ningú assenyat pot conviure entre criminals i ser feliç, i avui, n’hi ha més a les Ciutats de la Immundícia i als Tribunals que a les presons. Als fets em remeto. I si volguessin proves, em temo que mai no podríem començar el judici, perquè no me les acabaria mai, oi, Manuel Jesús, Assange, Füllmich...

Cada dia se saben més coses, però no us amoïneu que els excrements amb toga miraran cap a un altre costat.

https://cienciaysaludnatural.com/hipervacunacion-de-los-ninos-posible-causa-del-aumento-del-autismo-y-transgenero/

NO S’HA DE SER METGE PER A SABER-HO.

NOMÉS SI PENSES I CONEIXES L’ENEMIC,

SAPS QUINA ÉS LA VERITAT.



L’OFENSA DELS SIONISTES

O

LA CERIMÒNIA DELS JOCS OLÍMPICS


Format vídeo:

https://youtu.be/GbQDmNPO-UE

Format text:

https://t.me/Disidenteincontrolado/18107

Què més necessiten els francesos per a guillotinar el traïdor?

https://t.me/Disidenteincontrolado/18110

https://t.me/resurgente2020/58253

Els amfitrions:

https://t.me/resurgente2020/58270

https://t.me/resurgente2020/58296

Bonica foto d’esclaus i amos, tots criminals:

https://t.me/RosselloCM/92360

Satanàs governa i els Rothschild i les hosts sionistes dissenyen l’escenografia:

https://www.elsalvador.com/deportes/opinion-deportes/blasfemia-juegos-olimpicos-paris/1157925/2024/

No em direu que no ens ho diuen:

https://t.me/resurgente2020/58261

I per si no sou cristians, no us amoïneu que els satànics pensen en tot:

https://t.me/No_plandemia/8398?comment=243023

Tot, en un espectacle xaró fins a dir prou, que s’adiu molt a les ‘qualitats’ sionistes:

https://t.me/resurgente2020/58258

Sense oblidar la seva passió, les matances, les revolucions, com la que feren els jueus a França l’any 1789. Són molt detallistes, i la sang, com veureu, és més el seu aliment que una passió:

https://t.me/resurgente2020/58260

Per concloure aquesta ofensa a la dignitat, a la decència, a la llibertat, a l’esport i a la prudència, una vinyeta i un text que l’acompanya, de ‘elchicotriste’, amb el qual concordo absolutament:

https://t.me/resurgente2020/58265

i una notícia d’última hora que demostra que els diables comencen de témer-se el pitjor:

https://t.me/resurgente2020/58289

ARA, EL COMITÈ DE CRIMINALS A PRESÓ, I TOT

 QUEDARIA RODÓ.


Canviem de terç, i anem a veure putes inútils i idiotes, que si tenen cervell, deu ser per a omplir d’alguna cosa el crani, perquè pensar - això és segur - no poden. Gràcies a aquestes depauperades cerebrals, avui les dones violen amb penetració. Aquestes tarades han d’estar recloses en un psiquiàtric, mai en una responsabilitat. Espero que algun dia paguin tots els crims que la seva solemne estupidesa i el seu orgull de deficients mentals han provocat i provocaran, que ara només comencem a veure el resultat de l’obra d’aquestes degenerades amb discapacitat racional absoluta:

https://theobjective.com/espana/2024-07-26/agresiones-sexuales-mujeres-700/

I la Yoli fent l’idiota. Ho porta a la sang, que cervell no en té ni se l’espera.

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5094352

JO, A AQUESTES TARADES, NO LES PUC NI VEURE,

PERQUÈ SE M’ENCÉN LA SANG.

Un paraplègic cerebral que viu de parasitar el treball de la gent i que demostra per què un polític, en cas de ser assassinat, mai no pot ser considerat un delicte, ni tan sols una falta, com a molt, una mica d’imprudència. Només que sigui per motiu de la idiòcia, ja està justificat; tot obviant que sigui un criminal que viu de robar i governar contra la voluntat de la gent:

https://t.me/RosselloCM/92359

https://t.me/resurgente2020/58307

EL PLA KALERGI ÉS CONSPIRACIÓ...

COM SI ELS JUEUS ENS VOLGUESSIN EL MAL.

ELLS !, ELS BONS.

El resultat de posar idiotes en càrrecs d’irresponsabilitat perquè visquin sense fer res:

https://t.me/RosselloCM/92362


I abaixo la persiana amb una notícia sobre el canvi climàtic. El canvi climàtic és el dia a dia del planeta, per causes complexíssimes, que van de l’activitat solar i de la influència de les llunes, al mateix fenomen de la rotació, com ho veureu aquí. L’únic que és una idiòcia de pensar, és que l’home pot interferir-hi. L’home pot, localment, provocar contaminació, però d’aquí a canviar el clima hi ha el mateix abisme que entre el cel i l’infern.

https://t.me/Disidenteincontrolado/18117


LA GUERRA CONTINUA.

L’ENEMIC, COM MÉS PERDUT SE SENT,

MÉS RÀPID ACTUA.

ÉS L’HORA DE PARAR-LOS ELS PEUS.

DE MOMENT

ATAQUEU I INSULTEU POLÍTICS,

QUE ELS VA EN EL SOU QUE ROBEN,

NOMÉS FALTARIA !

DESPRÉS, ANIREM PELS SIONISTES.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada