dijous, 4 de juliol del 2024

FEM AMENA LA TRAGÈDIA


Per a fer suportable aquesta insuportable estultícia col·lectiva i la idiòcia màxima dels criminals que es fan dir polítics i no són més que purs criminals que militen en diferents bandes mafioses, però que tots pertanyen als mateixos amos; començarem amb una frase d’Ekhart Tolle, i avui, conclourem amb humor. Ekhart ens recorda que no hem de caure en la trampa que els jueus han preparat des de fa tant de temps, sinó, que hem de ser conscients de nosaltres mateixos:

https://t.me/counterpropaganda20/12427

Contra aquest bon consell, hi ha la crua realitat putrefacta:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5053817

Tot seguit, una explicació molt clara de com actuen aquests nassuts en un fragment d’un documental de fa uns quants anys, però que – fixeu-vos-hi – retrata perfectament el modus operandi del sionisme:

https://t.me/counterpropaganda20/12426?comment=22101

I aquest, ho acaba d’explicar:

https://t.me/elinvestigador_org/14926

Aquí teniu el comandant en cap de la màfia criminal Rothschild, tractant-nos com a animals de granja, cosa que farà, fins que no posem fi a la seva putrefacta existència de tarat:

https://t.me/c/1586792690/22090

Aquí teniu la sicària Christine Lagarde, la jueva criminal, avui per dessota la bruixa von der Leyen, però sempre disposada a fer mèrits perquè els criminals sionistes la tinguin en consideració. I així li ha anat, que ha passat d’organització criminal en organització criminal fins avui (del govern de França al FMI i ara al BCE del BIS dels amos Rothschild). El monstre no sap fer altra cosa que el mal, com les seves paraules ho demostren i sense que cap excrement amb toga repari en la gravetat de les paraules de la criminal Lagarde, la que ens aconsellava també de matar els vells com més aviat millor, cosa que obeïren tots els governs occidentals guiats pel goril·la jueu adoptat pel també jueu i genocida professional, Gates:

https://t.me/counterpropaganda20/12426?comment=22100

MATAR AQUESTA PÚRRIA

NO ÉS UN DELICTE,

ÉS UNA OBRA D’ART !

SIGUEU ARTISTES,

NO VULGUEU SER

LA VOLUNTAT D’UNA I.A.

Es veu que a Itàlia ja està sorgint gent assenyada, i per això, el sac d’escombraries i assassí a sou dels sionistes, Roberto Speranza, ha d’anar amb compte per a conservar la vida que, espero, no li duri gaire; i ho escric, amb el cor a la mà:

https://diariodevallarta.com/italia-ex-secretario-de-salud-impulsor-de-las-inyecciones-covid-requiere-permanente-proteccion-policial/

Al Japó, on els sionistes també s’han quedat a gust, l’exministre Kazuhiro Haraguchi demana la gent de derrocar el govern. Jo, sincerament, li recomanaria de preparar un comandament especial i liquidar els comptes amb els responsables dels seus mals i de tanta gent en el món. Sense dubte, és una millor i més sana idea que derrocar el govern, perquè la criminocràcia s’alimenta de criminals arreu.

https://t.me/elinvestigador_org/14924


Continuant amb la tragèdia, vegem el caos del qual ens parlava el primer dels vídeos:

https://t.me/RosselloCM/91842

https://t.me/RosselloCM/91839

https://t.me/RosselloCM/91907

SUÈCIA, EL MODEL A SEGUIR.

https://t.me/RosselloCM/91840

https://t.me/RosselloCM/91853

https://gaceta.es/europa/una-banda-de-inmigrantes-asesina-a-golpes-a-un-joven-de-20-anos-en-alemania-20240627-1618/

https://t.me/RosselloCM/91872

La veu que se sent com si fos la música de fons, és la d’un unineuronal tartamut o que té la neurona atrofiada de jueria en vena: Eh! Eh! Eh!

https://t.me/RosselloCM/91877

https://t.me/RosselloCM/91878

https://t.me/RosselloCM/91887

https://t.me/RosselloCM/91905

https://t.me/RosselloCM/91909

https://t.me/RosselloCM/91910

Això és una invasió consentida i finançada pels governs contra els seus pobles, seguint les ordres de la Sinagoga Satànica del Femer, la qual cosa és, senzillament: ALTA TRAÏCIÓ. Els pobles dignes sempre han executat els traïdors, com s’ha de fer. Confiem que tindrem el coratge de fer Justícia amb tots els criminals que desgovernen occident per a portar el caos que els sionistes i els exèrcits africans importats s’encarregaran de sufocar, això sí, si abans no hem liquidat els comptes amb els criminals i assassins que es fan dir polítics:

https://t.me/RosselloCM/91875

Penseu en aquest vídeo. Els governs provoquen perquè els jueus volen enfrontaments, sang i destrucció als carrers, en un evident delicte d’incitació a la violència. Creieu-me: MATAR POLÍTICS NO ÉS NI TAN SOLS UNA FALTA, ÉS UN ACTE HEROIC QUE MEREIX EL RECONEIXEMENT PÚBLIC. Qui seria capaç de recriminar-ho a qui ho fes, si ha actuat contra un miserable que delinqueix robant, malversant, traint la nació i els compromisos amb el poble, i, entre un munt d’altres delictes penals, destacant el genocidi, una pràctica que els ha reportat bons dinerons als comptes-corrents, que el jueu sempre paga per la sang vessada.

https://t.me/RosselloCM/91903

ÉS O NO ÉS PROVOCACIÓ !

SI HI HAGUÉS MILITARS

I NO PUTES DISFRESSADES,

A TRETS SE’LS FEIA FORA.

I és clar, una persona enraonada, amb dos dits de front, amb una miqueta de sentit comú i de responsabilitat, es pregunta: Per què això és possible, si és impensable? Ai, amics meus, vosaltres no coneixeu els

EXCREMENTS AMB TOGA !

Són com una mena de criminals disfressats de bufons que fan malabars als tribunals per acusar innocents, i jocs de mans i màgia per a deixar en llibertat els principals i més perillosos criminals del país, sobretot, si pertanyen a les grans organitzacions mafioses de l’Estat. Vegeu els miracles d’aquesta pura escòria vomitiva (i que els vòmits em perdonin):

https://t.me/RosselloCM/91844

https://t.me/RosselloCM/91858

https://www.abc.es/espana/comunidad-valenciana/okupas-edificio-valencia-obligan-mujer-dos-hijos-20240704113605-nt.html

PURA JUSTÍCIA !!!

Per això, els jueus, quan pensaven quina mena de minusvàlid racional, criminal professional, abjecte en ètica i menyspreable en qualsevol altra consideració humana i animal, podien fer que acompanyés el gos de Soros, de seguida van pensar en les més putrefactes escombraries del país, l’individu més repugnant, que fa venir basques només de veure’l, ja no dic si coneixes la vida de rata de claveguera del miserable o la corrupta i desviada vida privada del degenerat. TRAÏDOR AMB MAJÚSCULES i cap excrement ho veu, pobrets!, ells que tenen tanta feina a alliberar els pitjors criminals de les més nefastes bandes mafioses del país!

https://t.me/RosselloCM/91845

AIXÒ NO ÉS TRAÏCIÓ I MALVERSACIÓ ???

https://www.mediterraneodigital.com/espana/inmigrantes-lgtbi?s=09

No em direu que aquest desperfecte integral no és repulsiu i repugnant !

NI CERVELL NO DEU TENIR !

Vegem a què es dediquen els criminals que els sionistes han posat a dit (mitjançant eleccions) per a la destrucció del país.

https://www.eldiario.es/catalunya/hombre-suicida-despues-desahuciado-casa-vivia-30-anos-sabadell_1_11234554.amp.html

PENSEU QUE ELS POLÍTICS NOMÉS ROBEN,

MATEN I PREVARIQUEN, NO FAN RES MÉS.

RES DE PRODUCTIU, RES D’ÚTIL.. NI RES AMB SENTIT.

https://diariodevallarta.com/aborto-mato-446-mdp-mundo-2023-mayor-causa/

https://t.me/RosselloCM/91871

https://t.me/RosselloCM/91906

I aquests subnormals munten un ‘laboratori d’idees’, amb el narcís idiota al capdavant. Escolteu el més gran dels criminals que mai hagi trepitjat la península Ibèrica:

https://t.me/mustangcomunicacion/14826

NO SÉ SI ÉS MÉS CÍNIC QUE ABJECTE,

EL QUE SÉ, ÉS QUE ESPANYA LI DEU

UN COLLARET DE CÀNEM AL COLL.

I JA ÉS HORA QUE EL POBLE COMPLEIXI !

Aquests profunds idiotes, que es deixen robar les dades dels ciutadans,

https://t.me/No_plandemia/8263

perquè no serveixen per a res de bo, que per això els han posat els sionistes; aquesta colla de subnormals que no són bons ni per a covar ni per a pondre, l’elit de la disminució intel·lectual, aquests mamarratxos de l’espectacle circense, volen muntar un laboratori d’idees, de ben segur que perquè no saben que les idees les formem amb l’activitat cerebral, i es creuen que muntant un laboratori amb tubs d’assaig, microscopis i aquestes coses, assoliran el que no han aconseguit mai: tenir una puta idea útil i pròpia. Val a dir, que és tasca impossible, que en això de discernir un idiota profund, d’un idiota o d’un imbècil, veient-los, m’he convertit en especialista, fins al punt que he descobert que la idiòcia no és el més baix i greu dels nivells d’insuficiència i indigència mentals. Recordeu les nostres estimades Yoli i Moni, i la decoració horrible que han posat a la butaca del ministeri de transports, fonamentalment per a robar i fer l’idiota, ambdues activitats en què la ‘decoració’ està especialitzada després d’anys i panys de pertànyer a la banda criminal PSOE.

https://www.vozpopuli.com/espana/ministerio-defensa-cuarteles-inmigrantes.html?amp=1

Aquests vellets i velletes, aquests refugiats, nens i nenes, i les mares tan malnodrides i necessitades, són l’exèrcit dels sionistes. NO HO OBLIDEU. Aquests delinqüents i criminals importats i contractats pels sionistes vénen aquí a complir una missió, perquè a treballar no hi vénen pas. Què fas amb els mercenaris mentre no entren en combat? Els allotges, els alimentes i els mantens. No us sona? Aquests vellets i velletes, aquests refugiats, nens i nenes, i les mares tan malnodrides i necessitades, són aquí per quan se’ls doni l’ordre, complir-la, sigui l’ordre que sigui, que no és perquè sí que l’aportació negra a la civilització és el conjunt buit.


L’EXÈRCIT DE DEFENSA

OMPLE ELS SEUS ESPAIS

DE ‘MIGRANTS’ IL·LEGALS.

I EL GOS DE SOROS

UN ‘LABORATORI D’IDEES’:

MÉS ESTULTÍCIA ÉS IMPOSSIBLE.


HUMOR

Concloguem amb humor. Una vinyeta més que eloqüent quant al nivell d’idiòcia i esclavatge que patim:

https://t.me/counterpropaganda20/12428

Ara, un assortit de pures bajanades dels deficients mentals, tan profunds que no se’ls veu la suposada intel·ligència enlloc, però, això sí, amb títol de bagasseria:

https://t.me/No_plandemia/8258

https://t.me/No_plandemia/8258?comment=233833

https://t.me/No_plandemia/8258?comment=233837

Quan encara no s’havia perdut el sentit comú (i a La Secta!):

https://t.me/RosselloCM/91864


LA GUERRA CONTINUA.

NO PODEM ROMANDRE AMB ELS BRAÇOS PLEGATS

PERQUÈ ENS HO EXIGEIXIN

ELS CRIMINALS I ASSASSINS DEL GOVERN.

ELLS SÓN L’ENEMIC

I

ELLS HAN DE SER EL NOSTRE OBJECTIU.


P.S. Només resta el dubte de saber què fer amb els paraplègics cerebrals que no tenen cervell i els poden escoltar sense patir ni ofendre’s. Jo sóc de fer net, ja ho sabeu. Les foques, a mi, m’agraden en llibertat, no al zoo, i menys aplaudint el domador més idiota del país.

CAL FER-LOS LA GUERRA OBERTA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada