dissabte, 6 de juliol del 2024

INDIGENTS MENTALS


Podria haver titulat aquest escrit ‘indigentes mentales’ perquè les deficients no se sentin ofeses, però com les putetes inútils i idiotes en aquest festival de l’absurd i el ridícul d’avui, van acompanyades dels gossos castradets que tot ho llepen, doncs faig servir el genèric, que per això està. No faré l’esforç d’explicar l’ús del masculí com a genèric, perquè de segur que en la resposta de les paraplègiques racionals, acusaran la gramàtica de ser heteropatriarcal, negacionista, nazi i exclusiva - Ja ho vèiem ahir amb la Karina, en aquell programa d’humor (suposo) -. El patètic espectacle d’avui corrobora el que es diu cada dia en aquest butlletí de l’apocalipsi. Estem en mans de profunds idiotes que obeeixen a psicòpates criminals. L’única manera de desfer-nos-en, és desfer-nos-en. El mètode? Qualsevol és bo, si el resultat és la desaparició dels elements tòxics de la societat. Qualsevol. Si has d’acabar amb les rates, tant és d’exterminar-les fent servir l’aigua (ofegant-les. Un fet del qual el patíbul és una mena d’al·legoria), fent servir el foc (rostint-les, com es féu amb les bruixes), fent servir verins (com ells amb les inoculacions, per exemple), fent servir armes de foc, encara que sigui més lent; o qualsevol altra ocurrència, de les trampes amb formatge al cop d’escombra. Sigui com sigui, el fonamental és aturar la plaga d’idiòcia galopant i descontrolada. Sense més preàmbuls, entreu en aquest trist espectacle, que de tan trist, de tanta misèria humana exposada amb orgull, fins i tot podem transformar la nostra commiseració envers els desvalguts intel·lectuals, i esbossar un somrís afectat, com trencat, perquè pena, el que es diu pena, a mi, me’n fan molta. Tanta!, que no m’agrada de veure’ls patir. No sé si m’explico com cal.

EL FESTIVAL DELS INDIGENTS MENTALS

Obertura:

https://t.me/RosselloCM/92021

LA MONI

https://t.me/RosselloCM/91997

https://t.me/laquintacolumna/37646?comment=5055745

La tarada es posa ulleres i ja es creu intel·lectual; no li demaneu més, pobreta. Vegeu el portent intel·lectual del segle – i rai que la Moni no s’hi ha referit com a paradigma de tots els temps! –, vegeu-lo, en dues de les seves més habituals conferències:

https://t.me/laquintacolumna/37646?comment=5056058

https://t.me/laquintacolumna/37646?comment=5056059

Aquest avortament de la naturalesa que es pensa que en posar-se ulleres rep una transferència d’intel·ligència, és la responsable del ministeri de l’extermini:

https://t.me/No_plandemia/8278

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5057172

https://www.bitchute.com/embed/p7bJFvpfMxMd

El que més m’indigna de tot això, és que aquests assassins puguin sortir impunes. Assassinen d’acord amb el mandat sionista i cobren segons la matança, i una volta han fet el servei, els sionistes els bandegen de la mirada pública, per tal que la gent els oblidi. I això, tot just, és el que no ha de passar, perquè el Jacint Ardern ha de pagar amb la vida la mortaldat que ha provocat a Nova Zelanda. Com l’Illa i la Darias ho han de fer a Soroslàndia, com la Vergés i l’Argimon a casa nostra, o la rata Fauci i la psicòpata jueva Rochelle Walensky i tots els genocides d’aquesta classe que els sionistes han repartit per Occident, com reparteixen els exèrcits mercenaris que, més d’hora que tard, posaran al seu servei contra els pobles europeus i cristians.

LA GENT ESTÀ PENDENT DEL FUTBOL

QUAN HAURIA D’ESTAR TREBALLANT FUSTA

I FENT RÈGIES TRENES DE CÀNEM,

NO SÉ SI M’EXPLICO BÉ.

De mongola a mongola i tiro perquè em ‘mola’.

LA DEMENT HISTÈRICA

La caixera de supermercat, avui europarlamentària, perquè defensa la perversió, la corrupció i l’abús a menors, ja que els excrements amb toga això, aquestes delicadeses amb els nens, ells, pobrets!, no consideren que siguin actes delictius. El que fa el costum, deu ser, dic jo.

https://t.me/No_plandemia/8279?comment=234885

La realitat que la deficient no vol veure, ella, que tant estima que els homes estimin els nens, i que li fascina que els nouvinguts universitaris donin color a la nostra descendència, de grat o per força, que això, per a l’europarlamentària, no té gens d’importància. El mal és l’home blanc, agressiu i violador:

https://t.me/No_plandemia/8279

https://t.me/No_plandemia/8280

CARN DE PSIQUIÀTRIC I DE FORCA

REPRESENTANT’ LA GENT DIGNA !


L’AYU

L’Ayu, la taradeta de Madrid, l’amiga dels bons, dels colors, en banderes o a la pell, que a ella res no li fa ni l’arc de sant Martí, tan bonic!, ni el to de xocolata, amb llet o sense llet, dels universitaris nascuts errats:

https://t.me/RosselloCM/91998

Si una caixera de supermercat pot ser ministra, unes infermeres poden ser directores d’hospital; un simi, president de govern; o una forquilla, el teu marit. Estan rematadament tarades! Aquestes són les coses que tenen aquestes putetes inútils i idiotes de l’harem jueu, com les ocurrències, sempre criminals, dels gossets castrats de la canera sionista. Diguem-ne... que són les virtuts de la púrria.

Continuem per a bingo i us presento dues boles alhora, dues tarades que han après molt bé la lliçó quan el jueu de torn les ensinistra, i elles sense calces, però amb molta atenció, els reciten els mantres sionistes abans de concloure el treball com els agrada als amos; no sé si es comprèn del tot el que vull dir. Vegeu dues putetes en plena feina:

LA INTXAU I UNA ALTRA TARADA

https://t.me/RosselloCM/92009

VOLEU DIR QUE NO SÓN DEFICIENTS MENTALS ?

ENCARA DUBTEU QUE ‘ÈTICA’ ÉS UN TERME INEXISTENT

PER A ELLES ?

CREIEU QUE AMB AIXÒ ES POT ANAR ENLLOC ?

Ja que parlem de putetes, vegem el darrer fitxatge jueu per a destruir els pobles del Regne Unit:

MÍSTER STARMER

https://t.me/mustangcomunicacion/14870

https://t.me/No_plandemia/8276

ELS BRITÀNICS NO VAN VOLER L’INDI,

NI VOLEN AQUEST MAMARRATXO.

NO ELS HAN VOTAT PAS, NO HO DUBTEU,

QUE TAN RUCS, TAMPOC NO SÓN !

PERÒ ELS JUEUS HAVIEN DECIDIT

CANVIAR DE CROMOS,

I EL MARIT D’UNA JUEVA LLUEIX MOLT.

Deixem els deficients mentals psicopàtics i comprovem com actua un home de principis, perquè és home i té principis, cosa que no podem afirmar de les tarades, que ni són dones i ni sospiten què poden ser els principis:

VIKTOR ORBAN

https://t.me/RosselloCM/92022

I què creieu que ha passat? Doncs que els jueus han atiat els seus gossos i les putetes histèriques a bordar i a xisclar respectivament, contra l’home que gosa espatllar la magnífica matança ritual d’Ucraïna, que ha de convertir els jueus en els amos absoluts del país més corrupte de tota Europa, i això, ja és dir molt!, perquè a Europa, des de la Sinagoga del Femer, tot ha estat corromput fins als fonaments. Llegiu quina ha estat la reacció del monstre demoníac que destrueix Europa i la de la tifa de Lleida, el gosset falder que borda esbojarrat amb veu d’espinguet, el solemne mamarratxo:

https://t.me/mustangcomunicacion/14872

I és clar, a la deposició líquida que els jueus han posat per a guarnir – segons ells – la conselleria alemanya, li ha mancat temps per a manifestar-se:

OLAF SCHOLZ

https://t.me/mustangcomunicacion/14880

Aquí teniu la deposició líquida al costat d’un psicòpata tan idiota com narcís:

https://t.me/mustangcomunicacion/14882

NO SÓN POLÍTICS,

SÓN PSICÒPATES CRIMINALS.

HO DEMOSTRA:

QUE VIUEN DE ROBAR,

QUE VIUEN DE MALVERSAR,

QUE VIUEN PER A FER PATIR

(CONFINAMENTS, ECONOMIA, IMMIGRACIÓ...),

QUE VIUEN PER A MATAR

(VERINS JUEUS,

L’ÀNSIA DE GUERRA). . .

AQUESTA ÉS LA IGNOMÍNIA HUMANA

QUE ENS GOVERNA:

ASSASSINS I LLADRES.

NO ELS DIGUEU POLÍTICS,

QUE NO HO SÓN.

DIGUEU-LOS CRIMINALS.


Per a concloure aquest trist espectacle, una recomanació a ser cívics:

https://t.me/laquintacolumna/37651

LA DESOBEDIÈNCIA

ÉS PROVA DE CIVISME I LLIBERTAT.


NO FEU RES A QUÈ US OBLIGUIN,

- DINTRE DE LES POSSIBILITATS,

ÉS CLAR -.

EN TOT ALLÒ QUE PUGUEU,

EN TOT ALLÒ QUE US RECOMANIN,

EN TOT ALLÒ PER AL VOSTRE BÉ,

D E S O B E Ï U !!!


https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5057504








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada